TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
bassza meg,ilyen nincs

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bazmeg sobri Big Money-n évekig fogok röhögni 😀 (pedig csak véletlenül kattintottam erre a topikra 😀 )
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
De kár hogy szaggat az élő, épp valami kinti megtorlásról van szó 😀JayB
lásd 3942. hsz
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 079 — #NoStress
Ezt a 3 napos Oli örjöngést úgy is lehet értelmezni, hogy ő tudta szépen, előre, hogy kihívja Bécit, majd kiesik, és mint aki jól végezte dolgát hazamehet, és indulhat a kinti élet. Viszont bekavart neki a rötölö azzal, hogy felnagyították az Anikós sztorit, felfogta ez mennyire rossz a magánéletének, és amikor benyögték a büntetés dolgot, akkor bekattant, mert azt hitte, hogy mégse megy haza, még szerepeltetik pár hétig, és nem tudja kidumálni Anikót Enikőnél, és rendbetenni a dolgait kint, és hát ezen beőrült rendesen.

több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Zavi

Az RTL dönt! Senki más! Ezt hidd el!Bruce
OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.zavi27
Nem mondtak le Olivérről, eddig kellett ő.
Én azt hittem még van benne kb 6 hét, de beindult a műsor, nem kell tovább, hogy bent legyen.
Valamint egy ilyen műsort ne úgy képzelj el, mint egy forgatókönyvet december 15től, május 15ig, napra lebontva, megírva minden sztorit előre.
Naponta vannak meetingek, alkalmazkodnak a kialakult szitukhoz, eseményekhez, történjenek azok akár a vilában, akár kint.
Minden párbaj lefutott, 100-0, amikor bemegy a két ember a stúdióba, a vezérlőben már tudják ki hova megy vissza, csak ezt mi úgyse tudjuk, valamint nem úgy lefutott, hogy már most tudják, hogy a következőn Alekosz kiejti mondjuk Gigit, hanem úgy, hogy manipulálják a kiválasztást, a kihívást, majd a végén a párbajt.Sobri Jóska
Hát ezt gondolom én is, hogy változtatnak folyamatosan, ötletelnek, nincsenek előre kialakult dolgok nagyon és ez jó. Csak egy picit fura hogy az eddig nagyon kellő Olivér most ennyire nem kelltt már egy Bécivel szemben, akiben ezek szerint sokkal több lehetőséget látnak most aktuálisan, főleg úgy hogy Olivérnek bejött ez az Anikó vonal is még az alapdolgai mellé mostanában. Mondjuk én mint írtam örülök az eredményeknek, meg a műsor szempontjából is kíváncsibbá tezs hogy na így mik alakulnak át majd, és mitől lesz rédekes továbbra is, de már a fővezér nélkül. Ha tényleg úgyse nyerhette volna meg, akkor szerintem így jobb hogy előbb derülnek ki sok embernél benn a hoygan továbbok, megújúlások, mintha még 3 hétig maradt volna minden a régiben.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
De kár hogy szaggat az élő, épp valami kinti megtorlásról van szó 😀
több mint 15 éve
miért nem Anikóra tippeltem? 😕Hurka
Akkor még a Lévai Adrienn korszakodat élted.F.Schleck
a-a, akkor is már ott volt a top nőknél nálam Anikó. Szandikának mégcsak nem is drukkolok 😀
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
http://szepessyzsolt.hu/Sobri Jóska
Hihi, az öccse is megéri a pénzét 😊Bruce
Ja egyébként nem tudtam ezt az infót! Úgyhogy köszi 😊
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
miért nem Anikóra tippeltem? 😕Hurka
Akkor még a Lévai Adrienn korszakodat élted.

több mint 15 éve
És tudod e kicsoda Big Money? 😊Sobri Jóska
Persze ő volt a pénzes embere Oglinak! 😀

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊Bruce
http://szepessyzsolt.hu/Sobri Jóska
Hihi, az öccse is megéri a pénzét 😊
több mint 15 éve
miért nem Anikóra tippeltem? 😕
több mint 15 éve
Zavi

OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.zavi27
Nem mondtak le Olivérről, eddig kellett ő.
Én azt hittem még van benne kb 6 hét, de beindult a műsor, nem kell tovább, hogy bent legyen.
Valamint egy ilyen műsort ne úgy képzelj el, mint egy forgatókönyvet december 15től, május 15ig, napra lebontva, megírva minden sztorit előre.
Naponta vannak meetingek, alkalmazkodnak a kialakult szitukhoz, eseményekhez, történjenek azok akár a vilában, akár kint.
Minden párbaj lefutott, 100-0, amikor bemegy a két ember a stúdióba, a vezérlőben már tudják ki hova megy vissza, csak ezt mi úgyse tudjuk, valamint nem úgy lefutott, hogy már most tudják, hogy a következőn Alekosz kiejti mondjuk Gigit, hanem úgy, hogy manipulálják a kiválasztást, a kihívást, majd a végén a párbajt.

több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Részemről ennyi volt a VV. Ha takarítást akarok nézni, akkor körbe lesek itthon. Csodálkoztam hogy a nagyarcú visszafért a villaajtón, elképesztően irritálnak az ilyen szinten beképzelt majmok.

több mint 15 éve
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀Bruce

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊Bruce
http://szepessyzsolt.hu/

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
én azt mondom, hogy, ne búsulj Anikó! bent van még Laci! 😀
btw a valovilag szerver akadozik?

több mint 15 éve
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀Bruce

Az öccsét ismerem, ő itt lakott ahol én 😊
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
Zavi

OK, én elhiszem! 😊 Viszont akkor vagy történhetett valami Olivér fronton kettejük között amiért lemondtak róla (fentebb leírtam), vagy akkor folyamatosan változtatják ők is azért a döntéseiket, véleményeiket, és akkor viszont minden kiszámíthatatlan inenntől kezdve ami szeritnem jó! Nincs lefutott párbaj, és továbbra is izgalmas, érdekes lehet a műsor majd, annak ellenére hogy páran most már temetik, hiszen valamiért így döntötek a szerkesztők ma.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
Pláne hogy 25% cigó vér kb minden második emberben van már...
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
sobri:nem azzal van a bajom h reppel es 'gengszterkedik' mivel szeretem a rapet, sot csak azt hallgatok. hanem azzal amit bent jatszik , 'zsofikiralylany szeretlek' etc. ez undorito. es eleg nagy a balansz.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
És tudod e kicsoda Big Money? 😊

több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Lehet nézni a következő napokban a takarítást, a Erzsi-Dzsí-Dzsí ömlengést, meg a sírást-rívást elég tartalmas összefoglalók lesznek.. Ja és Béci arca kinövi a villa kupoláját is.
RTL grat hozzá!Bruschi85
Nem feltétlenül így van.
Te ezzel most azt mondod, hogy milyen lúzer az RTL, hogy nem nyúlt bele a szavazásba. Vagyis kvázi számonkéred rajtuk, hogy nem csaltak. 😊
Pedig az események ilyetén való alakulása pont azt jelenti, hogy vannak ötleteik, terveik a 9 játékossal így is.
Bízz az RTL-ben, az ő pénzük, az ő műsoruk, nem véletlenüól döntöttek így, lesz műsor, megoldják.Sobri Jóska
én csak Olin és Alekon tudtam eddig röhögni, szórakozni. (megnéha azon h Szandika mekkora idóta barom 😊 ). ezek után nemhiszem h követni fogom a műsort...braxa88
+1 Maximálisan adom, ezt akartam éppen leírni 😊
Sobri, ezután a döntés után nagyon kevesen fognak "bízni" a csatornában, én meg egyáltalán nem, de ez nem is számít, mert nem is bíztam bennük sohasem..
Mondjuk csak arra következtettem, a bent lévő jellemek közül 4en idegroncsok (Szandi, Anikó, Éva, Gombi), szerelmespár, Lázár László, meg Béci
Zavi igazad van, ennyit tényleg nem ér a műsor 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most mondom utoljár acigányozást fejezzük be. Jó ember van és rossz ember van. Legyen magyar, cigány, zsidó, férfi, nő, azeri, vagy örmény. Vannak sztereotípiák, melynek jó része amúgy igazságon alapszik, de nem húzható rá mindenkire. Erre példa Gombi és Béci közti emberi különbségek.

Elhiszem, hogy vannak előítéletek, nekem is vannak, de mint modi ezt nem engedhetem és nem is fogom. Ezt fonalat itt vágjuk el, különben 1 napra bezárom a topikot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
De Ogli G viszont volt börtönben és onnan kapta a neontól a vitaminokat 😀 😀
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
nézem itt az élőt, Béci azzal kezdte (még mielőtt Olivér elköszönt volna) még az udvaron, h Olivér haverjai végig fenyegették a műsor alatt, olyanokat mondtak neki h ha kimegy majd elkapják, stb...Danna
NOSCHEZ,ZENK ,stb))) van mitol felnie )

Just Win Baby!
több mint 15 éve
ha' beokadok hogy beci ment vissza.. szopjon le az rtl. ezt a senkit meg ugy pofan kellett volna verni hogy belefurodjon a diszletbe. respekt olinak h tudott magan uralkodni. ez a fasz meg jatsza hogy o csoro nyaladzo(lasda zsofis reszt stb rilmadafaka' de a klippjebe millas sportkocsival rajol 1 3em. medences haz elott es osztja h mindenkit megbasz..ja es h szabalyok sz.int el otthon is..de arrol reppel h mindennap csakapiabulipina.azokat szanom akik megeszik amit jatszik.. jtbon fennvana klipp. young g fasztuggya mi a cime. alek remelem kisopri. a hugaval 1utt. fuckoff vv4Raider89
Lehet, hogy most egy világ törtik össze benned, de Ganxsta Zolee se gengszter, Ogli G is kölcsönautókkal készít klipet, és Dopeman se baszott meg minden nőt, és azok lányát is.
A mainstream rap csak egy zenei műfaj, ahova mondjuk egy rockdobos is kiállhat, és eljátszhatja, hogy ő gengszterrepper.