TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Szandikán jót röhögtem mikor elbújt a szekrénybe 😀+1
faszért kellett előhívni? 😀
gyűjjjön má elő, én mondom, Buga JózsiHöri
Kicsit túlzásba viszik ezt az állandó egymás vígasztalást.
Az békül aki haragszik,szoktam mondani.
több mint 15 éve
Szandikán jót röhögtem mikor elbújt a szekrénybe 😀faszért kellett előhívni? 😀
gyűjjjön má elő, én mondom, Buga Józsi
több mint 15 éve
én reagálom túl? 😀 ki beszélt kiesésről?fetomyBocsánat elnéztem, egybevontam két hozzászólást.
A többi dolog áll.
több mint 15 éve
én reagálom túl? 😀 ki beszélt kiesésről?
több mint 15 éve
Namost lehet, hogy Alekosz tényszerű tudása alacsony, de hogy tud beszélni, az egyértelmű. De ki lehet indulni abból, amikor be van piálva....fetomyA kocsmákban este is csupa olyan van aki bár nem okos,tud jól beszélni, csak sajna bepiált estére.
Senki nem mondta,hogy essen ki Alekosz, kicsit megint túlreagálod a helyzetet. Én azt mondtam,hogy idegesít a jelleme, az ilyen embert a kinti világban beszélgetésre sem méltatnám és nem azért mert én olyan kurva nagy valaki vagyok. Nyílvánvalóan a Te baráti társaságodban is a nevetség tárgya lenne.
több mint 15 éve
Alekosz valami arisztokrata családból származó, 5 diplomás, milliomos úriember? Szerintem egy 8 oszályt végzett 32 évesen a szüleivel élő biztonsági őr. Ha Béci játsza az agyát mint rapper akkor Alekosz nemtom mit csinál... Búú ha lenne most dislike 😀
több mint 15 éve
Ebben mi volt az ami miatt játszotta az agyát? Szvsz ő adja magát leginkább a villában. Az összes többi valamilyen jellemet vett fel, hogy megszeressék a nézők.jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurkaNem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
több mint 15 éve
Egy kurva szóval nem mondtam Lacit szerintem de biztos igazatok van, Nobel díjat Alekosznak!!
több mint 15 éve
Namost lehet, hogy Alekosz tényszerű tudása alacsony, de hogy tud beszélni, az egyértelmű. De ki lehet indulni abból, amikor be van piálva....
több mint 15 éve
Picit elhagytam a fonalat, valahol ott hogy Anikó Aleknak lesz a csatlósa Oli után, a biztos pontja....Erre ma azt láttam hogy Gombinak nyalt fel melegszarig, meg Éva mondta hogy ő lesz az egyetlen aki visszavárja...
Összevesztek vagy mi a pék?
több mint 15 éve
Bazzeg 1 percen belül 3 hsz ugyan azzal a témával 😂
több mint 15 éve
Na mert lázárlacika mekkora doktor 😊jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurkaNem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
több mint 15 éve
mert Lázár "prímszám" László okosabb nála szted? 😛jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurkaNem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
több mint 15 éve
Laci szellemiségéről regényt lehetne írni,valóban...jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurkaNem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.JayB
több mint 15 éve
jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenneHurkaNem erről van szó, nekem semmi bajom nincs vele, nevettet de akkor is kulturbarbár aki játsza az agyát, nem véletlenül okostojásként és nem doktorként került be.
több mint 15 éve
jó, ha nem bírjátok elviselni Alekoszt, akkor reménykedjetek csak, hogy Gombi jön vissza, és a nézettség meg a műsor színvonala az egekben lenne
több mint 15 éve
Alekosz amúgy a legnagyobb kulturbarbár, ez részegen jól kijön amikor erőlteti ezt a fajta modoros beszédet de nem jönnek spontán a szavak.JayBJa, egyértelmű, hiszen mindenki tudja, hogy a túlzott italfogyasztás hatására beálló részegségnek nevezett állapot élesíti az elmét, ami így ezerrel pörög, és tökéletes, a legfelsőbb szintű, többszörösen összetett mondatokat eredményez...
több mint 15 éve
Így újrahallgatva, jobban figyelve, Gombi kihívó beszédében minden teljesen igaz volt. De attól függetlenül Hajrá Alek 😀
több mint 15 éve
Gondolom a legjobb fitneszcsávó/csaj a hétvégén jutalmat kap.Nem azt mondta jerzy mikor leugrott hogy neked jobban szükséged van az Adrira?JayBSenki nem találkozhat senkivel, mér mondta Jerzy?JayBMi?Bazzani
Vagy nem.
több mint 15 éve
nem tudom,gondolom azért mondta,mert retardált 😛Nem azt mondta jerzy mikor leugrott hogy neked jobban szükséged van az Adrira?JayBSenki nem találkozhat senkivel, mér mondta Jerzy?JayBMi?Bazzani
több mint 15 éve
Nem azt mondta jerzy mikor leugrott hogy neked jobban szükséged van az Adrira?Senki nem találkozhat senkivel, mér mondta Jerzy?JayBMi?Bazzani
több mint 15 éve
Senki nem találkozhat senkivel, mér mondta Jerzy?JayBMi?
több mint 15 éve
Szegény Jerzy nem kap puszit Lászlótól! 😀BruceCsodálod? Próbálna nyelvezni tuti. 😀
(Rendszeresen a már lejátszott részt rakják be a "reklám után" részbe.)