TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vajon mi lehet annak az oka h meg ilyen primitiv emberek kornyezeteben sem jon ra egyik sem
h csak addig kene provokalni a tobbit pofatlanul ameddig fel nem adja az idegrendszeruk
es megprobalnak kemenykedni vmit ?
nemhogy dontoig lehetne ezzel a taktikaval jutni de a vegen vmi 4es royal rumble keretein belul ugy h a provokalo fel
nem megy tettlegessegig sztem meg a bajnoki ovet is hazalehetne vinni az 50 misi melle.
ez akkor jutott eszembe amikor lattam gigi voroslo fejet amint fel centirol ordit az evanak h takarodjon a gecibe.
na akkor az eva helyeben meg takonyreszegen is vsz van annyi eszem h bemondjak neki vmi olyat h pofankurjon.
vagyis h kiejtse magat a manoba. es ezt mindenkivel ellehetne jatszani 100 %ra veszem.
jo persze mindenki ugyanannyira agyhalott ez igaz de sztem pl aleknek lenne eleg sutnivaloja egy ilyenhez.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Holnap Balázs vezeti az öf-t.
Bármi lenne igaz, és bármit gondolna erről egy mv. őt is szerződés köti, kb. olyan lenne, ha ezt felrúgná, vagyis nem akkor vezetne, amikor a csatorna diszponálja, mintha egy buszsofőr nem menne be, mert neheztel Hagyóra.
Nincs ekkora mozgásterük a műsorvezetőknek, akármennyire is ők egy csatorna arcai. Ez van, kapitalista világ.
És nem tudja most senki, hogy ki fog nyerni, pláne, hogy ez Béci lenne. Ez nem XFaktor, csak egy VV, ahol kvázi tökmindegy ki nyer, itt a 6 hónapos folyamatos nézettség a fontos, nem a győztes késöbbi szereplései.
Valamint fetomy-nak, hogy miért nem borít senki még egy szempont: miért is tenné?
Mi érdeke fúződne egy leleplezéshez egy alkalmazottnak? Ha most attól el is tekintünk, hogy egy dolog tudni valamit, egy másik bizonyítani, harmadik, hogy bíróság elött bizonyítani, mit nyerne egy ilyen leleplezéssel egy RTL-alkalmazott?
Semmit.
A munkáját bukná, a médiában való jövendőbeli munkáit bukná, semmi haszna nem származna belőle, valamint - ahogy írod -, még jól be is kennék szarral, hogy lopott, sikkasztott, alkalmatlan volt a munkájára, stb stb stb.
De ami a lényeg, hogy semmit se nyerne.
Ugyanúgy nem szokott borítani a politikában se senki, egy minisztériumi, állami céges, alapítványi dolgozó sem, vagy egy multinál, hogy mit számláznak "okosba", mit ügyeskednek, stb. Egyrészt a nehezen bizonyíthatóság miatt, másrészt a teljes önmegsemmisülés, lejáratás miatt, harmadrészt, és ami a legfontosabb, hogy semmi értelme nem lenne borítani, nem nyerhet, csak veszíthet rajta.
Ezért nem fog soha senki előállni névvel, címmel, azzal, hogy kicsalta Szíj Melindát a TV2, vagy Janicsák Vecát az RTL, vagyhogy az Éva - Gigi párbaj elött mindenki tudta, hogy Gigi fog visszatérni a villába. Ezek a dolgok egyszerűen nem így működnek.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ha igaz hanem ez a belsős infó, nagyon remélem ,hogy nem Béci fogja megnyerni..
Viszont, ha Balázs tényleg így döntött és nem fogja többet vezetni akkor nagyot nőtt a szememben
Lilut eddig se túlságosan kedveltem, de amiket most legutoljára művelt a kiszavazón az konkrétan felháborító volt és nem csak Olival meg Anikóval, hanem Enikővel szemben is.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
“bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség."
eaglesmcnabb
Ez ettől kamu.
Leírtam, valóban nem örültek Oli választásának, paráznak is mindig a nézettségen a rötölönél, de "drasztikus" nézettségcsökkenés kizárt a műsor ezen szakaszában.
Ezt valaki olyan írhatta, aki innen-onnan, kommentekből, cikkekből, stb összeollózta a lényeget, de a megfogalmazáson látszik, tuti nem belsős írta.
Elolsvastam még egyszer, a nyitó magyarázkodás, az ellentmondások, a szóhasználat biztossá teszi, hogy nem rtl-es írta.

ott van a sobri által említett módszer, a saját magunknak sms küldés. Veszteséges, de kellő fontosságú esetben könnyen bevethető, és belekötni/bizonyítani nem lehet.fetomy
Minden beszavazó, párbaj kellő fontosságú.
Valamint, mint már írtam, érdemben nem veszteséges.
Egy 3400-2800 szavazatállású párbajt 1000 szerkesztőségi sms simán megfordít. Az 315.000 ft, aminek a fele pénz visszaszármazik a produkcióhoz, vagyis 160.000 forintból az megy vissza akit a produkció akar, teljesen legálisan. 160ezer ft az kb 1 heti villavillanyszámla, 1 vágó 2 heti pénze, vagy egy külsős történés (mondjuk luxuszálló helkopterrel, amiben persze sok a bartel) negyede. A műsor tljes költségvetése több száz millió forint. Vagyis egy 160ezer ft az nem tétel.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
bécike ugat, h hogyan kell beszélni, miközben minden mondatában vna legalább 1 bazdmeg....

gigike meg, h ha az ő szerelme ott lenne, akk 3 óráig ki se jönne a nyugiból. ahhoz képest a szerelme ott van 2 honapja, és szart se csinálnak... istenem de gyökerek ezek a ráczok 😂
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc

😂

Just Win Baby!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ott van a sobri által említett módszer, a saját magunknak sms küldés. Veszteséges, de kellő fontosságú esetben könnyen bevethető, és belekötni/bizonyítani nem lehet.

Igen, amiről ketten tudnak, már kiderül, csak egyet felejt el ilyenkor mindenki... Hogy senki, egy beépített ember sem fogja kockáztatni sem a karrierlehetőségeit, sem egyéb dolgokat (aki ilyenben mozog biztos tudja, hogy milyen komolyságú problémája lehet, egy "nyilvános árulásból") azért, hogy kitálalhasson. Ezért van, hogy mindenki mindenfele szivárogtat persze, Vastag Csabit is hallottam legalább 3 forrásból, hogy meg fogja nyerni. De úgy senki nem fogja bevallani, hogy "Kovács József vagyok, az RTLKlub munkatársa, a ValóVilág főszerkesztője, és igen csaltunk, blabla". De még úgy sem, hogy "Lakatos Emese vagyok, karbantartó a VV4 házban". Név nélkül manapság pedig senki sem hiteles. Elég csak a nem régi West Balkán ügyre gondolni, ahol már fél óra után sem hitt el senki semmit sem. Az meg a másik, hogy mire menne valaki, aki egyedül, névvel vállalja ezt a dolgot, egy akkora befolyású, hatású médiummal szemben, mint pl. az RTLKlub.. Ugyanúgy, ahogy egy Valóvilágban egy szereplőt 2 nap alatt hódejófejből mekkoragecivé lehet tenni, ugyanígy az alkalmazottat is lehet.

mellesleg egy ilyen tönkrevágja az egész rtlklubot, ami szerintem emberek tömegét alkalmazza, és nem tudom ki lenne képes vállalni az arcát ekkora mennyiségű ember kirúgásáért, mert az hótziher, hogy az RTLKlub mint olyan, kb. megszűnne létezni.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mert egyszerűen nem éri meg, ha egy ilyen kiderül - márpedig amiről nálunk két embernél több tud, az kiderül - akkor vége a történetnek, soha senki nem fog senkire szavazni. márpedig az összes jövőbeni szuperprodukció erre épít.

máshogy is el lehet ezt manipulálni, nem kell a gépet/közjegyzőt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mi a rizikó benne. Közjegyzők hamis adásvételi szerződéseket is "szoktak" ellenjegyezni. Ki tudná rajtuk kívül, hogy kire hány szavazat érkezett? Minimális képzelőerő sem kell hozzá, hogy hihető legyen, milyen szinten manipulálható. Ha nem is a közjegyző, de a gép, ami számlál, tutira kijátszható.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha nem számítanak a nézői szavazatok miért kell megutáltatni a nézőkkel x-et h tuti kiessen?briareos
hogy hihető legyen,hogy ők döntenekNewman
szerintem az sms-t nem buzerálják, miután pénzbe kerül - elméletileg - ezt közjegyzőnek hitelesíteni kell, kizártnak tartom, hogy az RTL berizikóz egy ilyet. az hogy a nézőt manipulálják az alap, így befolyásolják a szavazást, vagy max néhány domino kártyával.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
pedig már ezen az oldalon is volt 😊 (#4170)

több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=3jxDgVFULa0

asszem nem volt még -ha igen bocs- de kurvanaaaaagy 😀😀😀
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Én simán el tudom képzelni, h mindez igaz, csomó dologgal kapcsolatban eleve annyira kilóg a lóláb, h magától is ezt gondolja az ember. Rengetegszer van olyan szitu amikor kurvára nem logikusan cselekszik valaki, pont ellenkezőleg mint ahogy előzőleg viselkedett valakivel vagy valamivel kapcsolatban, tuti h irányítva van az egész, ehhez nem kell bennfentesnek lenni, h az ember tudja. Egyébként én voltam az aki az Olivér kiesés után azt mondtam, h nem nézem többet (nem azért mert annyira fájt Oli kiesése, hanem mert ott már rettentő durván kijöttek ezek a dolgok amikről fent is írtak), úgyh én tényleg nem is nézem azóta.
több mint 13 éve
ha nem számítanak a nézői szavazatok miért kell megutáltatni a nézőkkel x-et h tuti kiessen?briareos
hogy hihető legyen,hogy ők döntenekNewman
konkrétan megfigyeltem pár emberen a környezetemben, hogy Olivért bírták. Utolsó hetén megutálták, bár a poénjai miatt továbbra sem túlzottan. Majd a megalázása, párbaj után újra szimpatikus lett nekik, és nem hitték el, hogy Olit ennyivel többen nem bírták, mint Bécit. Aztán rávilágítottam, hogy basszus, csak a párbajtól kezdve lett szimpatikus neked is, előtte egyfolytában rosszakat mondtál rá....

Szóval igen. Ha egy karakter nem népszerűtlen, akkor azzá kell tenni, hogy elhiggye az egyszeri ember, hogy kiszavazták. (függetlenül ettől az irománytól)
több mint 13 éve
hogy hihető legyen,hogy ők döntenek

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
ha nem számítanak a nézői szavazatok miért kell megutáltatni a nézőkkel x-et h tuti kiessen?

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Konkrétan a műsorvezetős storyra lennék kíváncsi mi lehet igaz belőle...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ezeknek én nem hiszek mióta van egy Sobrink 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Majd Sobri megmondja hogy mennyi lehet ennek a valóság alapja de szerintem nem sok.Semmi konkrétumot - olyat amit mi nem tudunk vagy nem tudunk kikövetkeztetni - nem mond,pl hogy miért döntöttek úgy hogy Olivérnek kell kiesnie.Ahogy Te is írtad egy ilyet innen akármelyikőnk le tudna írni.

Vagyis inkább úgy fogalmaznék valóság alapja van,inkább afelől vannak kétségeim hogy ezt valóban egy retekklubbos írta.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
“az RTL Klub legnagyobb átverése! VV 4 kulisszák mögött, hogy tudja a kedves néző mit néz. 2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó „ismerősük”a stábban. A saját fülem--mel hallottam, hogy mondták: „te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibasszvelem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted?” Egyébként a legtöbb nézői szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadóak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy „bent van”és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még arra selett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel nagyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak kapni amik „előnyösek” lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató kampányban Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort amikor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz, amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították. Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a játékosok pon- tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a csatornához. "

Ilyet mondjuk én is írhatnék, de lehet igazságalapja...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szegény Gombi,nem tudja betartani a Picúrnak tett igéretét,mert,ha Alekoszt viszi,akkor úgy elszáll,mint a győzelmi zászló.

Mindenesetre nem tudom mi vezérli
-vagy ennyire nem látja át a dolgokat
-vagy kiakar esni (csak nem mutatja) és ezért is viszi Alekoszt,hogy biztos kint maradjon
-vagy magára rakatja a jeleket és kiviszi Jerzyt 😀

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Namostakkor nemúgyvan,hogy "Nemnézem mert Olivér kiesett!" ?Bazzani
nem is néztem, csak mindenki irta h jó volt ezér megnéztem 😛braxa88
Dehát nem lehet jó,ha nincs Olivér nem? 😉
Amúgy nemcsak Rád értettem.Bazzani
Az RTL becsületére legyen mondva jól ki tett magáért a csatorna. Olivérrel se tudtak volna ilyen ütős két napot össze hozni. 😀
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
😀 😂

http://www.origo.hu/teve/20110215-oliver-tudtam-hogy-valami-santit-jerzyvel-kapcsolatban.html?

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
ezt hallgassátok meg, elmebeteg az ember. ez volt hajnalban, eleinte hárman (Anikó, Szandika és Alek) beszélgettek, majd Szandika otthagyta őket és ketten folytatták. Brutál, komolyan. Engem megvett, kilóra. 😂

http://balekosz.uw.hu/alek1.mp3
http://balekosz.uw.hu/alek2.mp3Danna
Ez hatalmas! Példaképem lesz. 😊
Nagyon illenek egyes dolgok hozzám, nekem is vannak külső szemmel nézve furcsa elveim, például a pénztárnál a whiskeys üveg görgetése a futószalagon szigorúan tilos, meg azt a biztonsági izét is utálom rajta, pontosan a címke meggyűrődése miatt. A többi flúg is tetszett, a lakás sterilizálását majd az új házban lehet, hogy be fogom vezetni, itt most semmi értelme nem lenne már, főleg hogy mostanában inkább ellene vagyok, és pl a heti egy fürdés cikkelyét követem.
Ja, még a csaj hangja is kellemes volt, nem tudom ez alapján, hogy melyik, annyit nem láttam ezeket. Nem nézem a műsort, ütközik az értékrendemmel, viszont kizárólag az alkesz szösszeneteire vevő vagyok, mert félelmetes ember. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szánalmas produkció a harlemből! Nevetséges az egész társulat. Valakinek tényleg fel kellene világosítani ezeket a hülye gyerekeket, hogy Magyarországon teljesen hiteltelen ez a szar amit próbálnak átélni!catattack
ez nagyon szép, hogy egy amerikai futball oldalon sikerült kijelenteni, hogy a hiphop nem hiteles Magyarországon 😀Höri
Egész pontosan, hogy az a hiteltelen, amit átélni próbálnak. 😊Sobri Jóska
Hányan gondolják ezt a magyarországi amerikai fociról is... Mondjuk ez a szám elég szar vaó igaz.