NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 548
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 2 éve
Az unibetes ügyfélszolgálatis szerint más bankoknál elméletileg lehetséges az ilyen típusú tranzakciókat külön engedélyeztetni, bár az OTP-vel kapcsolatban ilyet pont nem hallott még.Egyébként ő is a Revolutot ajánlotta kiskapuként, azt mondta, hogy náluk megbízhatóan működik.
több mint 2 éve
Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.behir.hu/fogadas-magabiztosan-a-magyarorszagi-legalis-bukmekerek-listaja
Nem tudom, hogy a gyakorlatban ez kijátszható-e (egyáltalán minden magyarországi bankra vonatkozik-e), de kicsit komcsi tempó így elsőre.
Gondolom az unibetnek kb. annyi.
Kampman
"A magyarországi legális bukmékerek jelenleg négy fő szolgáltatóból állnak: Tippmixpro, Lottó-Totó, Unibet és bet365"
Atfutott az elmult hetekben a fejemen, h sportfogadasbol kellene elni, probaltam utana jarni, egy tavalyi torvenyhatarozatot talaltam ami elv iden januar elsejetol tette ujra lehetove kulfoldi cegeknek h mukodhetnek itthon.
En meg nem kaptam hasonlot az Erstetol, de ha az OTPnel kiment mar akkor csak ido kerdese.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Miért kellene, hogy külön opció legyen? Ott van a "hitelkártya/bankkártya" befizetés opció, azt szépen megadod a revolutos virtuális vagy fizikai bankkártyád adataid..A bet365 nél nem opció egyik sem, de valami Payesafe igen.revolut/wise?Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.Ez érdekes. Ha valaki tud rá kerülőutat, szóljon.
Nem tudom, hogy a gyakorlatban ez kijátszható-e (egyáltalán minden magyarországi bankra vonatkozik-e), de kicsit komcsi tempó így elsőre.
Kampman
Tony Adams
törölt kristof
Tony Adams
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
A bet365 nél nem opció egyik sem, de valami Payesafe igen.revolut/wise?Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.Ez érdekes. Ha valaki tud rá kerülőutat, szóljon.
Kampman
Tony Adams
törölt kristof
több mint 2 éve
revolut/wise?Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.Ez érdekes. Ha valaki tud rá kerülőutat, szóljon.
Kampman
Tony Adams
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.Ez érdekes. Ha valaki tud rá kerülőutat, szóljon.
Kampman
több mint 2 éve
Kaptam egy kedves levélkét az OTP-től, hogy július elsejétől sem be- sem kifizetést nem engedélyeznek külföldi szerencsejátékkal és fogadással kapcsolatban.Nem tudom, hogy a gyakorlatban ez kijátszható-e (egyáltalán minden magyarországi bankra vonatkozik-e), de kicsit komcsi tempó így elsőre.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
Brókereket próbált már valaki (betinasia, asianconnect, sportmarket)? Vélemények?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 406
bball1.hu/magyarorszag-2023-tol-megnyitja-az-online-sportfogadasi-piacot-es-engedelyezesi-felteteleket-hataroz-meg/Olyan sok jelentkezo nincs
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 406
Nem eri meg nekik a piac vagy licensz gondok mert mo-n csak a tippmixpro regulated.Szintén érdekelne valami normális felület. amúgy is untam a Bwint a szar hendik miatt. (unibet is gyenge)24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2
r.baggio
Amúgy a miértekről lehet tudni valamit?
Greengo
több mint 3 éve
Szintén érdekelne valami normális felület. amúgy is untam a Bwint a szar hendik miatt. (unibet is gyenge)24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2
r.baggio
Amúgy a miértekről lehet tudni valamit?
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Ja, amikor a tavaly nyári EB alatt jól szétjinxelted mindenki fogadását 😀Shawnka beelőzött, de közben rájöttem, hogy unibetet már használtam régebben, az pont nem jószia uram, unibet regisztráció érdekel?24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Shawnka beelőzött, de közben rájöttem, hogy unibetet már használtam régebben, az pont nem jószia uram, unibet regisztráció érdekel?24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2
r.baggio
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
szia uram, unibet regisztráció érdekel?24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2
r.baggio
több mint 3 éve
24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtEJöhetnek a bónuszos meghívók egyéb felületekre, valahol meg kell tennem az ncaa-s jinxfogadásaimat
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
az iwiw-es vb tippjátékon nyertem egy Jabulanit annak idején a 9. összesített helyezésemmel 😀A bet365 is csinált két ingyenes tippjátékot, azt is érdemes kitöltögetni.én ilyet csak az iwiw-en fogok
Tony Adams
slowmotion
több mint 3 éve
Az enyémen a SNF Bet builderen rajta volt a Mahomes eléri a 250 passzolt yardotEagles szurkoló haverom félidő GB - 3.5
249 lett belőle.
Nice, mate😏😒
zacknorb
Erre Aaron dob egy pick6-et
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Az enyémen a SNF Bet builderen rajta volt a Mahomes eléri a 250 passzolt yardot249 lett belőle.
Nice, mate😏😒
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
szép duplajinx 😊Bills W + Eagles W, itt ma komoly upsetek lesznek (a Vikings W-ről végül lebeszéltem magam)Direkt beírtam ezt most ide, hogy mindenki lássa milyen is a death's kiss működés közben
r.baggio
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Bills W + Eagles W, itt ma komoly upsetek lesznek (a Vikings W-ről végül lebeszéltem magam)Direkt beírtam ezt most ide, hogy mindenki lássa milyen is a death's kiss működés közben
r.baggio

---