Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Eközben Murray 5 szettest nyert egy 250-es döntő után. Elképesztő ez a fickó, nehéz hozzá hasonlót találni a sportban.Így van most már térjünk rá a játékra. 😊 Nincs a nagy hármas, megnyílt az esély HAJRÁ!!!!
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 220
Eközben Murray 5 szettest nyert egy 250-es döntő után. Elképesztő ez a fickó, nehéz hozzá hasonlót találni a sportban.
több mint 2 éve
Jughead
5 220
Elnézve az első két napot nem hiszem hogy az RG vagy akármelyik másik torna szervezői megmernék lépni azt, hogy Djokot nem engedik játszani.
több mint 2 éve
Nem tudom hol voltál, de előre jelezték Novaknak, hogy amennyiben nem tudja igazolni a mentességét akkor nem engedik be. Szerintük nem tudta, bíróság szerint tudta az egy érdekes pont lehet, csak hát erősebb Kutyatudtommal "technicality" volt az ok amiért igazat adott neki a bíróság
Toca
The judge, government lawyers, and Djokovic's legal team came to an understanding that the case need not go any further on basis of a timing technicality, commentator Pearce told DW.szal nem azt mondták hogy igaza van, csak azt hogy unfair volt az eljárás amiben azt mondták nincs igaza
"The border force officials stated at 05:20 on Thursday morning that Novak Djokovic could have until 8:30 pm to present his argument as to why he should be allowed into Australia," he explained.
"But at 7:42 pm, nearly an hour before that deadline was set to expire, the visa was canceled anyway, therefore denying Djokovic the opportunity to speak to Tennis Australia and put forward further presentations," Pearce said.
On that basis, the government does not seem to have contested this decision. Therefore, Djokovic is a free man," he added.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem tudom hol voltál, de előre jelezték Novaknak, hogy amennyiben nem tudja igazolni a mentességét akkor nem engedik be. Szerintük nem tudta, bíróság szerint tudta az egy érdekes pont lehet, csak hát erősebb Kutya …Megkerte a vizumot es megkapta az orszagtol. Volt idejuk vizsgalodni es merlegelni. Megjelent a kuszobon es hirtelen az allam apukaja ami a nep hangulata ezek szerint es azt meglovaglo politikusok.Ez olyan hogy megkérdezed a 10 évest, hogy bemehetsz-e, ő azt mondja igen majd csodálkozol mikor apuka kidob az ajton hogy mi a faszt keresel ott. 😊ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Kíváncsi leszek, h Ausztrália majd alkalmazza-e jövőre...
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Tök mindegy, h beoltatja-e magát, fejreáll v addigra nem is kell már oltás.
Lényegében a vízumhamisítókat, kvázi csalókat "büntetik" így.
Willie Parker
rokaur
Én ezt hittem de most bebizonyította, hogy nem.
Toca
es a us open? az is kiesik neki nem?
YoungZeeZee
Toca
YoungZeeZee
Toca
A vizum nem ugy mukodik hogy felulsz a repulore es a hataron a mokus hatarozottan megnyalja az ujjat mielott belelapoz az irataidba es eldonti hogy kapsz vizumot vagy sem. Elkuldtek. Ok. Lepjunk tul rajta, de ne legyunk mar naivak, vagy legyunk es akkor az Ausztralok megmenekultek a covid-tol es mindenki elhiheti hogy egyenloek vagyunk. Titeket is elontott valami kellemes meleg erzes? Mert ha nem akkor csak becsinaltam.
no
Nyilván van poltikai attitűdje a dolognak, de alapjába véve én rohadtul örülök, hogy bármilyen okból így döntöttek.
Ez lenne a normális, csak hát nem normális világban élünk.
És nem menekült meg a COVIDtol senki, de ezt nem is mondta senki, de én üdvözlök minden döntést amivel szembe mennek a trenddel, hogy csak mert sportoló vagy mindent szabad.
Nyilván ahogy írtam a világ ettől nem változik, de igenis minden ilyen ügy enyhe melegséggel tölt el és én nem szartam be 😊
több mint 2 éve
www.cnn.com/2022/01/17/business/novak-djokovic-lacoste-australia/index.html
több mint 2 éve
Utólag derült ki hogy nem tudja a mentességet igazolniMegkerte a vizumot es megkapta az orszagtol. Volt idejuk vizsgalodni es merlegelni. Megjelent a kuszobon es hirtelen az allam apukaja ami a nep hangulata ezek szerint es azt meglovaglo politikusok.Ez olyan hogy megkérdezed a 10 évest, hogy bemehetsz-e, ő azt mondja igen majd csodálkozol mikor apuka kidob az ajton hogy mi a faszt keresel ott. 😊ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Ha 1x megvonják vmiért a vízumot, mert nem teljesítetted a beutazási feltételt, akkor onnantól 3 évig nem léphetsz be újra.
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
Toca
YoungZeeZee
Toca
A vizum nem ugy mukodik hogy felulsz a repulore es a hataron a mokus hatarozottan megnyalja az ujjat mielott belelapoz az irataidba es eldonti hogy kapsz vizumot vagy sem. Elkuldtek. Ok. Lepjunk tul rajta, de ne legyunk mar naivak, vagy legyunk es akkor az Ausztralok megmenekultek a covid-tol es mindenki elhiheti hogy egyenloek vagyunk. Titeket is elontott valami kellemes meleg erzes? Mert ha nem akkor csak becsinaltam.
no
Meg mindig nem csak öt küldtek haza....
több mint 2 éve
no
7 304
Megkerte a vizumot es megkapta az orszagtol. Volt idejuk vizsgalodni es merlegelni. Megjelent a kuszobon es hirtelen az allam apukaja ami a nep hangulata ezek szerint es azt meglovaglo politikusok.Ez olyan hogy megkérdezed a 10 évest, hogy bemehetsz-e, ő azt mondja igen majd csodálkozol mikor apuka kidob az ajton hogy mi a faszt keresel ott. 😊ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
Toca
YoungZeeZee
Toca
több mint 2 éve
Jughead
5 220
Ami sokkal nagyobb baj, mint az, hogy a COVID oltást nem adta be. Érdekes, hogy pont ezért hurcolják meg amúgy.Pont erre írom, hogy nem kaphat(na)!Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Aki elhiszi, hogy azért nem oktatta be magát, mert hogy elkapta az eleg naiv.
Mellesleg, ha beoltatja magát és azt mondja hogy elnézést a kellemetlenségért , beoltattam magam esetleg jatszhatnék 2023-ban, szerinted hány másodperc alatt kapna vízumot ? 3-5? 😊
Toca
Tudom, h oltásellenes, évekkel korábban, Covidtól függetlenül is az volt.
Willie Parker
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
a US open nem NY-ban van?Amerika? Ahol Cole Beasley, Darius Leonard és Aaron Rodgers futkorászik a pályán. Ne viccelj, nem kell oda oltás.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
Heisman
ott k irving sem jatszat az nba-ben.
több mint 2 éve
Amerika? Ahol Cole Beasley, Darius Leonard és Aaron Rodgers futkorászik a pályán. Ne viccelj, nem kell oda oltás.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez olyan hogy megkérdezed a 10 évest, hogy bemehetsz-e, ő azt mondja igen majd csodálkozol mikor apuka kidob az ajton hogy mi a faszt keresel ott. 😊ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
Toca
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
ok, de elotte jott vmi uzenet hogy hozzajuk johet oltatlanul is 😊Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
Toca
több mint 2 éve
Egyelőre a Franciák jelezték, hogy vagy beoltja magát vagy felejtse el. Az angol-USA vonal egyelőre nem reagált.de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
YoungZeeZee
több mint 2 éve
szerintem csak azt hitte hogy úgyis engedik majd játszani.Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
Te gondoltad volna hogy nem kivételeznek vele? Őszintén mondom én biztos voltam benne hogy úgyis engedik játszani.
Hát mindketten tévedtünk, csak Djoko Onónak jobban fáj 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Pont erre írom, hogy nem kaphat(na)!Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Mellesleg, ha beoltatja magát és azt mondja hogy elnézést a kellemetlenségért , beoltattam magam esetleg jatszhatnék 2023-ban, szerinted hány másodperc alatt kapna vízumot ? 3-5? 😊
Toca
Tudom, h oltásellenes, évekkel korábban, Covidtól függetlenül is az volt.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
de kapott vmi twitter invitalast a GS szervezoktol par hete nem, vagy az a sportminiszter volt? 😀Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
Toca
több mint 2 éve
Szerinted felülírja az emberi hülyeséget az, hogy nyerni akar még?Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
több mint 2 éve
Én nem arra reagáltam, hogy kaphat-e vízumot vagy sem. Hanem hogy tok mindegy, mert annyira oltasellenes, hogy úgyse oltatja be magát.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Azt tudom, de én már azt mondom, h így elméletben Djoko 2023, 2024,2025-ben kihagyja az AO-t, ha vmi egyéni mentesítést nem kap. Az meg politikafüggő lesz megint.Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
869
Franciakrol van mar szo btw.Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Nem értitek, a vízumvisszavonás nem az oltáshoz kötött.Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
869
Ha jol olvastam most is az volt a kommunikacio h azert nem vette fel mert elkapta nem azert mert eloltanak minket.. Lesz neki, kell a GSNem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
Toca
több mint 2 éve
Nem lesz, egy oltalsellenesnek nem lesz kamu oltasa se.Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca
rokaur
több mint 2 éve
rokaur
869
Papirja lesz rola az biztos 😀 Aztan nyomozzak ki, hogy a tuja vagy o kapta a rendeloben😀Gondolod addig beoltatja magát ?Alapból ugye ha megvonják a vízumod szabálytalan vízumszerzés miatt, akkor 3 évig nem léphetsz be az országba.www.eurosport.hu/tenisz/franciaorszag-bekemenyit-djokovic-es-a-tobbi-oltatlan-is-elfelejtheti-a-versenyzest_sto8716914/story.shtmlSzegény Djokot még az ág is húzza!
warr_b
Toca
Willie Parker
Toca