TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Az mi durva lenne, ha összejönne egy kis melegség odabenn 😀 😀 😀BruceHatalmas lenne.
Gigi-Szandika
Jerzy-Gombi
több mint 15 éve
Az mi durva lenne, ha összejönne egy kis melegség odabenn 😀 😀 😀BruceCsatornakompátibilis lenne, csak az ország viselné kicsit megrökönyödve. 😊
több mint 15 éve
Az mi durva lenne, ha összejönne egy kis melegség odabenn 😀 😀 😀
több mint 15 éve
Ebből a Gigi-Jerzy szexből akkor sem lenne semmi ha pénzt kapnának érte.Gyönyörű HSZ 😊
Talán a recskázó Jerzyt késsel leszúró Gigit el tudom képzelni, de szexet nem.Bazzani
+1
több mint 15 éve
Mivel most már biztos vagyok benne, hogy Jerzy Gombiba szerelmes. 😊
több mint 15 éve
Ebből a Gigi-Jerzy szexből akkor sem lenne semmi ha pénzt kapnának érte.Talán a recskázó Jerzyt késsel leszúró Gigit el tudom képzelni, de szexet nem.
több mint 15 éve
Ezek a Ráczok úristen! Szánalom.com
több mint 15 éve
"a 0 24 órájában" 😊
több mint 15 éve
Honnan tudjam?Ne kérdezősködj.Hát de akkor ne sírjon az RTL h nincs nézettség,nincs fordulat,kiszámítható,mikor nyíltan leadják összefoglalóban, hogy Gombi ki fogja vinni Alekoszt,most akkor minek nézzem meg a kihívást?FaMiért, hol sír, hogy nincs nézettség?
Dobj egy linket.Sobri Jóska
Inkább mesélj,hogy megcsalták e a villa egyetlen érdekes emberét, a Kész átverés show új riporterét,"aki nélkül nem műsor a műsor" Olivért.
😀Bazzani
Azt tudom, hogy Jerzyt elnézve igazibb érzelmeket táplál Gombi iránt, mint Gigi felé. 😊
több mint 15 éve
Ne kérdezősködj.Hát de akkor ne sírjon az RTL h nincs nézettség,nincs fordulat,kiszámítható,mikor nyíltan leadják összefoglalóban, hogy Gombi ki fogja vinni Alekoszt,most akkor minek nézzem meg a kihívást?FaMiért, hol sír, hogy nincs nézettség?
Dobj egy linket.Sobri Jóska
Inkább mesélj,hogy megcsalták e a villa egyetlen érdekes emberét, a Kész átverés show új riporterét,"aki nélkül nem műsor a műsor" Olivért.
😀
több mint 15 éve
Holnap a Nekedvalóban: Alekoszhasonmásverseny 😂
több mint 15 éve
Ez a kőalkoholista oldala Alekosznak szerintem viszont nem annyira vicces, mint amennyire gáz.F.SchleckÉva is csak azért iszik mert nem szeretik.
Az alkoholistának mindig van kifogása.
"Azt veszik el amit szeretek."
több mint 15 éve
Hát de akkor ne sírjon az RTL h nincs nézettség,nincs fordulat,kiszámítható,mikor nyíltan leadják összefoglalóban, hogy Gombi ki fogja vinni Alekoszt,most akkor minek nézzem meg a kihívást?FaMiért, hol sír, hogy nincs nézettség?
Dobj egy linket.
több mint 15 éve
Ez a kőalkoholista oldala Alekosznak szerintem viszont nem annyira vicces, mint amennyire gáz.
több mint 15 éve
Hát de akkor ne sírjon az RTL h nincs nézettség,nincs fordulat,kiszámítható,mikor nyíltan leadják összefoglalóban, hogy Gombi ki fogja vinni Alekoszt,most akkor minek nézzem meg a kihívást?
több mint 15 éve
Jó de az RTL-nek se kellett volna ezt így leadni a párbaj elött... Mert így már tuti kit visz ki.(Szóval attól még hogy ez így nyíltan megtörtént,nem kell betenni az összefoglalóba.)Miért? Hadd tudja a nép, hogy mennyi az annyi!
Ez az online kérdés meg elég értelmetlen lett. Alekosszal konfliktusa is van és alul is marad.Fa
több mint 15 éve
Szép. Gombi: Hogy kit viszek ki? Nem mondhatom meg a nevét, de A-val kezdődik, és lekosz a vége. Mindezzel nincs baj, hát gratula rötölö 😛
Az online savazás meg ma no comment...
több mint 15 éve
De jön majd a fordulat 21:30-kor a Barátok közt után egyből, és kiviszi ¶¶¶¶¶¶¶-t.
több mint 15 éve
Jó de az RTL-nek se kellett volna ezt így leadni a párbaj elött... Mert így már tuti kit visz ki.(Szóval attól még hogy ez így nyíltan megtörtént,nem kell betenni az összefoglalóba.)Ez az online kérdés meg elég értelmetlen lett. Alekosszal konfliktusa is van és alul is marad.
több mint 15 éve
Na Gombi Alekoszt viszi.Hülye.
Szegény RTL kezéből kezdenek teljesen kifolyni a dolgok.
Magukra rakatják a jelet, nem titkolják hogy kit hívnak ki stb.
több mint 15 éve
Alekosz Jerzynek: Maximális színvonalon tessék kihasználni. Előjáték nem kell! 😊Sobri JóskaEz is best of lesz, úgy nézem. Hihetetlen ez a pali. 😂
több mint 15 éve
Alekosz Jerzynek: Maximális színvonalon tessék kihasználni. Előjáték nem kell! 😊
több mint 15 éve
😂Ezt anniyra nemértem, mindenki ezzel jön hogy mióta kiesett milyen szar depressziós lett a műsor. Ez igaz de Olivér is ugyanilyen letargiában lenne amire én személy szerint kurvára nem vagyok kiváncsi. Olivér mentálisan gyenge volt, pont anniyre mint Gombi vagy Szandika. Hiába volt vicces 1 hónapig, kikészült, ő sem segítene már semmit ezen az állapoton.
Jerzy és Gombi épp visszasírják Olit!
Vissza kellene szavazni a villába! 😛catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
😂 Jerzy és Gombi épp visszasírják Olit!
Vissza kellene szavazni a villába! 😛