NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPorter
valóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanem állóképességben műesésben), akkor tényleg egész kiváló képességű csapat jött össze ott Szombathelyen 😊slowmotion
Szalai babérjaira törsz?

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2JoeyPorter
valóban, Guzmics a gólpasszokban erős, Devecseri pedig a gólszerzésben jeleskedik. ha ehhez hozzávesszük a kis puncit, aki a fiatal Céronyára emlékeztet (persze nem fizikumban vagy technikában, hanem állóképességben műesésben), akkor tényleg egész kiváló képességű csapat jött össze ott Szombathelyen 😊
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nekem a SJ vitte a 10*szorzómat (SEA+NHL kombi), ezaz....

több mint 12 éve
Mára Haladás sikert jósolok,bátortalanabbaknak X2

több mint 12 éve
DAl over SJ ez ugye 3:3 lett 😕 (-1u)
DET over COL bejött (+1.7u)
NYI-VAN-TB bejött, mondjuk 3/4-ben tettem meg, a Leafs meg kiszopott a Carolina ellen, de hát ne legyünk telhetetlenek... (+4.8u)
több mint 12 éve
Nekem jött a Penguins,Bruins,Seattle -6,5 trió 😊

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
kicsit sem vagyok ideges, elaludtam és csak később kezdődő nhl meccsekre tudtam fogadni most éjjel így csak 1 fogadásom volt teljes pedig még akartam tenni. Gondoltam akkor azt amit feltettem volna megteszem az utolsó 4 meccsre meg még ami van amerikai sport. Persze az 1 órás meccsekből az összes jött amit rakni akartam (Pittsburg, Boston, Vancouver, Montreal, Oslanders, Ottawa) de a késübbiekből a Chicagonak sikerült kikapnia büntetőkkel... így már sokkal kevesebbet nyerhetek az óriási kasza helyett, a rohadt életbe.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Ó hogy szüljön sünt a Panathinaikos, olyan szép lett volna az a 5x kötés. Bahh, és nyilván az övék volt a legkisebb szorzó.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Keenum kezd a Texansban, all-in a Chiefsre! 😀 😀Newman
egyelőre 6,5-es hendi van a Chiefsre, szerintem simán felmegy vasárnapig 14-re 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Keenum kezd a Texansban, all-in a Chiefsre! 😀 😀

több mint 12 éve
na, a két nyugati veretlen ellen tettem, ha viccesen pattan a korong, akkor jól járok. márpedig lassan ideje lenne elfogynia a lendületnek...
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
sztem még mindig KHL>NHL fogadási szempontból
a ma kora délutáni három favorit mind jött, rendes játékidőben, 5.5 odds 😊kristof
és tényleg, én ma 2 unitból csináltam 5-öt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ez tény, ha pl Romo megsérül jó eséllyel annyi is a Cowboysnak de jelenleg szerintem jobb erőkból áll a Dallas + a PHI védelme nagyon gyenge, ezért is írtam hogy ha Romo nem cseszi el jó eséllyel 25 pont fölé mennek ami ez ellen az Eagles ellen elég lehet.davemayer
mi is vagyunk vagy huszonnyolcadikok védelem terén, szóval nem csak egyirányú dolog...
több mint 12 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
oké, még anno sobri miatt kezdtem el de akkor ezentúl inkább hanyagolom. davemayer
Ne hanyagold, folytasd, tök hasznos 😊
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
nem értem NFL tippeket ide minek kell beírni, ahhoz mindenki ért.Höri
oké, még anno sobri miatt kezdtem el de akkor ezentúl inkább hanyagolom. Viszont az ncaa-hez nem értek, de szeretek fogadni rá ezért ti írjatok sok tippet rá.davemayer
[irony][/irony]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor ezentúl tanácsot PM-ben fogadjak Dave-től? 😕
több mint 12 éve
nem értem NFL tippeket ide minek kell beírni, ahhoz mindenki ért.Höri
oké, még anno sobri miatt kezdtem el de akkor ezentúl inkább hanyagolom. Viszont az ncaa-hez nem értek, de szeretek fogadni rá ezért ti írjatok sok tippet rá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem értem NFL tippeket ide minek kell beírni, ahhoz mindenki ért.

több mint 12 éve
ez tény, ha pl Romo megsérül jó eséllyel annyi is a Cowboysnak de jelenleg szerintem jobb erőkból áll a Dallas + a PHI védelme nagyon gyenge, ezért is írtam hogy ha Romo nem cseszi el jó eséllyel 25 pont fölé mennek ami ez ellen az Eagles ellen elég lehet.davemayer
Ja, ezt nem is vitatom, kétségtelenül a Dallas a meccs esélyese, sőt, már szezon előtt is úgy gondoltam (és most is úgy gondolom), hogy a Dallas magának a csoportnak is a legfőbb favoritja, csak ezzel az 1 meccs után eldől minden kifejezéssel volt problémám, mert ez még korai, tőbb okból is. De szerintem ezt már túl is tárgyaltuk. 😊

több mint 12 éve
ez tény, ha pl Romo megsérül jó eséllyel annyi is a Cowboysnak de jelenleg szerintem jobb erőkból áll a Dallas + a PHI védelme nagyon gyenge, ezért is írtam hogy ha Romo nem cseszi el jó eséllyel 25 pont fölé mennek ami ez ellen az Eagles ellen elég lehet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
NFL Week 7:

DAL- Ha nem 7kor lenne mint a Bears tuti ezt nézném, nagyon érdekes meccs lesz. Az Eagles kezd feljönni, az utolsó esélyeik egyike ez a meccs a felzárkózásra. A Dallas ha megnyeri ezt a meccset szinte biztosan behúzza a csoportját és ha Romo nem omlik össze ill. nem veszítik el jelentősen a turnover mutatót a Cowboys megnyerheti ezt a meccset, 2.30ért kifejezetten nagy oddsot kínálnak rá ahhoz képest hogy ennél szerintem sokkal kiegyenlítettebb az erőviszony, nálam ez egy 50-50 meccs.
davemayer
WTF? Az Eagles kezd feljönni? Vezetik a csoportot! Just sayin' :pNewman
1. A Cowboys vezeti a csoportot, még ha döntetlen is. Abban igazad van hogy kijelenteni hogy szinte biztosan nyerik a csoportot ilyen korán egy kicsit felelőtlenség, de véleményem szerint ha ezt behúzzák akkor nem csak meccshátrányban lesz az Eagles hanem gyakorlatilag egyből kettőben.
2. Miért, nem kezdtek feljönni? 1-3 után 2 győzelem az nálam felfelé mutató tendencia 😀
3. Ezt a csoportot senki sem vezeti, ezt mondani igencsak degradáló a többi jelenlegi csoportelsőre nézve 😀
+1. Én nem vagyok szakértő, csak leírtam a meccsekről a véleményem, de akár be is fejezhetem ha ez ennyire sérti a lelkivilágodat.davemayer
Nem sérti az önérzetemet kicsit sem, mármint a szurkolóit nyilván egy kicsit igen, mert azért 1 meccs hátrány az idény ilyen korai szakaszában még semmi. Akarom mondani bármi közbe szólhat, tekintve, hogy egy kontakt sportágról beszélünk.

több mint 12 éve
NFL Week 7:

DAL- Ha nem 7kor lenne mint a Bears tuti ezt nézném, nagyon érdekes meccs lesz. Az Eagles kezd feljönni, az utolsó esélyeik egyike ez a meccs a felzárkózásra. A Dallas ha megnyeri ezt a meccset szinte biztosan behúzza a csoportját és ha Romo nem omlik össze ill. nem veszítik el jelentősen a turnover mutatót a Cowboys megnyerheti ezt a meccset, 2.30ért kifejezetten nagy oddsot kínálnak rá ahhoz képest hogy ennél szerintem sokkal kiegyenlítettebb az erőviszony, nálam ez egy 50-50 meccs.
davemayer
WTF? Az Eagles kezd feljönni? Vezetik a csoportot! Just sayin' :pNewman
1. A Cowboys vezeti a csoportot, még ha döntetlen is. Abban igazad van hogy kijelenteni hogy szinte biztosan nyerik a csoportot ilyen korán egy kicsit felelőtlenség, de véleményem szerint ha ezt behúzzák akkor nem csak meccshátrányban lesz az Eagles hanem gyakorlatilag egyből kettőben.
2. Miért, nem kezdtek feljönni? 1-3 után 2 győzelem az nálam felfelé mutató tendencia 😀
3. Ezt a csoportot senki sem vezeti, ezt mondani igencsak degradáló a többi jelenlegi csoportelsőre nézve 😀
+1. Én nem vagyok szakértő, csak leírtam a meccsekről a véleményem, de akár be is fejezhetem ha ez ennyire sérti a lelkivilágodat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Igazából a Cowboys vezeti a csoportot 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
NFL Week 7:

davemayer
WTF? Az Eagles kezd feljönni? Vezetik a csoportot! Just sayin' :p

több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/40-milliot-kaszalt-a-nagypapa-a-valogatottban-debutalo-unokajaval-2288243

így kéne nekünk is 😀dugo1993
Hamilton apja is fogadott a fiára hogy megnyeri a az F1-et, ő még nagyobbat kaszált azt hiszem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal