Sportfogadás

23 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?bálnalekvár
Mennyi az a nagy pénz?

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mind a négy elég egyértelműnek tűnik, szóval az egyik tuti el fog menni 😉Dexxter Tailor
szóval inkább inkább a nagy tét negyedével rakd meg mind a négynek az ellenkezőjét 😀
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Ma eléggé hullámvölgybe kerültem,de a veszprém hendi és a stephens tenisz kirántott a szarból.

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mind a négy elég egyértelműnek tűnik, szóval az egyik tuti el fog menni 😉

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
HOU-KC-SF-SEA nagy pénzzel mehet szerintetek?

akkorisredskins
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Mai bukók.

sportmajom.blog.hu/2013/10/10/nhl_2013_okt_178

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newman
csak pontosítás végett, bet365-n 14ezer a minimum 😊bogec7
Micsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.zavi27
ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.davemayer
hat kisebb tettekkel nyerek mondjuk 3-4-5 ezret es akkor azt kiveszem es jatszok mondjuk tovabb par 100 forinttal. Tobb ezreket en nem fogok mindig felrakni tetnek. Erdekes a befizetes mar lehet 1500 ft is.zavi27
máshol a neten sem sokkal jobb, pl a bwinen 10 EUR a minimum befizetés, 30 a minum kivétel. Gondolom a tippmixpro-n is van difi a kettő között. Ha ez túl nagy probléma (mármint hogy nem jutsz egyből a pénzedhez csak ha egy szintet elértél) akkor inkább tényleg tippmixelj, csak ott meg gyengébbek az oddsok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Ezzel csak az a probléma, hogy beten 15000 alatt nem lehet pénzt kivenni. 😊Newman
Micsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.zavi27
ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.davemayer
hat kisebb tettekkel nyerek mondjuk 3-4-5 ezret es akkor azt kiveszem es jatszok mondjuk tovabb par 100 forinttal. Tobb ezreket en nem fogok mindig felrakni tetnek. Erdekes a befizetes mar lehet 1500 ft is.
több mint 12 éve
ROFL, miért, mennyit szeretnél minimum kivenni? máshol sem sokkal kevesebb.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem hiszem hogy az olaszokat a szezon kellős közepén ez a számukra barátságos meccsel felérő "küzdelem" fogja érdekelni csak azért , mert vannak helyek a keretben. Azért nem most fognak küzdeni, hanem februártól. Most kb mindnek az van az agyában hogy tudják le ezt a meccset sérülés nélkül aztán koncentráljunk újra a klubokra. Lehet hogy nem sok gólt lőnek a dánok de pl ha ők szereznek egyet nem hiszem hogy az olasz válogatott kaparna az x-ért akár... Én nem jó szívvel tennék az olaszokra, sztem nem fognak a győzelemért hajtani, a dán vagy x jó előzetesen. Még ha megszerzik az olaszok a vezetést akkor sem tennék a győzelmükre, ez nekik nem tétmeccs és láttuk a sok gagyi barátságos ,meccsel világszerte hogy mit is jelent ez. Akkor már tényleg inkább az hogy a bolgárok nyernek, de idegenben arra sem tennék lelkifurdalás nélkül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Micsoda, ez komoly?! 14 ezernel kevesebbet nem vehetek ki a bet365on? Akkor hagyom a francba azt az oldalt.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Holnapi válogatott meccsek:

Örmény vagy x 1.62
Dánia vagy x 1.40 (sima Dánia-t nem nagyon merek, de lehet hogy megteszem, 2.35ért jónak tűnik)
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Albánia-Svájc DV Svájcnak elég az X és egyáltalán nem biztos hogy nyerni fognak
Oroszország V 1.06
Görögország HD (nyerni akarnak majd a görögök az tuti, kérdés sikerül-e 1-0ra...)
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Wales vagy X 1.33 (esetleg H 2.20)
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
Spanyolország H 1.06davemayer
örményekre nem mernék tenni, hazai pályán még a veretes máltaiaktól is sikerült kikapniuk.
dánok dettó ugyanezek, nyerni szerintem biztos nem fognak, én inkább DV-t tennék rá, mint HD-t.slowmotion
de azt tudod hogy az olaszokat ez a meccs már nem érdekli ugye? az örményekre sztem nem fogok fogadni, de sztem nem nyernek a bolgárok.davemayer
az olaszok ugyanabban a helyzetben vannak, mint a hollandok: már a jövő évi helyekre megy a harc. a dánok meg győzelmi kényszerben lesznek egy olyan csapat ellen, amelyiknek a génjeiben inkább jelen van a catenaccio, mint a szélen vezetett megkerülős támadások.
persze akárhogy alakulhat a meccs, de ha nem találnak a meccs elején egy gólt az északiak, akkor könnyen görcsössé válhatnak. az megvan, ugye, hogy a góljaik több mint felét négy hátvéd szerezte, és a középhátvédjük a gólkirály?
tudom, tudom, nekünk is volt olyan, hogy Sebők Vili volt a legeredményesebb, meg Vanczák is több gólt rúgott, mint mondjuk Szalait leszámítva az egész támadószekció, de akkor is...
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 136 — balazs.t85@gmail.com

Örmény vagy x 1.62
Dánia vagy x 1.40 (sima Dánia-t nem nagyon merek, de lehet hogy megteszem, 2.35ért jónak tűnik)
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Oroszország V 1.06
Görögország HD (nyerni akarnak majd a görögök az tuti, kérdés sikerül-e 1-0ra...)
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
örményekre nem mernék tenni, hazai pályán még a veretes máltaiaktól is sikerült kikapniuk.
dánok dettó ugyanezek, nyerni szerintem biztos nem fognak, én inkább DV-t tennék rá, mint HD-t.slowmotion
de azt tudod hogy az olaszokat ez a meccs már nem érdekli ugye? az örményekre sztem nem fogok fogadni, de sztem nem nyernek a bolgárok.davemayer
Az örmények szerintem sem nyernek, a Bolgárok most elég jó formát mutatnak, bízom bennük.
Pont emiatt tette rájuk, Dánokon lesz a nyomás.
több mint 12 éve

Örmény vagy x 1.62
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Oroszország V 1.06
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
de azt tudod hogy az olaszokat ez a meccs már nem érdekli ugye? az örményekre sztem nem fogok fogadni, de sztem nem nyernek a bolgárok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Örmény vagy x 1.62
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Oroszország V 1.06
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
dánok dettó ugyanezek, nyerni szerintem biztos nem fognak, én inkább DV-t tennék rá, mint HD-t.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Holnapra a magyar gól tetszik nekem,szerintem az lesz a fő fogadás.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
eaglesmcnabb
dobná(d) bele inkább a Dunába, nagyobb haszna lenne 😛davemayer
kb....andorra még gólt se rúgott! bár az észtek elleni 1-0 bizakodásra adhat okot. 😀😀😀Divat
ja én a magyarokban nem hiszek... 😛 😀davemayer
pedig az sima, Sanyi bá nagy stratéga... 😛 😀

|
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
A Patsre én nem raknék. Rob Ryan védelmei rendszeresen megszívatnak minket.zinedine5
van pár dolog ami mellettetek szól sztem, elég necces de pl az a vereség utáni győzelmi mutató sem véletlen. Véleményem szerint ez lesz az egyik meglepetése a fordulónak olyan értelemben hogy nem sokan várnák hogy itt torpanjon meg a Saints először. Előzetesen erősebbnek tűnik a NO de vannak egyéb tényezők is amit figyelembe kell venni, biztos ezért is adják rátok a kisebb oddsot még így is a fogadó irodák.davemayer
Legyen igazad, de én inkább raknék egy hendis Saints győzelmet.
több mint 12 éve
A Patsre én nem raknék. Rob Ryan védelmei rendszeresen megszívatnak minket.zinedine5
van pár dolog ami mellettetek szól sztem, elég necces de pl az a vereség utáni győzelmi mutató sem véletlen. Véleményem szerint ez lesz az egyik meglepetése a fordulónak olyan értelemben hogy nem sokan várnák hogy itt torpanjon meg a Saints először. Előzetesen erősebbnek tűnik a NO de vannak egyéb tényezők is amit figyelembe kell venni, biztos ezért is adják rátok a kisebb oddsot még így is a fogadó irodák.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Örmény vagy x 1.62
Horvátország- Belgium D
Moldova H 1.05
Csehország V 1.16
Ukrajna-Lengyelország D
Oroszország V 1.06
Németo. H 1.16
Svédország H 1.70
Szlovénia H 2.30
Anglia H 1.33
Portugália H 1.18
Spanyolország H 1.06

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 280 — Ajmo Vatreni
A Patsre én nem raknék. Rob Ryan védelmei rendszeresen megszívatnak minket.
több mint 12 éve
NFL Week 6:

NYG-CHI , STL-HOU , GB-BAL , PIT-NYJ , DET-CLE , CIN-BUF , PHI-TB , CAR-MIN , OAK-KC , JAX-DEN , TEN-SEA , NO-NE , ARI-SF , WAS-DAL , IND-SD

Heti tuti:
CHI, HOU, CIN, KC, SEA, SF, DAL 4,82 odds jelenleg, ez sztem elég jó, még a DAL nélkül is 3.40

Neccesek:
GB: az eheti legtutibb nagy oddsú tippem a GB győzelme, a BAL eddig is képes volt érdekes meccseket produkálni a szezonban (mondjuk főleg idegenben), lehet hogy izzadós győzelem lesz ez a Packersnek de sztem behúzzák CM nélkül is. 1.73-ért kitűnő az oddsa.
NYJ: ebben kevésbé vagyok biztos de a Falcons elleni teljesítmény meggyőzött. Túl nagy összeget nem tennék rá mivel a PIT bye weekről valószínűleg összeszedettebben jön majd vissza, itt lehet "meglepetés".
DET: ez egy nagyon érdekes meccs lesz, jól néz ki a CLE idén, de nem hiszem hogy ezt is megnyerhetik, azért a Lions náluk jobb csapat. Ez a meccs is 1.70-es, akár ajándék is lehet.
PHI: A PHI erőt meríthet a múlt heti teljesítményből, ha viszi őket tovább a lendület ez is meglehet. A TB-re egy fillért sem tennék... 1, 87 (!)-ért ez is nagyon simán bejöhet.
MIN: Sajnos az összes NFC North-os csapat nyerni fog véleményem szerint. A CAR nem egy világverő alakulat idegenben (sem), ezt bizonyították a múlt héten is. A Vikings is bye weekről jön vissza, az utolsó esélyük az életben maradásra, jobb erőkből is állnak mint a Panthers, nem is értem itt miért ilyen magas az odds, 1,73-ért ez tükörsimán is bejöhet akár.
DEN Hendikep: szerintem megjátszom majd azt a rekord nagyságú hendikeppet, 30 ponttal simán jobb szerintem ez a DEN.
NE: na ez a meccs nagy talány. A NE a Belichick-érában ha kikapott utána valami brutálisan jó a győzelmi aránya, mindössze 2szer kaptak ki ismét. Ha lesz Gronk én inkább rájuk tennék, Bradynek megint lesz egy stabil játszótársa, ha a többiek is hozzák magukat és a D 25 pontnál vagy az alatt tartja a NO-t akkor meglesz sztem ismét a W. Nem nagy kockázat a vendég siker sem, ha nem lenne Gronk azt tennék, de ő akkora faktor lesz sztem már most ( a hazai pályával együtt) ami a NE felé billenti a mérleg nyelvét.
IND: Ez a kedvenc tippem a héten. Magas az oddsa (1.80), a Colts pedig nagyon egyben van. Megnéztem a SEA elleni meccsüket, maximálisan elegek ahhoz hogy ezt a meccset behúzzák idegenben is. Nem lesz feltétlenül egyszerű ha Riversnek jó napja van, de ha nem (ami többször szokott) akkor sima vendég.

NFC North-ra sztem érdemes ezen a héten fogadni, szvsz mind nyerni fog.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
1. harmad:

Kings 3 - 0 Senators

Zsebben a -1.5, nem? WRONG! 3-3. Három nap alatt másodszor bazdmeg.

EDIT: Persze két harmad tökvakarás után a hosszabbításban fél perc alatt gólt basznak és nyernek. Kurva nehezen nyelem le ezeket napról-napra.Maka
engem a Flames szívatott meg, háromból háromszor.
ok, tudom, így állnak bosszút rajtam, hogy rendszeresen ellenük fogadok, de akkor is...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb
kb....andorra még gólt se rúgott! bár az észtek elleni 1-0 bizakodásra adhat okot. 😀😀😀Divat
ja én a magyarokban nem hiszek... 😛 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
eaglesmcnabb
kb....andorra még gólt se rúgott! bár az észtek elleni 1-0 bizakodásra adhat okot. 😀😀😀

|