Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Hokotu No Ken, valami kegyetlen beteg anime 😂

és igen, az alapján a kevés alapján amit eddig láttam, a főhős még chuck norrisnál is nagyobb badass 😂

több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 694 — Tyrone Creek
nálam nem volt kérdés, Aubrey Plaza kapta a voksomat. szerintem zseniálisan tud nézni 😀
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/01/jaws-2011-legjobb-noi-mellekszereplo-20-perces-sorozat/
Szavazzon mindenki Alison Brie-re!! Frászt kapok, ha az Amyt játszó színész fog nyerni...Schleck
látom eldurrant az agyad kommentekben 😀
persze tényleg kurva idegesítő ez a TBBT hegemónia, főleg úgy, hogy a színvonal már a béka segge alatt van. speciel engem már az összes karakter irritál belőle.
mondjuk itt Pamela Adlon-ra szavaztam, mivel szeretem a karakterét, de elképesztő mennyire alulértékelt a Community. főleg azon fogom a fejem, aki mondja, hogy pilot alapján elkaszálta, esélyt sem akar neki adni
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Azért a csaj szerintem elég jól játssza a szerepét, míg pl Vergara borzalmasan túlértékelt. Persze Brie minden tekintetben nr 1, ezzel nem lehet vitatkozni 😊

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/01/01/jaws-2011-legjobb-noi-mellekszereplo-20-perces-sorozat/
Szavazzon mindenki Alison Brie-re!! Frászt kapok, ha az Amyt játszó színész fog nyerni...Schleck
huh bazmeg itt négyre is tudnék szavazni, de nyilván nincs benne a kommersz bigbang versenyző

eleve sarah hyland vagy sofia vergara ellen hogy a faszomba lehet a bányarémre szavazni? 😮 ennyire kevés a hetero férfi olvasó?
karakter alapján egyértelműen April vagy Annie nyerjen

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szavazzon mindenki Alison Brie-re!! Frászt kapok, ha az Amyt játszó színész fog nyerni...

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 639 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Top Gear India különkiadás. Epic. És persze rohadtul vicces, mint mindig. Ja és másfél órás! 😊
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
a világ legnagyobb igazságtalansága, hogy pont a Big Bang Theory-t nézik háromszor-négyszer annyian, mint a Community-t...JJ
Én pl. köztük vagyok, és nem is értem miért lenne ez baj... Ízlés dolga, szerintem jobb, bocsánat, nekem jobban tetszik (a TBBT) 😊pc_x
akkor áruld már el, hogy az ötödik évadban csak az első rész volt ennyire szar vagy tényleg átmentek valami romantikus komédiába?JJ
nem szégyen ez, sokkal populárisabb a TBBT. ami probléma az az, hogy lehet ez a Community végét jelentheti. ami viszont már vért kívánna
több mint 14 éve
a világ legnagyobb igazságtalansága, hogy pont a Big Bang Theory-t nézik háromszor-négyszer annyian, mint a Community-t...JJ
Ez a világ rendje, a könnyen fogyasztható gagyi mindig népszerűbb.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Én pl. köztük vagyok, és nem is értem miért lenne ez baj... Ízlés dolga, szerintem jobb, bocsánat, nekem jobban tetszik (a TBBT) 😊pc_x
akkor áruld már el, hogy az ötödik évadban csak az első rész volt ennyire szar vagy tényleg átmentek valami romantikus komédiába?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Én pl. köztük vagyok, és nem is értem miért lenne ez baj... Ízlés dolga, szerintem jobb, bocsánat, nekem jobban tetszik (a TBBT) 😊

több mint 14 éve
a világ legnagyobb igazságtalansága, hogy pont a Big Bang Theory-t nézik háromszor-négyszer annyian, mint a Community-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Elkezdtem nézni a Strike Backet. 2 évad van, más szereplőkkel. Iszonyatosan jó akció sorozat, ajánlom mindenkinek, aki kis akciós,lövöldözős,"katonás" sorozatra vágyik.Kroos
hát én nézem, de nem túl addiktív. augusztusban láttam kb az első részt a tízből, pár napja meg a hatodikat 😀

stonebridge amugy tiszta john cenaHöri
Nekem annyira bejött, hogy két éjszaka alatt ledaráltam. Vannak bőven gyengéi, szerintem a két évadzáró sikeredett a legszarabbra (az első évadben a sztori sántított, a másodikban a magyar mellékszereplők voltak elképesztően trágyák), de nem tudhatod, ki marad életben a végére, nem mindig érnek oda a jófiúk az utolsó pillanatban, és elejétől végéig frankón megrendezett akciójelenetek vannak, nagyon tetszik, hogy egy "fejezetet" két részben bontanak ki. A legtökösebb akciósorozat, és a hangsúly az akción van, nem ilyen gagyi feelgood nyálas izé.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Elkezdtem nézni a Strike Backet. 2 évad van, más szereplőkkel. Iszonyatosan jó akció sorozat, ajánlom mindenkinek, aki kis akciós,lövöldözős,"katonás" sorozatra vágyik.Kroos
hát én nézem, de nem túl addiktív. augusztusban láttam kb az első részt a tízből, pár napja meg a hatodikat 😀

stonebridge amugy tiszta john cena

több mint 14 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Elkezdtem nézni a Strike Backet. 2 évad van, más szereplőkkel. Iszonyatosan jó akció sorozat, ajánlom mindenkinek, aki kis akciós,lövöldözős,"katonás" sorozatra vágyik.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A Chuckban mennyiszer szerepelt már Magyarország? Most is megemlítették 😀 . Hatalmas rész volt, csak bírjam ki a következő részig anélkül, hogy megnézném a promot.
több mint 14 éve
a Life's too short első része megvan valakinek vagy tudja hol találhatom meg? mert az első évad másik 6 epizódja könnyen beszerezhető, de az első sehol...JJ
http://tinypaste.com/bf9d2f47Höri
kösz, Gervais újra lecsapott 😊

---
több mint 14 éve
a Life's too short első része megvan valakinek vagy tudja hol találhatom meg? mert az első évad másik 6 epizódja könnyen beszerezhető, de az első sehol...JJ
http://tinypaste.com/bf9d2f47

több mint 14 éve
a Life's too short első része megvan valakinek vagy tudja hol találhatom meg? mert az első évad másik 6 epizódja könnyen beszerezhető, de az első sehol...

---
több mint 14 éve
boardwalk empire 2.évad fantasztikus lett. finálé vége hatalmas ütött.braxa88
Sokkal gyengébb volt a második évad, mint az első, féltávnál már a kasza gondolata kísértett, nagyon körülményesen bontakozott ki, hova is akarnak kilyukadni. Az utolsóelőtti rész mentette az évadot, az nagyon erős volt, a fináléban már nem történt meglepetés (Richard szájából el is hangzott, hogy Jimmy ugye tudja, hogy Nucky sose fog megbocsátani akármit tesz és ezt Jimmy is tudta), de kétségkívül jó lezárása volt az évnek.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 556
boardwalk empire 2.évad fantasztikus lett. finálé vége hatalmas ütött.
több mint 14 éve
Dexter 6. évad összegezve jó volt, viszont a fináléja elmarad a többi évad záró epizódjától. Az előző évad utsó részében kellett volna ezt elsütni, amit most, mert akkor nyomoztak Dex után.Duff
a jelenlegi showrunner lenyilatkozta, hogy ezt az ötödik évad végére akarták időzíteni, de végül bizonyos dolgok miatt akkor még nem léphették meg
ez nálam kicsit meg is menti az utolsó két évet, kíváncsian várom a hetediket

---
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Dexter 6. évad összegezve jó volt, viszont a fináléja elmarad a többi évad záró epizódjától. Az előző évad utsó részében kellett volna ezt elsütni, amit most, mert akkor nyomoztak Dex után. Most meg Debra random bemegy a templomba, azt annyi... Travist is elég könnyen kapta el, nem ehhez vagyok hozzászokva 😛 Viszont kiváncsian várom, a 7. évadot, hisz valószínű a videogamer gyerek valamit alakítani fog, ugye ott a kéz is a lakásban. Quinn-Batista kapcsolat is érdekes lesz.Duff
Random? Tudja, hogy este megy Dexter helyszínelni a templomba, és oda akar menni bevallani neki mit érez, miután az egész évadban ezen tépelődött... kicsit sem random 😊pc_x
yep...viszont tényleg kicsit lapos lett a finálé, túl könnyű zsákmány lett Travis, meg szvsz az Ürömös dolog is az volt, de ettől függetlenül nem volt olyan rossz évad ez (se)... legyn már szeptember... 😀

|
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Dexter 6. évad összegezve jó volt, viszont a fináléja elmarad a többi évad záró epizódjától. Az előző évad utsó részében kellett volna ezt elsütni, amit most, mert akkor nyomoztak Dex után. Most meg Debra random bemegy a templomba, azt annyi... Travist is elég könnyen kapta el, nem ehhez vagyok hozzászokva 😛 Viszont kiváncsian várom, a 7. évadot, hisz valószínű a videogamer gyerek valamit alakítani fog, ugye ott a kéz is a lakásban. Quinn-Batista kapcsolat is érdekes lesz.Duff
Random? Tudja, hogy este megy Dexter helyszínelni a templomba, és oda akar menni bevallani neki mit érez, miután az egész évadban ezen tépelődött... kicsit sem random 😊

több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 694 — Tyrone Creek
Teljes mértékben egyetértek. Főleg abban, hogy a finálé elmaradt a többi évadzáró résztől. :/Gabesz92
főleg a 3.évad finálétol 😛braxa88
nálam ez a finálék sorrendje: 4, 1, 2, 6, 5, 3