TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Buci nekünk nem kell belegondolnunk, NEKED kell belegondolni milyen lehet 😊
több mint 13 éve
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?DuffÉvával így átlagban kiadják a 72-es átlagot szerintem.
több mint 13 éve
Duff
3 133
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?
több mint 13 éve
Minden vasárnap van PR, most is volt, még szép fotókat is tettem bele, a 3517-es hsz.ben található. 😊
több mint 13 éve
Eheti PR nem lesz?az a párbajok után van sztem, és volt most is 😊 (béci volt a last airbender 😊)
Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀Sonics
több mint 13 éve
Eheti PR nem lesz? Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀
több mint 13 éve
Bocs ha volt már...http://videa.hu/videok/tudomany-technika/netezz-biztonsagosan-biztonsagos-bongeszes-internet-IcCA5tAgfGOT7sVO
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Olivér - Gigi, Laci - Gombi,
a maradék kettő, nehogy valakinek hiányérzete legyen. 😊
több mint 13 éve
Szülő-gyerek nap van a villában,párba vannak osztva,eddigi párok akik kiderültek számomraBéci-Szandika
Alekosz-Anikó
Éva-Jerzy
(elöl a szülő,másik a gyerek)
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az a baj hogy ezek már annyira utálják egymást hogy itt sosem lesz jó hangulat, és még csak a műsor felénél sem vagyunk. RTL-nek lassan el kell gondolkodnia nagy mennyiségű marihuána beszerzésén hogy valamivel fokozzák a kedélyeket és oldják a feszültséget...
több mint 13 éve
Igen. Van olyan amikor a csatorna által elképzelt dolgok a visszájukra fordulnak. Engem abszolút nem érdekel az Anikó Oli vonal. Tényleg kezd laposodni.ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.tenorx
btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
több mint 13 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.
btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
több mint 13 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...peachÉva és Szandika leépítő kampány a műsor eleje óta van, mégis ott van még mindkettő.
több mint 13 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Pluszegyahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszironiadi
Oli kezd bekattanni, kezd sok lenni ez a csapkodás meg kiborulás. Ja és persze aranyköpés gyanús mondat is volt ma, "Sztenderre tettél mint egy Simsont a nyár végén" 😀 😀
több mint 13 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszi
több mint 13 éve
Duff
3 133
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.
több mint 13 éve
elkezdtem az első oldaltól olvasgatni most a fórumot. nagyon meguntam a 10.-nél, de voltak jópofa képek. van olyan aki követte folyamatsoan a vv-t és lementette ezeket a képeket? ha van, akkor ő felrakhatnágombi szolireklámja pl zseniális.
több mint 13 éve
akkor mát ketten vagyunk 😀 , persze én csak látatlanból online 😂Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊Zsoca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊
több mint 13 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/stohl-andras-alkoholproblemai-2043431/vadibandiEhhez a cikkhez szépen társítható lenne az általam kreált online szavazás 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Max mivel Anikó köztudottan nem jön izgalombe egy férfi nemszervtől, felcsatol magának egyet, és megpakolja hátulról Kolosit. 😀
több mint 13 éve
Várjál azért még, Anikó beleszerethet még halálosan Kolosi Péterbe is... 😀😀fetomySok viszonzásra ott se számíthat. 😊