Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna. Picit azert meltatlan ez igy az egesz tenisz szamara.
több mint 2 éve
no
7 304
Nyugalom csak szorakozom, de ismerosek ugye? 😊Mit? Nyilván való volt, hogy kikéri.Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
no
Mit kéne ráírni?
Toca
Csak nezopont kerdese es az egyik egy "geci" a masik meg nyilvanvalo. Jol mulatok, tenisz nelkul is. 😊
Viccet felreteve. Medve ellen kell drukkolni mert eddig nem volt ellenfel, Shap nagyon nincs meg kesz, Berre egy picit jobban, de o sem teljesen cserebe ez meg nem a donto es az segiti majd, viszont a szervajatol fog fuggni es nem tudja megolni Nadalt, ami szinten segiti ha tuljut ( persze le is loheti siman a palyarol ).
Viszont Medve felett nem lesz elonyben, o mar nyert es ott a teniztudas fog donteni. Viszont az also ag sokkal nehezebb. Nem lattam de a serulese nelkul Shap egy sima 3 szettes lett volna mert a srac gyenge meg.
Errol az agrol Zverev volt aki veszelyes lehetett volna de o meg mar kuka, ki kell hasznalnia
több mint 2 éve
Amúgy ritka szarul néz ki Nadal, mint a saját öregapja...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mit? Nyilván való volt, hogy kikéri.Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
no
Mit kéne ráírni?
több mint 2 éve
no
7 304
Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
több mint 2 éve
Rutinból behúzta.Nah akkor hajrá Monfils!
több mint 2 éve
Jughead
5 221
Hát ez az 5. szett egészen szánalmas volt. Azért Berettinit vélhetően már nehezebb lesz megverni, Medvét meg már csoda kategória lenne.
több mint 2 éve
Djoko nélkül be is húzza a seggvakarós simán...
több mint 2 éve
Nadal azért fejben meg nagyon ott van. Shapo ezt jól érzi hogy ő bukta el.
több mint 2 éve
Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.
Music City Miracle
több mint 2 éve
szoval semmi csak a kor.???
Amugy ismeros? Djoko ellen gyakran jon mint erv.
Itt is ugyanazt tudom mondani amit az elozonel. A legnagyobb sztaroknak ( legyen ra szabaly, hogy ne legyenek kivetelezettek ). Hagyni kell kevesebbet jatszani oket, de Nadal itt mar RF-nek "ugrott neki", mert o nem tamogatja hogy az image sertetlen maradjon, erre Nadal visszahatral mert nem akarja rontani a sajatjat. Majd Djoko, ot nem erdekli , meg ugy sincs neki 😊
no
több mint 2 éve
no
7 304
szoval semmi csak a kor. Amugy ismeros? Djoko ellen gyakran jon mint erv.
Itt is ugyanazt tudom mondani amit az elozonel. A legnagyobb sztaroknak ( legyen ra szabaly, hogy ne legyenek kivetelezettek ). Hagyni kell kevesebbet jatszani oket, de Nadal itt mar RF-nek "ugrott neki", mert o nem tamogatja hogy az image sertetlen maradjon, erre Nadal visszahatral mert nem akarja rontani a sajatjat. Majd Djoko, ot nem erdekli , meg ugy sincs neki 😊
több mint 2 éve
Jughead
5 221
Igazából Medvedev ellen jelenleg csak Djokovicnak van játéka kemény pályán, szóval ezt a tornát illene megnyernie. És amúgy nyerje is meg, ha már 2004 óta ő lesz az első világelső, aki nem a nagy 4-es tagja, akkor 2x GS győztesként legyen világelső.
több mint 2 éve
2-2 szervalni alig bír, hat ez így ennyi.
több mint 2 éve
Na ettől féltem, 2-0 után már injekció kellett neki és látszik hogy sérült.Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
Már ugye HA tényleg átesett...
warr_b
Addig lehet más törzs, totál nyitás, pánik bármi.
Foglalkozzunk az AOval inkább.
Kiváncsi vagyok Nadal meddig bírja.
Zverev kiesett…
Nekem elég gyanús, hogy alsó ágról jön majd a győztes.
Toca
Az also agon vannak a jobb teniszezok, de az neki csak jo, mert abbol egy marad talpon. Ha szerencseje van akkor nem Medve jut be es a tobbiek emeg nem nyertek es oriasi folenyben lenne veluk szemben. Es eddig szerencsevel nem all hadilabon.
no
Toca
no
több mint 2 éve
Semmi, már kirohadt a haja, annyit izzadt 🤣Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
Az also agon vannak a jobb teniszezok, de az neki csak jo, mert abbol egy marad talpon. Ha szerencseje van akkor nem Medve jut be es a tobbiek emeg nem nyertek es oriasi folenyben lenne veluk szemben. Es eddig szerencsevel nem all hadilabon.
no
Toca
no
több mint 2 éve
Pontosan mivan azt nem tudni.Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
no
Toca
no
Nadal is annyit mondott minden nap kimegy aztán meglátja hogy bírja.
több mint 2 éve
Inkább mi nincs? Évek óta összedrótozva játszik...Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
no
Toca
no
több mint 2 éve
no
7 304
Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
no
Toca
több mint 2 éve
Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
no
több mint 2 éve
no
7 304
Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
Toca
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
warr_b
Zverev kiesett…
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Már ugye HA tényleg átesett...
több mint 2 éve
Meglátjuk, sokan voltak már így, de nekem ő és Auger- Aliassame is elég igértes fiatalnak tűnik.hogy az AO-ról is legyen szóés Alcaraz még csak tizennyolc éves... kicsit fejben kell erősödnie, de ebből az lesz, hogy egyik spanyol korszakos játékos után jön a következő
az Alcaraz-Berrettini meccs egész jó
Negritis
slowmotion
Remélem beérek valaki, hogy szurkolhassak neki. Mert a mostani B generációból max Tsitsinek tudok.