Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 14 éve
van rajtam kívül még Spooks fan itt? 😊Amadeus91Inkább a korai évadok fanja. 😉 Nem nagyon tudtam megbarátkozni a Tom Quinn utáni korszakkal, bár a harmadik és néhol a negyedik évad is tűrhető volt. Utána viszont olyan mértékben rugaszkodtak el az alapoktól, melyek egykor szerethetővé tették a sorozatot, hogy csak ne. A hetedik évadot láttam utoljára teljesen egészében (Lucas rehabilitációja). Az utolsó háromba olykor belepillantottam, de mindig csak megerősít, hogy semmiről sem maradtam le. Az első két véad varázsát már csak valami emlékkép ezek fényében.
Mint Jools Siviter: http://www.youtube.com/watch?v=UE8_pBewNYw http://www.youtube.com/watch?v=i7VcEOZtRpw&feature=related
több mint 14 éve
van rajtam kívül még Spooks fan itt? 😊
több mint 14 éve
Más mmost néztem meg a Vexed című angol sorozatot, az se rossz, főszereplő csávó hatalmas 😀 😀 😀 miatt megéri az egész 😀KroosRemek hír, hogy ugyan hosszú idő után, de lesz belőle második évad. Bár Lucy Punch egyéb kötelezettségei miatt sajnos már nem ér rá, így Miranda Raison fogja pótolni.
Annak aki nem ismeri a sorozatot, a nyitóképsorok: http://www.youtube.com/watch?v=VXay4h4FQak&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Ja vége a Sherlock 2. évadjának, zseniális az egész. Kár ezt ragozni. :cool: Más mmost néztem meg a Vexed című angol sorozatot, az se rossz, főszereplő csávó hatalmas 😀 😀 😀 miatt megéri az egész 😀
több mint 14 éve
Én néztem, az elején nagyon durván jó volt, az egész, de egyre rosszabb lett, után nagyot esett a színvonala. A táj, stílus, épületek,hanguat se volt kutya.. de fele körül abbahagytam, sztem elrontották....Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/fetomy
Ja ez nem szappanopera volt, semmi köze a dél-amerikai semmikhez. Ez egy ilyen krimi-dráma sorozat inkább. Amit mondjuk szokásosan elb.szott az Rtl, mert a 1,5 órás részeket szépen megbontotta és ki is vágott belőle dolgokat...
több mint 14 éve
A 2. évadzáró hatalmasat ütött. Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha akkor láttam volna,amikor leadták, de mivel már megvan a többi évad is a gépen, így folytatnom KELL 😀Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevybezony kurvajó!
nem is értem eddig miért nem hallottam róla többebraxa88
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Idont like if the flea is coughing! Puszcsi!Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/fetomy
több mint 14 éve
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciNeem, sajnos nekem ezek a cuccok már nem érik el az Esmeralda, Isaura, Paula és Paulina, Vad Angyal, stb.. szintjét :/
több mint 14 éve
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtokrespectvv4laciPersze tesó, a legnagyobb, a török ipar csúcsa.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezelt nézte vki ?kenterbe veri az összes szart amiket itt irtok
több mint 14 éve
pedig annó tomeeval sokat dícsértükElképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevyna mondjuk annál tényleg nehéz lett volna hülyébbet kitalálni.Höri
több mint 14 éve
a 24. survivor évadba nem jutott NFL játékos, de Culpepper felesége ott lesz 😀
több mint 14 éve
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevybezony kurvajó!
nem is értem eddig miért nem hallottam róla többe
több mint 14 éve
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.Chevyna mondjuk annál tényleg nehéz lett volna hülyébbet kitalálni.
több mint 14 éve
Elképesztően jó a Sons of Anarchy. Nem tudom abbahagyni 😀 . Csak ez a Half-sack=Fél-bél fordítás zavar.
több mint 14 éve
a koporsókat mikor nyitjuk ki már végre?kristofRemélem még a héten, utána úgy is egy hét szünet lesz.
A matek viszont tetszett mikor kiszámolták, hogy van náluk +1 koporsó, amibe nem jutott testvér, én erre nem jöttem volna rá magamtól 😀 Az valahogy kimaradt, hogy a modern korban is kicsinálták az egyik öcsköst.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jeremy nem tom visszajön-e még idén.Hörimikor bonnie elkezdett célozgatni azt hittem elmondja neki, sztem így erre az évadra felejtős
klaus jól csinálja, ennyi könnyen befolyásolható lúzer (mrs. lockwood, most a sheriff) bizalmát nem lehet kihagyni
a koporsókat mikor nyitjuk ki már végre?
több mint 14 éve
tvd 3x11végre Caroline visszatért, épp ideje volt. Kicsit fostam érte, de elvileg nem kellett volna feltétlen Klausnak segíteni mert még Damon felgyógyulásakor (2. évadzáró) is maradt némi lötyi náluk. De így legalább több adásidő jut neki ha haverkodik klausszal 😀
sajna a történet megint alig haladt valamit, az viszont eldőlt, hogy DeVitto tuti nem éli meg a 4. évadot 😛
Jeremy nem tom visszajön-e még idén.
több mint 14 éve
ez a Sherlock még mindig óriási. 😀 a Misfits és Doktor Who mellett az egyik legjobb angol sorozat, megállás nélkül tudnám nézni.
több mint 14 éve
Ki tudja, lehet két rész múlva kiderül, hogy nem használt az igézés, és ő lesz a Mystic Fallsi hentesbárdos gyilkos 😀 😀 😀visszatért a TVD végre. lehet spoilerezniTorrey DeVitto mentette meg nálam a részt, kíváncsi vagyok milyen szerepet szánnak a Fell névnek. Jer távozását sajnálom kicsit, a lefejezős jelenetnél eléggé szimpatikussá vált 😀 Tylerrel nem tudom mi lesz azért a "vallás" elég fura, nem tudom mennyire fog tudni ellenállni Klaus szavainak (főleg, hogy együtt laknak(hova tűnt Mrs. Lockwood?))
Höri
Stefan fingom sincs mit tervez, nála a koporsó oké, Klausnál Rebekah oké, és hogyan tovább? Klaus kinyír mindenkit majd továbbra sem kapja meg a családját és vége?
a Delena szál szar, remélem hamarosan Katerina kisasszony is beszáll 😛kristof
több mint 14 éve
melyik sorozat új évada kezdődik így, a szokásos "previously on XY..." helyett?Jesus, you really don't remember what happened last year?
Pay some fucking attention this time.
itt a válasz: Shameless 😀 de a Luck is zseniális, persze nem ugyanaz a kategória a kettő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
visszatért a TVD végre. lehet spoilerezniTorrey DeVitto mentette meg nálam a részt, kíváncsi vagyok milyen szerepet szánnak a Fell névnek. Jer távozását sajnálom kicsit, a lefejezős jelenetnél eléggé szimpatikussá vált 😀 Tylerrel nem tudom mi lesz azért a "vallás" elég fura, nem tudom mennyire fog tudni ellenállni Klaus szavainak (főleg, hogy együtt laknak(hova tűnt Mrs. Lockwood?))
Höri
Stefan fingom sincs mit tervez, nála a koporsó oké, Klausnál Rebekah oké, és hogyan tovább? Klaus kinyír mindenkit majd továbbra sem kapja meg a családját és vége?
a Delena szál szar, remélem hamarosan Katerina kisasszony is beszáll 😛
több mint 14 éve
Top Gear India különkiadás. Epic. És persze rohadtul vicces, mint mindig. Ja és másfél órás! 😊iktriadóóóóóriási 😀
több mint 14 éve
visszatért a TVD végre. lehet spoilerezniDr. Fell jó, hogy jött, extra eyecandy, gondolom nem véletlen névrokona az első évadban kibelezett bagázsnak.
Jeremyért kár, hogy elmegy, bár az is tény, hogy komolyabb képesség nélkül nehezen tudta volna folytatni ezt a dean wichester stílust. Legalább több képernyő jut Caroline-nak (HUN VAN MÁ?!).
Nem tudom feltűnt-e, de Bonnie csöcsei sokkal nagyobbak voltak álmában, mint eddig 😀
"A Deal" annyira nem volt nagy durranás, sokat nem haladt előre a story. (Tinédzser szappan nem számít haladásnak.)
Tyler heelturn?