Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezek a Bittek milyen kurvajól akarnak mindent csinálni. 🤬
több mint 2 éve
Azta mekkora döntő szett rövidítést nyert meg Rune.Fokina de buta volt 😔
iktriad
több mint 2 éve
Azta mekkora döntő szett rövidítést nyert meg Rune.
több mint 2 éve
Meg is sèrült....Fucsovics éppen veri a 🐻!első szettet nyeri, aztán simán kiesik, mint mindig...
steelwolf
NB2
több mint 2 éve
Fucsovics éppen veri a 🐻!első szettet nyeri, aztán simán kiesik, mint mindig...
steelwolf
több mint 2 éve
Gyerünk Marci, gyáááááá.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fucsovics éppen veri a 🐻!
több mint 2 éve
Inkább fejben esett szét az AO döntőben bemutatott choke job után.Igen a sérülése miatt visszaesett tavaly.Most nézem, hogy Medvegyev a 3. kiemelt + 3. a világranglistán. Le vagyok maradva.Füvön szerintem benne van. Medve az esélyes, mert ő a jobb játékos, de míg Fucsovicsnak ez a legjobb pályája, alig Medvének nem kedvence ez a borítás (igazából sem, hisz a salak még ennyire se).Na Medve ellen már bravúr lenne továbbmennie.Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
dande2
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 2 éve
Igen a sérülése miatt visszaesett tavaly.Most nézem, hogy Medvegyev a 3. kiemelt + 3. a világranglistán. Le vagyok maradva.Füvön szerintem benne van. Medve az esélyes, mert ő a jobb játékos, de míg Fucsovicsnak ez a legjobb pályája, alig Medvének nem kedvence ez a borítás (igazából sem, hisz a salak még ennyire se).Na Medve ellen már bravúr lenne továbbmennie.Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
dande2
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Most nézem, hogy Medvegyev a 3. kiemelt + 3. a világranglistán. Le vagyok maradva.Füvön szerintem benne van. Medve az esélyes, mert ő a jobb játékos, de míg Fucsovicsnak ez a legjobb pályája, alig Medvének nem kedvence ez a borítás (igazából sem, hisz a salak még ennyire se).Na Medve ellen már bravúr lenne továbbmennie.Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
dande2
Jughead
több mint 2 éve
Füvön szerintem benne van. Medve az esélyes, mert ő a jobb játékos, de míg Fucsovicsnak ez a legjobb pályája, alig Medvének nem kedvence ez a borítás (igazából sem, hisz a salak még ennyire se).Na Medve ellen már bravúr lenne továbbmennie.Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
dande2
több mint 2 éve
Na Medve ellen már bravúr lenne továbbmennie.Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 2 éve
Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Idén? Szerintem ez eddig papírforma.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?Az első kör komoly volt, a második utána már egy inkább verhető ellenfél
nagylaza, főpohárnok
De a lányok is mennek
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fucsóhoz senki semmit? Már ennyire természetes, hogy GS-tornán harmadik fordulóban van?
több mint 2 éve
Nyomi cicifsz 😔
több mint 2 éve
Ennek az Etcheverrynek lehet drukkolni
több mint 2 éve
Kyrgios visszalépett, Marozsán végül főtáblára került.Ha így halad nem sokáig lesz fenn...
steelwolf
több mint 2 éve
Kyrgios visszalépett, Marozsán végül főtáblára került.
több mint 2 éve
Hali!Szia.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, napközben nem nagyon tudom majd követni a wimbledoni tornát. Tud valaki ajánlani olyan oldalt ahol visszatudom nézni teljes egészében bármelyik mérkőzést(eurosport playeren kívül)? Előre is köszönöm.
DBook90
Torrent+reg köteles. De aznap fent vannak a meccsek.
rutracker.org/forum/viewforum.php?f=550
több mint 2 éve
Hali!Egy kis segítséget szeretnék kérni, napközben nem nagyon tudom majd követni a wimbledoni tornát. Tud valaki ajánlani olyan oldalt ahol visszatudom nézni teljes egészében bármelyik mérkőzést(eurosport playeren kívül)? Előre is köszönöm.
több mint 2 éve
Alexander Bowl győztese: Bublik 😃
több mint 2 éve
Ez a Halle-i final four résztvevők nagyon tetszetős.Mondjuk a KordaGyuri fèle Queen's 4-es se rossz 😄