TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Szerintem ezt elbaszták az RTL-nél, dehát az ő pénzük, az ő műsoruk.Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.kurvára nem 1% volt ez, de mind1 😊
Lesz nagy mozgás a PR-en, azt garantálhatom. 😊Sobri Jóska
mellesleg nekem innentől ennyi volt a VV nézése 😊Szesze
több mint 15 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.A 2 kérdésemre válaszolj inkább. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
A bemenetel kemény lesz 😀
több mint 15 éve
RTL cut.
több mint 15 éve
olivérről beszélek... mint műsorvezetősea ya in cool tvJayBNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?F.Schleck
több mint 15 éve
az jött be amit sejtettem... elfáradt Olivér is, a karaktere is, nem akartak több rinyálást...
több mint 15 éve
Ha Olivér tényleg ennyit bírt idegileg, akkor jól döntött az RTL, hogy "szabadon engedte".Ha bírta volna még, akkor viszont nagyon rossz döntés, Béci 1000-szer rosszabb karakter, mint ő.
Egy klasszissal unalmasabb lesz a műsor.
több mint 15 éve
Most lesz csak arca Bécinek... Undorító lesz a Húga is azt most megmondom...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Olivér valóban intelligensebb, mint Béci, ez szerintem nem kérdés. Nekem is ő volt az egyik favorit, viszont amit a héten csinált, az nagyon nem tetszett, ezekkel a műsírásokkal meg kiakadásokkal.Most viszont az új storylineok:
-Alekosz boldogul egyedül? 😀
-Anikó kibe szeret bele a héten?
több mint 15 éve
sea ya in cool tvJayBNem akarlak megbántani, de azért ugye szerelmes nem vagy?
több mint 15 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.kurvára nem 1% volt ez, de mind1 😊
mellesleg nekem innentől ennyi volt a VV nézése 😊
több mint 15 éve
sea ya in cool tv
több mint 15 éve
Érdekes lesz ezután a műsor azért! Mit csinál Alek? 😀
több mint 15 éve
Eddig tartott Oli küldetése, bejött az 1%.Lesz nagy mozgás a PR-en, azt garantálhatom. 😊
több mint 15 éve
Béci IQ szorozva tízzel < Oli IQIntelligens Olivér?! Muhahaha!!zavi27egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Lehet inteligensen és paraszt bunkó módon kritikát mondani. Béci egy utolsó senkiházi gizda rongyrázó paraszt. Oli amit Anikóval tett az biztos szarul esett, de azt higgadtan észérvekkel elmondta, miért. Ez az intelligencia és ez a különbség a kettő között.
mondjuk Olivér durván beégette most Anikót, Anikó helyében ha Olivér visszamegy, minimum elküldeném a büdös picsába...Danna
Ez a Béci számomra egy elviselhetetlen karakter.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Outlaw style baby! 😀
több mint 15 éve
a kurvafaszba. most hogy fogom élvezni a műsort
több mint 15 éve
Intelligens Olivér?! Muhahaha!!egy valamit ne felejtsetek el srácok, kb. 50 millió a tét! a párbaj nem arról szól h a másik pozitív dolgaira kell felhívni a nézők figyelmét, hanem a gyengeségeire. ők már elég rég élnek együtt ahhoz, h tudják h mi az a másiknál... az persze már más kérdés, h ehhez ki milyen stílust választ. arról lehet vitatkozni, bár mondjuk barátságosan meg jófejen nem tudom h lehetne ezt megtenni. mindketten tudják h itt nagy a tét. ha Olivér nem lenne off a nője miatt és nem inkább vele foglalkozna, ugyanolyan bunkón nyomná mint Béci, mert mindketten tudják h aki itt nyer, az saccperkb. min benn van a top3-ban.Lehet inteligensen és paraszt bunkó módon kritikát mondani. Béci egy utolsó senkiházi gizda rongyrázó paraszt. Oli amit Anikóval tett az biztos szarul esett, de azt higgadtan észérvekkel elmondta, miért. Ez az intelligencia és ez a különbség a kettő között.
mondjuk Olivér durván beégette most Anikót, Anikó helyében ha Olivér visszamegy, minimum elküldeném a büdös picsába...Danna
Ez a Béci számomra egy elviselhetetlen karakter.Soldados
több mint 15 éve
Viszlát Olivér.
több mint 15 éve
mit mondott Olviér amin Anikó kiborult ?gabtsiAzt kérte, hogy ne Anikó, hanem Alekosz, a barátja mondja a védőbeszédjét a villából.

több mint 15 éve
Olivér mit bécizett??? 😊
több mint 15 éve
És akkor Anikó??? Kizárnám! Élőben "menjetek a kzrva anyátokba!"?!Ez a 2 semmirekellő nagyon gyengén vezeti a műsort, Balázs ezt egyedül jobban levezette volta...roniadiEz így van! Két barom! 😀Bruce