NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Nam, talan ez az Alcaraz gyerek lehet az uj klasszis- Csak hat az elmult evekben hany ilyen jott, aztan egy ev mulva mar megint totaél hullamzoan jatszott az osszes ilyen tehetseg.
több mint 2 éve
Nadal pipa, Gyík pipa, nojsz.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
no
7 304
Nadal-Djoko Romaban is egy agon 😊
több mint 2 éve
no
7 304
Alcaraz elverte Nadalt.Djoko sincs meg kesz, Alcaraz ezektol a gyozelmektol nagy lelkierot nyerhet a jovore tekintve. 6. lesz a ranglistan. Az otbe nehezebb lesz betorni, de meg nehezebb lesz ott maradni, de siman megteszi szerintem a kerdes kit fog kilokni onnan a jovoben.
Örülök neki, így Djoko ellen nem kell még mennie Alcaraznak meg jó fejlődési pont.
Toca
több mint 2 éve
Alcaraz elverte Nadalt. Örülök neki, így Djoko ellen nem kell még mennie Alcaraznak meg jó fejlődési pont.
több mint 2 éve
Hat nekem Muguruza gyenge közepes.?????Ez valami ilyen szépség és a szörny versen lenne? Jó azért mondjuk durva tulzás a szörny... 😀Azért én megnéznék egy Ostapenko - Muguruza páros meccset, kizárólag szakmailag!m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
Ennyire nem vagyok kèpbe a női tenisszel, azt sem tudtam, hogy ő lètezik.....kicsit mintha kikoptak volna onnan a sztárok, egyènisègek. Jó Swiatekről már hallottam de amúgy....
dande
Negritis
eaglesmcnabb
Toca
fura... Azt hittem hogy értesz a teniszhez. EDDIG!!!
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/05/02/boris-becker-csalas-adossag-borton-valasMondjuk neki se véletlenül volt Bumm-Bumm Boris a beceneve a Brain-Brain Boris helyett anno...
empty taxi
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/05/02/boris-becker-csalas-adossag-borton-valas
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
dawyd728
3 851
Valami ES podban hallottam év elején, h a 128-as tábla negyede vagy lehet még több is kicsivel, volt 4-ben GS-en. Egy ilyen szoros mezőnyben akinek kijön 1-2 hónap az a semmiből képes top10-be kerülni.
több mint 2 éve
Ostapenkót mondott, nem SabalenkátEz valami ilyen szépség és a szörny versen lenne? Jó azért mondjuk durva tulzás a szörny... 😀Azért én megnéznék egy Ostapenko - Muguruza páros meccset, kizárólag szakmailag!m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
Ennyire nem vagyok kèpbe a női tenisszel, azt sem tudtam, hogy ő lètezik.....kicsit mintha kikoptak volna onnan a sztárok, egyènisègek. Jó Swiatekről már hallottam de amúgy....
dande
Negritis
eaglesmcnabb
Toca
több mint 2 éve
?????Ez valami ilyen szépség és a szörny versen lenne? Jó azért mondjuk durva tulzás a szörny... 😀Azért én megnéznék egy Ostapenko - Muguruza páros meccset, kizárólag szakmailag!m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
dande
Negritis
eaglesmcnabb
Toca
fura... Azt hittem hogy értesz a teniszhez. EDDIG!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ez valami ilyen szépség és a szörny versen lenne? Jó azért mondjuk durva tulzás a szörny... 😀Azért én megnéznék egy Ostapenko - Muguruza páros meccset, kizárólag szakmailag!m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
dande
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Azért én megnéznék egy Ostapenko - Muguruza páros meccset, kizárólag szakmailag!m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
dande
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835Barty visszavonult, Osaka mentális okok miatt csomó mindent kihagyott, a cseszkó melákok öregszenek és sérülgetnek, Kerber öregszik, Muguruza sokat sérült, a kanadai melák sérült, Williams nővérek nemvannak, Halep sérülget.
dande
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835nekem marad martina hingis meg ana ivanovic
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/tenisz/kepek-mar-masodik-a-vilagranglistan-a-spanyolok-tuzes-teniszezoje-2888835Ennyire nem vagyok kèpbe a női tenisszel, azt sem tudtam, hogy ő lètezik.....kicsit mintha kikoptak volna onnan a sztárok, egyènisègek. Jó Swiatekről már hallottam de amúgy....
több mint 2 éve
Jughead
5 225
Na Alcaraz be is húzta a barcelonai tornát, így idén megvan a 2. 500-as tornagyőzelme is, az ezresen kívül. A mérlege 23-3.Holnaptól ugye top 10-es, amivel kapcsolatosan a kedvenc statom:
25th April, 2005: 18-year-old Rafa Nadal breaks the ATP Top 10 after winning the Barcelona title
25th April, 2022: 18-year-old Carlos Alcaraz will break the ATP Top 10 after winning the Barcelona title
több mint 2 éve
Jughead
5 225
Jesszusom van olyan ember, akinek szimpatikus Tsitsipas? 😮Igen, teljesen más, csak annyi a bibi a példáddal, hogy Alcaraz salakon egy fokkal sem szarabb mint keményen, Djokovicra meg azért ez nem teljesen igaz. De nem csak abbol a 2 meccsből indultam ki, hanem a tegnapit is mellé vettem.A salak teljesen más, mint a kemény pálya, nincs olyan, hogy egy jó salakos ellen, mint Tsitsi abból indulsz ki, hogy de kemény pályán verte 2-szer, szóval fekszik neki a játéka.ja de kétszer verte a görögöt keményen is, alapjáraton fekszik ellene a játékaA mai Tsitsipas elleni W-vel és az SF-fel meg is van a 10. hely.Nem de meg fiatal es ezek ilyenek. Ha mar most tudna honapokon keresztul ilyen kimagasloan teniszezni akkor is ha underdog meg akkor is ha eselyes akkor mar a top 5-t uldozne, de ami kesik nem mulik.Hát ez a szégyenteljes teljesítmény Korda ellen nem segített a helyzetén.Nem tudom, de valoszinuleg itt szamit a ev-*honap amit neztek, mert Barcelona volt a vege a sorolasnak. Addig mindketten 90 pontot vedenek es abbol a MC pontkulonbseg egy 500 versenyhez kepest lesz a donto. A lenyeg hogy gyoznie kell Hurka ellen mert anelkul viszont egy csomo embert kellene nezni. A feladat egyszeru, jobbnak kell lenni mint Hurka most es Norrienal tobb pont kell a MC-Barca kettosonHa megveri Hurkacz-t, akkor aligha kap ki a döntőben. Onnantól közte és Norrie között 29 pont lesz, és ha már a 19. szülinap számít, akkor addig véd 102 pontot, míg Norrie 240-et.
Nem tudom mi a cel Alcaraznal, de ha Barcelona vegeig kell 10.-nek lennie akkor 2 dolog kell hozza igazan:
- 1.) Elvernie Hurkat most
- 2.) MC-ban sokkal jobban teljesitenie mint Norrie
Ha van ideje meg akkor a salakos szezonon nagy eselye van, spanyol elvileg fekszik neki, ezek a kemeny tornak az evad leglasabb kemeny palyai tehat nem kell sokat igazitania a jatekan, rogton poroghet ezerrel ami foleg MC-ban fog segiteni, + ott nem lesz meg Nadal, Djoko biztos meccshianyos lesz.
Bar en Norrienak drukkolok 😊
no
Jughead
no
Jughead
Szerencsejere kiesett Norrie is de Barcelonaban minimum donto kell ha 10. akar lenni ott.
no
Egyébként Tsitsipas ellen salakon alapból nagy dolog nyerni, de ilyen 2. szett után pláne az egy 18 éves sráctól felállni pláne bravúr.
Jughead
eaglesmcnabb
Djoko 20-7-re áll Nadal ellen kemény pályán, szóval alapjáraton fekszik ellene a játéka. Salakon mégis 19-8 Nadalnak.
Jughead
Plusz ha van valaki, akit fejben kurvára szokott zavarni ha valaki ellen kevés sikerélménye van, az pont a görög.
Alcaraz meg szarik bele, ahogy eddig tűnt baromira erős fejben, egyelőre még nem annyira szimpatikus mint a görög (persze idővel változhat), de nem nagyon látok olyan elemet amiben kifejezetten szar lenne. Fejben szerintem messze a tobbi fiatal folott van.
eaglesmcnabb
Egyébként való igaz, hogy Alcaraz juniorként sikeres volt a salakon és már nyert felnőttként is versenyt, de azért (egy ilyen második szett után pláne) elég nagy skalp Tsitsipas salakon, hiszen tavaly óta 28-4-gyel állt a meccs előtt (a 4 vereségből 2 Djoko, 1 Nadal és 1 Ruud ellen volt), és egyértelműen a mezőny 3. legjobb játékosa.
Ha szerinted Alcaraz a mezőny 3. legjobb salakos játékosa, akkor persze nem nagy győzelem ez, viszont én még azért ezt nem jelenteném ki.
több mint 2 éve
Igen, teljesen más, csak annyi a bibi a példáddal, hogy Alcaraz salakon egy fokkal sem szarabb mint keményen, Djokovicra meg azért ez nem teljesen igaz. De nem csak abbol a 2 meccsből indultam ki, hanem a tegnapit is mellé vettem.A salak teljesen más, mint a kemény pálya, nincs olyan, hogy egy jó salakos ellen, mint Tsitsi abból indulsz ki, hogy de kemény pályán verte 2-szer, szóval fekszik neki a játéka.ja de kétszer verte a görögöt keményen is, alapjáraton fekszik ellene a játékaA mai Tsitsipas elleni W-vel és az SF-fel meg is van a 10. hely.Nem de meg fiatal es ezek ilyenek. Ha mar most tudna honapokon keresztul ilyen kimagasloan teniszezni akkor is ha underdog meg akkor is ha eselyes akkor mar a top 5-t uldozne, de ami kesik nem mulik.Hát ez a szégyenteljes teljesítmény Korda ellen nem segített a helyzetén.Nem tudom, de valoszinuleg itt szamit a ev-*honap amit neztek, mert Barcelona volt a vege a sorolasnak. Addig mindketten 90 pontot vedenek es abbol a MC pontkulonbseg egy 500 versenyhez kepest lesz a donto. A lenyeg hogy gyoznie kell Hurka ellen mert anelkul viszont egy csomo embert kellene nezni. A feladat egyszeru, jobbnak kell lenni mint Hurka most es Norrienal tobb pont kell a MC-Barca kettosonHa megveri Hurkacz-t, akkor aligha kap ki a döntőben. Onnantól közte és Norrie között 29 pont lesz, és ha már a 19. szülinap számít, akkor addig véd 102 pontot, míg Norrie 240-et.
Nem tudom mi a cel Alcaraznal, de ha Barcelona vegeig kell 10.-nek lennie akkor 2 dolog kell hozza igazan:
Ha van ideje meg akkor a salakos szezonon nagy eselye van, spanyol elvileg fekszik neki, ezek a kemeny tornak az evad leglasabb kemeny palyai tehat nem kell sokat igazitania a jatekan, rogton poroghet ezerrel ami foleg MC-ban fog segiteni, + ott nem lesz meg Nadal, Djoko biztos meccshianyos lesz.
no
Jughead
no
Jughead
Szerencsejere kiesett Norrie is de Barcelonaban minimum donto kell ha 10. akar lenni ott.
no
Egyébként Tsitsipas ellen salakon alapból nagy dolog nyerni, de ilyen 2. szett után pláne az egy 18 éves sráctól felállni pláne bravúr.
Jughead
eaglesmcnabb
Djoko 20-7-re áll Nadal ellen kemény pályán, szóval alapjáraton fekszik ellene a játéka. Salakon mégis 19-8 Nadalnak.
Jughead
Plusz ha van valaki, akit fejben kurvára szokott zavarni ha valaki ellen kevés sikerélménye van, az pont a görög.
Alcaraz meg szarik bele, ahogy eddig tűnt baromira erős fejben, egyelőre még nem annyira szimpatikus mint a görög (persze idővel változhat), de nem nagyon látok olyan elemet amiben kifejezetten szar lenne. Fejben szerintem messze a tobbi fiatal folott van.
több mint 2 éve
Jughead
5 225
A salak teljesen más, mint a kemény pálya, nincs olyan, hogy egy jó salakos ellen, mint Tsitsi abból indulsz ki, hogy de kemény pályán verte 2-szer, szóval fekszik neki a játéka.ja de kétszer verte a görögöt keményen is, alapjáraton fekszik ellene a játékaA mai Tsitsipas elleni W-vel és az SF-fel meg is van a 10. hely.Nem de meg fiatal es ezek ilyenek. Ha mar most tudna honapokon keresztul ilyen kimagasloan teniszezni akkor is ha underdog meg akkor is ha eselyes akkor mar a top 5-t uldozne, de ami kesik nem mulik.Hát ez a szégyenteljes teljesítmény Korda ellen nem segített a helyzetén.Nem tudom, de valoszinuleg itt szamit a ev-*honap amit neztek, mert Barcelona volt a vege a sorolasnak. Addig mindketten 90 pontot vedenek es abbol a MC pontkulonbseg egy 500 versenyhez kepest lesz a donto. A lenyeg hogy gyoznie kell Hurka ellen mert anelkul viszont egy csomo embert kellene nezni. A feladat egyszeru, jobbnak kell lenni mint Hurka most es Norrienal tobb pont kell a MC-Barca kettosonHa megveri Hurkacz-t, akkor aligha kap ki a döntőben. Onnantól közte és Norrie között 29 pont lesz, és ha már a 19. szülinap számít, akkor addig véd 102 pontot, míg Norrie 240-et.
no
Jughead
no
Jughead
no
Jughead
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
ja de kétszer verte a görögöt keményen is, alapjáraton fekszik ellene a játékaA mai Tsitsipas elleni W-vel és az SF-fel meg is van a 10. hely.Nem de meg fiatal es ezek ilyenek. Ha mar most tudna honapokon keresztul ilyen kimagasloan teniszezni akkor is ha underdog meg akkor is ha eselyes akkor mar a top 5-t uldozne, de ami kesik nem mulik.Hát ez a szégyenteljes teljesítmény Korda ellen nem segített a helyzetén.Nem tudom, de valoszinuleg itt szamit a ev-*honap amit neztek, mert Barcelona volt a vege a sorolasnak. Addig mindketten 90 pontot vedenek es abbol a MC pontkulonbseg egy 500 versenyhez kepest lesz a donto. A lenyeg hogy gyoznie kell Hurka ellen mert anelkul viszont egy csomo embert kellene nezni. A feladat egyszeru, jobbnak kell lenni mint Hurka most es Norrienal tobb pont kell a MC-Barca kettosonHa megveri Hurkacz-t, akkor aligha kap ki a döntőben. Onnantól közte és Norrie között 29 pont lesz, és ha már a 19. szülinap számít, akkor addig véd 102 pontot, míg Norrie 240-et.
no
Jughead
no
Jughead
no
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 225
A mai Tsitsipas elleni W-vel és az SF-fel meg is van a 10. hely.Nem de meg fiatal es ezek ilyenek. Ha mar most tudna honapokon keresztul ilyen kimagasloan teniszezni akkor is ha underdog meg akkor is ha eselyes akkor mar a top 5-t uldozne, de ami kesik nem mulik.Hát ez a szégyenteljes teljesítmény Korda ellen nem segített a helyzetén.Nem tudom, de valoszinuleg itt szamit a ev-*honap amit neztek, mert Barcelona volt a vege a sorolasnak. Addig mindketten 90 pontot vedenek es abbol a MC pontkulonbseg egy 500 versenyhez kepest lesz a donto. A lenyeg hogy gyoznie kell Hurka ellen mert anelkul viszont egy csomo embert kellene nezni. A feladat egyszeru, jobbnak kell lenni mint Hurka most es Norrienal tobb pont kell a MC-Barca kettosonHa megveri Hurkacz-t, akkor aligha kap ki a döntőben. Onnantól közte és Norrie között 29 pont lesz, és ha már a 19. szülinap számít, akkor addig véd 102 pontot, míg Norrie 240-et.
no
Jughead
no
Jughead
no
több mint 2 éve
no
7 304
A vilagelsoseg a tenisz legnagyobb elerheto eredmenye. A GS gyozelmek amik felveszik a versenyt vele. Raadasul mar ketfelekeppen is merik. A hagyomanyos a vilag legjobbja cimet bitokolja heti lebontasban es evvegi kulon plusz dijazassal. Ez itt raadasul a folyamatos volta miatt hihetetlen nehez, mig az adott naptari ev pontgyujtese meg a vb hivatalos belepoje a 7 ( 8 az egyszeruseg miatt) legtobbet szerzo a jogosult.
A pontok meg a versenyek nagysagaval aranyosak ( mondjuk a penz is ), azokon meg elindulni sem egyszeru a ranglista miatt, ezert is kell 2-3 ev mindenkinek mig berobban a sorozatba hiaba hihetetlen tehetseges a jelolt. Mara picit konnyebb lett, de meg ma is kell erte kuzdeni.
több mint 2 éve
Megválaszoltad: a világranglista sorrendjét határozza meg, ami alapján történnek a kiemelések.Amugy igertem regebben az evvegi elsoseg kapcsan Nadal puhapocs es bullshit valaszat ( vagyis inkabb steril valaszat ) szamositom. Nem farasztalak benneteket a sajat tippeinkkel versenyrol versenyre es vegul ennek osszesitesevel, de egyszeruen egy szamsorral megmutatom hogy mekkora bullshit-et nyomott.A teniszben mi a jelentősége a pontversenynek?
Annyit hogy ez a serulese elott volt es meg igy ezt beleszamitva is egy kotelezoen el kell erni cel ( persze tortenhet barmi, de mindenkivel )
Az indoka hogy o nem boritja fel a naptarjat mig a fiatalok elindulnak tobb versenyen. A pontkiiras szigoru szabalyok kozott es a legjobbak maximum egy-ket harom versenyen indulnak el amik kicsik es a pontjaik nem tudnak befolyasolo tenyezok lenni igazan. A legjobbak kozul Tsi aki pluszban jatszik kis versenyeken, de neki a salak kilog igy itt akar a legtobb pontot hozni ( ismeros ugye es nincs is vele baj ), de ez 3 db 250 tornat jelent. Nadalnak pont tole nem kell a tartania, mert jobb salakon es az RG-vel tobb pontot szerez ezeknel meg ha Tsi dontozik akkor is. Es kemenyen nem jobb Nadalnal. A tobbiek pontosan ott jatszanak ahol o es ez kimerul a legnagyobb versenyeken, meg a hazai rendezesueken.
Nadal kihagyott ket versenyt es ott is neki allt volna a zaszlo de meg hogy Tsi megvedte a MC cimet a tobbiek semmit nem hoztak rajta.
Szoval ha eltuntetem a megvedendo pontokat es maradek mintha az ottusa futasan lennenk akkor innentol kezdve kb mindenki ugyanazokon a versenyeken indul es csak gyujti a pontokat de a kezdopont igy nez ki.
Nadal 3400 pontrol indul
Tsi 2400
Medve 2000 ( nem indul Wimbledonban es a salakot kihagyja minimum a 2db 1000 versenyt, RG kerdeses)
Zverev 1000
Djoko 100
mast emliteni nem erdemes
Nadal a salakideny meglevo reszebol egy 1000 es 3000 pont kozott meg ra fog meg verni a tobbiekre.
Ez emberketol es a salakos szezonjuktol fuggoen +10+20 beiktatott versenyhetet jelentene. Vicc.
no
Nem az számít, hogy ki nyer egy adott versenyt, és mennyi ott a pénzdíj?
Hol, vagy miben jut szerephez a pontverseny?
Ezer éve nézek teniszt, és még sose ütötte át az ingerküszöbömet, hogy épp kinek mennyi a ranglistapontja, de te most ráirányítottad a figyelmet.
Miért fontos ez? Vagy mit számít?
Dartsban a kiemelésnél fontos az aktuális világranglista, hogy alapesetben az elődöntőben a második a harmadikkal játszik, az elsőnek így "könnyebb ág" jut, de mivel ő az első elvileg mindenkinél jobb.
A teniszben ezen kívül miért fontos még?
Sobri Jóska
Még mindig több értelme van, mint mondjuk a fifa-világranglistának 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Amugy igertem regebben az evvegi elsoseg kapcsan Nadal puhapocs es bullshit valaszat ( vagyis inkabb steril valaszat ) szamositom. Nem farasztalak benneteket a sajat tippeinkkel versenyrol versenyre es vegul ennek osszesitesevel, de egyszeruen egy szamsorral megmutatom hogy mekkora bullshit-et nyomott.A teniszben mi a jelentősége a pontversenynek?
Annyit hogy ez a serulese elott volt es meg igy ezt beleszamitva is egy kotelezoen el kell erni cel ( persze tortenhet barmi, de mindenkivel )
Az indoka hogy o nem boritja fel a naptarjat mig a fiatalok elindulnak tobb versenyen. A pontkiiras szigoru szabalyok kozott es a legjobbak maximum egy-ket harom versenyen indulnak el amik kicsik es a pontjaik nem tudnak befolyasolo tenyezok lenni igazan. A legjobbak kozul Tsi aki pluszban jatszik kis versenyeken, de neki a salak kilog igy itt akar a legtobb pontot hozni ( ismeros ugye es nincs is vele baj ), de ez 3 db 250 tornat jelent. Nadalnak pont tole nem kell a tartania, mert jobb salakon es az RG-vel tobb pontot szerez ezeknel meg ha Tsi dontozik akkor is. Es kemenyen nem jobb Nadalnal. A tobbiek pontosan ott jatszanak ahol o es ez kimerul a legnagyobb versenyeken, meg a hazai rendezesueken.
Nadal kihagyott ket versenyt es ott is neki allt volna a zaszlo de meg hogy Tsi megvedte a MC cimet a tobbiek semmit nem hoztak rajta.
Szoval ha eltuntetem a megvedendo pontokat es maradek mintha az ottusa futasan lennenk akkor innentol kezdve kb mindenki ugyanazokon a versenyeken indul es csak gyujti a pontokat de a kezdopont igy nez ki.
Nadal 3400 pontrol indul
Tsi 2400
Medve 2000 ( nem indul Wimbledonban es a salakot kihagyja minimum a 2db 1000 versenyt, RG kerdeses)
Zverev 1000
Djoko 100
mast emliteni nem erdemes
Nadal a salakideny meglevo reszebol egy 1000 es 3000 pont kozott meg ra fog meg verni a tobbiekre.
Ez emberketol es a salakos szezonjuktol fuggoen +10+20 beiktatott versenyhetet jelentene. Vicc.
no
Nem az számít, hogy ki nyer egy adott versenyt, és mennyi ott a pénzdíj?
Hol, vagy miben jut szerephez a pontverseny?
Ezer éve nézek teniszt, és még sose ütötte át az ingerküszöbömet, hogy épp kinek mennyi a ranglistapontja, de te most ráirányítottad a figyelmet.
Miért fontos ez? Vagy mit számít?
Dartsban a kiemelésnél fontos az aktuális világranglista, hogy alapesetben az elődöntőben a második a harmadikkal játszik, az elsőnek így "könnyebb ág" jut, de mivel ő az első elvileg mindenkinél jobb.
A teniszben ezen kívül miért fontos még?