TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Enikő, Anikó, 2 betű, nem nagy differencia.
Szerintem azon agyal Olivér, hogy varrhatná le úgy Anikót, hogy ne kerüljön adásba. Mégha meg is kapja a nyugiszobát a szerkesztőhaveroktól kamerák nélkül, akkor is ott van az a lehetőség, hogy Anikó elpofázza.
Nehéz ügy, meg kell hagyni.,
Ha nem lenne minden bekamerázva, már rég megoldotta volna, de így valóban őrjítő szitu, meg kell hagyni.

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Az mekkora, h Olivér Eninek szólította Anikót. 😊
De nekem már most sok ebből az Anikó Olivér egéritatásból...
Ez undorítóbb, mint a Gigi Erzsi páros.

több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?Hall Of Green
Ő ennyire okos. 😊Sobri Jóska
na igen nekem is ezjött le belőle

több mint 13 éve
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?Hall Of Green
Ő ennyire okos. 😊

több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Éva bazdmeg 😀 Bírd már elviselni, hogy nem te lettél az osztályelső 😀
több mint 13 éve
Anikó végre jó fele indult el a PR-en, de még mindig alulértékelt.
Laci meg nagyon overrated, továbbra is tartom, hogy az első párbaján azonnal ki fog esni, méghozzá simán.Höri
Mint párszor írtam, a PR azt hivatott megmutatni, hogy kinek van a legnagyobb esélye megnyerni a végén.
Mivel az 5. helytől lefelé már 1% esélyt se adok senkinek, így a PR ezen része elég képlékeny, és végtére is mindegy ott ki hanyadik, mivel nem köztük lesz a győztes.
Szerintem jelenleg Gombinak van mondjuk 40% győzelmi esélye, Jerzynek 35%, Alekosznak 15%, Olivérnek 5%, Lacinak, Anikónak, Giginek, Szandikának, Évának, Bécinek együttesen 5%.
Mivel még mindig úgy gondolom, hogy
1, pasi fog nyerni,
2, Milo-hatás érvényesülni fog, vagyis a surranópályán egy kedves, nem konfrontatív személy fog nyerni
3, a párbajokba belenyúl az RTL,
4, a hármasdöntőbe nem nyúl bele az RTL (bár itt már kétségeim támadtak)
ezért, ez a sorrend a PR-en.
Alekosz párbajon bárkit kint hagyna, Lacit, Anikót, Gigit bárki kint hagyná, ja. De valahogy nem ők párbajoznak mostanság. 😊

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Fontos volt ezért a mondatért idézni az egészet.....

Az Éva és szerelme sztori annyira nem meglepő amúgy. Egyrészt hihetetlen természete van, csodálnám, ha valaki ezt hosszú távon elviselné. Másrészt ha valaki visszaemlékszik a bemutató filnjére, ott is épp a palijával ugatott a telefonban az egyik bevágásnál, és úgy volt, hogy szakítopttak. Aztán persze mire beköltözés lett, megint együtt voltak.GRAFI
ehhez a story-hoz annyit, hogy a srác két hete a 4bro-ban gecimód nyomult a barátnőmre. egy közös ismerősünk állította le egy óra után. ennyit a nagy szerelmükről.

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
totál logikus a béci out a tévé részéről , a fentebb fetomy által leírtakból jól látszik h elkezdtek megágyazni a 4-es összeomlásának , most 2 hét alatt kiszórnak a béci-gigi-laci ellencsapatatból 2-t , aztán vidáman nézhetjük h a 4-ek h harapják át egymás torkát...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Olivér esetében természetes, elfogadott. Tudod miért? Mert a Gigi-Béci párostól nem az ellenszenves senkinek sem, hogy taktikáznak, és a pénz mindig úgy esik, hogy ugyanarra raknak, még akkor is, ha az illetővel egyiknek sincs semmi baja, mig három másikkal meg igen, hanem az, hogy mellette álszenteskednek, sőt, Gigi napi 60szori cinizálása már olyan kérdésekre adott válaszként azzal, hogy hú ők taktikáznak, na az már nagyon irritáló. Ha Olivér mindemellett azzal jönne, hogy ééén? Éééén taktikázok?? Éééén hát azt sem tudom azt hogy kell, és különben is, utolsó rohadék, aki ezt feltételezi... Akkor tőle is undoritó lenne. Mondom, nem a taktika a baj, hanem az álszentség, és a magasfokú hülyének nézés.

A négyest meg felesleges emlegetni, mert az sem négyes. Nincs már ott Éva, csak képletesen, és Szandikát sem tekinti A és O maguk közé olyan erős szinten, hogy ők négyesként legyenek aposztrofálva. Főleg úgy, hogy ugye Éva már kilóg onnan nagyon, nem tartják megbizhatónak, Szandika akkor fog durván berágni Olira, amikor megtudja, hogy hogy van Oli-Anikóval, Alekosszal meg Szandikának igyis megvan a baja, pontosabban forditva. Mivel ugye élő adásban valahogy még Gigi és Éva is húdejól megvannak, mert valami különös oknál fogva mindenki k.vára kibékül azzal is, aki tegnap megölte az egész családját, egyedül Alekosz az, aki megmondja akkor is, ha valakivel szemben ellenérzése van. Ahogy tegnap is megmondta, hogy mi a véleménye Szandikáról... Szóval az a nagy négyes már nagy kettes, esetleg kettő és feles, és max anikó csatlakozik, ha megdugja Olivért, sőt akkor végképp, ha netán pont Olivér lesz a herceg, aki először tudja a királylányt eljuttatni a csúcsra.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Alighanem megint egyedül fogok maradni a véleményemmel.
Sokan itt állszentnek tartjátok,hogy a két testvér taktikázik,de nem vallja be.
Mindenki gondoljon bele,ha benn lenne a testvérével akkor taktikázna e és bevallaná e.
Ez egy játék,úgy játszák ahogy tudják.
Persze ez Olivér esetében természetes, elfogadott.
Én Bécinek szurkolok a párbajon annak ellenére,hogy semmi esélye sincs.
Kezd kifordulni a gyomrom a nagy négyestől...Bazzani
be hát,nem hiszem el,hogy nem tudják felfogni,hogy teljesen nyilvánvaló a taktikázásuk...
nekem sokkal szimpatikusabb lenne,ha bevallanák,a nagy 4-es legalább megtette ezt...

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Alighanem megint egyedül fogok maradni a véleményemmel.
Sokan itt állszentnek tartjátok,hogy a két testvér taktikázik,de nem vallja be.
Mindenki gondoljon bele,ha benn lenne a testvérével akkor taktikázna e és bevallaná e.
Ez egy játék,úgy játszák ahogy tudják.
Persze ez Olivér esetében természetes, elfogadott.
Én Bécinek szurkolok a párbajon annak ellenére,hogy semmi esélye sincs.
Kezd kifordulni a gyomrom a nagy négyestől...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Anikó végre jó fele indult el a PR-en, de még mindig alulértékelt.

Laci meg nagyon overrated, továbbra is tartom, hogy az első párbaján azonnal ki fog esni, méghozzá simán.

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Fontos volt ezért a mondatért idézni az egészet.....GRAFI
Sry. Nem így akartam, reggel van. 😊

-

Remélem a tezsvérek' minél előbb kiesnek - Béci outja már boritékolható ugye- de utána mehetne Gigi is. Undorító ez az álszent szar amit löknek.
Az én 3 favoritom Olivér Alekosz Laci. Közülük 2 biztos benne lesz az uccsó 3ba. Ha csak ki nem viszik egymást addig. Bár, az is lehet hogy összejön előbb utóbb a nagy "revans", Gombi és Jerzy közt, és aki vissza megy, az is beleszólhat a végén.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Fontos volt ezért a mondatért idézni az egészet.....

Az Éva és szerelme sztori annyira nem meglepő amúgy. Egyrészt hihetetlen természete van, csodálnám, ha valaki ezt hosszú távon elviselné. Másrészt ha valaki visszaemlékszik a bemutató filnjére, ott is épp a palijával ugatott a telefonban az egyik bevágásnál, és úgy volt, hogy szakítopttak. Aztán persze mire beköltözés lett, megint együtt voltak.
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
😂 😂
Hát ez hatalmas lett, köszi! 😛 😊

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Megvolt a kiválasztás, vagyis Olivér kiválasztotta saját magát. Okozott is ezzel nagy földcsuszamlást a PR-en. Tessék:

1. (-) Gombi – Az első háromban nincs változás, Gombi stabilan őrzi első helyét. Akkora favorit, hogy őt még a kiválasztáskor se kérdezték meg, hogy ad e esélyt magának megnyerni a versenyt. Hiszen evidens, hogy ő fog nyerni. Az elmúlt hét vagy 4-5 órányi összefoglalójában összesen nem szerepelt 6 percet, mi ez, ha nem a tuti siker receptje?

2.(-) Jerzy – Ezen a héten már nem is eröltették a Gigi-s lámúrt, nagyon helyesen. Jerzy akkora esélyes, hogy még a villasuliban, ahol nem kell okosabbnak lenni, mint egy ötödikes, ott is sikerült egyest kapnia, brávó. A sajnálat a könnyű út a nézők szívébe. És azt se feledjük, hogy párbaj nélkül is el lehet jutni a top3-ba, ami meg már tiszta PO, bármi megtörténhet.

3. (-) Alekosz – Hát igen, a sulihét megmutatta, hogy a pszichomester nem a szellemi képességei révén lopódzhat be a hármasdöntőbe, de még csak nem is a frappáns válaszaival. Tőle elég ha adja beteg önmagát, csajozzon minden irányba, latolgasson Olival, és reméljük, hogy az elkövetkező években ne tegyen el senkit se láb alól, 42-es pulzussal. Őt így szeretjük ahogy van, bután, fellengzősen, modorosan, pszichopataként. Csak így tovább, apukám!

4. (+1) Olivér – Ezen a héten fordult meg először a fejemben, hogy mi van, ha az RTL-nél képesek akkora pofátlanságra, hogy nem csak a párbajok eredményébe, hanem akár a hármasdöntőébe is belenyúljanak. Végtére is miért ne? Nem lesz aki számonkérje ezt rajtuk. Ha ez így van, az egyértelműen Olivér malmára hajtja a vizet, aki, lássuk be, hogy Alekosszal szinte a vállán viszi ezt a műsort.
Ha a szombati párbajról visszatér, akkor onnantól úgy érzem határ a csillagos ég, minden megtörténhet. Márpedig én úgy érzem, hogy visszamegy.

5. (+1) Laci – Laci Gombihoz és Jerzyhez hasonlóan teljesen érintetlen a kiválasztások által, és eleddig a kihívások is elkerülték. Ha direkt csinálná, ezt a meglapulós bozótharcos taktikát, azt mondanám, ravasz, de így csak szánalmas haldoklás, amit bemutat. Bár Olivér kijelentette, hogy Bécit viszi (és ha tudja, hogy visszajön, miért ne őt vinné?), azért van még 1%, hogy Lacit választja. Fogadni nem fogadnék erre, de sosem lehet tudni. Viszont ha nem, és egyelőre marad, akkor még mindenen duzzogva elvegetálhat bent egy darabig.
ps: Azért ha Laci 1967-ben vagy 1973-ban lett volna katona Izraelben, akkor ma már nem lenne ilyen nevű ország a Közel-Keleten. Bár lehet ő volt a HET (Háború Esetén Túsz).

6. (+4) Anikó – Hát megúszta. Nem megy párbajra, és így nem is esik ki. Még. Pedig a két örök barátja, a „nagy hatosbéli“ társai, akikkel mmkk összedolgoznak, furmánykodnak, ármánykodnak, estébé, estébé, vagyis Béci és Gigi is rárakta a jelet. Hogy miért, tán sose derül ki, de nem is érdekes.
Sokkal érdekesebb, hogy belehúzott, hiszen 3 hónap alatt még csak Bécibe és Norbiba volt halálosan szerelmes, de 3 hónapra 3 szerelem dukál, így beleesett Olivérbe is. Úristn! Hát… el kell ismerni, nem az a lány, akinél egy kis szépséghiba akadály, felkarolja a külsőleg kihívásokkal küszködőket, ez mindenképpen jó pont, dícsérendő tulajdonság. (Végtére is ha tényleg frigid, akkor neki úgyis mindegy kivel nem élvez el, ugyebár.)
Viszont ha ilyen jótét lélek, akkor ha a színész karrier nem jön be, még lehet a háziasszonya az Ability Park-nak, vagy a kabalababája a paraolimpikonoknak.

7. (-) Éva – Ez is megtörént, ez a hét nem róla szólt. Pár standard kurvaanyázás, rohadjatokmegezés, összetojásozott dolgozat, pirosaranyozott matekfüzet, elcsent pirospontok, fejhangon való vonyítás, és az első kiválasztás, amit megúszott. Még csak jelet se kapott. Hát Bástya elvtársat már meg se akarják ölni?!

8. (+1) Gigi – Róla ezen a héten nehéz bármit is írni, hiszen teljesen kimaradt szinte mindenből. Talán két dolgot említenék meg vele kapcsolatban, az egyik, hogy nő pár szőrszál a mellén, de ha zavarja kitépkedi, ezt az online adásból tudtam meg, a másik, hogy ötödjére tett véletlenül megint ugyanarra a játékosra jelet, mint a bátyja. Persze ez természetes, én is berágnék a húgomra, ha egy ilyen helyzetben variálna összevissza. Bár nem látom, ezt ők miért érzik cikinek, hogy mindig egyszerre támad ugyanaz a sugallatuk. Ezért jó a testvér a háznál. Bár nekem az a sugallatom támadt, hogy ez volt az utolsó ilyen közös szavazás, hogy miért, lásd kicsit lejjebb.

9. (-1) Szandika – Ő tulajdonképpen már ott sincs, hiszen kizárták a játékból. Igaz, érdekes metodikával, hiszen miután kizárták, megkérdezték, hogy mi legyen, ő mondta, hogy maradok, és maradt. Ezért jó, ha az tartatja be a szabályokat, aki azokat hozza, vagy ha mégsem, akkor meg kreál izibe‘ újakat. De ne politizáljunk, a lényeg, hogy Sanyi (ahogy másutt írják, a Rúdtáncosokkal Suttogó) kezébe vette a dolgot, és rendet rakott a műsorban. Mi lenne az RTL-el az öreg strigó nélkül, rossz belegondolni.

10. (-6) Béci – És végül a hét vesztese, a 16 bpm-el kommunikáló szabálytisztelő rapper, a kudarcba fulladt, tiszavirágéletű ellencsapás-csapat tribunusa, akinek a segge ugyanolyan jó, mint a hugáé, Béci. Az rendben is lenne, hogy aki fut, szalad, rohan az elbukhat, na de aki enerváltan poroszkál? Ezek szerint azt is érhetik meglepetések. Az RTL már a múlt héten elkezdte az ellenkampányt, és a napjai meg vannak számlálva odabent, ő lészen a következő kieső, prognózisom szerint, így logikus, hogy a lista végére csúszott vissza. Persze 2% esélyt látok a bentmaradására, az egyik százalék, hogy megússza a kiválasztást, a másik százalék, hogy összeomlik a szavazatszámláló rendszer a párbaj alatt, és Buci delirálva véletlenül az ő nevét mondja ki, mikor győztest hírdet. Vagy ha Sanyi úgy dönt, hogy ezúttal ne legyen kieső.
Nade egy igazi rapper sose adja föl! Eminem fehér létére lett number one, 2pac posztumusz lett világhíres, Jay Z zenélt a Beatlessel, és Geszti Péter is megdugta Gryllus Dorkát. Így aztán bármi megtörténhet.

több mint 13 éve
amugy meg sztem az kurvanagy poén h totálkészen feltörik a riportszoba ajtaját és piáért könyörögnek 😀 😀braxa88
Az hát.
Nem is ezért kapják a büntetést, hanem azért a destruktív dumáért, szerkesztőanyázásért, lázadozásért, amit akkor vágtak le, amikor a buli véget ért, és a villanyokat felkapcsolták.
Még ha a hivatalos verzió ez is. 😊Sobri Jóska
Na arra mondjuk kiváncsi lennék.De amugy az ilyen helyzetekre nincs valami biztonsági személyzet. Szétverhetnének mindent akkor se menne be valaki leállítani őket?Drabin
Dehogynem.
De nem vertek szét semmit.
Ha valaki beőrül, akkor természetesen azonnal közbeavatkoznak.
Egyébként minden nap többen is bemennek, hűtőfeltöltők, karbantartók, stb.
hogyvolt kommentek közül:
Ezt Mnvb2 írta a blikken:
"VV Éva botrányos kinti élete
Közel sem a Rómeó és Júliába illő sztori jutott a Life.hu tudomására. A villa Törtető Évájának párkapcsolata a kinti világban ugyanis nem túl felhőtlen. A pár legutóbbi veszekedése odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki Éva ruháit az utcára.
A békéscsabai lány a törtető kategóriában indult, és tipikus fajtája a "felfelé nyal, lefelé tapos" karakterű karrieristának, aki eszközökben nem válogatva tör fölfelé a szamárlétrán.
Egy nevét elhallgató informátor világosított fel bennünket erről részletesebben, aki a lány ismerősének vallja magát. "Éva mindig is próbált beférkőzni a média világába, a saját módszerével: celebpartikra járt, és igyekezett előnyeivel learatni a babérokat. Párja többször elhagyta, hiszen nem vette jó néven, hogy Éva állandóan bulizik, és minden lehetőséget megragad arra, hogy olyan emberekkel ismerkedjen, akik előrébb viszik a "pályán". A legutóbbi vitájuk odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki a ruháit az utcára, és Évának ezután egy barátnőjéhez kellett költöznie a belvárosba" - árulta el az ismeretlen ismerős a Life.hu-nak. Cecília, aki Éva egyetlen puszipajtása és jó barátja a témához csak annyit tudott hozzászólni, hogy a pár tényleg körülbelül kéthetente szakít és békül ki egymással.
Éváról az a hír járja, hogy imád férfit úgy megszerezni, hogy az illetőnek barátnője van, és az esetek többségében kimondottan erre utazik. "Fontosabb, hogy egy másik lánytól megszerezzen valakit, mint maga a hódítás. Szórakozóhelyekre pedig rendszerint nulla forinttal érkezik, hogy mulatozásait gavallér fiatalemberek finanszírozzák" - árulta el a szókimondó lány ismerőse, aki diszkréciónkat kérte.
Éva barátnője közölte, hogy ő is pont ezt teszi: ha egy férfi meghívja őket italra, akkor miért lennének olyan buták, hogy előveszik a bukszájukat. Cecília kicsit rossz néven vette, hogy a névtelen besúgó anyagi dolgokkal hozakodott elő. "Nem értem, hogy miért kell másnak a pénztárcájában turkálni, nem titok, hogy Évának rosszcsaládi háttere van, és nem véletlenül jelentkezett a játékba" - tette hozzá a villalakó lelki támasza, aki már nehezen viseli a sok újságírói megkeresést.
Ha mindez nem lenne elég, a fürtös lány körülbelül két hónapja az igazmondó hintában ült, mikor elmesélte, hogy ő 18-20 éves kora közt megjárta a poklot, és a drogok világát: 42 kilósra fogyott a kábítószer miatt. Úgy tűnik, hogy az anonim ismerős máshogy emlékszik a történtekre: "Ha nem is függő, de alkalmanként szed drogot."
Cecília mindezt "állatságnak", rosszindulatú pletykának tartja, ám mégis szöget ütött a fejünkben, amikor kicsúszott a száján, hogy: "Lehet, hogy egyszer-kétszer fogyasztott kábítószert, de hát ki nem?"
Éva szerelme, Ádám megkeresésünkkor annyit mondott, hogy nem kíván nyilatkozni ez ügyben."
www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2043157&page=2
A 33-as komment.
___________________________________________________________________________________
A borsonline-ról:
– Nem szeretnék az RTL Klub ellen beszélni, sokat köszönhetek nekik, de való igaz, hogy nekem is megfordult a fejemben: Szandikához hasonlóan én is visszamehetek- e? Ám az is igaz, hogy az én bűnöm nagyobb volt, hiszen én verekedtem. Akárhogy is, mindenesetre visszamennék, nagyon megbántam már azt, ahogy iselkedtem,megígérném, hogy jó kislány leszek – mondta el Zsuzsi.
A műsor kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf szerint össze sem lehet hasonlítani Zsuzsi és Szandika esetét.
– Teljesen más volt a két ügy. Az egyikben kizártuk Szandikát, aki sorozatosan megszegte a szabályokat és szabotált, valamint nem úgy beszélt a tanárokkal, illetve a stábbal, ahogy kellett volna. Az élettársa, Sanyi azonban megkért minket, hogy beszélhessen vele, jobb belátásra szerette volna bírni, és sikerült is neki. Egyedi elbírálás alapján adtunk neki még egy lehetőséget – érvelt a kreatív főszerkesztő. – Zsuzsi akciója azonban tettlegességig fajult, a villatársak testi épsége ellen vétett, tudatosan azt akarta, hogy Olivér megsérüljön. Számára ezért nincs visszaút. Hozzátartozik a történethez az is, hogy Szandika tette a kisebbségi komplexusából fakadt, ezért provokálta társait, de ebben nem volt tudatosság. Az agresszió viszont automatikus kizárást von maga után – tette hozzá Rubin Kristóf.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amugy meg sztem az kurvanagy poén h totálkészen feltörik a riportszoba ajtaját és piáért könyörögnek 😀 😀braxa88
Az hát.
Nem is ezért kapják a büntetést, hanem azért a destruktív dumáért, szerkesztőanyázásért, lázadozásért, amit akkor vágtak le, amikor a buli véget ért, és a villanyokat felkapcsolták.
Még ha a hivatalos verzió ez is. 😊Sobri Jóska
Na arra mondjuk kiváncsi lennék.De amugy az ilyen helyzetekre nincs valami biztonsági személyzet. Szétverhetnének mindent akkor se menne be valaki leállítani őket?
több mint 13 éve
Az hát.
Még ha a hivatalos verzió ez is. 😊

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy meg sztem az kurvanagy poén h totálkészen feltörik a riportszoba ajtaját és piáért könyörögnek 😀 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Stohl annó egy társaságban vadászgatott faterral, nem egyszer kellett hazaküldeni mert picsakész volt, ilyenkor persze beült a kocsiba és eltűzött. Egy felelőtlen önző fasz, egy nulla.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bucival a nagy probléma, hogy úgy -és nem egyszer olyan dologban- itélkezik, meg keménykedik, amikben ő maga egyáltalán nem jeleskedik... Szóval ez most olyan, mintha holnap Szandika lebaszna valakit, aki nem akarna majd részt venni egy játékban.
Az ilyenek meg, hogy ő halálosan komolyan, agyondrámázva mondja, hogy alkoholt akartak a titokszobában, és ő legkeményebben büntetné őket, végképp hiteltelen.... Most ő jól megbüntetné őket, pár hét múlva meg majd küzd a saját itéletének enyhitéséért?
több mint 13 éve
Mondjuk azokat az embereket sem értem akik így túlreagálják Buci kis kalandozását... mintha láncfűrésszel kiscicákat mészárolt volna le friss csecsemőgerincekkel.Hanni
Nincs mit túlreagálni.
Nem az a lényeg, ami kárt effektíve okozott, hanem az azt követő teljesen jogosan elítélhető, erkölcstelen, gusztustalan viselkedése. (Szart a károsultakra, beült a felesége kocsijába és vezette tovább atompiásan, a feleségét arra kérte, hogy hazudja azt, hogy ő vezetett, stb.)
Az, hogy iszik, drogozik, a kutyát nem érdekli.
Mindenki azt csinál otthon, amit akar.
De ő nem otthon csinálta, és más embereket sodort életveszélybe.
Nem rajta múlt, hogy nem haltak meg, mivel nem tudta kontrollálni az eseményeket.
Hív egy pótsofőrt, megússza 10 rugóból az egészet. Így a hülyének 10 millióba fog kerülni, vagy még többe, ha az így elmaradó bevételeket is hozzászámoljuk. Hát ennyire hülye, valamint álszent, és ez nem szimpatikus párosítás.
És így már nem is olyan kis kalandozás.
Így már értesz egy ilyen túlreagáló embert, például engem?

több mint 13 éve
Buci szerintem egy fasz, hogy elvállalta a műsorvezetést, pláne, hogy nem tud kibújni ebből az atyáskodó, álszent attitűdből, amit ráeröltettek/felvett, egyremegy.
Teljesen hiteltelen, még akkor is, ha tán igaza lenne, de annyi az áthallás a saját kontrollálatlan életével, hogy azt még az is észreveszi, aki nincs erre ráállva.
Egyértelműen rossz húzás volt a "reaktiválása", pláne ha márciusban elmarasztaló ítélet születik, ami most szerintem 60-40-re áll, de persze a pénz itt is nagy úr, meg lehet még ezt is fordítani.
Betegen hangzik, de az egész VV-nek a leggyengébb pontja nem az agyhalottak közül kerül ki, hanem Stohl Buci.