NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nekem teljesen nullás napom volt, ND meg Duke nyert, Memphis kiszopott, de ami a legszebb volt, hogy a Caps/Wild SO-ban ment el :/
közben jött még a Red Sox is, királyság 😊 holnap Tottenham, meg egy rakás NFL meccs a lőlapon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mi az se keze nincs, se lába, mégis elmegy? Tipszmiksz.
Ennyi a véleményem így pityókásan az egész fogadási szezonomról.

Wyoming -5,5 vs Colorado State - 3 TD-s különbséget vártam a Wyoming javára, a CSU nyert 30 ponttal.....
Marlyand -3,5@Wake Forest - A Maryland gondoltam visszatér az FSU ellen pofonból, erre kikapnak sima 24 ponttal....

Ekkora epic sima buktám még nem volt, többit inkább hagyjuk is....

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊slowmotion
jövőre kbdavemayer
naptárilag, vagy idényileg? 😊
most már rezgett a léc rendesen, pedig a hátsó alakzatból volt az ellenfelük. mondjuk az is igaz, hogy idén igazolni is tudtak, tehát a keret többre képes, mint a tavalyi...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊slowmotion
jövőre kb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
arra kéne inkább fogadásokat kötni, hogy a Rangers (Glasgow) mikor veszíti el a száz százalékos mérlegét 😊
több mint 12 éve
Gyors kérdés:
Miért kerül ugyanannyiba az 5/2 mint az 5/3? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy az 5/2 drágább.Bazzani
5/2 = (nem tudok olyan jelet varázsolni a gépen, inkább kibontom) = (5*4)/(1*2) = 20/2 = 10
5/3 = (5*4*3)/(1*2*3) = 60/6 = 10
azért ugyanaz, mert az egyiknél azt számolod, hogy hányféleképpen tudsz kettőt kiválasztani, a másiknál meg azt, hogy hányféleképpen tudsz kettőt kihagyni
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
'szódj meg barca....már bocsánat.bogec7
Manu , Barca lófasz oddsért buknak. Legalább a Loki-Diósgyőr visszahoztaToca
mondjuk a ManU-t nem mertem megtenni, mert a Sotonnak megy, de az, hogy a barka nem bír a szinte utolsó osasunával....
Loki+Dvtk nekem is megvolt..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
'szódj meg barca....már bocsánat.bogec7
Manu , Barca lófasz oddsért buknak. Legalább a Loki-Diósgyőr visszahozta
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 923
'szódj meg barca....már bocsánat.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 135 — balazs.t85@gmail.com
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?Nomac
Én pénteken életemben először fogadtam jégkorongra,volt benne 2 EBEL meccs(Graz,Salzburg) és egy német(München).Beakadt a 10-es odds.
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.Kenny
szerintem nincs benne több meglepetés mint a KHL-ben vagy az NHL-ben. Tudom még a svéd első osztályt ajánlani, eléggé szokott érvényesülni a papírforma, csak meg kell nézni egy-egy csapat fejlődési irányát.davemayer
A hokival hadilábon állok, nagy valószínűséggel az EBEL szorossága miatt. Lehet hagynom kéne a hokit, és maradni a jól bevált Foci, kézi. NFL triónál 😊
több mint 12 éve
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?Nomac
Én pénteken életemben először fogadtam jégkorongra,volt benne 2 EBEL meccs(Graz,Salzburg) és egy német(München).Beakadt a 10-es odds.
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.Kenny
szerintem nincs benne több meglepetés mint a KHL-ben vagy az NHL-ben. Tudom még a svéd első osztályt ajánlani, eléggé szokott érvényesülni a papírforma, csak meg kell nézni egy-egy csapat fejlődési irányát.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Lehet mostantól elkezdek foglalkozni vele,bár lehet hogy csak egyszer volt szerencsém.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Gyors kérdés:
Miért kerül ugyanannyiba az 5/2 mint az 5/3? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy az 5/2 drágább.

több mint 12 éve
a rohadt életbe most már komolyan, tettem 3 5/6-ot, 2 kulcsmeccsem volt (ami kettőn is rajta van), a MU és a QPR. Az egyik a 89.-ben kap gólt, itt csak bólogatok mert a MU tényleg necces volt, gondoltam megérdemlem, én hülye, de még így is bőven nyerek, erre a 96.-ban gólt kap a QPR is... mindhárom 5/6-omon így kettő ment el, vagyis éppen nem fizet egyik sem. Ha bejön mindkét meccs akkor 16 ezer 900 HUF-ból.

Az igazi poén az egészben hogy 4 percem volt megtenni gyorsan a meccseket, ahhoz képest basszus simán jöhetett volna...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Bet-at-home -on még lehet fogadni az MLB National League összesített győztesére!
St Louis Cardinals 1,25
LA Dodgers 3,6 (ezt nem ajánlom)

A Cardinals tegnap megnyerte az NLCS-t 😊 Megtettem, ha már így elcseszték, november 1-re van írva a fogadás határideje, kíváncsi vagyok, bejön-e 😀 jó kis emailváltás lesz, már előre várom 😊

Go Jets!
több mint 12 éve
a khl nem olyan rossz, eddig 8 meccsre raktam, ebből 7 jött (igaz 3 szelvényen volt, így az egyik ment)
az nhl se olyan rossz, de a khl-t most jobbnak gondolom momentán

több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 135 — balazs.t85@gmail.com
Szokott valaki EBEL meccsekre fogadni? Mindig próbálkozom, de sok a meglepetés..... KHL-t vagy NHL-t próbáljak meg helyette? Mit gondoltok?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan

Ezt a Liverpúl nagyszerű játékosainak, akik egy 10 emberrel játszó csapatot nem tudnak legyűrni.
Nyaljatok sünt!laccoo74
Szív a Cselszki is a Cardiff ellen otthon, ma nagy anyázások lesznek még...berger90
Cselzi ezeket beszolta húzni de hogy a kikúrt manchester mégint elkúrja nem hiszem el.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Ezt a Liverpúl nagyszerű játékosainak, akik egy 10 emberrel játszó csapatot nem tudnak legyűrni.
Nyaljatok sünt!laccoo74
Szív a Cselszki is a Cardiff ellen otthon, ma nagy anyázások lesznek még...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nyaljatok sünt!
több mint 12 éve
2 nap alatt úgy elbukni, hogy mindkét szelvényem úgy megy el, hogy a csapat akire fogadtam SO-ban kap ki, meglehetősen idegesítő....

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Ezt így a Louisville-nak sok szeretettel:

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mai tippek:
Liverpool V
Arsenal H
Chelsea H
San Jose win
Montreal win
Colorado win
Ahogy a bányász mondja.Jószerencsét!
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Hétvégi NB1:
Videoton-Puskás H
Kecskemét-DVSC V
Pápa-MTK X2
Honvéd-Pécs H
Újpest-Eto V
Kaposvár-FTC V

A Paks-Diósgyőrre nincs ötletem,ezért nem is tettem,talán X-et lehetne,ha valaki gondolja

több mint 12 éve
Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPorter
valóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanem állóképességben műesésben), akkor tényleg egész kiváló képességű csapat jött össze ott Szombathelyen 😊slowmotion
Szalai babérjaira törsz?JoeyPorter
nem. csak trollkodom. de Radó tényleg idegesít, nem lehet úgy ránézni, hogy ne essen el.