Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem. Talán ha 1 House részt láttam élőben(=akkor mikor az USÁ-ban leadták). Általában 2-3 órás késéssel tekintem meg. Ezt a privilégiumot sotrozatok közül (mióta van itthon net -'08 ősze- és ismerem a stream rendszer előnyeit -és néha hátrányait-) csak a Lost érdemelte ki tőlem. Eddig.Hülye kérdés, de te nyilván fentmaradtál megnézni, ugye? 😀tenorxAztakurva mennyire darkos volt a mai House. Wow, nagyon bejött.Egyetértek; rég volt már olyan rész ami ennyire bejött volna mint a hajnali.iktriad
tenorx
több mint 14 éve
Hülye kérdés, de te nyilván fentmaradtál megnézni, ugye? 😀Aztakurva mennyire darkos volt a mai House. Wow, nagyon bejött.Egyetértek; rég volt már olyan rész ami ennyire bejött volna mint a hajnali.iktriad
tenorx
több mint 14 éve
Aztakurva mennyire darkos volt a mai House. Wow, nagyon bejött.Egyetértek; rég volt már olyan rész ami ennyire bejött volna mint a hajnali.
tenorx
több mint 14 éve
Aztakurva mennyire darkos volt a mai House. Wow, nagyon bejött.A Himym szokásos szar, Roe tetszett, Two and a Half Men kurva jó, Castle gyenge, Chuckot meg már írtam.
több mint 14 éve
Na viszont ez a mai FG nem jött át,a gegek nagyon laposak voltak,a sztori is fura volt.A 9dik évadból eddig ez volt a leggyengébb rész szvsz.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tetszett a mai Chuck, bár történetben nem sok minden történt.
több mint 14 éve
Csak most olvastam Bria levezetését rólamÉs a Lost is (meg még pár dolog) - ha már sorozat topik.kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmuskonquerorezért lett levezetve a zdf pontig 😛briareos
De megnyugtatok mindenkit; nem török világuralomra és a szándékaim békések. Jelenleg legalább is....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a "The Inbetweeners" c. brit sitcomot nézi valaki?
több mint 14 éve
3.műszakban: Hazai rögbi liga = nfl... ez mindennek a legalja
több mint 14 éve
Az influenzás volt sztem eddig a legjobb 😀Egyébként a szlogenek:
-Pawnee, the Paris of America
-Pawnee, the Akron of southwest Indiana
-Pawnee, welcome, German soldiers (After the Nazis took France our mayor kind of panicked.)
-Pawnee, the factory fire capital of America
-Pawnee, welcome, Vietnamese soldiers
-Pawnee, engage with Zorp (For a brief time in the '70s, our town was taken over by a cult)
-Pawnee, Zorp is dead. Long live Zorp.
-Pawnee, it's safe to be here now.
-Pawnee, birthplace of Julia Roberts. (That was a lie, she sued and so we had to change it.)
-Pawnee, home of the world famous Julia Roberts lawsuit.
-Pawnee, welcome, Taliban soldiers.
-And finally, our current slogan: Pawnee, first in friendship, fourth in obesity.
több mint 14 éve
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)tenorxNekem nagyon tetszett a Parks&Rec, nálam az idei szezon legjobb része volt. Annak ellenére, hogy tényleg nem a poénok domináltak, sőt, de a mondanivalóval maximálisan egyetértek és remekül volt felépítve a rész (mondjuk azzal nem szokott gond lenni).
A Community meg a legátgondoltabb (ez így magyarul elég hülyén hangzik 😊 ) comedy ever. Mondjuk ez sem a poénok miatt volt annyira jó.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
amerikai focis témájú sorozatokról van cikk a zindexenVicces, hogy már az első mondat hülyeség. Egyébként ez egész indexes blogszcéna legellenszenvesebb személyisége ez a sixx, szóval lehet, hogy ezért nem tetszik nagyon.
http://comment.blog.hu/2011/02/06/a_legjobb_amerikaifocis_sorozatokDiamondsHead44
több mint 14 éve
amerikai focis témájú sorozatokról van cikk a zindexenhttp://comment.blog.hu/2011/02/06/a_legjobb_amerikaifocis_sorozatok
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
kár, hogy Ogli G nincs benneJuCo bajnokság, Cam Newton és Nick Fairley képzőhelye, hogy csak a 2 legnagyobbat említsem 😀Hörimiről szól a Community?konqueror"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."F.Schleck
több mint 14 éve
JuCo bajnokság, Cam Newton és Nick Fairley képzőhelye, hogy csak a 2 legnagyobbat említsem 😀miről szól a Community?konqueror"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."F.Schleck
több mint 14 éve
Communityre szavak nincsenek. ez az évad teljes elszállás, de fantasztikus 😊 a mostani rész pl tökéletes példája a 0 pénzből valami csodát alkotni!
több mint 14 éve
live to serve, serve to livespartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊briareosjó hogy mindig beírod, mert konzekvensen minden héten elfelejtem 😊JJ Tiller
több mint 14 éve
spartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊briareosjó hogy mindig beírod, mert konzekvensen minden héten elfelejtem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
spartacus gods of the arena 3 hozta a szintet 😊
több mint 14 éve
miről szól a Community?konqueror"A történetről elég annyit, hogy egy community college-ban játszódik, afféle közösségi iskolában, ahol megtalálható a gimiből kibukott diák, az elvált anyuka, a (nagyon) öreg diák és egyéb halmozottan hátrányos helyzetű, iskolai papírra vágyó illető. Hősünk pedig egy ügyvéd, igazi tapló, tróger, akinek a kamu diplomáját igazi papírra kéne cserélnie. Ő az, aki, hogy lefektessen egy csajt, összehoz egy (kamu) tanulócsoportot, amiből véletlenül igazi lesz."
több mint 14 éve
miről szól a Community?
több mint 14 éve
Na akkor a mai adag:Na ebbe a Community-be is belekostolok mostmár annyi dicsértétek!
-Community - továbbra is zseniális, lassan már egy külön kategóriát alkot a sorozatok között 😀 Mindenkinek néznie kell (bár Magyarországon nem lesz túl népszerű, kegyetlen szar a szinkron szerintem)
-30 Rock - szintén hozza a 7-8/10es szintet, Lutz ftw!
-Big Bang - Ezt a részt Raj vitte a hátán, sírtam az éneklős résznél 😀
-Grey's Anatomy - kezdem egy kicsit unni a Mark & Lexie szálat
-Office - szerintem ez most szar volt, egyáltalán nem jött be
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)tenorx
több mint 14 éve
nem tudom ki látta itt a Twin Peaks-t, de most nézem a fringe-t, (3x10) és Walter azt mondta Dr. Jacoby készítette neki azt a menő szemüveget.Twin Peaks örök, felejthetetlen kedvencem!! Az a hangulat, zenék, beteg karakterek stb. Fringe is nagyon jó ám!
Akkor egy kép twin peaks-ből dr jacoby-ról:
H_Marko
több mint 14 éve
nem tudom ki látta itt a Twin Peaks-t, de most nézem a fringe-t, (3x10) és Walter azt mondta Dr. Jacoby készítette neki azt a menő szemüveget.Akkor egy kép twin peaks-ből dr jacoby-ról:
több mint 14 éve
Na akkor a mai adag:-Community - továbbra is zseniális, lassan már egy külön kategóriát alkot a sorozatok között 😀 Mindenkinek néznie kell (bár Magyarországon nem lesz túl népszerű, kegyetlen szar a szinkron szerintem)
-30 Rock - szintén hozza a 7-8/10es szintet, Lutz ftw!
-Big Bang - Ezt a részt Raj vitte a hátán, sírtam az éneklős résznél 😀
-Grey's Anatomy - kezdem egy kicsit unni a Mark & Lexie szálat
-Office - szerintem ez most szar volt, egyáltalán nem jött be
-Parks and Recreation - Ennek is csak az eleje volt jó, amikor felsorolta a város volt szlogenjeit 😀 (Welcome Germans!)