TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
lázár l. megmondta , kiesett oli így hnap (ma) reggeltől edzés mindenkinek... 😂 😂 ez kell a népnek. alek majd szépen levadássza őket egyenként. mármint lázár l.-t és béluskát
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Rájöttem, hogy miért Olivérnek kelett kiesni. Mert nem tudott semmin nevetni . 😛GRAFInagy igazság! 😀
LOOOL Laci mostantól taktikázik 😀😀 Tehát eddig nem azért nem taktikáztak, mert ők olyan becsületes királyok, hanem azért, mert belátták, hogy hangyafanszőrnyi esélyük nincs letaktikázni az Oli-Alek párost... 😀😀
több mint 13 éve
Rájöttem, hogy miért Olivérnek kelett kiesni. Mert nem tudott semmin nevetni . 😛
több mint 13 éve
Hát Bécinek ilyen mély barátságok jutottak. Jerzy, aki simán Olivér, de Gigi miatt nem, Gombi, akit Oli győzött meg, hogy nincs harag, a tesója meg énlázárlászló, mondjuk ő tényleg hatalmas fegyvertény, tekintve, hogy ő mindenkit utál, aki szórakozik 😛És odamegy Béci, hogy ne legyetek letörve... hát majd örülnek bazmeg....
több mint 13 éve
Azért örült, mert ha Béci kiesett volna, akkor még egyel kevesebb indoka lehetett volna, hogy miért nem dugja már meg végre Gigikét.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Baz+! Ezek a Jerzi Gigi csók csaták a legszánalmasabb romantikus filmekben sem mennének el, annyira szarok! Az a nemrég bemutatott "Gigihez bemegyek a zuhany alá ingbe" akció volt a csúcs! Tiszta puhapöcs ez a Jerzi és ráadásul manipulálható is! Hányinger!catattackJerzy a lehető legnagyobb mamusz. Tegnap ott ugrándozott Gigike mellett, mikor Béci visszatért, pedig köztudott, hogy jóban volt Olivérrel...
több mint 13 éve
érthetetlen számomra, hogy valaki úgy visít mintha a teljes családfáját kiirtották volna, azért mert kiköltözött (!) valaki akit három hónapja még csak nem is látott soha.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Baz+! Ezek a Jerzi Gigi csók csaták a legszánalmasabb romantikus filmekben sem mennének el, annyira szarok! Az a nemrég bemutatott "Gigihez bemegyek a zuhany alá ingbe" akció volt a csúcs! Tiszta puhapöcs ez a Jerzi és ráadásul manipulálható is! Hányinger!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Márpedig itt rasszista vonatkozásban nem használhatod, mert banollak. Ennyi. Én se vagyok jó véleménnyel róluk, mégsem ez az érvem ellene.SoldadosÉpp azt mondom, hogy ez nem rasszista! Ez a szó 2 jelentéssel bír és nem kell többet többet belemagyarázni, mint ami!
több mint 13 éve
Márpedig itt rasszista vonatkozásban nem használhatod, mert banollak. Ennyi. Én se vagyok jó véleménnyel róluk, mégsem ez az érvem ellene.Nekem is tetszik Béci! Remélem eza fíreg Olivér bármilyen megoldással, de kiesik a francba azt mehet a ronda Enikőjéhez.zavi27Moderáld már magad kicsit! Enikő egy átlagos csaj és szerintem többen összetennék a kezüket, ha legalább egy ilyen kaliberű barátnője lenne. Dobj fel egy képet a csajodról, had elemezzük!
Jól tudom, hogy a fíreg szót Szabolcs-Szatmárból ered?
Most mondom utoljár acigányozást fejezzük be. Jó ember van és rossz ember van. Legyen magyar, cigány, zsidó, férfi, nő, azeri, vagy örmény. Vannak sztereotípiák, melynek jó része amúgy igazságon alapszik, de nem húzható rá mindenkire. Erre példa Gombi és Béci közti emberi különbségek.Attól, hogy elhatárolódsz a cigány szó használatától attól még sokan használják. Ők is magyaroznak, mi is cigányozunk. Te az etnikumra használod, míg másoknak, akik "örök barátságot" kötöttek velük a léhűtő, ingyenélő, tróger jelzőket ez a szó forrasztja egybe!catattack
Elhiszem, hogy vannak előítéletek, nekem is vannak, de mint modi ezt nem engedhetem és nem is fogom. Ezt fonalat itt vágjuk el, különben 1 napra bezárom a topikot.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egyébként ez volt asszem az a hsz (vagy valami hasonló, nem tudom ez mikori), ami után azt mondtam, hogy inkább nem olvasom tovább a párbajos szövegeket...Nekem is tetszik Béci! Remélem eza fíreg Olivér bármilyen megoldással, de kiesik a francba azt mehet a ronda Enikőjéhez.zavi27Moderáld már magad kicsit! Enikő egy átlagos csaj és szerintem többen összetennék a kezüket, ha legalább egy ilyen kaliberű barátnője lenne. Dobj fel egy képet a csajodról, had elemezzük!
Jól tudom, hogy a fíreg szót Szabolcs-Szatmárból ered?catattack
Főleg azok után, hogy a párbajon pont nem is volt ronda a csaj... (meg pont mondtam, hogy a szemei baromi szépek voltak)
(amúgy aranyos egy Béci fantól, vagy kb. a bentlevők 90%-ának fanjaitól az ilyen "fíreg xy" jelző... 😊)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nekem is tetszik Béci! Remélem eza fíreg Olivér bármilyen megoldással, de kiesik a francba azt mehet a ronda Enikőjéhez.zavi27Moderáld már magad kicsit! Enikő egy átlagos csaj és szerintem többen összetennék a kezüket, ha legalább egy ilyen kaliberű barátnője lenne. Dobj fel egy képet a csajodról, had elemezzük!
Jól tudom, hogy a fíreg szót Szabolcs-Szatmárból ered?
Most mondom utoljár acigányozást fejezzük be. Jó ember van és rossz ember van. Legyen magyar, cigány, zsidó, férfi, nő, azeri, vagy örmény. Vannak sztereotípiák, melynek jó része amúgy igazságon alapszik, de nem húzható rá mindenkire. Erre példa Gombi és Béci közti emberi különbségek.Attól, hogy elhatárolódsz a cigány szó használatától attól még sokan használják. Ők is magyaroznak, mi is cigányozunk. Te az etnikumra használod, míg másoknak, akik "örök barátságot" kötöttek velük a léhűtő, ingyenélő, tróger jelzőket ez a szó forrasztja egybe!
Elhiszem, hogy vannak előítéletek, nekem is vannak, de mint modi ezt nem engedhetem és nem is fogom. Ezt fonalat itt vágjuk el, különben 1 napra bezárom a topikot.Soldados
több mint 13 éve
Nálad mi számít stúdiószétszedésnek? 😊 Mást nagyon nem tud csinálni mint oltja az ellenfelét. Oli ebben maximálisan partner lehetett volna ha nem fordul be, biztos vagyok benne hogy az ORTT jól járt volna 😊JayBHát ez kétségtelen. De az a pár "halk" odaszólás nem stúdiószétszedés 😊 Jó, az a nevetséges mutogatás, kamerába táncika, meg hátraszaltó az ott volt, szvsz jó nevetséges is volt, de kétségtelen, azzal kicsit robbantott a stúdión 😛 Kellett volna hozzá Olivér, ez nyilvánvaló, csak mondom, a bszúrásainak 90%-a az Anikó témára irányult. Ami mondom, egy bajom vele, hogy azért nem fér bele a "szentképbe", amit Béci maga köré épített, mert egyrészt azzal a témával nem Olivérnek ártott többet, hanem a csaját-és anikót- alázta jobban vele, plusz akármennyire hogy szurkálni kell a másikat, ezek övön aluli szurkálások voltak. Sőt, arról szólt, hogy az RTL földbe döngöli, eltöri lábát karját olivérnek, aki fetreng a vérében, majd odaadja az addig kb. néző Bécinek a kardot, hogy na döfjed bele, aztán téged ünnepel a nép..
több mint 13 éve
http://varanus.blog.hu/2011/02/13/taho_vilag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexÉn már linkeltem! 😛
Mondjuk ebben is lehet vmi., Oli nem tartotta be az előre megbeszélt utasítást Anikóval kapcsolatbanBCS
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://varanus.blog.hu/2011/02/13/taho_vilag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexMondjuk ebben is lehet vmi., Oli nem tartotta be az előre megbeszélt utasítást Anikóval kapcsolatban
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nálad mi számít stúdiószétszedésnek? 😊 Mást nagyon nem tud csinálni mint oltja az ellenfelét. Oli ebben maximálisan partner lehetett volna ha nem fordul be, biztos vagyok benne hogy az ORTT jól járt volna 😊Hát szét nem szedte a stúdiót, csak belerúgott párat Olivérbe. De teljesen mindegy, mert hiába mondok bármit. Tök mindegy, hogy mennyire látványos, ha Béciről van szó, nálad lehull a szemellenző. Akkor is, ha fél percen belül hazudtolja meg magát. Viszont kezdem érteni, hogy miért mondod, hogy te nem Bécinek szurkolsz, hanem emberek ellen... Csak "Béci-módra beszélsz"... 😛😀fetomyJó, de egy szóval nem mondta senki sem azt, hogy Olivér de rendi srác, sem azt, hogy Bécinek védenie kellett volna. Hanem ha egyszer tudja, hogy a párbajon gyilkolni fog, mert kell, akkor nem hangoztatja minden adandó alkalommal, hogy az Olivér-féle játék kb. undorító, és ő neki az soha nem lenne pálya."Szétszedjük a stúdiót"
fetomy
"Szét szedlek Olivér, szét szedlek"
Pontosan ezt hangoztatta a párbajjal kapcsolatban, ez nem hasonlítható az Olivér féle játékhoz.JayB
több mint 13 éve
Tök jó, hogy így utólag mindenki számára egyértelmű, hogy Béci megy vissza. Bezzeg hétközben mindenki szerint Oli ment vissza 😀tenorxSzemély szerint továbbra sem látok egyetlen egy értelmes indokot sem arra, hogy miért nem ő ment vissza. Vagyis csak azt, hogy valamivel betett az rtlnek, amit meg azért csak nem tudunk előre..
Utólag -számomra- közel sem egyértelmű, csak próbálok magyarázatot találni. Éppen azért, mert még a párbaj alatt is nehezen győztem meg magamat, hogy mégis találtak valami 1 kis icipici valamit, ami Béci mellett szól.
több mint 13 éve
Tök jó, hogy így utólag mindenki számára egyértelmű, hogy Béci megy vissza. Bezzeg hétközben mindenki szerint Oli ment vissza 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asszem akkor vált egyértelművé, hogy nem Oli megy vissza, amikor kiderült, hogy a büntetés az lesz, hogy nem lesz büntetés, ez eléggé nyakatekert volt a retektől, hogy így büntetik a srácot...gyakorlatilag tudták, hogy nincs sok ideje bent, nem tudtak mit kitalálni már. Oli is tisztában volt vele, hogy nem megy vissza, 3 nap óta idegbeteg volt meg átment Gombiba. Egyébként volt egy félmondata, hogy az Enikő lehet, hogy félreqrt, lehet az is betett neki.
több mint 13 éve
Hát szét nem szedte a stúdiót, csak belerúgott párat Olivérbe. De teljesen mindegy, mert hiába mondok bármit. Tök mindegy, hogy mennyire látványos, ha Béciről van szó, nálad lehull a szemellenző. Akkor is, ha fél percen belül hazudtolja meg magát. Viszont kezdem érteni, hogy miért mondod, hogy te nem Bécinek szurkolsz, hanem emberek ellen... Csak "Béci-módra beszélsz"... 😛😀Jó, de egy szóval nem mondta senki sem azt, hogy Olivér de rendi srác, sem azt, hogy Bécinek védenie kellett volna. Hanem ha egyszer tudja, hogy a párbajon gyilkolni fog, mert kell, akkor nem hangoztatja minden adandó alkalommal, hogy az Olivér-féle játék kb. undorító, és ő neki az soha nem lenne pálya."Szétszedjük a stúdiót"
fetomy
Pontosan ezt hangoztatta a párbajjal kapcsolatban, ez nem hasonlítható az Olivér féle játékhoz.JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Jó, de egy szóval nem mondta senki sem azt, hogy Olivér de rendi srác, sem azt, hogy Bécinek védenie kellett volna. Hanem ha egyszer tudja, hogy a párbajon gyilkolni fog, mert kell, akkor nem hangoztatja minden adandó alkalommal, hogy az Olivér-féle játék kb. undorító, és ő neki az soha nem lenne pálya."Szétszedjük a stúdiót"
fetomy
Pontosan ezt hangoztatta a párbajjal kapcsolatban, ez nem hasonlítható az Olivér féle játékhoz.
több mint 13 éve
Persze, hogy nézik. Az eredménynél meg az állás mutatásánál kapcsolják ki őket.
több mint 13 éve
Jó, de egy szóval nem mondta senki sem azt, hogy Olivér de rendi srác, sem azt, hogy Bécinek védenie kellett volna. Hanem ha egyszer tudja, hogy a párbajon gyilkolni fog, mert kell, akkor nem hangoztatja minden adandó alkalommal, hogy az Olivér-féle játék kb. undorító, és ő neki az soha nem lenne pálya.Pont ezért nem volt fair párbaj kicsit sem, mert Olivér minden esélyét elszarták azzal, hogy tönkrevágták az idegeit, plusz még az előestén is Béci kap egy felemelő videót, Olivért meg még lejjebb nyomják, mint volt.. Igen, köcsög lett volna ő is, de nem is úgy ment volna ki, hogy neki aztán ez a hozzáállás nem pálya.
De nem azt mondom, hogy Olivér húdejó, csak azt, hogy kettejük közül ő nem álszenteskedik, míg Béci igen. Ja, erről jut eszembe, Olivérben pl. az sem lehetett szimpi sokaknak, hogy igenis kimondta, hogy neki a baszás hiányzik a legjobban. Mindig mindenki szenteskedik, hogy jajj az érintés, az ölelés, stb... Tartom, hogy sokkal többre tartják azokat, akik játszák a szentet, amúgymeg ugyanolyanok mint a többiek, akik meg megmondják a frankót, azok a mocskos gecik. Alekosszal is a legnagyobb gondja sokaknak, hogy mindenkinek megmondja, akármilyen rossz is a véleménye róla. De lehetne még ezer embert/karaktert akik ilyen helyzetben vannak/voltak...
több mint 13 éve
sztem meg ők is nézik a párbajtÉva párbaja után is rögtön tudták a többiek, hogy kapott valamilyen büntetést, meg most Anikó is, hogy Olivér azt akarja, hogy Alekosz mondja a beszédét
több mint 13 éve
Teljesen igazad van.Béci meg azt csinálta amit az 50milláért csinálni kell,oda ütött ahol fáj.Igen. Mindenki ezt teszi, más kérdés, hogy Béci határozottan tiltakozik az ilyen játék ellen.... Egy szót nem szólnék, ha nem hangoztatná egyfolytában, hogy szerinte "csúnya" így játszani, meg stb... A legnagyobb baj a Rácz testvérekkel, hogy elképesztően álszentek (a nagyképűséget leszámítva). Mert senki egy szót nem szólna, hogy taktikáznak, ha elismernék, ahogy mindenki más is. Mert ez most kb. olyan, hogy elmondom, hogy aki alkoholt iszik, és gyakran berúg, az undorító gusztustalan, mocskos fráter, és én soha életemben ilyet nem tennék. Majd hazamennék, és jól bebasznék kannásborból, ahogy szoktam...
(Alekoszék meg tudták,hogy Béci jön vissza,szinte nem is mentek az ajtóhoz.)Bazzani
a zárójeleshez: mindig azok állnak az ajtóban, akik azt várják, aki végülis győzőtt...😊fetomy
De tételezzük fel,hogy ez az egész nem egy oltári nagy csalás (mármint az összes párbaj).
Egy olyan Béci aki azt ígéri,hogy szétszedik a stúdiót nem lehet pipogya/kedveskedő/aggódó a párbajon.
Hülyén jött volna le ha bevédi Olivért az Anikó storyban.
Ettől még nem volt szép,de mondjuk Olivér is próbált támadni,hogy Zsófika meg Béci blablabla.
Én biztos vagyok benne,ha nincs ez az Enikő veszekedés dolog,akkor Olivér is kemény/geci lett volna a párbajon,de egyszerűen nem tudott most ezzel foglakozni. Szíve szerint megölte volna Bécit,Lilut mindenkit. Azért ez sem valami szimpatikus dolog.