TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Régi klasszikusok, mint a nyálas köpőcső, fogrém mindenhova mindenkire mindenbe, gulyáskrém a lekváros zsömibe, kekszért szopok felirat a háton, 2 narancs héja a kapucnimba(igaz nDro??) stb. stb. stb... hihetetlen mit tudnak ezen ilyen drámát csinálni...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerintem tök poén volt. Mi is rendszeresen szivatjuk egymást a suliban a legjobb barátaimmal is, de sosincs belőle sértődés. Egyszer bekenték az üvegem száját bemelegítőkrémmel. Na akkor mondjuk anyáztam. 😀Sebii
Én egyszer ébredtem matek óra után bajusszal meg kirúzsozva. Egy életre megtanultam, hogy ne aludjak el órán. 😀
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Szerintem tök poén volt. Mi is rendszeresen szivatjuk egymást a suliban a legjobb barátaimmal is, de sosincs belőle sértődés. Egyszer bekenték az üvegem száját bemelegítőkrémmel. Na akkor mondjuk anyáztam. 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊Maka
Mondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.Cowboykarcsi
éppen hogy azzal kúrná el ha bevallaná mert akkor őt basztatnák.
a bizonytalanság jobbHöri
Amúgy szerintem nagyjából úgyis sejtik hogy ő volt.Ha megmondaná abból is lenne show a sok anyázással tán még azt is elérni hogy Lacit kizárják mert rátámad 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊Maka
Mondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.Cowboykarcsi
éppen hogy azzal kúrná el ha bevallaná mert akkor őt basztatnák.
a bizonytalanság jobb

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Szerintem azért csinálja, mert így ha valami "véletlen" folytán rájönnek, hogy mégis ő csinálta, akkor ténylegesen berágnak rá, amiért még tagadta is és rápakolhatják a jeleket. Bár lehet, hogy túl sokat nézek ki belőle 😀

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
azt kell mondani, hogy laci tolltartójába évike piszkított bele, a füzetbe meg laci.

kész, lehet ölre menniHöri
szted ezt el is hinnék? 😊
több mint 13 éve
Mondjuk ez tényleg faszság.Alapjában véve én bírom Olivért de ez nem tetszik benne.Legjobb barátom kop ugyan ilyeneket csinált középsuliba de elsőnek beismerte hogy ő volt,akármi is történt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt kell mondani, hogy laci tolltartójába évike piszkított bele, a füzetbe meg laci.

kész, lehet ölre menni

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :oCowboykarcsi
érthetetlen, hogy a lófasz egyhetes feladaton miért akadt ki ennyire Baukó művésznő, mikor az IRL iskolában se lett volna semmi hátránya ebből

most is lemásolhatná más füzetéből 2 perc alatt, de persze a tombolás jobban növeli a nézettséget

Lazlo meg kb hetedszer mondja, hogy "jó, akkor játsszunk másképp, innentől háború lesz", mégse történik soha semmi
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :oCowboykarcsi
Pedig szerintem geci jó tréfák voltak. Olyanok amiket én is elsütöttem gólyatáborban meg erdei suliban 😛
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
De az a zseniális, ahogy Oli pl. halál nyugalommal mondta Lacinak, hogy nem ő volt. 😊

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Na a holnapi összefoglalóban lesz fröcsögés Olivér tréfái miatt.Hát Éva így hogy tanuljon a füzetéből??!!! :o

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Gyönyörű 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
konq azóta nonstop zaklatja anikó családtagjait, akiknél jelenleg a telefon van 😀tenorx
hehehe

amúgy nem
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
konq azóta nonstop zaklatja anikó családtagjait, akiknél jelenleg a telefon van 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
hahaha

neten barangolva véletlen nem másra akadtam, mint Anikó telefonszámára. LOL. emellett Éváról is leltem vicces infót, de eltörpül az előző mellett

never underestimate the power of the konq
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
asszitem nálad.Divat
Szerintem rajtad kívül ez mindenkinek nyilvánvaló volt... 😐Hanni
akkor bizony én kérek elnézést... 😐

|
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
asszitem nálad.Divat
Szerintem rajtad kívül ez mindenkinek nyilvánvaló volt... 😐
több mint 13 éve