Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondtam én meg 0-1-nel, majd 0-2-rol hogy igazán epic legyen.
több mint 2 éve
4% esély nem is olyan kevés ezek szerint 🙂
több mint 2 éve
Jughead
5 225
És ez az ember lesz a világelső… Szégyen a sportra nézve, hogy ez vár ránk, ha Djokovic visszavonul.
több mint 2 éve
na a kecske megnyerte, a marha meg otthonról nézte 😀Kecske nézte otthonról de nem Szerbiából hanem Svájcból
eaglesmcnabb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Respect Nadal, megérdemli. Djokovic duplán ment a házhoz a l...szért.
több mint 2 éve
Grat Nadalnak, de akkor is Federer a legnagyobb 😊
több mint 2 éve
21%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
na a kecske megnyerte, a marha meg otthonról nézte 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Medve saját magát veri meg....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Pedig beverte az összes 1. szervát.
több mint 2 éve
Óriási meccs, respect Nadalnak, hogy ezt 35 évesen így nyomja, de ezt Medvedev magának veszti el. Ennyi taktikai hibát régen láttam ezen a szinten.
több mint 2 éve
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
aztakurva ...
több mint 2 éve
Nem hiszem el…
több mint 2 éve
MC12
6 379
30-0 11,5es oddsnál azért raktam egy ezrest Medvére 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Amúgy Nadal korábban nem volt ennél nagyobb adogató? Most a 3-4 ászt kicsit kevésnek érzem.Nem volt soha, de ezen a tornán pont azt néztem, hogy sokat dolgoztak a szerváján, nyilván minnél több olcsó pontot szeretne 35 évesen. De Medvedev annyira hátul fogad, hogy ha nagyon nem kifelé szervál valaki, akkor mindent vissza tud adni. Ezért szívatja Nadal az ejtésekkel.
balintbaba
több mint 2 éve
Azért intellektuális. Tsitsipasról sosem írnék le ilyet. Nadalról sem.ha ismeretlenül szembejönne az utcán civilben simán azt hinné az ember róla hogy könyvelő vagy programozókopaszodó cingár könyvelő feje van 😀Nincs bajom Medvedevvel, de hogy intellektuális a feje azt soha nem írtam volna le. 😀Én Federert szeretem. Nadalt is nagyon becsülöm. (Ahogy Djokot is.) De már szeretném az őrségváltást. Hozzáteszem, ahogy most Nadal visszajött, az impozáns, bár Medvedev magát veri meg.te nem szereted Nadalt.No way. Medvedev az új király.Nadal bukóMiracle kizárva?
Heisman
ThundersNFL
Burkus
csi77
Medvedet a 2019-es US Open óta kedvelem, ahogy ott visszajött, (Meg sokkal intellektuálisabb feje van, mint a teniszezők többségének.)
Burkus
Toca
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Jughead
5 225
Amúgy Nadal korábban nem volt ennél nagyobb adogató? Most a 3-4 ászt kicsit kevésnek érzem.Sose volt nagy adogató és Djokovic után a második legjobb fogadó az ellenfele.
balintbaba
több mint 2 éve
Amúgy Nadal korábban nem volt ennél nagyobb adogató? Most a 3-4 ászt kicsit kevésnek érzem.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Akkor Nadal mégsem volt bukó, én elhittem hogy Medve 2-0-nál behúzza. Persze mit tudok én a teniszről... 😀hát ez a break labda nagyon necces
Heisman
medvedev kezd felülkeredni épp
több mint 2 éve
playmaker90
215
Azt eddig is tudtuk hogy az ausztrál közönség türhő parasztok gyülekezete de amit ezen a meccsen művelnek...
több mint 2 éve
Akkor Nadal mégsem volt bukó, én elhittem hogy Medve 2-0-nál behúzza. Persze mit tudok én a teniszről... 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
modnjuk ha valaki nekem 15 éve azt mondja hogy Nadal szerva-röptézni fog azt kiröhögöm 😀
több mint 2 éve
ránézésre hiányzik a testalkatáról is meg a kisugárzásról is az élsportoló az biztosha ismeretlenül szembejönne az utcán civilben simán azt hinné az ember róla hogy könyvelő vagy programozókopaszodó cingár könyvelő feje van 😀Nincs bajom Medvedevvel, de hogy intellektuális a feje azt soha nem írtam volna le. 😀Én Federert szeretem. Nadalt is nagyon becsülöm. (Ahogy Djokot is.) De már szeretném az őrségváltást. Hozzáteszem, ahogy most Nadal visszajött, az impozáns, bár Medvedev magát veri meg.te nem szereted Nadalt.No way. Medvedev az új király.Nadal bukóMiracle kizárva?
Heisman
ThundersNFL
Burkus
csi77
Medvedet a 2019-es US Open óta kedvelem, ahogy ott visszajött, (Meg sokkal intellektuálisabb feje van, mint a teniszezők többségének.)
Burkus
Toca
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
messze még a vége ennek sajnos