Sportfogadás
23 feliratkozó
5 napja
Múlt héten mennyei nézőszámokra lehetett fogadni, most itt az időjárás-tippmixErre már lehet egy ideje, meteorológus kolléga mesélte.
A továbbiakban várom az over/under és hendikepes ajánlatokat az olyan kérdésekre, mint hogy "Hányan fognak tankolni december 11-én?" és a "Hányan fognak extra paradicsomot kérni a Tolna megyei Burger Kingekben rendelt sajtburgerekbe este 8 és 10 között?"
Kampman
Poloska vagyok.
5 napja
Múlt héten mennyei nézőszámokra lehetett fogadni, most itt az időjárás-tippmix
A továbbiakban várom az over/under és hendikepes ajánlatokat az olyan kérdésekre, mint hogy "Hányan fognak tankolni december 11-én?" és a "Hányan fognak extra paradicsomot kérni a Tolna megyei Burger Kingekben rendelt sajtburgerekbe este 8 és 10 között?"
18 napja
week 1 óta próbálkozok 50-es szorzót találni 40k->2m szelvényre, olyan nüanszokon meg upseteken ment el week in week out eddig a szezonban, hogy hajam kitéptem. végre week11 kipörgette nekem a sikert, jó néhány infarktussal
19 napja
Most hétvégére 2 játékos kötést raktam, egy óvatosabbat és egy merészet.Nekem Waddlenél mindig a 20,5-25,5 yard leghosszabb elkapás felé mindig jön, talán egyszer nem jött a hetek alatt.
Jaylen Waddle 76,5 elkapott yard felett
Cam Ward 180,5 passzolt yard alatt
Aaron Rodgers 1,5 passzolt TD felett
5,36
Rashid Shaheed 0,5 elkapott TD felett
JJ McCarthy 0,5 futott TD felett
12,75
Sebii
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
19 napja
Most hétvégére 2 játékos kötést raktam, egy óvatosabbat és egy merészet.Melyik a merész?
Jaylen Waddle 76,5 elkapott yard felett
5,36
12,75
Sebii
19 napja
Most hétvégére 2 játékos kötést raktam, egy óvatosabbat és egy merészet.Jaylen Waddle 76,5 elkapott yard felett
5,36
12,75
29 napja
Eszembe jutott ez a thread. Szóval megbízható jogász forrásból tudom, hogy a Polymarket legális itthon a Tippmixpro és a Vegas mellett, olyannyira, hogy gazdasági körökben egyre inkább elterjedt befektetési forma. Az hogy miért, hogyan mentesül a törvények alól, ne kerdezzetek.A sportfogadás/szerencsejátek mindenhol szarrá van szabályozva. A pokerboom idején az USA-ban(!) nem lehetett használni a PokerStarst, a franciáknál saját szerver volt, csak egymással játszhattak, szóval ez nem hungaropannon nemzethy sajátosság, a gambling piac sehol sem szabad.MO- n nincs mas legalis platform a torvenyek miatt.Fantasztikus 😀 örülök, hogy a nemzethy platformon pötyöghetek, itt is igazi piaci szabadságot biztosítanak
YoungZeeZee
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Tele vagyok mint a déli busz,utolsó hiányzó meccs Sporting Lisszabon-Braga.Természetesen Sporting drukkerként egyes,és szinte végig vezettünk.98. perc 1-1.....Reszvetem....
Foresz
2 hónapja
Hé!Az első meg már el is ment 😕mára ez a két szelvény készült:A második kimondottan tetszik.
Saints - Giants, pontok száma 38,5 alatt
Eagles - Broncos, pontok száma 42,5 alatt
4,76
Bengals - Lions, Lions -9,5
Jets - Cowboys, Garrett Wolson 64,5 felett
3,17
Sebii
szaba
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Tele vagyok mint a déli busz,utolsó hiányzó meccs Sporting Lisszabon-Braga.Természetesen Sporting drukkerként egyes,és szinte végig vezettünk.98. perc 1-1.....
2 hónapja
Az első meg már el is ment 😕mára ez a két szelvény készült:A második kimondottan tetszik.
4,76
3,17
Sebii
szaba
2 hónapja
mára ez a két szelvény készült:A második kimondottan tetszik.
4,76
3,17
Sebii
2 hónapja
mára ez a két szelvény készült: Saints - Giants, pontok száma 38,5 alatt
4,76
3,17
2 hónapja
Milyen vicces már, hogy a tegnap este megtett szelvényt a tipszmiksz most meccs előtt fél órával ×1,093-ért engedné visszaváltani (2,00 volt az odds kötéskor, most mef 1,62)
2 hónapja
Hát basszus, megtettem azt meccs közben, hogy a PSV nem szerez gól x2,27-ért, beállítottam, hogy x2,00-nál vegye ki. Elmentem a gyerekeknek jóccakát kívánni, viaazajöttem, látom sikertelen a fogadás. Szerintem van Bommel fia kb x1,999-nél akaszthatta be 😮
2 hónapja
Ez egy buzi hétvége volt 😅Ezért nem fogadunk sohasem kötésben. Sohasem.
KeyG
3 hónapja
Maradt egy kis munka, nem akartam, hogy átcsússzon jövő hétre. Mire végeztem, már negyed órája mentek a meccsek.Amúgy grat.
Szerkesztette: r.baggio