TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Szandika kizárva,kemény,de megérdemli,kurva sokszor szegte meg a szabályokat és nagyon passzív volt a játékok/kötelező programok terén is.
több mint 13 éve
Szandika epic fail 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Szandika cut. 😮
több mint 13 éve
annyira tudtam, h éva árulkodni fog 😀 szanalom...Duffez elég gagyi volt... 😀
a matektanár k.vajó tanár...
LOL Szandika 😀😀😀 LEgközelebb azt számoljuk ki, hogy hány plasztikai műtétem volt, és még hány lesz 😀😀
és ő majd ellógja az utolsó napot 😀😀 Majd biztos keres egy helyet ahol nem futhat össze a tanárokkal, vagy beszól otthonról, hogy elkapott valami virust 😀 csak azt lesz nehéz kitalálnia, hogyan tegye ezt úgy, hogy a "szülők" ne tudják meg 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
annyira tudtam, h éva árulkodni fog 😀 szanalom...
több mint 13 éve
Szandika is igencsak vevő a poénokra. Anikó is, csak ne az ő kárára legyen 😀Éva kiakadása amúgy szerintem leginkább annak szólt, hogy végre itt van, hogy villoghat, az van amit szeret, amiben jó, és elbasszák neki. De igazából ez sem évát kéne bosszantsa, hanem max azokat, akik szimpatizálnak vele, mert Éva akkor elviselhető, ha nem unatkozik, és nem "érzi szarul magát a bőrében".
Jujj de jó, Gombi kezdi megint.... Vagy nagyon hamar abbahagyja, vagy megint nem ő lesz a legesélyesebb...
több mint 13 éve
Maka
2 760
Énlázárlászló futtatni fogja az embereket, kezdek félni.
több mint 13 éve
Egyedül Olivernek és Alekosznak van humorérzéke benn... többiek meg is érdemlik....DuffMár hogy lenne nekik. Béci is megmondta, hogy Olivér savanyú, semmin nem tud nevetni. 😀 Ki is röhögték.
több mint 13 éve
ÉVA 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Duff
3 133
"Nem volt időm megcsinalni a házit" Mi tennivaloja volt abban a szar villában? 😀Nemtom mit kell kiakadni azon, h tojás a tolltartóban, ami gondolom ráadásul nem is saját tolltartó (ott kapták). Sok begyepesedett szar ember. Egyedül Olivernek és Alekosznak van humorérzéke benn... többiek meg is érdemlik....
több mint 13 éve
Nem védem egyiket sem, de az sem normális, amit a Lázár László művel! Ez a buzi viselkedés, hogy kollektíven büntet mindenkit már a katonaságban sem működött!Katona volt a lelkem...
A poénokról pedig annyit, hogy ez bőven elég ahhoz, hogy az ilyen idióták, mint a László és az Éva ne tudják kezelni!catattack
Aki még volt sorkatona az tudja, hogy miről beszélek. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Kétségkivül berágnék kicsit én is, hogyha ilyeneket csinálnának, de azért szerintem ezek egyáltalán nem durva dolgok. De azért szép volt, ahogy Mr. Katonásönuralom teletorokból, fél centiről beleüvölt Éva képébe, hogy "TEVÓÓÓÓÓTÁÁÁÁ?????".. Szerintem Éva ott helyben beszartbehugyozott.. Persze ö mostantól bekeményit meg minden.... LOL Kicsit ez már tőle hiteltelen..Aztán aranyos volt, ahogy Anikó matek után mondja Giginek, hogy jaaaajjjj kaaaptaaam eeegy hááármaaaast, mire Gigi reflexből "Éva meg ötöst..." Keményen jön belőlük az irigység, csak mert valaki okosabb náluk. Mert most Évára sok mindent lehet mondani, de tudásban messze van előttük. Alekosz meg akármennyire kultúrált és intelligens a beszédben, hát a tudása hagy kivetnivalót maga után 😀 De hát óriási poén volt az "Úgy hallottam nagyon agressziv csata volt" 😀
Amúgy jó ez a sulihét. Az irodalom és a matektanár a legjobbak, rajtuk látszik, hogy élvezik a tanitást és nem munkának, hanem hivatásnak tekintik az oktatást.
Szandika hozzáállása amúgy Oli poénjaihoz igazán becsülni való. Paprikás cigi? Úgysincs ilyen a piacon, legalább ezt is kipróbáltam 😀 Emellett pedig azért annyira nem is hülye, mint azt gondolja magáról. Legalábbis vannak hülyébbek nála. Pl. Anikó, aki kiakadt azon, hogy hármast kapott, holott érdemelt volna hat-nyolc 1-est, mert az ő korában még igencsak tudni kéne ennyire alap dolgokat..
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem védem egyiket sem, de az sem normális, amit a Lázár László művel! Ez a buzi viselkedés, hogy kollektíven büntet mindenkit már a katonaságban sem működött! A poénokról pedig annyit, hogy ez bőven elég ahhoz, hogy az ilyen idióták, mint a László és az Éva ne tudják kezelni!
több mint 13 éve
Nem hittem volna, hogy kisebbségbe kerülök a véleményemmel, de szerintem Olivér egy pöcs. ezek szar poénok, és az a legszarabb, hogy nem vállalja fel, ahogy a pezsgőlenyúlásnál sem tette.Nem ezen kellene hogy múljon.Legalábbis szerintem.Egyszerűen vannak dolgok amiket parasztság megtenni függetlenül attól hogy az illető mennyire veszi zokon az ilyen poénokat.Szerintem.Cowboykarcsisztem van különbség az ízléstelenség és a poén közöttHurkaszerencsére poénnak vette 😊 Mi sem voltunk hülyék, tudtuk hogy kivel meddig lehet elmenni.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
mostantól este 10 és hajnali 5 között megy az online. rákattintottam most, megy, most kaptak vmi cuccost.Dannaigen, 15 perc csúsztatással adják
több mint 13 éve
mostantól este 10 és hajnali 5 között megy az online. rákattintottam most, megy, most kaptak vmi cuccost.
több mint 13 éve
Lehet hogy bennünk van a ku.va nagy hiba, és mindannyian (kb 5-en 6-an) kurva nagy parasztok vagyunk, de ott, és akkor egyikünknek sem fordult meg a fejében hogy ez ekkora ízléstelenség. Utólag persze lehet az volt, de kaptam/kaptunk ennél durvább dolgokat is, és abból sem volt para.Nem ezen kellene hogy múljon.Legalábbis szerintem.Egyszerűen vannak dolgok amiket parasztság megtenni függetlenül attól hogy az illető mennyire veszi zokon az ilyen poénokat.Szerintem.Cowboykarcsisztem van különbség az ízléstelenség és a poén közöttHurkaszerencsére poénnak vette 😊 Mi sem voltunk hülyék, tudtuk hogy kivel meddig lehet elmenni.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem ezen kellene hogy múljon.Legalábbis szerintem.Egyszerűen vannak dolgok amiket parasztság megtenni függetlenül attól hogy az illető mennyire veszi zokon az ilyen poénokat.Szerintem.szerencsére poénnak vette 😊 Mi sem voltunk hülyék, tudtuk hogy kivel meddig lehet elmenni.eaglesmcnabbedzésen mi belehugyoztunk osztálytársam tusfürdőjébe 😀 utána fél óráig zuhanyzott amikor elmondtuk neki 😀eaglesmcnabbsztem van különbség az ízléstelenség és a poén közöttHurka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
szerencsére poénnak vette 😊 Mi sem voltunk hülyék, tudtuk hogy kivel meddig lehet elmenni.sztem van különbség az ízléstelenség és a poén közöttHurkanicoflex a tusfürdőbe örök kedvenc marad 😊thebekeedzésen mi belehugyoztunk osztálytársam tusfürdőjébe 😀 utána fél óráig zuhanyzott amikor elmondtuk neki 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
sztem van különbség az ízléstelenség és a poén közöttnicoflex a tusfürdőbe örök kedvenc marad 😊thebekeedzésen mi belehugyoztunk osztálytársam tusfürdőjébe 😀 utána fél óráig zuhanyzott amikor elmondtuk neki 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
nicoflex a tusfürdőbe örök kedvenc marad 😊thebekeedzésen mi belehugyoztunk osztálytársam tusfürdőjébe 😀 utána fél óráig zuhanyzott amikor elmondtuk neki 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azon gondolkodtam, hogy Olivér egyenlőre remekül készíti elő Alekosznak a döntőt és a Jerzy,Gombi kettős valamelyikének a győzelmet. Amíg ilyen balhékat kreál addig bent fogja tartani az RTL és most azért ha tényleg nem csak a szája jár akkor egy nagy esélyest Bécit kidobhat.
több mint 13 éve
nicoflex a tusfürdőbe örök kedvenc marad 😊
több mint 13 éve
mi száraztésztával dobáltuk egymást órán,vagy olyan is volt egymás tolltartóját nyomtuk tele rizzsel.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen