TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
ez mekkora szánalom1 hét nálam a max lenne a szavazásnál 😂
Stohl:"Én biztos a C-t választanám"-miután majdnem kinyírtál valakit,lehet,hogy én is azt választanám 😀
több mint 13 éve
Buci milyen látványosan elhatárolódott még az alkohol fogalmától is
több mint 13 éve
Duff
3 133
grat a szavazáshoz rtl. Pia nélkül kicsit unalmasabb lesz...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Most kiderül, hogy Olivér férfi-e!
több mint 13 éve
Olivér is kurva nagy álszent,ő is tudta jól,hogy Anikónak ő tetszik a legjobban,erre rákérdez....amivel lényegében elkezdte Anikó puhitását...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Gombi baz+! 😂
több mint 13 éve
Éva azért megint lebőgeti magát,először is,nem tudja értelmezni azt,hogy a díjat mire adják,majd elkezdi mindenki maradék piáját meginni,szánalmas...
több mint 13 éve
Évikének vki magyarázza már el, h a legjobb meg a legtöbbet fejlődött az nem ugyanaz 😊
több mint 13 éve
Alekinho: "Pont azt a tételt húztam amit nem néztem át." 😊
|
több mint 13 éve
hát én nem is, de nem is szoktam panaszkodni, ha valaki k.vasokat ir, akkor sem 😊 azt meg azért kétlem, hogy az én, vagy hát a legtöbb ember 1-1 véleménye olyan nagyon fontos lenne, hogy ne tudná átlépni, aki akarja 😊
több mint 13 éve
Semmiféle düh vagy hasonló nincs bennem. Igazából már jó ideje nem szokásom felbosszantani magam ilyesmiken. De szerintem sosem voltam szűkszavú, és nem is igazán értem mi probléma van ezzel. Majd ha valakinek sok, nem olvassa el. Ilyen vagyok, szeretek sokat irni, és szeretem magam hosszan, alaposan kifejezni, de amúgy ha akarok sem tudok tömör lenni. 😛jaj fetomy hát hogy ne lenne kötelező elolvasni vagy kommunikálni, hiszen te sem tudtad átugrani iktriad kérdését 😊
De nem hinném, hogy kötelező elolvasni, reagálni rá, vagy egyáltalán bármiben kommunikálni velem. 😊fetomy
több mint 13 éve
Semmiféle düh vagy hasonló nincs bennem. Igazából már jó ideje nem szokásom felbosszantani magam ilyesmiken. De szerintem sosem voltam szűkszavú, és nem is igazán értem mi probléma van ezzel. Majd ha valakinek sok, nem olvassa el. Ilyen vagyok, szeretek sokat irni, és szeretem magam hosszan, alaposan kifejezni, de amúgy ha akarok sem tudok tömör lenni. 😛De nem hinném, hogy kötelező elolvasni, reagálni rá, vagy egyáltalán bármiben kommunikálni velem. 😊
több mint 13 éve
azért lehet bennem van a hiba, de én azt sem értem, hogy egy olyan kérdésre h xy-nak mi értelme van, miért kell féloldalas hsz-el reagálni.Nincsenek véletlenül anger management gondjaid fetomy?
(nem kötekedésből)
több mint 13 éve
Igazából nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy hülye aki ezeket nézi, és nincs diplomája (Lacin pl. láthatjuk, hogy mit ér kb. egy diploma....), és satöbbi. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy ez a hozzáállás egy értelmes ember hozzáállása, sokkal inkább szoktak pl. a sznobok igy állni adott dolgokhoz. Ami meg nem egyenlő az okossal, értelmessel, satöbbi. Ahogy Sobri nagyon jól leirta, egy pl. VV nézés nem feltétlen abból áll, hogy nézem, mert annyira értékes műsor, vagy mittudomén. De nincs ezen mit magyarázni, bizonyos embereknek azt se magyarázod meg, hogy a fű zöld, ha ő pirosnak mondja.Mr. Herremans: Egyátalán nem a negativ kritikával van. Más topikokban is van olyan, aki úgy megy oda, hogy az adott dologról negativ a véleménye, stb... (Bár hozzátenném, hogy menj be egy pl. Steelers topicba, és ird be, hogy "A steelers fos, idióta aki szereti", aztán majd másold már ide a reakciókat...) Szóval be lehet irni értelmesen megfogalmazott kritikát, de az olyan hszek, hogy "Én nem nézek reality-t", szerintem azért értelmetlenek, vagy hülyeségek úgymond, mert ilyen alapon a fórum rengeteg topikja azzal lenne tele, hogy nem nézem, nem szeretem, stb... és kb. annyi a hsz értéke, mintha én most mindenfele leirnám, hogy a szobám fala nem piros. A topicok nem erre valók szerintem. Ahogy annak sem látom értelmét, hogy valaki azért jön ide, hogy beirja, hogy szerinte ez szar, nincs értelme, stb... 1 mert sokak közülük nem is nézik, tehát annyira nem tartom hitelesnek a véleményüket, 2 ez nem épitő, vitainditó beszólás, hanem szintén értéktelen, senkit nem érdeklő információ. Mert én most tudom pl. gabokockáról, hogy feltehetően nem egy nagy reality rajongó, vagy Soldadosról, vagy akárkiről, mert egy darab hszt ide még nem irtak.
És ahogy mondod, a politikába sem olyanok irnak csak, akik szeretik a politikát, de egyrészt érdekli őket ettől függetlenül, véleményük van, és -igaz nem láttam az összes hsz-t- nem láttam még ott olyan hsz-t, hogy "nem szeretem a politikát" pl. vagy hogy "Mi értelme van a politikának", vagy bármi hasonló "értékű" beszólást.
Na mindegy, felőlem jöhetnek ide negativ véleménnyel, de azt nem tudom értékelni, ami nem normális vélemény, hanem egy kb. beböfögéssel felérő valami.
több mint 13 éve
Lehet fikázni a VV-t, természetesen.Lehet fikázni mind a tizeniksz szereplőt, az tévéket, még azokat a "taplókat" is, akik ezt nézik.
De azt kérdezni, hogy "mi értelme van a való világnak?" teljesen felesleges.
Mondjuk semmi értelme nincs, csak simán szórakoztat pár embert.
Van akit azért, mert komolyan érdekli mi történik x-el, y-al, van akit azért, mert egy érdekes pszichológiai kisérletként tekint a műsorra, van aki jókat röhög a rengeteg hülyén és hülyeségen, van, aki érdeklődik a média működése (manipulációja) iránt, ésatöbbi, ésatöbbi.
Értelme annyi van, mint mondjuk annak, hogy 22 felnőtt ember, egymást lökdösi egy hosszúkás bőrlabdát tuszkolva balra-jobbra. Vagyis semmi. De attól még szórakoztató.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
altalonositani meg azok szoktak akiknek nincs jobb dolguk 😀A reality szar. Én nem nézem, mert értelmiségi vagyok. És az értelmiségiek nem hülyék. Van diplomájuk. És az ilyeneket csak a hülyék nézik. És én nem vagyok hülye.füligjimmyA sztereotípiákat a hülyék szokták alkalmazni 😉Rajna
több mint 13 éve
A reality szar. Én nem nézem, mert értelmiségi vagyok. És az értelmiségiek nem hülyék. Van diplomájuk. És az ilyeneket csak a hülyék nézik. És én nem vagyok hülye.füligjimmyA sztereotípiákat a hülyék szokták alkalmazni 😉
több mint 13 éve
A reality szar. Én nem nézem, mert értelmiségi vagyok. És az értelmiségiek nem hülyék. Van diplomájuk. És az ilyeneket csak a hülyék nézik. És én nem vagyok hülye.de egy idő után elég idegesítő, hogy mennyien beírják, hogy szar meg minden. ha nem tetszik, akkor ne nézze, de teljesen felesleges ilyeneket beböfögni, mint amit pl. most iktriad csináltHurka"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...Értem. Tehát csak az írhat ide, aki szereti nézni. Félre ne értsetek, nem azért írtam hogy én is fikázzam, de szvsz. azért nyitunk egy topikot hogy az adott témáról beszéljünk (ill. írjunk). Szerintem nem az a lényege, hogy csupa + véleményt nyilvánítsunk. Gondolom a politika topikba sem azért írnak az emberek mert annyira szeretik a politikát 😊, én sem azért írtam
fetomy
legtöbbször a Philly topikba hogy áradozzak a csapatról, nem értem miért várjátok el hogy csak az írjon ide aki szereti nézni a VV-t.
Még egyszer hangsúlyozom hogy nem fikázni akartalak, csak számomra érdekes, hogy egyetlen topik van ahova nem lehet negatív dolgot írni az adott témáról, és az nem más mint ez, holott ha belegondolunk erről lehetne a legtöbb negatív kritikát megfogalmazni 😊.eaglesmcnabb
Amúgy állok a kisboltban a pénztár előtt, ki vannak téve az újságok. Végig való világ: vegyék vissza VV zsuzsit, VV kriszta szexelni akar VV lacival, VV feri megnyerte a megasztárt, VV anita egy hazug picsa a barátai szerint. És bámulnak rám ritka randa emberek. Én se vagyok egy matyóhímzés, de legalább nem mutogatom a pofázmányomat 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://indavideo.hu/video/Aniko_szerelmi_vallomasa_Olivernek_aki_szerint_ket_harom_hettel_ezelottig_nem_tudtam_mi_az_a_csinos_no_mert_csak_Enit_lattamAnikó szerelmi vallomása Olivérnek
Anikó fanoknak 18.37től kötelező!!! Erotik densz.
több mint 13 éve
Még egyszer hangsúlyozom hogy nem fikázni akartalak, csak számomra érdekes, hogy egyetlen topik van ahova nem lehet negatív dolgot írni az adott témáról, és az nem más mint ez, holott ha belegondolunk erről lehetne a legtöbb negatív kritikát megfogalmazni 😊.eaglesmcnabbEgy NFL topikban sem lenne népszerű aki 333adjára beírná,hogy hülyeség az amerikaifoci.
több mint 13 éve
de egy idő után elég idegesítő, hogy mennyien beírják, hogy szar meg minden. ha nem tetszik, akkor ne nézze, de teljesen felesleges ilyeneket beböfögni, mint amit pl. most iktriad csinált"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...Értem. Tehát csak az írhat ide, aki szereti nézni. Félre ne értsetek, nem azért írtam hogy én is fikázzam, de szvsz. azért nyitunk egy topikot hogy az adott témáról beszéljünk (ill. írjunk). Szerintem nem az a lényege, hogy csupa + véleményt nyilvánítsunk. Gondolom a politika topikba sem azért írnak az emberek mert annyira szeretik a politikát 😊, én sem azért írtam
fetomy
legtöbbször a Philly topikba hogy áradozzak a csapatról, nem értem miért várjátok el hogy csak az írjon ide aki szereti nézni a VV-t.
Még egyszer hangsúlyozom hogy nem fikázni akartalak, csak számomra érdekes, hogy egyetlen topik van ahova nem lehet negatív dolgot írni az adott témáról, és az nem más mint ez, holott ha belegondolunk erről lehetne a legtöbb negatív kritikát megfogalmazni 😊.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...Értem. Tehát csak az írhat ide, aki szereti nézni. Félre ne értsetek, nem azért írtam hogy én is fikázzam, de szvsz. azért nyitunk egy topikot hogy az adott témáról beszéljünk (ill. írjunk). Szerintem nem az a lényege, hogy csupa + véleményt nyilvánítsunk. Gondolom a politika topikba sem azért írnak az emberek mert annyira szeretik a politikát 😊, én sem azért írtam
fetomy
Még egyszer hangsúlyozom hogy nem fikázni akartalak, csak számomra érdekes, hogy egyetlen topik van ahova nem lehet negatív dolgot írni az adott témáról, és az nem más mint ez, holott ha belegondolunk erről lehetne a legtöbb negatív kritikát megfogalmazni 😊.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ha kijön lehet rácsörgök. bár 70-es a szám, így még vacillálokkonquerorAz drága vonalasról?
Vagy miért? 😀
több mint 13 éve
ha kijön lehet rácsörgök. bár 70-es a szám, így még vacillálokAnikó hogy vágyakozikkonquerorAz éjjel éppen Olivérnek vallott szerelmet.
Béci,Király Norbika most meg Olivér.
Elmondhatjuk,hogy a tökmindegy kinézetű srácokra bukik?
Ahogy olvastam nagyon baszhatnékja volt.
Miért nem Alekosz mesternél jelentkezett?Bazzani