TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Béci megy haza.
Már a hét elején elkezdte az RTL "fel(le)építeni" azt a karaktert, akit majd nagyon szoros, 1-2%-os csatában lenyom Olivér.
A VV1-ben is úgy volt Majka, hogy mennyire szereti az ő kis menyasszonyát, aztán a félhivatalos Maya Gold affér, majd a műsor vége után izibe' "kihülő" kapcsolat, majd a celebkurvák szép sorban, Debreczeni Zita, Fresh Andi, Kiss Ramóna, stb.
Olivér is hülye lenne kihagyni azt a ziccert, hogy meghúzza a fél celebvilágot.
Valamint simán benne van a pakliban egy "igazi" villaszerelem, amit a szerkesztőhaverokkal találnak/tak ki. Enikő amúgy se túl hiteles feleségjelölt. Majd kiderül, hogy ezt megcsinálják, vagy ennyire nem nyúlnak bele a műsorba, mivel megy ez szépen enélkül is.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szép volt Béci...
Buci: Otthon is ennyit veszekedtek?
Béci: Óóó, sokkal többet.
...
Buci: Mit beszéltetek meg mielőtt bejöttetek?
Béci: Mi? Nem is beszéltünk róla, igazából nem is találkozunk mi, már alszik mikor hazamegyek, még alszik mikor elmegyek.....

már ez no comment, aztán:
Buci: Gigi, mit beszéltetek otthon, hogy itt kevesebbet veszekedtek?
Gigi: Ááá ez is taktika, tudjátok, mi a jelölést is blabla...
azért ez már kezd unalmas lenni...

De mindent vitt, hogy Béci szájakat szétnyittató, szemeket kiejtető, Anikó pick után Giginek is hopp már nem Éva, hopp, már nem Szandika, hanem véletlenül Anikó..... Persze, a mágikus 200as... Biztos Bécié volt a pénz és azért... De nem baj, ők aztán nem...

Egyébként most van a nagyon érdekes dolog, függetlenül attól, hogy kit visz Oli (nyilván Bécit). Mert az RTL-nek nem ártana ezt az Oli-Ani kapcsolatot nyomatni, viszont ez a 4 jelből 3 baráttól dolog nagyon erősen nyomja abba az irányba a dolgot, hogy igenis szopják be a húdejóbarátok, hogy kiküldték a havert... Mert most a "törvényszerűség" szerint az jönne, hogy most esne ki Olivér... Érdekes lesz...

Egyébként érdekes volt látni Anikó arcát, ahogy a nagypofájú meg a tesója rárakták a jelet... Kábé mint akire rádobtak egy zongorát... Nemtom Béci hány ember szivébe lopta be magát azzal, hogy királycsávónak tartja magát, hogy ő full leszarja, az elvileg "barátjának" a bánata, stb... Tényleg kemény párbaj lesz...
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Anikó, hogy varrnálak le baze, miért? 😕 szörnyű nézni innen kintről
a fórum nevében írjunk február 11-én egy levelet neki
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Laci vagy Béci, Béci vagy Laci??JayB
Egyértelmű BéciCowboykarcsi
Dehogyis! Nemolyan tökös gyerek ő, h kivigye. Megint választ egy gyengét, aztán plusz 1 bónuszhét, és majd meglátjuk.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
eddig hittem el h Béciék nem beszélik meg a dolgokat...

tuti h megbeszélték. ráadásul ugye a héten végig volt toll és papír, ha szóban nem is, írásban simán. Mondjuk az előző szériákban ez jobb volt, h nem tudtak mivel írni, átláthatóbb volt.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Egyértelmű BéciCowboykarcsi
Utóbbi egy hetet nem láttam de tőle fél mint a tűztől nem?
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egyértelmű Béci

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Laci vagy Béci, Béci vagy Laci??
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mekkora szöveg volt a Mestertől 😀

tesók meg még kivel akarják elhitetni hogy nem beszélik meg? 😂
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Alekosz 😂 😂

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jaj hát még jó, hogy egy emberre teszi a testvér pár. Persze ők nem taktikáznak.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
és teljesen véletlen megint ugyan arra teszik 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Jól küldi 😊
több mint 13 éve
Béci bazdmeg 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hát egyébként lehet rosszul láttam, de az a hatalmas alkoholista Alekosz sem volt ott... 😊

fetomy
ott volt ő,legfőképpen Gombár úr és Béci társaságában a konyha előtt lébecolt

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát egyébként lehet rosszul láttam, de az a hatalmas alkoholista Alekosz sem volt ott... 😊

Egyébként Enikő-love-ot szimulálhat még Olivér, de már rég egyértelmű, hogy mi van. Szandikával szemben még húdehűséges vagyok, de hát az nem nagy cucc, ő ronda, viszont egy jó csajnak ha bejövök..... Enikőnek meg ha kicsit is van önértékelése, akkor már csak az a kérdés neki, mikor és hogyan bassza ki Olivért...
Egyébként ott lesz érdekes a dolog, amikor egy ittas délutánon Oli és Ani csókolóznak egyet pl. és Szandika ezt megtudja... hogy nem eni itt a gond, hanem az ő ocsmánysága...

LOL Béci most nagyon égeted magad... 😀 Zsófiért nem a másik ellen... ja nyilván 😀 LOL Késssssz...
több mint 13 éve
catattack 3 520
elmondom hogy leszkonqueror
Jó a megközelítés. Egy biztos, senki nem marad együtt a jelenlegi párjával és ha valakik összejönnek idebent, akkor ők sem!
több mint 13 éve
AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛FViktor93
fájt a háta és próbált aludniNewman
Na akkor asszem ő ma e szerint fog jelet rakni. Már látom előre az "én nem vagyok a buli ellen, de azért legyünk már kulturáltak" sablon szövege a jel előtt.FViktor93
Szerk: Nem láttam, hogy ennyire szarul van.
több mint 13 éve
AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛FViktor93
fájt a háta és próbált aludniNewman
Na akkor asszem ő ma e szerint fog jelet rakni. Már látom előre az "én nem vagyok a buli ellen, de azért legyünk már kulturáltak" sablon szövege a jel előtt.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Évikének vki magyarázza már el, h a legjobb meg a legtöbbet fejlődött az nem ugyanaz 😊roniadi
jah, ráadásul ahogy Alekoszék mondták, Évike lett a legjobb, pedig Anikónak jobb lett a bizonyítványa. Ezzel húzták h nem értik h miért. 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
fájt a háta és próbált aludni

több mint 13 éve
AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Most kiderül, hogy Olivér férfi-e!catattack
én úgy saccolom, h Enikőnek lőttek...roniadi
elmondom hogy lesz. játék végéig Enikő love. majd a kapcsolatuk "kihűl" pár hónap után. pár hétre rá csodás egymásratalálás Anikóval, ami persze "nem szerelem, csak nagyon jól kijövünk egymással, próbáljuk megismerni a másikat". aztán összejönnek

de annak is vége lesz, mint minden kapcsolatnak
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Fura ezt bucika szájából hallani h 3 hét no alkohol 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Most kiderül, hogy Olivér férfi-e!catattack
én úgy saccolom, h Enikőnek lőttek...