NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 12 éve
a rohadt horvátok is nagy tippmixesek, vicc azért hogy mennyire leszarják a "profi" játékosok ha tét nélküli meccs van, még ha égnek is az sem számít. Azt gondoltam hogy nem nyernek de egy x-re a strandról is jók lennének a skótok ellen...davemayervárjá' már, ilyet nem kizárólag a magyarok csinálnak? én azt hittem, sőt biztos vagyok benne, hogy csak is így lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elmehet a p*csába belgium, befejeztem....88. percben kapnak egy gólt, előtte meg körbelövik a kaput, 1-0-nál...majmok
több mint 12 éve
a rohadt horvátok is nagy tippmixesek, vicc azért hogy mennyire leszarják a "profi" játékosok ha tét nélküli meccs van, még ha égnek is az sem számít. Azt gondoltam hogy nem nyernek de egy x-re a strandról is jók lennének a skótok ellen...na de legalább az angolok 0-1ről is nyertek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem gondoltam volna, hogy a horvátok leadják a 3 pontot...de nem nyernek 😀😀😀
olasz X...
norvég - izland X...
azer - orosz X...
montnegró...áh...
vicc... elment 1500, ezt a belgák úgy ahogy visszahozhatják, ha nyernek...JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem gondoltam volna, hogy a horvátok leadják a 3 pontot...olasz X...
norvég - izland X...
azer - orosz X...
montnegró...áh...
vicc... elment 1500, ezt a belgák úgy ahogy visszahozhatják, ha nyernek...
több mint 12 éve
Hát tettem minimál moneyt 3 kötésre, de Montenegró ,Ruszkik és Izrael keresztbe húzta mindet sebaj. 😀
több mint 12 éve
Na, a mai nap után is nyilvánvalóvá vált, hogy soccerre még mindig nem érdemes tenni... 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elmehet a búsba montenegró...
több mint 12 éve
Az egész jól megy mostanság,legutóbbi fordulóban 8-ból 7 meccs telibe,előtte 8-ból 6 😊Akkor rajtad tartom a szemem 😊
JoeyPorter
több mint 12 éve
Az egész jól megy mostanság,legutóbbi fordulóban 8-ból 7 meccs telibe,előtte 8-ból 6 😊...aztán majd az NB1-en szakítunk 😊JoeyPorterFeltéve ha sikerül eltalálnod, hogy a játékosok mire tesznek a tippmixen 😊
Amúgy ma a törökökre akartam tenni, de agyaltam és végül a te tipped játszottam meg, x2 😊steroid stewie
Én a hollandoknál csak azon gondolkoztam,hogy dupla eséllyel holland vagy csak simán,abba biztos voltam,hogy nem nyernek a törökök
több mint 12 éve
...aztán majd az NB1-en szakítunk 😊JoeyPorterFeltéve ha sikerül eltalálnod, hogy a játékosok mire tesznek a tippmixen 😊
Amúgy ma a törökökre akartam tenni, de agyaltam és végül a te tipped játszottam meg, x2 😊
több mint 12 éve
Sikerült beszakadni vagy 20 dollárral ma..Még raktam egy élőt amiben benne volt hogy a holland meccsen nem lesz gól az első 15 percben,természetesen 47.perc,gól... 😀 A Penguins valamit még kozmetikázhat rajta,aztán majd az NB1-en szakítunk 😊
több mint 12 éve
belgáknak valaki szólhatna, hogy minél jobban tolják, annál jobban lesznek rangsorolva. és én sem haragudnék meg rájuk, csöppet sem mellékesen 😊
több mint 12 éve
jólvan, oroszok is eladták a meccset egy zsák répáért...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Amúgy elment a harmadik meccs amit a lányom bökött de így is 13 feletti volt az odds. D-re "rakott", 2-1 lett.BazzaniVan benne potenciál 😊 Készíthetnétek egy konkurens blogot, Maka-t lenyomnátok 😀
Csak viccelek, olvaslak sportmajom és nagyon hasznosak az elemzéseid, és várom, hogy beinduljon a fő vadászterületed 😊
több mint 12 éve
Két éve 1;3as odds volt a Chievo-Doria D-re és az is lett. 😊Amúgy elment a harmadik meccs amit a lányom bökött de így is 13 feletti volt az odds. D-re "rakott", 2-1 lett.
több mint 12 éve
bezárt ez a geci lottózó, ha kiszopunk andorrától kurva ideg leszek!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Svéd-Német 4 gól fölé 2.67ért?Illetve Izrael nyer, Anglia nyer, Montenegró nyer egy szelvényen.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
úúúúúristen, most nézem mekkora bunda dél-amerikában: a Chile-Ecuador oddsai: H 2,4; D 1,66; V 10,0olasz A, szezon vége?
hát ilyet se láttam még 😀dugo1993
több mint 12 éve
beigazolódott az örök törvény: saját csapatra SOHA ne rakj. tegnap megszegetem, ment is a levesbe a mixdugo1993Én ezzel kaszáltam nagyot hétvégén 😊
Ma ezekkel támadok:
Román-Észt H
Azer-Orosz V
Izrael-É.Ír H
Portugál-Luxemburg H
Görög-Lichtenstein H
Litván-Bosnyák V
Angol-Lengyel H
Montenegro-Moldova H
Magyar-Andorra over 2.5
Azer-Orosz V
Svéd-Német X2
Török-Holland X2
Norvég-Izland 2
Jamaica-Honduras 2
+még maradt egy 2 napos nhl duplám
Sabres-Wild 2
Penguins-Oilers X1
több mint 12 éve
úúúúúristen, most nézem mekkora bunda dél-amerikában: a Chile-Ecuador oddsai: H 2,4; D 1,66; V 10,0hát ilyet se láttam még 😀
több mint 12 éve
beigazolódott az örök törvény: saját csapatra SOHA ne rakj. tegnap megszegetem, ment is a levesbe a mix
több mint 12 éve
Jó ötlet volt oldalt váltanom a Colts meccsen.A Wild meg nyer 2-1-re, mohó voltam a -1.5-lel, bár a végén két ordító ziccert hagytak ki, meg a másfél percnyi üres kapu is kevésnek bizonyult.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
haarra gondolsz hogy ezeket a tippeket hányon, akkor eddig 7et tettem, a sima kombikba inkább kétesélyeket )pl nem sima norvég hanem norvég vagy x), a systemekbe tettem inkább nagyobb oddsokat.focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊Hány szelvényen játszod meg? Nomac
Ciprus-Albán D 3.30
Svájc-Szlovén Szlovén vagy X 1.80
Norvégia-Izland H 2.40
Izrael-É-ír H 1.40
Azer-Orosz V 1.28
Lett-Szlovákia D 3.40
Románia-Észt H 1.14
Török-Holland V 2.50 (esetleg D)
Bolgár-Cseh D 3.50
Skót-Horvát D 3.50
Montenegró H 1.30
Anglia H 1.22
Spanyol H 1.05
Francia H 1.18
A négy D-t sztem lehúzom 3/4ben.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szerintem tuti nem fogják lebizniszelni. A norvégok nem valami jók, de annyira nem is rosszak hogy Izland idegenben behúzza ellenük a meccset. Meglepetést várok, tipikus az egyik csapat nyerni akar a másik meg gólokat lő meccset. Persze 3 esélyes mint ahogy az oddsból is látszik, talán az X a legreálisabb ezek közül.focitippeket nem szoktam ide írni de mivel múltkor bejött,hátha 😊na ez miért? nálam sima V, még ha nem is nyernek, ennyiért jó (most épp 2.88), a norvégok lefőttek és szarok, Izland meg egy hatalmas lehetőség kapujában, egymás közt hátha lebizniszelikkristof
Norvégia-Izland H 2.40davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal