Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Padrinaggio
222
Nadalnál meg bordatores pont az RGre nem lesz a toppon.Hallottam már ezt párszor.
Toca
több mint 2 éve
Nadalnál meg bordatores pont az RGre nem lesz a toppon.
több mint 2 éve
Juniorként már egyszer visszavonult, még simán visszatérhet 😀vissza. bár az nem visszavonulás volt, csak szünet.
eaglesmcnabb
hát, van vagy huszonnégymillió oka*, hogy visszavonuljon, és az ízületeit megóvja.
* Ausztráliában vagy harminchárom millió
több mint 2 éve
Juniorként már egyszer visszavonult, még simán visszatérhet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hopp, ezt nem láttam jönni...telex.hu/sport/2022/03/23/ashleigh-barty-noi-tenisz-vilagranglista-visszavonulas-bejelentes-ausztral
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
no
7 304
Hat nehez lett volna neki, ha nem indulhat a ketszinuek miatt. Viszont MC ( bar az nem a palyaja ) es Roma talan megengedi hogy induljon es akkor mar talan lenduletbe is kerulhet. De lendulet ide vagy oda a salak az Nadal felsegterulete.Főleg hogy Djoko most nincs flowban, Rafa meg eléggé.telex.hu/sport/2022/03/04/djokovic-parizs-roland-garros-jatek-wimbledonjelenleg ugy tunik, de akkor is az Nadal palyaja
Úgy fest mégis játszhat a Harrison...
warr_b
no
De örülnék egy Djoko - Nadal döntőnek azok mindig epic-ek.
Toca
több mint 2 éve
Főleg hogy Djoko most nincs flowban, Rafa meg eléggé.telex.hu/sport/2022/03/04/djokovic-parizs-roland-garros-jatek-wimbledonjelenleg ugy tunik, de akkor is az Nadal palyaja
warr_b
no
De örülnék egy Djoko - Nadal döntőnek azok mindig epic-ek.
több mint 2 éve
no
7 304
telex.hu/sport/2022/03/04/djokovic-parizs-roland-garros-jatek-wimbledonjelenleg ugy tunik, de akkor is az Nadal palyaja
warr_b
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/03/04/djokovic-parizs-roland-garros-jatek-wimbledonÚgy fest mégis játszhat a Harrison...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nepo-t is kérdezték most hogy más volt-e a mai nap ....Na Medvedev a világelső. Érdekes ez pont ezen a napon…Legtöbb orosz sportolókat azért valamilyen szinten sajnálom (lásd Smolov posztját), Medvedev nem tehet erről semmit
Jughead
Heisman
(sakk)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na Medvedev a világelső. Érdekes ez pont ezen a napon…Legtöbb orosz sportolókat azért valamilyen szinten sajnálom (lásd Smolov posztját), Medvedev nem tehet erről semmit
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jughead
5 225
Na Medvedev a világelső. Érdekes ez pont ezen a napon…
több mint 2 éve
no
7 304
Közben megy a harc a világelsőségért a férfiaknál.Akkor fog igazan menni ha elindulhat a ket 1000 tornan az USA-ban Djoko. Ha nem akkor max csak eltolodik az idopont.
Jelenleg 2. fordulós mind Medve, mind Djoko, így a következők esetén lesz Medve világelső:
Djoko kikap ma Khachanovtól.
Djoko megveri Khachanovot, de a a negyeddöntőben kikap.
Djokovic az elődöntőben kikap és Medvedev legalább az elődöntőig megy.
Djokovic a döntőben kikap és Medvedev legalább a döntőig megy.
Djokovic nyer és Medvedev is nyer.
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 225
Közben megy a harc a világelsőségért a férfiaknál.Jelenleg 2. fordulós mind Medve, mind Djoko, így a következők esetén lesz Medve világelső:
Djoko kikap ma Khachanovtól.
Djoko megveri Khachanovot, de a a negyeddöntőben kikap.
Djokovic az elődöntőben kikap és Medvedev legalább az elődöntőig megy.
Djokovic a döntőben kikap és Medvedev legalább a döntőig megy.
Djokovic nyer és Medvedev is nyer.
több mint 2 éve
Ostapenko ma flowban volt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
no
7 304
Engem nem erdekel hogy mit tartasz kretensegnek, azzal semmi bajom. Megitelhetsz sportolot es nem kedvelheted akarmilyen indokkal es elfogadom hogy te a palyan es a nyilatkozataikbol iteled meg oket. Semmi gond. Nem akartam mas szavait a szadba adni es ezert elnezest ( csak hasonlo volt a sorban mint erv )Nem mondtam, hogy kretén én a tettét bélyegeztem kreténségnek.Ismered milyen emberileg? Ne altasd magad.Én nem örülök, hogy nem játszik, bár emberileg nem bírom, a teniszét öröm nézni.Pedig ugy tunik hogy nem erted 😊"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-djokovics-kihagyhatja-a-roland-garrost-es-wimbledont-is-2876709
bcsarli
Szóval ő nem oltásellenes, csak nem oltatja be magát, annak ellenére, hogy tudja az a leghatásosabb ellenszer. Értem.
Toca
Nem kampanyolt az oltas ellen. Mindenki a tulnyomo tobbseg az allatkinzas ellen van, valaki kampanyol a libamaj ellen valaki bele sem gondol es ugy eszi, valaki lehajtott fejjel de eszi.
Globalisan a leghatasosabb a jab, nem neki.
Egyszeruen a meghalt vagy sulyos kovetkezmenyu covid eset a 40 ev alatti egeszseges emberek szama osztva az osszes esettel koztuk oltas elott es oltas utan. A tarsadalmi kotelezettseget meg hagyjuk az egesz covid tortenetben.
Orulj hogy nem jatszik.
no
Te nem érted, nem attól oltasellenes valaki, hogy ellene kampányol. Hanem attól, hogy bár tudja, hogy a legjobb megoldás nem adatja be.
Remelem azért nem ezen a kreténségén megy el az utolsó pár éve a pályafutásának.
Toca
A kutyat nem erdekli hogy a 4. szomszed be van oltva vagy sem, egyszeruen o az ismertsege miatt erdekes. Ha kampanyol ellene akkor mar extran lenne erdekes. Ha egy Djoko kaliber tenne az nagyobb sullyal eshetne latban, nem tette. Az egyeni dontes szabadsagarol beszel es az elvei miatt akar feladja a teniszt sok helyen. Ez nem kretenseg hanem becsulendo. Az hogy ezt az emberek egy resze kretensegnek tartja az meg az o dolguk. Nem neki a legjobb megoldas es onzoek vagyunk, mindenki. | Aki valamilyen maszlagot be akar ide irni mint tarsadalmi kotelezettseg es hasonlok azok tobbet ne vegyenek nem komposztalhato termeket vagy akarmilyen modon ujrahasznalt ( nem hato ) termekeket, ne egyen hust-igyon alkoholt- dohanyozzon,- drogozzon es folytathatom napestig. | Nem veszelyes ra, es a fold donto tobbsegere igaz ez. Viszont akire veszelyes annak nagy segitseg, ennyi.
Azokra akikre nem veszelyes egy resze nem meggyozodesbol oltatta be magat hanem a krealt kenyszer miatt. Valaki ugy sem. Orajta ez a nyomas sokkal kisebb, o a tenisz miatt adhatta volna fel az elveit. Elvileg meg talalhat egyet ami megfelelhet szamara amit hajlando beadni, es valoszinutlen hogy fog.
Nem vagyok biztos benne, hogy elhiszem hogy hianyzik a jelenlete, de ha sokan igy tennenek akkor siman megoldhato lenne hogy ne legyen veszelyes az orszagok EU intezmenyere es embereire. De ugye nem ez volt Ausztraliaban sem a baj hanem feltek hogy az oltatlan ellenesek "mozgalmat" erositene a jelenlete.
De mindegy mert nalad van a faszkalap-kreten meg aki beoltatja magat es a szabaly az szabaly. Nalam meg nem igy van. Kar rajta rugozni, de nem azt mondta amit te ertettel belole.
En szivesen neznek egy Nadal-Djoko-fiatalok csatat, de ahogy ezt is megbeszeltuk mar en megleszek tenisz nelkul, egy kicsit sem hianyzott a AO. Cserebe csak a negativ dolgok jutottak el hozzam amik meg inkabb a gusztustalan nezokrol szolt. Kb 10mp szolt nekem az AO-rol. Legalabb utolerem magam hamarabb masban ha nem nezek teniszt. 😊
no
Én emberileg az alapján tudom megismerni amit látok , az alapján nem bírom. Engedtessék már meg, hogy ne bírjam. Nem érdekel milyen otthon, majd ha eljön és face to face beszélgetünk akkor revalidálom az álláspontom. 😀
Én mindenkire azt mondom, hogy nem oltatja be magát ilyen olyan okok miatt ( nyilván vannak okok amiket eltudok fogadni ), hogy kreténség amit csinál. Ha Djokovic csinálja, ha a negyedik szomszéd. Attól nem feltétlen gondolom agyhalottnak ne add a számba Jóska szavait...
Szerinted becsülendő. Szerintem nem, tudom, hogy Jóskai szinten tolod, hogy csak az elfogadott amit te gondolsz, de ettől még nem így van. Értem az elveket, de ebben a kérdésben nekem ez kevés. Persze lehet van egy ritka vagy akármilyen betegsége ami miatt nem adathatja be és ezt titkolja majd ha kiderül később akkor szintén revidiálom az álláspontom.
De mondom kár beszélgetnünk / vitáznunk rajta mert az álláspontunk mint Makó és Jeruzsálem. Szóval inkább zárjuk le.
Toca
En nem latom hogy mi az allaspontod es igy nehezen tudsz meggyozni barmirol is, mert a "szabaly az szabaly" az nem az. Ahogy a jovoben a hogy lehetne megoldani hogy jatszon es ne legyen veszelyes se az orszagra/tornara/ nezokre/EU rendszerukre feldobott vitatemara, es itt megint nem erzem hogy en vagyok a csak az en velemenyem az elfogadhato ha odaig jutsz el hogy oltsa be magat es kesz. Az ellen az akademiai ultimate erv hogy mas tudja akkor o is az messzebb van mint Mako. Bar meg bedobhatsz egy "Csak" felelmetes ervet hogy ne is azonos univerzumban legyunk.
De ahogy irtam elfogadom hogy az utlevel borzalmas fontos a covid elleni vedekezesben. Nem jatszik, nem jatszik es nalam es szigoruan nalam leertekelodik a tenisz es igy nem nezem. Elofordult mar es meg biztos lesz ilyen ( 2 olimpia, F1 megteremtem az elonyt es befagyasztom ezt az allapotot..stb ), pedig ennek sokszor akar az altalam drukkolt volt a nyertese.
több mint 2 éve
Köszi. 😀revalidálom az álláspontom.Mivel látom, kedveled ezt a kifejezést, Jóska segít:
....
revidiálom az álláspontom.
Toca
"revideálom az álláspontom"
😛
Sobri Jóska
több mint 2 éve
revalidálom az álláspontom.Mivel látom, kedveled ezt a kifejezést, Jóska segít:
....
revidiálom az álláspontom.
Toca
"revideálom az álláspontom"
😛
több mint 2 éve
Nem mondtam, hogy kretén én a tettét bélyegeztem kreténségnek.Ismered milyen emberileg? Ne altasd magad.Én nem örülök, hogy nem játszik, bár emberileg nem bírom, a teniszét öröm nézni.Pedig ugy tunik hogy nem erted 😊"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-djokovics-kihagyhatja-a-roland-garrost-es-wimbledont-is-2876709
bcsarli
Szóval ő nem oltásellenes, csak nem oltatja be magát, annak ellenére, hogy tudja az a leghatásosabb ellenszer. Értem.
Toca
Nem kampanyolt az oltas ellen. Mindenki a tulnyomo tobbseg az allatkinzas ellen van, valaki kampanyol a libamaj ellen valaki bele sem gondol es ugy eszi, valaki lehajtott fejjel de eszi.
Egyszeruen a meghalt vagy sulyos kovetkezmenyu covid eset a 40 ev alatti egeszseges emberek szama osztva az osszes esettel koztuk oltas elott es oltas utan. A tarsadalmi kotelezettseget meg hagyjuk az egesz covid tortenetben.
Orulj hogy nem jatszik.
no
Te nem érted, nem attól oltasellenes valaki, hogy ellene kampányol. Hanem attól, hogy bár tudja, hogy a legjobb megoldás nem adatja be.
Remelem azért nem ezen a kreténségén megy el az utolsó pár éve a pályafutásának.
Toca
A kutyat nem erdekli hogy a 4. szomszed be van oltva vagy sem, egyszeruen o az ismertsege miatt erdekes. Ha kampanyol ellene akkor mar extran lenne erdekes. Ha egy Djoko kaliber tenne az nagyobb sullyal eshetne latban, nem tette. Az egyeni dontes szabadsagarol beszel es az elvei miatt akar feladja a teniszt sok helyen. Ez nem kretenseg hanem becsulendo. Az hogy ezt az emberek egy resze kretensegnek tartja az meg az o dolguk. Nem neki a legjobb megoldas es onzoek vagyunk, mindenki. | Aki valamilyen maszlagot be akar ide irni mint tarsadalmi kotelezettseg es hasonlok azok tobbet ne vegyenek nem komposztalhato termeket vagy akarmilyen modon ujrahasznalt ( nem hato ) termekeket, ne egyen hust-igyon alkoholt- dohanyozzon,- drogozzon es folytathatom napestig. | Nem veszelyes ra, es a fold donto tobbsegere igaz ez. Viszont akire veszelyes annak nagy segitseg, ennyi.
Azokra akikre nem veszelyes egy resze nem meggyozodesbol oltatta be magat hanem a krealt kenyszer miatt. Valaki ugy sem. Orajta ez a nyomas sokkal kisebb, o a tenisz miatt adhatta volna fel az elveit. Elvileg meg talalhat egyet ami megfelelhet szamara amit hajlando beadni, es valoszinutlen hogy fog.
Nem vagyok biztos benne, hogy elhiszem hogy hianyzik a jelenlete, de ha sokan igy tennenek akkor siman megoldhato lenne hogy ne legyen veszelyes az orszagok EU intezmenyere es embereire. De ugye nem ez volt Ausztraliaban sem a baj hanem feltek hogy az oltatlan ellenesek "mozgalmat" erositene a jelenlete.
De mindegy mert nalad van a faszkalap-kreten meg aki beoltatja magat es a szabaly az szabaly. Nalam meg nem igy van. Kar rajta rugozni, de nem azt mondta amit te ertettel belole.
En szivesen neznek egy Nadal-Djoko-fiatalok csatat, de ahogy ezt is megbeszeltuk mar en megleszek tenisz nelkul, egy kicsit sem hianyzott a AO. Cserebe csak a negativ dolgok jutottak el hozzam amik meg inkabb a gusztustalan nezokrol szolt. Kb 10mp szolt nekem az AO-rol. Legalabb utolerem magam hamarabb masban ha nem nezek teniszt. 😊
no
Én emberileg az alapján tudom megismerni amit látok , az alapján nem bírom. Engedtessék már meg, hogy ne bírjam. Nem érdekel milyen otthon, majd ha eljön és face to face beszélgetünk akkor revalidálom az álláspontom. 😀
Én mindenkire azt mondom, hogy nem oltatja be magát ilyen olyan okok miatt ( nyilván vannak okok amiket eltudok fogadni ), hogy kreténség amit csinál. Ha Djokovic csinálja, ha a negyedik szomszéd. Attól nem feltétlen gondolom agyhalottnak ne add a számba Jóska szavait...
Szerinted becsülendő. Szerintem nem, tudom, hogy Jóskai szinten tolod, hogy csak az elfogadott amit te gondolsz, de ettől még nem így van. Értem az elveket, de ebben a kérdésben nekem ez kevés. Persze lehet van egy ritka vagy akármilyen betegsége ami miatt nem adathatja be és ezt titkolja majd ha kiderül később akkor szintén revidiálom az álláspontom.
De mondom kár beszélgetnünk / vitáznunk rajta mert az álláspontunk mint Makó és Jeruzsálem. Szóval inkább zárjuk le.
több mint 2 éve
no
7 304
Ismered milyen emberileg? Ne altasd magad.Én nem örülök, hogy nem játszik, bár emberileg nem bírom, a teniszét öröm nézni.Pedig ugy tunik hogy nem erted 😊"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
bcsarli
Toca
Orulj hogy nem jatszik.
no
Toca
több mint 2 éve
Én nem örülök, hogy nem játszik, bár emberileg nem bírom, a teniszét öröm nézni.Pedig ugy tunik hogy nem erted 😊"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
bcsarli
Toca
Orulj hogy nem jatszik.
no
több mint 2 éve
no
7 304
Pedig ugy tunik hogy nem erted 😊"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
bcsarli
Toca
Orulj hogy nem jatszik.
több mint 2 éve
"Soha nem voltam oltásellenes. Sőt, megértem, hogy globálisan mindenki hatalmas erőfeszítéseket tesz a vírus kezelése érdekében és remélem, hogy hamarosan sikerül is megállítani. Az oltás a leghatásosabb ellenszer, ezt elismerem,"Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
bcsarli
több mint 2 éve
Na elvileg Djokovic végül beoltatja magát a botrány után 😀Hát nem:
Heisman
több mint 2 éve
MC12
6 379
Megraktam egy 5össel Marcit hátha…Rubljev sincs akkora formában, hátha kijön a lépés.Kár érte…már megint azok a buta hibák, amik a 30on kívül tartják. Nem volt nyerhetetlen meccs.
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”