TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Anikó hogy vágyakozikkonquerorAz éjjel éppen Olivérnek vallott szerelmet.
Béci,Király Norbika most meg Olivér.
Elmondhatjuk,hogy a tökmindegy kinézetű srácokra bukik?
Ahogy olvastam nagyon baszhatnékja volt.
Miért nem Alekosz mesternél jelentkezett?
több mint 13 éve
Az egész brigád a riportszobában kunyizott piát:Anikó hogy vágyakozik
"Alkoholt akarunk!"Bazzani
több mint 13 éve
Az egész brigád a riportszobában kunyizott piát:"Alkoholt akarunk!"
több mint 13 éve
ígyvan, csupán véletlen minden 😊Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.BazzaniGigi és Béci nem taktikázik. És ne is állítsd ezt róluk, mert ez sértő, súlyosan diszkriminatív. Még, hogy ők taktikáznak??? Ti melyik műsort nézitek? 😀 😛tüsi91
|
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.BazzaniGigi és Béci nem taktikázik. És ne is állítsd ezt róluk, mert ez sértő, súlyosan diszkriminatív. Még, hogy ők taktikáznak??? Ti melyik műsort nézitek? 😀 😛
több mint 13 éve
"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...Eléggé forrásponton vagy mostanában. De egyetértek veled 😉
fetomy
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Azért ha a Gigi-Béci-Laci vonal valóban taktikázni akar, akkor rátehetik a jelet Szandikára, hátha kikészül pszichésen.
több mint 13 éve
JAjj de jó, hogy valaki megint idetalált... Basszus, az a topic neve, hogy Reality Showk, én nem hiszem el, hogy be kell ide járogatni, és "beszólogatni", hogy mi értelme a VV-nek, tiszta szar, és idióta aki nézi, és mittudomén... Ha szerinted semmi értéke nincsen, akkor mi a jó fenének jöttél be ebbe a topicba? Tényleg tök érdekes, hogy mondjuk az alkohol topicba senki nem irkálgatja be, hogy "mi értelme az alkoholnak, fújfújrosszcúnabácikák". Te nem tudsz rajta szórakozni, akkor menj olyan topicba irkálgatni, ami meg szórakoztat. Vagy te mindig mindenhol keresed, hogy hova irhatnád be, hogy mekkora szar, és mennyire nem érdekel a dolog??Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?MakaA fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?iktriad
"Tele van" a fórum olyanokkal, akik rühellik az egész reality és kereskedelmi média vonalat, mégsem járnak be ide állandóan okoskodni...
ui.: Ja, az eye-candy meg aztán pont egy nagyon igényes szempont eldönteni, hogy milyen műsort nézek... 😊
Danna: Igen, ez mindenkinek szemet fog szúrni, csak igazából az érdekes, hogy a Gigi-Jerzy-vel való kivételezés valahogy nem baj senkinek, de ha a négyesből kivételeznek, az szemet szúr mindenkinek... (hozzátenném pontosan hogy pozitivum, hogy a négyes többi tagja sem vakul el, hanem képes objektiven itélni..)
több mint 13 éve
Na az szerintem minden volt csak eye candy nem...Ha meghallom a "VV" +"Anikó" kombinációt, egyből másvalakire asszociálok...iktriadHa lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....iktriadAzért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.GRAFI
több mint 13 éve
Ha meghallom a "VV" +"Anikó" kombinációt, egyből másvalakire asszociálok...Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....iktriadAzért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.GRAFI
több mint 13 éve
Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....iktriadAzért Anikó simán beletartozik ebbe a kategóriába, ellenben Lilu meg sem közelíti. Persze izlések és pofonok.
több mint 13 éve
azért a többiek kezdenek rájönni arra h mi is történt tegnap...mondták is Szandikának h kivételeznek vele és h ezentúl ők is így fognak játszani, mert h ezek szerint így kell, h leszarsz mindent és mégis kinyalják a segged...
ezt Oli, Éva és Alekosz mondta.
több mint 13 éve
Mivel egy müködő Tv-nk van idefönt(köszönet a nyúlnak aki elrágta nővérem szobájában a kábelt) ami egy helyiségben van a géppel e mellé ő meg beteg és ő történetesen nézi a VV-t; így kaptam 2 napi dózist belőle. Hogy ezen szórakozni kéne? Biztos velem van a baj; hogy nem megy. Bár mondjuk az nem segit; mikor 1 óra alatt 5-ször ismétlik vissza; hogy "Szandikát kizárjuk a játékból" (azt persze mégse).A fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?iktriadmár te is kezded?
Mi értelme van a szórakoztató műsoroknak? 😊 szórakoztatják az embert.
Hogy téged nem? És akkor mi van? Senki sem tukmálja rád, ergo halálosan felesleges volt előjönni a negatív hozzáállásoddal mert ebben a topikban bizony mindenki nézni fogja továbbra is, függetlenül attól, hogy szerinted szar vagy sem.Höri
Ha lenne legalább 1 eye-candy nő bent; de hát az sincs (max még úgy-ahogy Lilu; de ő meg nincs mindig)....
több mint 13 éve
A fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?iktriadmár te is kezded?
Mi értelme van a szórakoztató műsoroknak? 😊 szórakoztatják az embert.
Hogy téged nem? És akkor mi van? Senki sem tukmálja rád, ergo halálosan felesleges volt előjönni a negatív hozzáállásoddal mert ebben a topikban bizony mindenki nézni fogja továbbra is, függetlenül attól, hogy szerinted szar vagy sem.
több mint 13 éve
Nekünk van erre nézve ötletünk, szólj, ha te is találtál választ. 😉Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?MakaA fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?iktriad
több mint 13 éve
Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?MakaA fontosabb kérdes ez: mi értelme van a Való Világanak egyátalán?
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ennek amúgy mi értelme van, hogy 5 percenként mutatnak 2 percet, majd újra kirakják a "hamarosan folytatjuk" feliratot?
több mint 13 éve
Bekapcsoltam én is az előbb, és azt hallom, hogy mondja Olesz, hogy már fél kettő van. Tekintve a negyedórás csúszásra, ezt honnan tudja?
több mint 13 éve
Nincs már alkohol...rinyálnak is rendesen... 😂pedig ahhoz elég lenne csak felrázni... :rolleyes:
Oli azt mondta, hogy ha küldenek be piát akkor " elszabadul a HELL "... 😂Keano
több mint 13 éve
Nincs már alkohol...rinyálnak is rendesen... 😂 Oli azt mondta, hogy ha küldenek be piát akkor " elszabadul a HELL "... 😂
több mint 13 éve
azt mondta, de tegnap mikor Bucimaci bejelentkezett, hogy Szandika döntsön, akkor mondta azt is, hogy ott és akkor döntsön mindenki, hogy vállalja-e a leszokást, de innentől kezdve úgy, hogy nem gondolhatják meg magukat, tilos cigizni, különben a Buciszigor lesújt. Itt is vállalta mindenki, Éva viszont itt már inkább kiszállt.
több mint 13 éve
Éva már a tegnapi műsorban sem tette fel a kezét, hogy vállalja a leszokást, de a többieknek elméletileg szigorúan tilos dohányozniuk... Jólvan akkor elég hamar újra láthatjuk az RTL szabály- és büntetésrendszerének szappanoperáját..😊fetomyÉva nem azt mondta,hogy azt csinálja,mint Olivér (este cigi utánna smafu) vagy akkor meggondolta magát?a tegnapi ÖF első feléről is lemaradtam 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
benyomtam az élőt, nagyonnagy 😀😀Aniko be van baszva, és én már megint nem vagyok ott... 😕
több mint 13 éve
Éva már a tegnapi műsorban sem tette fel a kezét, hogy vállalja a leszokást, de a többieknek elméletileg szigorúan tilos dohányozniuk... Jólvan akkor elég hamar újra láthatjuk az RTL szabály- és büntetésrendszerének szappanoperáját..😊
több mint 13 éve
nem láttam a mai összefoglalót,de bepótoltam és igazÉva is outNewmanő már out volt másnap (tegnap) reggel is, annyira kibukott pirospontjai elvesztésén, hogy elszívott gyorsan egy dekketkonqueror
Jerzy és Béci még talpon...