TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jajj attól még, hogy nincs ellenfele, kieshet... 😊 Elég egy kellemes éjszaka némi ondóval megspékelve Anikó társaságában, aztán totális idegroham Enikő miatt, aztán vagy kiszáll (ugyebár ezt megtehetik nyugodtan...), vagy kizárják valamiért... 😊 Ahogy a szabályokat/büntetéseket az RTL intézi, az is elég lehet, ha Olivér pl csúnyán néz majd Jerzyre... 😛
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
A karakter mint csínytevő elfáradt, de mint csaját vesztett szerelmes csak most éledezik. 😊
Alekosz kb. 1 nap alatt lépne túl Olin, hiszen pszichopata.
Szandika, Anikó, mint a takony, csapódik ja, egyedül Éva lenne érdekes Olivér nélkül. A maradék 8 meg totál semmi.
Viszont Béci kiesésével Olivér (akárhogy is alakul a magánélete), Gigi, Jerzy, Gombi és Laci is aktivizálódna, Anikó pöröghetne Olin.
Ez nálam 6:1 Oli javára, én őt küldeném vissza, de csak akkor, ha tudnám valamelyest kontrollálni. Mert ha megkattan, akkor használhatatlan a produkció számára.Sobri Jóska
Igen, ezért írtam h ha nem lesz ott a csaja, akkor úgy érdekes lehet. másik esetben sztem már a szarkavarásával sem igazán, mert lássuk be, a másik oldalon már nem nagyon lenne ellenfele. A későbbiekben egy Béci - Alekosz párbajt jobban eltudnak adni... Olivérnek ki maradna?! senki, hisz kint mindannyian tudjuk h Laci nem az, a két jámborlelkű szintén nem, Gigi Évának van, és kész is.

Mondjuk azt már beszélték (Olivér és Alekosz) h ha nem jönne vissza, akkor Alekosz haverkodjon Bécivel, mert ő tudná legjobban helyettesíteni őt. Erre mondta Alekosz h ezen már ő is gondolkodott és ő is erre jutott.

Lehet a tegnapi videóval azt mérték le az RTL-nél h h reagál erre, mert kb. értelmetlen volt annak a két videónak. Viszont ezen akkor csúnyán elhasalt.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.JayB
Még ez is megeshet, van miért izgulj ma este. 😊
Bár én sok értelmét nem látom a benttartásának, de Olit ugye elöbb-utóbb ki kell venni, ez egy hihető vereség lenne számára, csak szerintem még túl korán van ehhez, kell még oda kovásznak, mert a szarkavarása nélkül nem látom, hogy milyen érdemi konfliktus lenne, és kik között.
Innentől akkor egyedül Éva lenne az, aki konfrontatív személyiség, amit kevésnek érzek.
Alekosz elvan bárkivel, és mivel pszichopata, őt nem veti vissza érdemben senki és semmi.
Jerzy, Gombi, Gigi, Béci teljesen hal, Laci ha nem kóstolgatják dettó, Szandika simán csak ideggyenge, Anikó meg még eljátszhatja ezt Bécivel és Lacival, de az nagyon silány terv lenne a műsor második felére.
Sokkal több akció van a Bécinélküliségben, kezdve Gigi magára maradásával, aztán újra lehet klikkesedni, valamint Oli betalálhat akárkit, Gombit, Jerzyt is felélesztheti, Anikóval "konspirálhat" tovább, Lacival csörtézhet.
Míg ha Béci megy vissza, akkor béke és nyugalom köszönthet a villára, marad Alekosz agybetegsége, Éva és Szandika hisztijei, Anikó picsogása.
Én még mindig Olivért gondolom maradónak.

Sztem meg Olivér karakterét 1 esetben lehet csak tovább görgetni, ha a csaja ma nem lenne ott.. akkor ugye bármi lehet még Anikóval, tegnap Laci mondta h arra van rápörögve nagyon h már el is költözött tőle és h már tuti van vkije. Tehát ha nem lenne ott, csak megerősödne ebben a hitében és összejönne Anikóval. Ez lehetne story az RTL-nek.

minden más esetben sztem már elfáradt a karakter. Mit csinál még? Megint tojást rak ide-oda?! sztem ez ennyiszer poén volt, ezután már nem annyira... ha visszamegy, pár nap múlva már megint rinyálás lesz és oké h az RTL-nek kell a dráma, de egy idő után a nézők is megunják ha állandóan Olivér nyűglődését kell nézni. Sokkal izgalmasabb volna h mi lenne az Alekosz-Éva duóval Olivér nélkül. Főleg az előbbivel... Szandika már félig úgyis Bécivel van, Anikó meg oda csapódik ahova az érdeke kívánja, tuti h visszatalálna Béciékhez. Szerintem. 😊Danna
A karakter mint csínytevő elfáradt, de mint csaját vesztett szerelmes csak most éledezik. 😊
Alekosz kb. 1 nap alatt lépne túl Olin, hiszen pszichopata.
Szandika, Anikó, mint a takony, csapódik ja, egyedül Éva lenne érdekes Olivér nélkül. A maradék 8 meg totál semmi.
Viszont Béci kiesésével Olivér (akárhogy is alakul a magánélete), Gigi, Jerzy, Gombi és Laci is aktivizálódna, Anikó pöröghetne Olin.
Ez nálam 6:1 Oli javára, én őt küldeném vissza, de csak akkor, ha tudnám valamelyest kontrollálni. Mert ha megkattan, akkor használhatatlan a produkció számára.

több mint 15 éve
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.JayB
Még ez is megeshet, van miért izgulj ma este. 😊
Bár én sok értelmét nem látom a benttartásának, de Olit ugye elöbb-utóbb ki kell venni, ez egy hihető vereség lenne számára, csak szerintem még túl korán van ehhez, kell még oda kovásznak, mert a szarkavarása nélkül nem látom, hogy milyen érdemi konfliktus lenne, és kik között.
Innentől akkor egyedül Éva lenne az, aki konfrontatív személyiség, amit kevésnek érzek.
Alekosz elvan bárkivel, és mivel pszichopata, őt nem veti vissza érdemben senki és semmi.
Jerzy, Gombi, Gigi, Béci teljesen hal, Laci ha nem kóstolgatják dettó, Szandika simán csak ideggyenge, Anikó meg még eljátszhatja ezt Bécivel és Lacival, de az nagyon silány terv lenne a műsor második felére.
Sokkal több akció van a Bécinélküliségben, kezdve Gigi magára maradásával, aztán újra lehet klikkesedni, valamint Oli betalálhat akárkit, Gombit, Jerzyt is felélesztheti, Anikóval "konspirálhat" tovább, Lacival csörtézhet.
Míg ha Béci megy vissza, akkor béke és nyugalom köszönthet a villára, marad Alekosz agybetegsége, Éva és Szandika hisztijei, Anikó picsogása.
Én még mindig Olivért gondolom maradónak.

több mint 15 éve
Sztem meg Olivér karakterét 1 esetben lehet csak tovább görgetni, ha a csaja ma nem lenne ott.. akkor ugye bármi lehet még Anikóval, tegnap Laci mondta h arra van rápörögve nagyon h már el is költözött tőle és h már tuti van vkije. Tehát ha nem lenne ott, csak megerősödne ebben a hitében és összejönne Anikóval. Ez lehetne story az RTL-nek.

minden más esetben sztem már elfáradt a karakter. Mit csinál még? Megint tojást rak ide-oda?! sztem ez ennyiszer poén volt, ezután már nem annyira... ha visszamegy, pár nap múlva már megint rinyálás lesz és oké h az RTL-nek kell a dráma, de egy idő után a nézők is megunják ha állandóan Olivér nyűglődését kell nézni. Sokkal izgalmasabb volna h mi lenne az Alekosz-Éva duóval Olivér nélkül. Főleg az előbbivel... Szandika már félig úgyis Bécivel van, Anikó meg oda csapódik ahova az érdeke kívánja, tuti h visszatalálna Béciékhez. Szerintem. 😊
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
Most kicsit hazabeszélek, a Béci projekt annyira az egekbe lett emelve a héten hogy nemtudom elképzelni a kiejtését.
több mint 15 éve
Összeraktam a mozaikokat. 😊
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊Sobri Jóska
még mindig biztos vagy benne h ő megy vissza?braxa88
Biztos vagyok benne, hogy az megy vissza, akit a produkció akar.
Igaz, eddig kétség sem merült fel bennem, hogy ez Olivér lesz.
Ez az egész kibukás, kiborulás, idegbetegség logikusabban magyarázható azzal, hogy ő megy vissza, ezt tudja, és így még hetekig nem tudja rendezni a magánéletét.
Ha tudná, hogy most kerül ki a műsorból akkor nem hiszem, hogy ennyire begőzölt volna azon, hogy felfújták kint az Anikós liezonját.
Én speciel csak azt furcsállom, hogy az ilyen helyzetekre nem beszélt meg a bnőjével forgatókönyvet.
Én, ha ilyen beépített emberként tevékenykednék, akkor biztos úgy instruáltam volna a valódi páromat, hogy bármit lát, ne higyje el, és ne nyilvánuljon meg és foglaljon állást addig, amíg velem nem beszélt. Magyarul ne higyjen a szemének, akármit is lát, mert az úgyse úgy van. 😊
Amit Danna írt arról nem tudtam, mindent én se látok. 😊
De hidd el, ha a RTL egy egész országot megvezet mindenféle erkölcsi aggály nélkül, akkor pár játékost, jelen esetben Olit is gond nélkül.
Szóval szerintem ő megy vissza, ezt tudja, és ettől ideg, mert látja miszart kavart neki össze a rötölö.

több mint 15 éve
catattack 3 520
Ez mennyire hivatalos? Mert ha ez a tényállás, akkor még izgalmasabb este lesz! 😀
több mint 15 éve
Oli nem a párbaj, meg a kint/bent maradás miatt rágott és kattant be, mivel az hidegen hagyja, ha úgyis tudja, hogy csak bizonyos ideig maradhatott volna, hanem azon, hogy milyen felvételek jutottak ki róla és Anikóról.
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊Sobri Jóska
videót kaptak, h csak Ő meg Béci, vagy a többiek is, azt nem tudom. Háttérben ment a meló mellett a kis ablak és egyik pillanatban még a jacuban ökörködtek, majd kikapcsolták a közvetítést, kb. negyedóra múlva már azt mutatták h a kertben szomorkodik egyedül. Gigi súgta Jerzynek h vmi olyasmit mondott a bnője, h gondolkodott azon h elmenjen-e a párbajra, és h döntse el ő, h megszegte-e az ígéretét, amit a villába költözés előtt tett.. vagy vmi ilyesmi volt. Erre bukott ki, költözött ki a nyugiba, kapott nyugtatót (azért elég rendesen osztogatják itt a bogyókat), senkivel nem akart beszélni, még Alekoszt is elzavarta, egyedül Laci mehetett be hozzá.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
még mindig biztos vagy benne h ő megy vissza?
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Lehet benne valami, mert az érthetetlen lenne, hogy ennyire begőzőlne egy olyan büntetésen, ami tök egyértelmű volt, hogy hibázott, és meg fog kapni.
több mint 15 éve
Bejuthatott hozzá valami külső infó Enikőjéről, hogy be van rágva rá, és Oli beidegelt a rötölös cimbikre, akiknek -milyen meglepő- a nézettség és a szarkavarás a fontos, amiből ezúttal rá is csurgott, a VV4-ben először. Szerintem azt hitte, hogy ez az Anikós sztori el lesz kenve, ehelyett szembesült azzal, hogy fel lett fújva. Hát szarügy. 😊

több mint 15 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.Hanni
Ott már rég nagy bajok lennének 😀

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 636 — Poloska confirmed
Szerintem mindenki buzi. I ÁR Winner.
több mint 15 éve
viszont Éva valami botrányosan nézett ki, fúj...Hurka
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...Sobri Jóska
nevetséges vagy
te írtad be egyszer, hogy te folyamatosan elkerülöd a személyeskedést, meg ilyesmi, és ennyit tudsz azóta írni. Kicsit nézz magadba please, persze jöhet a 8000 oldalas monológHurka
Én nem buziztam le senkit ismeretlenül, abban biztos vagyok 😉

több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...Sobri Jóska
nevetséges vagy
te írtad be egyszer, hogy te folyamatosan elkerülöd a személyeskedést, meg ilyesmi, és ennyit tudsz azóta írni. Kicsit nézz magadba please, persze jöhet a 8000 oldalas monológ
több mint 15 éve
Akinek meg tetszett esetleg, az buzi, tudjuk, tudjuk...

több mint 15 éve
Valamint, tiszta Éva a sig-eden Avril. 😛Sobri Jóska
Jó, bevallom, ez igazából egy burkolt Éva-rajongást jelképez, amit reméltem, hogy rejtve marad, de hát lebuktattál 😕
több mint 15 éve
viszont Éva valami botrányosan nézett ki, fúj...
több mint 15 éve
Szandika baromi ronda. Tehát ha álmaim női testével rendelkezik, akkor se megyek a közelébe se. A mellei meg lehet, hogy nagyok, de attól még nem természetesek, és mellesleg rondák. Nyilván aki bírja a szilikonmelleket, annak megfelel, de én inkább maradok a természetesen formásnál 😛fetomy
Ez is jó, az is jó. 😊

Valamint, tiszta Éva a sig-eden Avril. 😛

több mint 15 éve
Szandika baromi ronda. Tehát ha álmaim női testével rendelkezik, akkor se megyek a közelébe se. A mellei meg lehet, hogy nagyok, de attól még nem természetesek, és mellesleg rondák. Nyilván aki bírja a szilikonmelleket, annak megfelel, de én inkább maradok a természetesen formásnál 😛
több mint 15 éve
Érdekesség!

Ez a sokszor leszólt, és lenézett topic a mai napon az egyéb topicok második legolvasottabbika lett, a Gyűlölködjunk! topic mögött, megelőzve a Soccer topicot.
Az egész fórumon csak a New England, a Pittsburgh és a Philadelphia csapattopicja előzi meg ezen kívül, mindezt úgy, hogy pont ma 2 hónapja indult csak. (maga az egész fórum augusztus 21-én.)
Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊Sobri Jóska
A magyar foci topic is simán veri 😀Bruce
Valóban, azt nem is néztem.
Akkor is top6. 😊

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Érdekesség!

Ez a sokszor leszólt, és lenézett topic a mai napon az egyéb topicok második legolvasottabbika lett, a Gyűlölködjunk! topic mögött, megelőzve a Soccer topicot.
Az egész fórumon csak a New England, a Pittsburgh és a Philadelphia csapattopicja előzi meg ezen kívül, mindezt úgy, hogy pont ma 2 hónapja indult csak. (maga az egész fórum augusztus 21-én.)
Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊Sobri Jóska
A magyar foci topic is simán veri 😀
több mint 15 éve
Alekosz így tökéletes 😀FViktor93
ez viszont nem kicsit volt buzis 😛
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Alekosz így tökéletes 😀