TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mondjuk azokat az embereket sem értem akik így túlreagálják Buci kis kalandozását... mintha láncfűrésszel kiscicákat mészárolt volna le friss csecsemőgerincekkel.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A mai online kérdésünk: Buci meddig ne kapjon alkoholt és drogot vezetés előtt?

1. Csak a ma estét bírja ki valahogy.
2. A bírósági tárgyalás végéig csak kihúzza.
3. Majd ha kijött a börtönből meglátjuk.

Ez az ember ugat, hogy ő a 3-ast választaná a lakóknak? De hát ők csak egy ajtót taroltak le.... :oMatthew99
A legjobb akkor is az volt, amikor úgy búcsúzott el, hogy "Óvatosan vezessenek". Vagy valami hasonló, de a vezetés benne volt. LOL.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
A mai online kérdésünk: Buci meddig ne kapjon alkoholt és drogot vezetés előtt?

1. Csak a ma estét bírja ki valahogy.
2. A bírósági tárgyalás végéig csak kihúzza.
3. Majd ha kijött a börtönből meglátjuk.

Ez az ember ugat, hogy ő a 3-ast választaná a lakóknak? De hát ők csak egy ajtót taroltak le.... :o

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ezt még nem írtam, de megjegyezném. Anikó egyre jobban bejön. nagyon megpulykáznám. látszik, h rendesen áhítozik a *szra. 😊Zsoca
te meg puncira 😀briareos
😀 valóban. egy hete 99 van, be se mertem írni.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Olivér ha anniyra marhára beépített akkor az RTL nem engedi neki hogy kivigye Bélát, ő még mindig elég nagy fan favourite aki később jól jöhet.JayB
Ugyan mire? Béci is ugyanolyan mellényúlás volt, mint mondjuk Zsófi, vagy a házaspár. Semmit nem rak hozzá érdemben a műsorhoz. Jó ötletnek tűnt, de már nem az, ennyi.
Egyébként ha néztél a héten adásokat, láthattad, hogy elkezdték leépíteni Bécit, sok apró trükkel. Szakmailag szólva "elkezdték bekenni szarral".
Sobri Jóska
Nem néztem semmit se, 1 hétig ember voltam 😊
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
ezt még nem írtam, de megjegyezném. Anikó egyre jobban bejön. nagyon megpulykáznám. látszik, h rendesen áhítozik a *ra. 😊Zsoca
te meg puncira 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olivér ha anniyra marhára beépített akkor az RTL nem engedi neki hogy kivigye Bélát, ő még mindig elég nagy fan favourite aki később jól jöhet.JayB
Béci egy büdös nagy fasz, és semmi showelem nincs benne miatta meg a tesója miatt én egy percig nem nézném a VV-t
szerk Sobri közbe leirta szebben
több mint 13 éve
ezt még nem írtam, de megjegyezném. Anikó egyre jobban bejön. nagyon megpulykáznám. látszik, h rendesen áhítozik a *szra. 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ugyan mire? Béci is ugyanolyan mellényúlás volt, mint mondjuk Zsófi, vagy a házaspár. Semmit nem rak hozzá érdemben a műsorhoz. Jó ötletnek tűnt, de már nem az, ennyi.
Egyébként ha néztél a héten adásokat, láthattad, hogy elkezdték leépíteni Bécit, sok apró trükkel. Szakmailag szólva "elkezdték bekenni szarral".

Viszont ami vicces, hogy Gombiról még akkor is megfeledkeztek, amikor mindenkit megkérdezett Buci, hogy "van e esélyed megnyerni a játékot?", Gombi ott is kimaradt, mint ahogy szinte sosem látszik az összefoglalókban. Tuti favorit.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Én azon gondolkodtam, hogyha Oli kiviszi Bécit és ha Béci netalántán kinn marad, akkor Gigike hogyan/kire fog jelet tenni? Nem lesz benn a bátyó, hogy mint egy mentalista szórja az infót Giginek telepatikus módon. Mert ugye ők nem taktikáznak.tüsi91
majd nem taktikázik akkor Lacival....

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én azon gondolkodtam, hogyha Oli kiviszi Bécit és ha Béci netalántán kinn marad, akkor Gigike hogyan/kire fog jelet tenni? Nem lesz benn a bátyó, hogy mint egy mentalista szórja az infót Giginek telepatikus módon. Mert ugye ők nem taktikáznak.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Olivér ha anniyra marhára beépített akkor az RTL nem engedi neki hogy kivigye Bélát, ő még mindig elég nagy fan favourite aki később jól jöhet.
több mint 13 éve
Olivér viszi Bécit,aki kint is marad.
Kell most ez az Anikó-Olivér szál a népnek.
De ez lesz a legkeményebb párbaj,az biztos.Newman
Az, hogy a végén 51-49-et fognak kiírni semmit nem jelent. Ettől még nem kemény a párbaj, mert a már leírt metódus miatt, kizárt, hogy Olivér kiessen, vagyis 100%, hogy ő nyer, tehát már most 100-0 a valós helyzet, mint egy pankráció bajnoki meccsen. Mielött bemennek a szereplők a ringbe, már 100-0, hogy ki fog nyerni, de attól még a nézők egy szoros, látványos, hullámzó küzdelmet látnak, nem olyat, hogy az első ütéssel KO, és nyer akinek nyernie kell.Sobri Jóska
jó,akkor,úgy mondom,hogy akinek nincs Sobri nevű fórumozó társa,annak ez lesz a legizgalmasabb párbaj 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azér kiváncsi lettem volna hogy anikó mennyire lett volna frigid tegnap...
több mint 13 éve
De ez lesz a legkeményebb párbaj,az biztos.Newman
Az, hogy a végén 51-49-et fognak kiírni semmit nem jelent. Ettől még nem kemény a párbaj, mert a már leírt metódus miatt, kizárt, hogy Olivér kiessen, vagyis 100%, hogy ő nyer, tehát már most 100-0 a valós helyzet, mint egy pankráció bajnoki meccsen. Mielött bemennek a szereplők a ringbe, már 100-0, hogy ki fog nyerni, de attól még a nézők egy szoros, látványos, hullámzó küzdelmet látnak, nem olyat, hogy az első ütéssel KO, és nyer akinek nyernie kell.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyértelmű BéciCowboykarcsi
Dehogyis! Nemolyan tökös gyerek ő, h kivigye. Megint választ egy gyengét, aztán plusz 1 bónuszhét, és majd meglátjuk.roniadi
Ezek után Bélát kell kivinnie! Ha Bélát viszi van esélye a győzelemre, ha mást, akkor azzal szembeköpi a nézőket, akik rá szavaznának!
Kinek kellene egy szájhős?catattack
gondolom te sem láttál még nekedvalóvilág műsort.. (amiben egyébként Istentelen Bence annyira kopizza Balázst, hogy az összes gesztikulációja, mimikája, minden apró mozdulata dettre ugyanaz, mint Balázsé...)
Aki szavazóképes, az úgy van vele, hogy ha Olivér horogkeresztel a faszán addig kúrja Anikó száját, amig meg nem fullad, akkor is, Oli mindörökké... Tök mindegy, hogy értelmes indokok vannak-e, vagy mivan, aki akit szeret, azt mindddddddiiiiiiiiiiig minden körülmények között.. 😊

egyébként szerintem is kiviszi, hacsak az rtl nem szól valamiért, hogy ne -amit most nem hiszek-, akkor sztem 1000 hogy őt viszi.
több mint 13 éve
ha Olivér kiviszi a Bécit, akkor azt a legjobbkor teszi. jól keveri a lapokat.
ha Gigi már kiesett volna, akkor jobban képben lenne de így. feleslegesen feszülnek és segget csinálnak a szájukból.... főleg, h az Olivér-Anikó szál igen jó lehet. eddig nem voltam biztos benne, h Oli kiviszi Bécit. most már igen. főleg, hogy így beharangozta.

kemény lesz így is

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jelenleg bárkit visz ki Olivér 100%, hogy ő megy vissza. Az Anikóval bonyolódó dolga miatt is, meg azzal, hogy ő "csinálja" a műsort, hogy ne laposodjon el az egész. És valószínűleg azért is akarta a jelet, mert ő is tudja, hogy ő megy majd ebből a párbajból vissza, bárkit is választ.
több mint 13 éve
De ez lesz a legkeményebb párbaj,az biztos.

több mint 13 éve
És csak mint érdekességet jegyzem meg, hogy egy ilyen szavazásnál, ahol semmi menetközbeni infót nem kap a néző, csak kerekített százalékokat, egy szoros párbajba mindenféle effektív csalás nélkül bele tud nyúlni az adó.
Például ha mondjuk van egy 52-48 mondjuk Béci javárra, az valójában azt jelenti, hogy 10ezer leadott szavazat esetén 400 szavazat a differencia. Ezt pár szerkesztőségi mobilról pillanatok alatt meg lehet fordítani, mondjuk 800 valós szavazattal, ami kerül a műsor költségvetésének 800x300, vagyis 240ezer forintba, aminek a fele amúgy is a produkcióé. Vagyis 100milliós műsornál 100ezres nagyságrendből az marad bent, csalás nélkül! aki a csatorna számára kívánatosabb.
Szerintem Olivér nem akart volna párbajozni menni, ha nem tudná biztosan, hogy a haverok (vagyis az RTL) visszaengedik.
És már a szájhősködése -vagyis, hogy úgyis Bécit viszi- is ezt készítette elő, hogy Béci repüljön.
Mivel, ha Olivér nem tudná ezeket mind, akkor hülye lett volna kendőt kérni, párbajra menni, akkor a spanjaival kiválasztatja mondjuk Gigi-t, és hagyja, hogy vergődjön Évával.
De mivel -szerintem- tuti infója van, vele szedik ki most Bécit.

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Dehogyis! Nemolyan tökös gyerek ő, h kivigye. Megint választ egy gyengét, aztán plusz 1 bónuszhét, és majd meglátjuk.roniadi
Ezek után Bélát kell kivinnie! Ha Bélát viszi van esélye a győzelemre, ha mást, akkor azzal szembeköpi a nézőket, akik rá szavaznának!
Kinek kellene egy szájhős?catattack
Ez ok! Én is örülnék neki ha kivinné, de sztem nem fogja. Nem meri beválallni, mint ahogy a "legjobb barátjának" is hazudott a pezsgőről, holott igenis emlékezett a dolgokra. Ha kiri csávó lenne nem kamuzott volna face to face énlázárlászlónak sem. Mondom ez csak egy megérzés. Pedig, ha vmikor akkor most kivághatja Béla királyt. Később már csökken az esélye vele szemben. Itt osztom Sobri véleményét.

több mint 13 éve
Az RTL-nek az lenne az érdeke, ha a következő hétben erősen rámennének erre az Olivér-Anikó lamúrra és Enikő nem menne el a párbajra, majd szépen így visszaküldeni Olivért Béci ellen. Akkor lenne igazán kavarodás, ugye se feltöltődés a pici szerelme által, csak az agyalás és a kiborulás h miért nem volt ott... aztán jönne h akkor "b+" és összejön Anikóval. Utána való héten meg Évát kirakni Gigi ellenében, h megbontsák azt a négyest is, illetve ötöst vagy már nem tudom hol mennyien vannak. 😀

1 hét alatt még sok minden történhet, de Enikő helyében nekem már ennyi is elég volna ahhoz h ne menjek el. Mondjuk addig még Olivér kismilliószor előadhatja a bűnbánó szerelmest.Danna
Valamint azt ne felejtsd el, hogy mit beszéltek meg előzetesen. 😊
Lehet Enikő is "be van avatva" abba, ami történni fog.
Amúgy 1 hét alatt annyira sok dolog történik, hogy 1 hete alakultak meg a "hatok" Béci vezetésével, Lázárlászló segítségével, és komoly erők megmozgatásával (lol), Anikó szellemi munícióival, és fogadkoztak, hogy agyonjelelik Évát, valamint nem vegyülnek a négyekkel, stb. Erre Béci, Gigi jel Anikóra, Laci jel Olivérre, miközben tudja, hogy Oli akarja a jelet, Anikó szerelmet vall a főgonosz Oli-nak, stb stb.
Ha Laci, Gigi, Béci és Anikó jelöli Évát, akkor Éva megy párbajra.
Így viszont akit Oli visz, az ki is esik, személy szerint nem hiszem, hogy Olivért 10 embernél kiszednék. 5-6-nál simán, de most még nem.

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Béci megy haza.
Már a hét elején elkezdte az RTL "fel(le)építeni" azt a karaktert, akit majd nagyon szoros, 1-2%-os csatában lenyom Olivér.
A VV1-ben is úgy volt Majka, hogy mennyire szereti az ő kis menyasszonyát, aztán a félhivatalos Maya Gold affér, majd a műsor vége után izibe' "kihülő" kapcsolat, majd a celebkurvák szép sorban, Debreczeni Zita, Fresh Andi, Kiss Ramóna, stb.
Olivér is hülye lenne kihagyni azt a ziccert, hogy meghúzza a fél celebvilágot.
Valamint simán benne van a pakliban egy "igazi" villaszerelem, amit a szerkesztőhaverokkal találnak/tak ki. Enikő amúgy se túl hiteles feleségjelölt. Majd kiderül, hogy ezt megcsinálják, vagy ennyire nem nyúlnak bele a műsorba, mivel megy ez szépen enélkül is.Sobri Jóska
na baze, egyik haverom is pont ma délután Majkához hasonlította Olivért, pont a Maya goldos miatt, csakhogy ő Anikó miatt, érdekes 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Kinek kellene egy szájhős?
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Az RTL-nek az lenne az érdeke, ha a következő hétben erősen rámennének erre az Olivér-Anikó lamúrra és Enikő nem menne el a párbajra, majd szépen így visszaküldeni Olivért Béci ellen. Akkor lenne igazán kavarodás, ugye se feltöltődés a pici szerelme által, csak az agyalás és a kiborulás h miért nem volt ott... aztán jönne h akkor "b+" és összejön Anikóval. Utána való héten meg Évát kirakni Gigi ellenében, h megbontsák azt a négyest is, illetve ötöst vagy már nem tudom hol mennyien vannak. 😀

1 hét alatt még sok minden történhet, de Enikő helyében nekem már ennyi is elég volna ahhoz h ne menjek el. Mondjuk addig még Olivér kismilliószor előadhatja a bűnbánó szerelmest.