TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Várjál azért még, Anikó beleszerethet még halálosan Kolosi Péterbe is... 😀😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.JayB
Ebben speciel van igazság.
Az, hogy Oli már ennyire rápörgött Bécire mondjuk még semmit se jelent, hiszen 2 nap alatt úgyis lekommunikálják, miért nem szarfaszú Olivér, tehát elvileg vihetne akárkit. (Anikót is, hogy ne legyen kisértés, Lacit is, mert az is "nagy csata", Szandikát is, Évát is, stb.)
Én úgy gondolom, most is azt fogja vinni Oli, akit mondanak neki, de ez Béci lesz. Ez már az 1 vs 1 párbajok közül az 5. és már csak 6 lesz vissza. Itt az ideje egy jól promózható, "szoros" párbajnak.

Éva, Szandika tuti nem fog nyerni, teljesen biztos vagyok benne, Olivér-t se hiszem, számomra legalábbis nagyon kilógna a lóláb.
Gombi - Jerzy a két topfavorit, surranópályán esetleg Alekosz.

több mint 13 éve
Ez igaz, Béci ott az egyetlen "keményebb" arc akinek még komoly konfliktusai lehetnek a műsort húzó Olivér-Éva-Szandika-Alekosz félékkel. Ha Bécit kiütik akkor azzal nagyon elbillen a mérleg az Olivér féle banda irányába, a többi halvérű azonnal behodol majd. Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.JayB
majd cserébe megengedik, hogy Gigi kiejtse Évát vagy Alexandrát 😊 meg esetleg még azt is, hogy egy Cripple fight-ban Jerzy hazazavarja Gombóc Artúrt 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.JayB
Akkor tehették volna a következőket:
a, megosztva szavaznak, egyet erre, egyet arra, még jól is jön a jelenlegi "úgyis egyhelyre szavaznak" toposz megdöntése érdekében,
b, Béci ugyanúgy kéri a jeleket, mint Oli, és ő visz ki akárkit.
Már csak 10en vannak, nem lehet mindhármuknak (Gigi, Béci, Jerzy) döntőbe jutni, ezt ők is tudhatják/tudhatnák.
Ha mondjuk Oli, Szandika, Éva, Alekosz kiesne, még akkor is 6an vannak a nyereményre.
Anikóra tenni mindenesetre elég gáz volt, mondhatni öngól.
Tudom, hogy Bécinek drukkolsz, de szerintem ő már elvesztette sok semleges néző -mint pl. én 😊 - szimpátiáját.
Én is úgy gondoltam, hogy ő érdemelné meg leginkább az 50 milát, már nem így gondolom.Sobri Jóska
Nekem továbbra sincs vele gondom, talán mondhatni hogy neki drukkolok de ennél sokkal nagyobb "célom van", mégpedig hogy kik NE nyerjenek. Éva-Olivér-Szandika ne, a többi igazából mindegy.
több mint 13 éve
Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.Szesze
Viszont az RTL nem pszichológushallgatóknak, és érett gondolkodású felnőtt nézőknek készít műsort. 😊
Vagyis ilyen fokú ravasz csoportdinamikára nem hiszem, hogy apellálnának, valamint a véletlenre se bízzák a dolgot, így két eset lehet:
1, Oli fog nyerni, mert ezt akarja az RTL
2, Béci fog nyerni, mert ezt akarja az RTL
Hogy miért akarják Olit, erre rengeteg okot tudok mondani.
Hogy miért akarnák Bécit, erre csak bonyolult, kifacsart, mondvacsinált, eröltetett indokokat. Ezért érzem abszolút esélyesnek Olit.

több mint 13 éve
Az sem kizárt, h az Anikó féle vágány csak taktika Oli részéről, csak kissé kicsúsztak a kezéből a szálak. Abban 1000%ig biztos vagyok, h nem lesz köztük semmi több, az eddigieket is Anikó hülyesége nagyította fel, nem is értem ezt a csajt, h mit várt ettől az egésztől... mondjuk a Bécis és a Király L. Norbis szitu után már nem is meglepő, hülye ez a csaj 😊 Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.Szesze
Ez igaz, Béci ott az egyetlen "keményebb" arc akinek még komoly konfliktusai lehetnek a műsort húzó Olivér-Éva-Szandika-Alekosz félékkel. Ha Bécit kiütik akkor azzal nagyon elbillen a mérleg az Olivér féle banda irányába, a többi halvérű azonnal behodol majd. Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy most per pillanat Alekosz miatt sem lenne okos dolog kiejteni Olivért, mert a mai napon Alekosz k.vára egyedül maradna. Max Anikó lenne ott neki, de hát az meg aztán nem tartana sokáig, és kissé egyoldalú is lenne. Márpedig én úgy gondolom, hogy Alekosznak azért kell 1 társ az egészhez, mert a showcsinálás nem megy egyedül. Nincs kivel elmélkedni -mert ehhez aztán nem lenne társ senki-, nincs kivel ökörködni, stb... maradna neki egyedül a csajozós vonal, de az se nagy durranás önmagában véve.fetomy
Ez egyértelmű. Az Alekinho de Flores-Olivér duót benn kell tartani minél tovább, mondjuk a legjobb 5-ig mindenképpen.
több mint 13 éve
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy most per pillanat Alekosz miatt sem lenne okos dolog kiejteni Olivért, mert a mai napon Alekosz k.vára egyedül maradna. Max Anikó lenne ott neki, de hát az meg aztán nem tartana sokáig, és kissé egyoldalú is lenne. Márpedig én úgy gondolom, hogy Alekosznak azért kell 1 társ az egészhez, mert a showcsinálás nem megy egyedül. Nincs kivel elmélkedni -mert ehhez aztán nem lenne társ senki-, nincs kivel ökörködni, stb... maradna neki egyedül a csajozós vonal, de az se nagy durranás önmagában véve.

Szesze: igaz, mondjuk -főleg már a hatosbanda ötlete után- én sem hiszem, hogy lenne ennyi eszük és taktikai tudásuk 😀 Az még ahhoz sincs, hogy legalább amikor még tökmindegy, az elején ne ugyanarra rakják mindig... 😊
több mint 13 éve
Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.JayB
Akkor tehették volna a következőket:
a, megosztva szavaznak, egyet erre, egyet arra, még jól is jön a jelenlegi "úgyis egyhelyre szavaznak" toposz megdöntése érdekében,
b, Béci ugyanúgy kéri a jeleket, mint Oli, és ő visz ki akárkit.
Már csak 10en vannak, nem lehet mindhármuknak (Gigi, Béci, Jerzy) döntőbe jutni, ezt ők is tudhatják/tudhatnák.
Ha mondjuk Oli, Szandika, Éva, Alekosz kiesne, még akkor is 6an vannak a nyereményre.
Anikóra tenni mindenesetre elég gáz volt, mondhatni öngól.
Tudom, hogy Bécinek drukkolsz, de szerintem ő már elvesztette sok semleges néző -mint pl. én 😊 - szimpátiáját.
Én is úgy gondoltam, hogy ő érdemelné meg leginkább az 50 milát, már nem így gondolom.

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Hogy miért rakhatták rá... Talán szimplán megsértődtek rá, amiért még a kirájjány párbaja előtt elpártolt tőlük, aztán mostanában meg Alekosszal, Olivérrel és Szandikával nyomul már napok óta. Jerzy miért nem mer Oliékkal ökörködni? Velük lenne ő állandóan, mert simán ott lenne velük a partiban mindig, meg hát hozzájuk hasonlóan birja a piát is, csak akkor búcsút mondhatna a Gigi l'amournak..
Vagy szimplán észrevették, hogy most lehetne szétrobbantani teljesen a 4est. Látják, hogy Szandika és Éva kezd elpártolni Olivértől és Alekosztól, és talán azért nem akarták -főleg gigi- a lányokra rakni a jelet, hogy ők majd "befogadják" őket, ezáltal Anikóval hármassá tenni a fantasztikus négyest, amiből meg ugye Anikót legyőzni akármelyikük le tudja.

Jerzyt amúgy nem tudták volna befolyásolni Éva irányába, hiszen ahogy ő Olivérnek is elmondta, őt mindenki túl befolyásolhatónak tartja, ezért nem engedi ám ő senkinek se ám, mert nehogy már úgy lássák, hogy ő be van folyásolva.. 😀

JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊fetomy
Sztem egyértelműen azért rakták rá, mert besértődtek azon, h elpártolt tőlük. Nyilván Béci dönt ezekben a kérdésekben csak éppen Giginél ez most minden eddiginél hülyébben jött ki.
A szétrobbantásos dologban is lenne logika, de kurvára nem nézem ki belőlük, h ennyi eszük lenne 😊
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Az sem kizárt, h az Anikó féle vágány csak taktika Oli részéről, csak kissé kicsúsztak a kezéből a szálak. Abban 1000%ig biztos vagyok, h nem lesz köztük semmi több, az eddigieket is Anikó hülyesége nagyította fel, nem is értem ezt a csajt, h mit várt ettől az egésztől... mondjuk a Bécis és a Király L. Norbis szitu után már nem is meglepő, hülye ez a csaj 😊 Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.
több mint 13 éve
JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊fetomy
Az egy dolog hogy mit mond, ez Lombardi mentalitás 😀 Belül biztos tartanak azért a fent említett hármastól.
több mint 13 éve
Hogy miért rakhatták rá... Talán szimplán megsértődtek rá, amiért még a kirájjány párbaja előtt elpártolt tőlük, aztán mostanában meg Alekosszal, Olivérrel és Szandikával nyomul már napok óta. Jerzy miért nem mer Oliékkal ökörködni? Velük lenne ő állandóan, mert simán ott lenne velük a partiban mindig, meg hát hozzájuk hasonlóan birja a piát is, csak akkor búcsút mondhatna a Gigi l'amournak..
Vagy szimplán észrevették, hogy most lehetne szétrobbantani teljesen a 4est. Látják, hogy Szandika és Éva kezd elpártolni Olivértől és Alekosztól, és talán azért nem akarták -főleg gigi- a lányokra rakni a jelet, hogy ők majd "befogadják" őket, ezáltal Anikóval hármassá tenni a fantasztikus négyest, amiből meg ugye Anikót legyőzni akármelyikük le tudja.

Jerzyt amúgy nem tudták volna befolyásolni Éva irányába, hiszen ahogy ő Olivérnek is elmondta, őt mindenki túl befolyásolhatónak tartja, ezért nem engedi ám ő senkinek se ám, mert nehogy már úgy lássák, hogy ő be van folyásolva.. 😀

JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊
több mint 13 éve
Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.
több mint 13 éve
Éva mindent megiszik egyedül, vagy elcseréli a videókamerára, de a megivásra voksolok.

Olivérben én is látok még potenciált. Nem tudom eldönteni, hogy valós az Enikős lamúr, vagy ez is a szerepe/játéka/taktikája része. Amikor én ismertem, igaz annak minimum 7 éve, nem volt ilyen mélylélektanilag szofisztikált. Magyarul, akit tudott megdugta. 😊 Az ilyen mutatósabb lányokat meg pláne. De ez persze változhatott azóta. (Mindenesetre jó szar neki most, hogy ha igaz a lamúrja, akkor ki kell hagynia ezt a csajt, mert az tuti, hogy ha nem lennének kamerák, simán levarrná, Enikő meg sosem tudná meg.)
Aniko - Alekosz aktust egyelőre nem tudok elképzelni, de elismerem, van annyi pia.

Szandika űberbuta. Amikor fejbólogatva elküldte a 'csába Ildit, akkor is előjött a vére, a rosszindulat, az ostobaság, mint most is. De vele nem érdemes foglalkozni, őt már kizárták, tulajdonképpen ott sincs.

Én a kiválasztás, és Oli ravaszsága elött Anikót vártam kiválasztottnak, vagy kihívott/kiesőnek. Ezt most megúszta, de a hatos atomjaira esett. Persze nem is vártam mást, buta emberek lúzerkedése. Alakulhat valami Olival, vagy megint random módon szerelmes lehet, ott van még Laci is, nem szabad elfelejteni, belé még nem volt szerelmes, sőt tetszőleges celebbe beleeshet még a rendelkezésére álló időben.
Viszont még mindig fogalmam sincs, hogy a Rácz-ok miért Anikót jelelték.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tegnap hajnali 2 körül Olivér meg Alekosz elemezte a kiválasztást és,ha előbbi nem taktikázik,akkor szerintük Gigi ment volna ki,ami reális is.De ami a lényeg ezzel kapcsolatban,hogy,amikor megkérdezték Szandikát,hogy ő kire rakta volna,ha nem Olira,akkor Gigi mellett azt mondta,hogy Anikóra,ami elég undorító,tekintve azt,hogy Anikó mennyire bírja a plasztikcicát (Alek meg is jegyezte,hogy kettejük között még lesz egy óriási balhé)

több mint 13 éve
Hogy miért rakták Anikóra? Gigi azért, ahogy én kivettem a szavaiból "Továbbra is távol állunk egymástól -Szandika-, de most veled nem volt semmi aktuális vagy ilyesmi, és vele sem. Tehát rá raktam." Igazából ahhoz, hogy a 3 hónapos, amióta ismerem, utálom emberek (mert giginek kettő is van) helyett rárakjam valakire, akivel tök jóban voltam, és még ha távolodtunk is, rosszban nem vagyunk, ahhoz nem tudom milyen indok lehet. Mert hogy nem volt akkora balhé, ami az ősi ellenségek mögé szoritotta volna Anikót, az tuti. Még mákja is van Anikónak, mert lehet, hogy ma, vagy holnap már ő kapott volna négy jelet...

Szandikát kifejezetten birtam egészen idáig. A mai alapján viszont már nem igazán tudom, mert ma kijött belőle egy olyan "rohadék én", ami baromira unszimpatikus. Jó igaza van, mert Olivér nem a csaja miatt nem baszná meg, hanem mert gusztustalan, de akkoris. Ahogyan nézni tud Szandika, az sokat elárul. Ráadásul betársul Évával, ami meg végképp dob egy nagyot rajta, és végképp a két legunszimpatikusabb ember lehet... PErsze még nem, mert a Gigi-Béci-Laci trió továbbra is erősen ott van, főleg a szinésznő.
Egyébként Szandikának az Olira jelrakása barátinak indult, de mint a későbbi "nem jön vissza, de nem is baj" szövege is elárulta, már átment egy "takarodjon a geci" félébe...

MEglátjuk még mi lesz a héten, de egy "Olivér visszajön, piát kapnak, megkúrja anikót" történetet simán kinézek a dologból... A megkúrja persze költői túlzás is lehet, de lesz még ebből valami az biztos. Ha meg mégsem, akkor slusszpoénként összejön a senkinek se kellő Anikó a senkinek se kellő Alekosszal, aki a kis pöcsével -Szandikától tudjuk ugye 😛- meghozza azokat a magasságokat, amikről ő mindig beszél, és Anikó még sosem érezte... 😊

Öröm lesz látni, hogy Éva mit csinál a piával... Megissza mindet, vagy megossza Szandikával, vagy megissza mindet... 😛
több mint 13 éve
Ez a 2 Rácz jel Anikóra egyébként teljesen értelmetlen volt, az én meglátásom szerint.
Alig múlt egy hete, hogy összeszerveződtek oliék ellen, valamint én semmi érdemi konfliktust nem láttam közöttük.
Lehet, hogy fostak Évára, vagy Olira tenni a jelet, mert akkor Éva viszi Gigit, Oli meg Bécit?
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.Sobri Jóska
Szerintem azért tették, mert semmiképpen nem akarták, hogy Oli kimenjen párbajozni. És ezt csak úgy látták bebiztosítottnak, hogy Anikót kiválasszák, mert ő az aki úgysem vinni ki Olit. Bár ez is nagyon halvány elmélet.F.Schleck
Ha beszélnek Lacival, és Anikóval, akkor az máris 4 jel mondjuk Éván. De még Jerzy-t is rádumálhatták volna erre. Így Olivérre max. 4 jel mehetett volna (Alekosz, Éva, Szandika, Gombi - bár Gombi nem tenne Oli-ra úgyse, ő elvan Jerzyvel, szépen kivonják magukat az érdemi jelrakosgatásból), és máris ők döntik el, ki párbajozik. Ahogy végülis beszélték kb 10 napja. és amiből mondhatni lófasz se lett. Ezt ellúzerkedték rendesen, ráadásul Anikót is elüldözték maguktól.
Ha taktika, akkor elég érdekes.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a 2 Rácz jel Anikóra egyébként teljesen értelmetlen volt, az én meglátásom szerint.
Alig múlt egy hete, hogy összeszerveződtek oliék ellen, valamint én semmi érdemi konfliktust nem láttam közöttük.
Lehet, hogy fostak Évára, vagy Olira tenni a jelet, mert akkor Éva viszi Gigit, Oli meg Bécit?
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.Sobri Jóska
Szerintem azért tették, mert semmiképpen nem akarták, hogy Oli kimenjen párbajozni. És ezt csak úgy látták bebiztosítottnak, hogy Anikót kiválasszák, mert ő az aki úgysem vinni ki Olit. Bár ez is nagyon halvány elmélet.

több mint 13 éve
Majd akkor mi lesz mikor Éva megtudja hogy más családtagot kapott születésnapjára ő meg annyit hogy ihat. Bár nála ez lehet pozitívum. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Anikó kapott egy Sony camcordert...Éva hőbörgött is. Mondjuk a helyében lehet én is azt tettem volna, ha egy ilyen agyilag zoknit, kihoznának jobbnak.

A mester és Szandika közötti konfliktus megaLOL. 😊
több mint 13 éve
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.
De majd jön biztos valaki, aki Béci drukker, és elárulja.

ehhez a story-hoz annyit, hogy a srác két hete a 4bro-ban gecimód nyomult a barátnőmre. egy közös ismerősünk állította le egy óra után. ennyit a nagy szerelmükről.Zsoca
ezt még nem írtam, de megjegyezném. Anikó egyre jobban bejön. nagyon megpulykáznám. látszik, h rendesen áhítozik a *szra. 😊Zsoca
Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊

több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gigi egyre álszentebben viselkedik. Alapból unszimpatikus, ahogy teszi a fejét, hogy ők nem taktikáznak, de ezt megkétszerezve még az állítólagos barátnőjét is képes elárulni. Számomra gusztustalan ahogy teszi magát Anikónak, hogy nagy barátnője, erre meg ráteszi a jelet.FViktor93
Csak a bratyót követte

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gigi egyre álszentebben viselkedik. Alapból unszimpatikus, ahogy teszi a fejét, hogy ők nem taktikáznak, de ezt megkétszerezve még az állítólagos barátnőjét is képes elárulni. Számomra gusztustalan ahogy teszi magát Anikónak, hogy nagy barátnője, erre meg ráteszi a jelet.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Anikó végre jó fele indult el a PR-en, de még mindig alulértékelt.
Laci meg nagyon overrated, továbbra is tartom, hogy az első párbaján azonnal ki fog esni, méghozzá simán.Höri
Mint párszor írtam, a PR azt hivatott megmutatni, hogy kinek van a legnagyobb esélye megnyerni a végén.
Mivel az 5. helytől lefelé már 1% esélyt se adok senkinek, így a PR ezen része elég képlékeny, és végtére is mindegy ott ki hanyadik, mivel nem köztük lesz a győztes.Sobri Jóska
nem is neked szólottam, hanem Raider kollégának.

állandóan látom ezt a Laci így, Laci úgy szöveget. Teljesen elenyésző szurkolótáborral bír, ezt nem tudom hogyan nem jut eszébe egyik benti agytrösztnek sem.