Tenisz
15 feliratkozó
1 napja
Akit "valasztanal" is valoszinuleg ebbe a csoprtba tartozna, de "remenyt" tudna eladni. Zverev egesz eleteben olyan allapotban van mint a sulyemelok bizonyos sulyoknal. Fejben van a hatar, ahogy valaki atlepi szinte 4-5-nek is sikerul rovid idon belul. Ennel jobb peldat nem tudok irni, de a kepessegei ennel magasabbra predesztinalnak.Dehogy választok. 🙂Mindig ugyanaz az a vége. 😕es az is fog maradni, valasz magadnak egy fiatalt is aki meg csak most jon fel.
steelwolf
no
Imádom az ,örök Második' szerepet.
Leclerc, Roma, Steelers, Zverev, meg anno Schleck.
steelwolf
1 napja
Dehogy választok. 🙂Mindig ugyanaz az a vége. 😕es az is fog maradni, valasz magadnak egy fiatalt is aki meg csak most jon fel.
steelwolf
no
Imádom az ,örök Második' szerepet.
Leclerc, Roma, Steelers, Zverev, meg anno Schleck.
1 napja
Mindig ugyanaz az a vége. 😕es az is fog maradni, valasz magadnak egy fiatalt is aki meg csak most jon fel.
steelwolf
2 napja
Mindig ugyanaz az a vége. 😕
3 napja
Feljott mar parszor medvedev es csinaltam egy kis statisztikat. a tavalyi evrol. A tavalyi ev vegi top 10 alcaraz-sinner-zverev-ND-FAA-fritz-ADM-musetti-shelton-draper-es 13. lett Medve az 5. helyrol lecsuszva.
Neztem a top10-top11-20-GS match win-1000 elert eredmeny ( QF-tol, alatta kukanak szamolva) es az osszmatch merleget.
A ketto titan kiemelkedik es draper alakult oda, de ugye megserult es igy kivettem ot is. ND a tornak felen indult el max a tobbiekhez kepest es igy is veri oket siman szamszakilag is, de aranyositva meg mindenhogy ezert kivettem ot is.
Termeszetesen rogton kiugrott medve problemaja, ami a GS-eken valo jatek. ND 20 nyert meccsel veri oket mert utana jon Shelton 14-el all es 12-12 zverev-ADM es 11-11 fritz-musetti, 7 FAA. Medve 1 DB !!!!!!!
A gyoztes meccsek szama ha egal lenne a GS-ken akkor nem lenne elmaradva medve. A top jatekosok ellen jobb aranya van a maradek kozul es az 1000 versenyeken is kb egyforman szerepelnek kozte medve is. altalaban 9/8 versenybol 5/6 nem erik el a QF. Es ez az alap lenne a legjobb 8 jatekostol. Tehat sinner-alcaraz es djokot leszamitva kb mindenki egyforman fos/jo a top 10-ben es itt nem valtozott csak FAA-Shelton-Musetti akik ekkor tortek be a top10-be. Egyszeruen senki nem konzekvens es irto gyengek a top jatekosokkal szemben egymas kozt. Medve iden pontosan ezt folytatja fellangolas es akkor most magasabban langol mint tavaly ( de ez egy torna volt ) es hullamvolgy. Nala ez mar a korral is jarhat, mert hasonloan jelentkezik, de a tobbiek fiatalok vagy a csucson vannak es pontosan ugyanilyen szarok. Egyszeruen felhaborito hogy a GS-ken QF-ba jutott Zverev 2/ Faa 1/ ADN 2 / Musetti 2/ shelton 2szer. Az 1000 versenyeken a legjobb sem jut be 50%-ban a QF az elindult tornakon. Medve felfele fog jonni meg egy rossz 2-3 koros GS tornakkal is, mert a mezony keptelen megallitani barkit is. A pozitiv hogy bar csak 1 tornan de melto ellenfel volt a 2 titannak is. De irto messze meg iden is a legjobbjatol es nehezen hiszem hogy meg egyszer el tudja erni, de remeljuk.
5 napja
Házat kellett volna arra tenni hogy egy bravúr után kiesik a choker amerikaiNem is volt nagy szorzó a spanyol ifjúra.
remontada
5 napja
Házat kellett volna arra tenni hogy egy bravúr után kiesik a choker amerikai
6 napja
Más meccset néztünk ezek szerint, és a számok is ezt mutatják (no meg Alcaraz is így gondolja és a szakértők is).Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
remontada
Szerkesztette: Jughead
6 napja
nem sok kiemelt maradt Miamiban
6 napja
En nem lattam a meccset es mar meg sem fogom nezni.Lényegtelen, csak kolléga írta hogy stat szerint Alcaraz jól játszott. Érdekelne mi alapján számolják ezt mert mint írtam pályát se találta el a meccs nagy részében de ez a szám alapján meg jól játszott.
Miert lenyegesek az hogy jol vagy rosszul jatszott alcaraz?
A ket szurkolotaboron kivul akik termeszetesen "jo alcarazt" akarnak kihozni a szamokbol.
no
6 napja
En nem lattam a meccset es mar meg sem fogom nezni. Miert lenyegesek az hogy jol vagy rosszul jatszott alcaraz?
A ket szurkolotaboron kivul akik termeszetesen "jo alcarazt" akarnak kihozni a szamokbol.
6 napja
Ez tiszta, de a statot nem értem. Pályát nem talál el valaki 1.5 szettig majd stat szerint jól játszott..3 nyert szettnél ilyen Korda kaliberek azért nem fognak gyakran nyerni ellene. Ott beleférnek ilyen kóválygások, itt meg nem.Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
remontada
ozibozi
6 napja
3 nyert szettnél ilyen Korda kaliberek azért nem fognak gyakran nyerni ellene. Ott beleférnek ilyen kóválygások, itt meg nem.Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Jughead
remontada
6 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Nem tudom ki és hogyan számolja ezt de 1.5 szettig Alcaraz a pályát nem találta el
Jughead
6 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos).Na ilyenekkel tele van majdnem minden korszak, minden generacioja es pontosan ez a ketto feltetel ami hihetetlen nehez feladat es keveseknek vagy akar senkinek nem sikerul adott korszakokban.
Kár hogy ........ fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
Jughead
Es pont ugyanigy jon a "kovetkezo RF, Alcaraz, Agassi" es persze az 1/10 talan lesz top10 jatekos is egyszer beloluk.
7 napja
Korda zseniálisan játszott egy jó Alcarazt vert el (8.7-es performance ratinggel ritkán kap ki ilyen korai körben egy top játékos). Kár hogy Kordan fejben se erős és nagyon sérülékeny, mert amúgy ha jól játszik, akkor nagyon jól játszik.
7 napja
Meglepne ha innen nem 6:1/6:2 lenne6:4
remontada
Maradhat? 🙃
7 napja
Meglepett😃
7 napja
Meglepne ha innen nem 6:1/6:2 lenne
7 napja
🤣🤣Alcarazt Kordában tartják!Magát is sikerült
steelwolf
remontada