NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
JJ egyszerű, ne nézd és akkor nem fogsz idegeskedni h mennyire szar. próbálj meg elvonatkoztatni h HBO. tudom nehéz. annyira nevetséges vagy hétről hétre 😀😀
én azt sem értem miért nézel sorozatot? itt jóval kevesebb a pénz nem tudnak megoldani mindent, Fargoban sem lett 100%os a hóviharos jelenet, mégis teljesen király volt.

| az óriás nem egyedül akart menni, hanem másik kettővel meg mamutokkal, de azokat elzavarták, kinyírták.
a vörös jon karjában hal meg. naná mivel a csaj rávadászott, követte és 5 méterről akarta megölni h lássa jon ki ölte meg. karjában hal így meg? wow.
|
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
| A szerelme karjaiban hal meg dologgal nagy gond nem volt, tudtuk, hogy nem fogja merni lenyilazni, addigra már mindenki mást lekaszaboltak, most nyilván odamegy. | Eazzy
Nekem csak az ezzel a bajom, hogy gagyi (vagy ha a könyvben is így volt, akkor ponyva), olyan sorozatokban, melyekkel a GoT-ot egy lapon emlegetik, ehhez hasonlót még véletlenül se láthatunk, itt meg pár remek jelenet közé mindig becsúszik egy ilyen, a sztori miatt meg a kritikusok többsége szemet huny felette (a rajongók meg épp eléggé be vannak már etetve ahhoz, hogy őket aztán végképp ne érdekelje).

| Az ostromnál nem akarok különösebben belekötni semmibe, mert nyilván az anyagi lehetőségek jelentősen behatárolják az alkotást, de ha a sorozat nem akarna ennyire "epikus" (pfej de utálom ezt a szót) lenni, akkor véleményem szerint pl. az óriásos dolgot is bőven megoldhatták volna máshogy. Láttam én már karón varjút. |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
GoT
Bár most nem volt a benne semmi nagy durranás, sztem elég korrekt rész volt.Wester
mitől lett volna nem korrekt?
úgyis egyedül maradok a véleményemmel, de nem érdekel, nálam ez a rész megint arra volt jó, hogy feltegyem magamnak a kérdést, minek is nézem a sorozatot... mert olyan gagyi jeleneteket, hogy | az óriás a nagy ostrom közben egyedül mászik be a kapu alatt, meg hogy a vadnő épp szerelme karjaiban hal meg | , bárhol máshol is láthatnék, ezen csak feleslegesen húzom fel magam (bár a válasz is eszembe jutott közben: van még ezer könyv, amit a GoT előtt el akarok olvasni, így itt beérem ezzel is)baggio
| Érdekes volt ez az óriás. Minek akarták kitépni az ajtót, odaáll két óriás, megtartják amíg valaki hoz valamit aládúcolni, aztán adjad neki. Jó, én értem, hogy erőfelmérő volt csak a támadás, szóval az túlzás amit te írták, hogy nagy ostrom, de abban egyetértek, hogy nem volt annak az óriásnak értelme. Aztán lehet azzal magyarázható, hogy egyszerűen ennyire ostoba volt az óriás.
A szerelme karjaiban hal meg dologgal nagy gond nem volt, tudtuk, hogy nem fogja merni lenyilazni, addigra már mindenki mást lekaszaboltak, most nyilván odamegy.
|

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
GoT
Bár most nem volt a benne semmi nagy durranás, sztem elég korrekt rész volt.Wester
mitől lett volna nem korrekt?
úgyis egyedül maradok a véleményemmel, de nem érdekel, nálam ez a rész megint arra volt jó, hogy feltegyem magamnak a kérdést, minek is nézem a sorozatot... mert olyan gagyi jeleneteket, hogy | az óriás a nagy ostrom közben egyedül mászik be a kapu alatt, meg hogy a vadnő épp szerelme karjaiban hal meg | , bárhol máshol is láthatnék, ezen csak feleslegesen húzom fel magam (bár a válasz is eszembe jutott közben: van még ezer könyv, amit a GoT előtt el akarok olvasni, így itt beérem ezzel is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
|
GoT | Bár most nem volt a benne semmi nagy durranás, sztem elég korrekt rész volt. Tetszett hogy az egész részt a Falnak szentelték. Ezzel elég sok kérdést hagytak függőben az évadzáróra: Mi lesz Tyrionnal? Jorah mihez kezd? Martellek hogyan reagálnak Oberyn halálára? | Wester
SPOILER: csak az olvassa aki olvasta a könyveket!
Utcsó részre beleteszik 20 percben Stannist ahogy lezúzza a vadakat. Bran északon, utána egy kis Sansa, egy kis Arya, Királyvárban gondolom vmi Tyvin + Cersei + Jaime-s rész, Jamie + Varys kiengedik Tyriont--> szar ügy Tyvinnak, Meerenben megjöhetnek a Yunkaiak,meg mondjuk a sárkányok tüzet okádhatnak a képernyőbe, és jöhet is a stáblista.
Vagy van vmi infó, hogy mi lesz ?😀
| Borbinho
| szerintem a cliffhanger a lady starkos epilógus lesz, remélem jól fogják megoldani |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
|
GoT | Bár most nem volt a benne semmi nagy durranás, sztem elég korrekt rész volt. Tetszett hogy az egész részt a Falnak szentelték. Ezzel elég sok kérdést hagytak függőben az évadzáróra: Mi lesz Tyrionnal? Jorah mihez kezd? Martellek hogyan reagálnak Oberyn halálára? | Wester
Szerintem az évad, de talán a sorozat egyik legjobb része volt. Egy teljes epizódot Daeneryssel "nem bírt volna el" a sorozat. - De idén, meg amúgy össz a fal meg észak elég kevés szerepet kap, ahogy a könyvben is, királyvárban van vagy 5 olyan, akinek vannak fejezetei. Míg északon? Jon + Sam + Bran....kinda.- Ezt a falas részt meg kurva jól megcsinálták, olvastam, hogy elég nagy munkák voltak idén a készítők részéről : sárkányok, mamutok, óriások "megszerkesztése", és sztem kurva jók is voltak. Több, mint 10 olyan jelenet volt a mostani részben, amire azt mondtam, hogy "wow,ez jó/király/para volt". ( Sam vs thenn csávó, John vs thenn csávó, kiscsávó lenyilazza Ygrette-et, lebasszák a falon mászókat, lebasszák a mamutot + az óriást a nyíllal, még előtte az óriás amikor lenyilazza a falon lévő tagot, stb. ). Nálam űberelte az esküvőt, Ned Stark lefejezését, de még a Blackwater bay-i csatát is.

SPOILER: csak az olvassa aki olvasta a könyveket!
Utcsó részre beleteszik 20 percben Stannist ahogy lezúzza a vadakat. Bran északon, utána egy kis Sansa, egy kis Arya, Királyvárban gondolom vmi Tyvin + Cersei + Jaime-s rész, Jamie + Varys kiengedik Tyriont--> szar ügy Tyvinnak, Meerenben megjöhetnek a Yunkaiak,meg mondjuk a sárkányok tüzet okádhatnak a képernyőbe, és jöhet is a stáblista.
Vagy van vmi infó, hogy mi lesz ?😀
|

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
GoT | Bár most nem volt a benne semmi nagy durranás, sztem elég korrekt rész volt. Tetszett hogy az egész részt a Falnak szentelték. Ezzel elég sok kérdést hagytak függőben az évadzáróra: Mi lesz Tyrionnal? Jorah mihez kezd? Martellek hogyan reagálnak Oberyn halálára? |

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
24:

| annyira éreztem, hogy Navarro lesz vmi szemét karakter...Kate finish himje meg nem semmi volt.... |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Így kellett volna végződnie 😀

több mint 11 éve
A Fargoról hogyhogy nem beszéltek?
Tökéletes ez a sorozat, rég jött már be valami ennyire 😊tenorx
jó a fargoHöri
igen Höri, jó a Fargobraxa88
tudom, nézemHöri
nem értitek a 'poént" 😀
Sam Hess a két debil fiának kommunikációjára céloztam
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jó a fargoHöri
tudom, nézem

több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
jó a fargoHöri
Na akkor ezt megbeszéltük.
több mint 11 éve
jó a fargoHöri
igen Höri, jó a Fargo
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jó a fargo

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
WALTER. FUCKING. WHITE.Vrijbloed
Most kezdted nézni? hol jársz? egyik legnagyobb sorozat :cool:Kroos
😀 Már csak 3 rész van hátra. 😀 😕

Igen, ez így van. 😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én írtam róla pár sort ide, de inkább a twitteren ömlengek róla 😊
a mai rész is mennyire király volt, | ezt az egy éves ugrást is a legjobbkor hozták be |

Don't blink!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
| Utálom ezt a sorozatot bazmeg.... ha nekem van egy kedvenc karakterem, az tuti hogy 3 részen belül elpatkol...fasz kivan. | Hanni
| Válassz Lannistert 😉 | Sobri Jóska
| Joffrey is elpatkolt.... :p
de amúgy Hanni +1, fasz ki van 😀
| Newman
| Jaime-re, vagy Tyrionra gondoltam, esetleg Cerseire.
De gondolom, hogy Arya vagy Daenerys is megéri a végét.
Másnak nem nagyon hiszem, hogy sikerülne. 😊
| Sobri Jóska
| Amúgy Tyrion az utolsó mentsváram, imádom ahogy folyamatosan képes belekakkantani a kékvérű főúricsalád levesébe, de ahogy a szopóroller most áll, nem is akarom tovább nézni a sorozatot. Nem birom kiheverni ezt a párbajt.... 😀 | Hanni
| Spoiler nélkül csak annyit, a következő 1-2 rész nagy örömet tartogat számodra ezügyben. 😉
Szóval nézd csak bátran.
|

több mint 11 éve
basszus ez a GOT engem is sokkolt...

24: sztem vállalható, régi színvonal meg túl magasan van... bár még azért várom, hogy lesznek itt besúgók főleg a brit szálból...csebi
szerintem meg a 24-től elvárható lenne, hogy ne ezeket a mesterségesen generált konfliktusokat ismételgessék kb minden részben. sajnos annyira kiszámítható a sztori mint egy zsák krumpli

Don't blink!
több mint 11 éve
basszus ez a GOT engem is sokkolt...

24: sztem vállalható, régi színvonal meg túl magasan van... bár még azért várom, hogy lesznek itt besúgók főleg a brit szálból...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Tökéletes ez a sorozat, rég jött már be valami ennyire 😊
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
24-et nézi vki?csebi
igen.
Anno hétről hétre néztem végig az összes évadot,szóval elég nagy elvárásokkal ültem le nézni az ideit.Hát,nézhető,de közel sem az a színvonal mint régen.

több mint 11 éve
24-et nézi vki?

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
| Utálom ezt a sorozatot bazmeg.... ha nekem van egy kedvenc karakterem, az tuti hogy 3 részen belül elpatkol...fasz kivan. | Hanni
| Newman
| Sobri Jóska
| Amúgy Tyrion az utolsó mentsváram, imádom ahogy folyamatosan képes belekakkantani a kékvérű főúricsalád levesébe, de ahogy a szopóroller most áll, nem is akarom tovább nézni a sorozatot. Nem birom kiheverni ezt a párbajt.... 😀 |
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
| Newman
|

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
|