TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
és 2 feles után? 😊de azért beledörgölnéd nem? 😊DivatŐszintén? Nem.Hanni
|
több mint 15 éve
Alekosz tud vajon a hétfői "Walk like a Velociraptor day"-ről? Simán nyerne 😀
több mint 15 éve
főleg azok után h eleinte tiltva volt mindennemű szó róla 😀
|
több mint 15 éve
Érdekesség!Ez a sokszor leszólt, és lenézett topic a mai napon az egyéb topicok második legolvasottabbika lett, a Gyűlölködjunk! topic mögött, megelőzve a Soccer topicot.
Az egész fórumon csak a New England, a Pittsburgh és a Philadelphia csapattopicja előzi meg ezen kívül, mindezt úgy, hogy pont ma 2 hónapja indult csak. (maga az egész fórum augusztus 21-én.)
Ez így összességében eléggé beteg azért. 😊
több mint 15 éve
Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?Hannide azért beledörgölnéd nem? 😊
|
több mint 15 éve
Ilyen mellekkel simán franchise OT lenne bárki. Nem is kell a kezeket használni, hogy távol tarsd a védőt. 😀Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?HanniTökéletes, ja. 😊 Bár lehetne nagyobb is.
http://www.hugetitss.com/images/august2006/pbdsample500080-88.jpgSobri Jóska
több mint 15 éve
Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?HanniTökéletes, ja. 😊 Bár lehetne nagyobb is.
http://www.hugetitss.com/images/august2006/pbdsample500080-88.jpg
több mint 15 éve
Anikó a legszebb csaj benn sztem is 😊Zsófi meg nem tudom hogy kerül ebben a témában napirendre??? 😀
Giginek meg csak a teste jó.
több mint 15 éve
Szandika csecs? :o Getzi undorító nagy parizer bimbó 2 teli műanyagszatyron?
több mint 15 éve
nekem bejön zsófika aranyos arca 😊Szandi csecs? Zsofi fej??????????? 😀😀 Szerintem ha megnézed ezt a képet: http://tehgiraffe.com/pix/2011/02/1297433751-image-765D_4D553890.jpg Minden szempontból messze a legjobb buxa ^^ :cool: De persze ízlések és pofonok. Hurka én veled vagyok 😂DuffHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
és persze legnagyobb csecs kell hozzá 😀
|
több mint 15 éve
Zsófi fej?pöttyös mint a rudiHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Nekünk még nem sült ki az agyunk a sok Anikó bámulástól 😀ban mindenkinekHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
Anikó 80000-szer szebb, mint Gigi, és az alakja is 10/10, mit néztek ti?Hurka
több mint 15 éve
Szandi csecs? Zsofi fej??????????? :o 😀 Szerintem ha megnézed ezt a képet: http://tehgiraffe.com/pix/2011/02/1297433751-image-765D_4D553890.jpg Minden szempontból messze a legjobb buxa ^^ :cool: De persze ízlések és pofonok. Hurka én veled vagyok 😂Hurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
több mint 15 éve
Egyébként azt nem értem, hogy tényleg semmi indok Béci mellett, mégis az elmúlt napokban Bécit igyekeznek szimpatikusként beállítani, Olit meg pont hogy egyáltalán nem... Egyébként annyira álszentek b.meg.... "Jajj először csak melltartóban jóóó?" "Jaj én a seggemet aztán tuti nem mutatom meg ebben a bugyiban", stb... mintha nem látnánk őket b.meg nap mint nap zuhanyozni, átöltözni, stb... Szandika meg amit lenyomott az elején... merthogy ő ronda, hát baszki, többen látják nap mint nap a tvben, ráadásul a baromironda mimikájával, stb... mint egy beállított képen a ckm-ben.. tipikus hiszti, hogy mindenki figyeljen rá..
több mint 15 éve
Én is azok közé tartozom, aki szerint túlzásba viszed az Anikó iránti rajongásodat, de most ebben az esetben egyetértek veled. Nem látom azt a részt, amiben Gigi jobb lenne. Arcra meg elég egyértelmű a helyzet.ban mindenkinekHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
több mint 15 éve
és Selena kisasszony vs Anikó? 😊ban mindenkinekHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
|
több mint 15 éve
ban mindenkinekHurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊Divat
Anikó 80000-szer szebb, mint Gigi, és az alakja is 10/10, mit néztek ti?
több mint 15 éve
Hurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.FViktor93csak a fejével kezdhetne vmit... 😊
amúgy VV álomnő:
-zsófi fej
-szandika csecs
-gigi segg
😊
|
több mint 15 éve
Hurka mindjárt jön és megkövezz, de szvsz nem Anikó a legjobb nő bent. Gigi jobban bejön.
több mint 15 éve
Járt gázsi a képekért.
több mint 15 éve
Olivér zavart kelt, mintha ki akarna esni. Micsoda dezinformációs játszma. 😊Egyébként egyben érdekes is, hogy teljesen irreálisan rápörög erre a büntetés dologra, mintha effektíve lecsuknák 20 évre kenyéren és vizen, vagy levágnák tőből a bal kezét.
Ez kicsit fura nekem.
Lehet szépen leegyeztette a műsorkészítőkkel, hogy jeleket kér, és viszi Bécit, amire mondták neki, hogy rendben, majd mikor meglett a szitu, akkor mondták neki, hogy "megvicceltünk Oli, Béci fog visszamenni, jó poén, mi"?
Ettől nem hiszem mondjuk, hogy így bepörgött volna.
Igazából nem tudom, hogy mi van a háttérben, ha van egyáltalán valami azon kívül, hogy tudja, hogy visszamegy, és csinálja kicsit az elmebajt, a showt, a haldoklást.
több mint 15 éve
Ááááááááááá! Évánál még nagyanyám bőre is simább!!! 😀roniadiEzt teszi a sok cigi. 😂
több mint 15 éve
A Mester hogy kapálózik már 😂 "Látni szeretném itt az eseményeket" 😂HanniNa vedd föl a bilincset!