TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Anikó meg komolyan takarodjon már ki,komolyan ott járok h leköpöm a tv-t :oDrip
Ebben a topicban nem fognak ennek a kijelentésednek örülni 😀 Ahogy én se :mad: 😂
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Elég durván átment Jerry Springerbe... (verekedés nélkül)
Kritikán aluli volt.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
A jó arc Gombika 80 nap után bekeményedett? Laci meg megint kezdi a háborúját. Ez egyre viccesebb...

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LOL, Éva egy kurvázás, anyázás és köpködés után megkapja a pasiját éjszakára. Gyönyörű RTL Klub. 😀Danna
hát évát szopatták már eleget rtl részről eddig szerintem... 😊 függetlenül attól, hogy egy paraszt és megérdemli a ringyója 😛 azért kijárt már neki, hogy egyszer ne gecik legyenek vele. 😊

Gigit megbüntették, hogy kiment Béci után?
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nincs az a beépített szarkavaró aki pótolni tudná a jó öreg Mr alkoholt 😀 nem kell itt forgatókönyv csak pia.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
a tipikus norvég módszer itt is megy.egyből szólunk a vezérnek,évának szerencséje h csak ketten vannak benn az északiakJoci
ööö, ez nem a fajelmélet topic, bocs.
Éva meg tüsszentett. 😊Sobri Jóska
tényleg?észre sem vettem!!
Joci
Ezért szólok, köszi.

több mint 13 éve
a tipikus norvég módszer itt is megy.egyből szólunk a vezérnek,évának szerencséje h csak ketten vannak benn az északiakJoci
de most ki ne találd hogy nem nekik volt igazuk...JayB
Ezen az iq-szinten mindenkinek igaza van egyszerre, ez a szép benne.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Éva meg tüsszentett. 😊Sobri Jóska
tényleg?észre sem vettem!!

laci...

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Ilyenek ezek a skandinávok... 😀

több mint 13 éve
de most ki ne találd hogy nem nekik volt igazuk...
több mint 13 éve
Éva meg tüsszentett. 😊

több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
hmmm Éva megtette helyettem 😂 Ő is követhetné Anikót ...vagy essenek ki egyszerre.... vagy nem tudom
bár egyszerűbb lenne nem nézni 😀

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
LOL, Éva egy kurvázás, anyázás és köpködés után megkapja a pasiját éjszakára. Gyönyörű RTL Klub. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Éva leköpi Erzsit...Alek:"csak tüsszentett" 😀😀😀

|
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a tipikus norvég módszer itt is megy.egyből szólunk a vezérnek,évának szerencséje h csak ketten vannak benn az északiak

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Méghogy Olivér nélkül nem érdemes nézni? Dehogynem... Belehúzott a rötölö, és nem kellett hozzá csak pár üveg pia.

több mint 13 éve
Úristen Éva, úristen.
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Béci feje, mint egy maffiavezér...amikor Anikónak mondta, hogy szinésznő 😂
Giginek nagyon kinyílt a csipája, remélem Éva kiviszi és kinthagyja.BCS
Tetszett 😀 Anikó meg komolyan takarodjon már ki,komolyan ott járok h leköpöm a tv-t :o

több mint 13 éve
Azt hiszem az RTL tutira megy. Mindenkire kennek egy kis szart, biztos ami biztos alapon, mindenkiből mutatnak egy kis rosszfejséget. Anikó részegen még nagy adu lehet. És Gombiban is vannak lehetőségek.
Én már csak azt várom, hogy bejuttassák a "tuti infót", hogy Gigi múltja se makulátlan.

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Ez a jerzy egyre unszimpatikusabb nekem. Főleg mert beszélni se tud...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Béci feje, mint egy maffiavezér...amikor Anikónak mondta, hogy szinésznő 😂BCS
Na ott vágtam volna úgy pofán, hogy a feje beépült volna a kamerák mellé. Utána vigyorogj így b+...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Béci feje, mint egy maffiavezér...amikor Anikónak mondta, hogy szinésznő 😂
Giginek nagyon kinyílt a csipája, remélem Éva kiviszi és kinthagyja.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Béci: Olivérrel a klikkeskedés is kiment.

Ehhez képest az ő soruk a nyugiszobában tervezi, hogy egyesével kiveszi Alek brigádját.tüsi91
Laci tervezte, és sztem várd meg a teljes anyagot, mert nem tudjuk az előzményeket és azt sem h h reagáltak a többiek rá. 😊

meglepő módon, Éva pasija tölti benn a mai éjszakát. már csak azért is meglepő, mert tegnap részegen kiselőadást tartott arról h ő bizony szexelne az Ádámmal, ha benn lenne. Küldjenek be neki piát is és akkor meglesz a műsornak a hőn áhított szex is.
több mint 13 éve
Az "ő áll hozzám a legtávolabb" csak nekem fura?Matthew99
Ja, mert ez a VV-ben teljesen standard nyelvi fordulat, mmkk. 😊

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Az "ő áll hozzám a legtávolabb" csak nekem fura?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.