Tenisz
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Megint az elődöntő lesz a döntő
több mint 2 éve
A logikát nem értem, pont ez a meccs lehetett bizalomra okot adó minden olyan embernek, aki Djoko ellen szurkol.Nem véletlen.Attól tartok, hogy Djoko ezt a RG-t is úgy behúzza, mint a szél. Nem akarom látni.Érdekes pont egy ilyen meccs közben beírni ezt. 😀
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Attól tartok, hogy Djoko ezt a RG-t is úgy behúzza, mint a szél. Nem akarom látni.Érdekes pont egy ilyen meccs közben beírni ezt. 😀
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 2 éve
Nem véletlen.Attól tartok, hogy Djoko ezt a RG-t is úgy behúzza, mint a szél. Nem akarom látni.Érdekes pont egy ilyen meccs közben beírni ezt. 😀
nagylaza, főpohárnok
Jughead
több mint 2 éve
Attól tartok, hogy Djoko ezt a RG-t is úgy behúzza, mint a szél. Nem akarom látni.Érdekes pont egy ilyen meccs közben beírni ezt. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
c'mon. A 4 GS utan az jon.Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
..
warr_b
több mint 2 éve
Ki ez az észlény kommentator? Majdnem elelvezett, hogy egy rövidítést képes volt visszaadni a görög, és levezette belőle, hogy mennyit javul a játéka… 😊
több mint 2 éve
Én két szempont alapján ítélek meg sportolókat. 1. A saját adottságaihoz, tehetsegehez mérten mit hoz ki magából. 2. Mennyire jó/szórakoztató/élvezetes nézőként a tevékenysége.Most tényleg egy Santorohoz hasonlítottad? Én értem, hogy nem kedveled (én sem), de ne viccelődjünk már. 😀Én például nagy Santoro fan voltam. De mondjuk rá emlékszik is, aki látta valaha, Tsitsipas meg lesz egy fasza lábjegyzet Djokovic önéletrajzában, mint az a szerencsétlen, aki ketszettes előny után addig nem jutott el a következő három játszmában egy Garros döntőben, hogy szervalhasson/fogadhasson a meccsert.És csak az számít ebben a sportban, aki GS-t nyert?Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
Mindjárt 25 éves. Azért 25 fölött viszonylag kevesen nyertek első Grand slamet, olyan meg szinte senki, aki valóban nagy játékos lett, azok 20-21 évesen már nyertek gs-t...
en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_singles_champions_in_Open_Era_with_age_of_first_title
warr_b
Jughead
somoskovig
Jughead
Nyilván abszolút tenisztudast tekintve sokkal jobb teniszező Tsitsipas, de a fenti két pont alapján nagyon messze van attól, hogy én komolyan vegyem.
több mint 2 éve
Attól tartok, hogy Djoko ezt a RG-t is úgy behúzza, mint a szél. Nem akarom látni.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Most tényleg egy Santorohoz hasonlítottad? Én értem, hogy nem kedveled (én sem), de ne viccelődjünk már. 😀Én például nagy Santoro fan voltam. De mondjuk rá emlékszik is, aki látta valaha, Tsitsipas meg lesz egy fasza lábjegyzet Djokovic önéletrajzában, mint az a szerencsétlen, aki ketszettes előny után addig nem jutott el a következő három játszmában egy Garros döntőben, hogy szervalhasson/fogadhasson a meccsert.És csak az számít ebben a sportban, aki GS-t nyert?Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
Mindjárt 25 éves. Azért 25 fölött viszonylag kevesen nyertek első Grand slamet, olyan meg szinte senki, aki valóban nagy játékos lett, azok 20-21 évesen már nyertek gs-t...
en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_singles_champions_in_Open_Era_with_age_of_first_title
warr_b
Jughead
somoskovig
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Én például nagy Santoro fan voltam. De mondjuk rá emlékszik is, aki látta valaha, Tsitsipas meg lesz egy fasza lábjegyzet Djokovic önéletrajzában, mint az a szerencsétlen, aki ketszettes előny után addig nem jutott el a következő három játszmában egy Garros döntőben, hogy szervalhasson/fogadhasson a meccsert.És csak az számít ebben a sportban, aki GS-t nyert?Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
warr_b
Jughead
több mint 2 éve
És csak az számít ebben a sportban, aki GS-t nyert?Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
warr_b
több mint 2 éve
mi masra gondolunk akkor hogy fejben mi jelenti a rosszat vagy jot. Nem jutott oda hogy nyomas alatt hogy teljesitene, mert nalam az jelenti hogy mentalisan tough es akkor teljesit a legjobban. Szarul szerval es kesz de amugy a tobbi az a sajat fonakjabol jon amit egy jo edzo-jatekos kombo kihasznal taktikailag. Djokovic mar egyszer verte szerva-roptevel es a fonakjat tamadva is. Itt latod mindkettot pluszban Alcaraz erobol is at tudja utni, nagyon fizikalis ami kulon fesziti Tsi-t hogy a vonalat celozza a leheto legerosebben ( ez is hiba, de szinten taktikai es nem tudas palyara rakas problema). A legjobb napjan ha ezek bejonnenek akkor is max szorosabb lenne.Az hogy fejben gyenge vagy sem addig meg el se jutott, hogy ott boruljon fejre.Azért az, hogy valaki egy ilyen meccsen a valós tudásának a 20%-at bírja kitenni a pályára, és nem úgy, hogy fokozatosan esik vissza, hanem úgy, hogy a 3. game-től kezdve a palyan sincs, az utal némi fejbeni gondra.
no
somoskovig
több mint 2 éve
Azért nem tennék rá 2.000 eurót 😄Majd Wimbledonban 😊 😊 😊Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
warr_b
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Majd Wimbledonban 😊 😊 😊Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
warr_b
több mint 2 éve
Oszt mi? Nyert egy szem Vb-t. Kb a legjelentéktelenebb "nagy" tenisztrófea 🙄Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Az hogy fejben gyenge vagy sem addig meg el se jutott, hogy ott boruljon fejre.Azért az, hogy valaki egy ilyen meccsen a valós tudásának a 20%-at bírja kitenni a pályára, és nem úgy, hogy fokozatosan esik vissza, hanem úgy, hogy a 3. game-től kezdve a palyan sincs, az utal némi fejbeni gondra.
no
több mint 2 éve
Hat ez olyan szárazon seggbek*ras, hogy lassan ki lehetne tenni a 18-as karikát.
több mint 2 éve
Es pont ez a baj, mert jo es ezert ugy tunik hogy cel elott van egy hangyanyit. Csak ugy nez ki hogy Ant-man a hangya es neha kicsi neha nagy.Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
több mint 2 éve
Az hogy fejben gyenge vagy sem addig meg el se jutott, hogy ott boruljon fejre. Az apja biztos remek apanak, iskolapadban lehet jo edzo is de a fiat nem birja elorebb juttatni.
Jelenleg itt kikapnak taktikailag foleg es a sajattja ami azert eleg nagyon sok jatekos ellen de a legjobbak ellen nem.
Gyenge az egykezes fonak taktikailag. Nem tudja a magasra pattano labdat kezelni vele csak ha "nagyon" hatul all de igy az osszes dropshotot bekajalja. A roptere nem tud mit lepni es mivel odadja a palyat Alcaraznak igy sokkal pontosabban kell a vonal kozelebe jatszania, ami sok hibaval jar ertelemszeruen.
Tsi-nek kellene egy edzo es o meg fiatal is. MP is rossz valasztas volt neki felig mert azt tudja amit MP tudna adni neki es pont az is a masik baja. Mindent egy sebesseggel jatszik, amikor Alcaraz vedekezik hatul akkor is csak erobol ut es ezert csak oldalra kell a spanyolnak futni es idonkent meg is oldja. Nem szamit hogy a szellel szembe vagy sem jatszik.
1-t tudna megnyerni kb 10 meccsbol, ha minden osszejonne neki.
Az ilyen jatekosokat nem sajnalom.
több mint 2 éve
Egy kicsit upgrade-elt Dimitrov…Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
Jughead
több mint 2 éve
Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...De hát már lett.
warr_b
több mint 2 éve
Ebből a Cicifaszból se lesz már semmi, ha eddig nem lett...Én évek óta alkalmatlannak gondolom barmi lényeges győzelemre, egyszerűen lepkefing fejben.
warr_b
több mint 2 éve
Hat eddig ez pont olyan, mint Alcaraz első meg második fordulós meccse, az ellenfél az esélytelenek nyugalmával néha hoz 1-2 szép pontot, egyebekben pörög az oktatófilm. Apró különbség, hogy itt a túloldalon egy elméletileg jelenleg top 3 salakos játékos kapta azt a jegyet, amivel a legjobb helyről nézi az oktatást.