NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 631
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nah eddig a Zsófiról nem derült ki semmi, de ha utána járunk lehet valami 100%Teen Anal Attack vol.12 előkerül...HanniLaciról meg jófajta NDK-s 18+os 😊
több mint 13 éve
Nah eddig a Zsófiról nem derült ki semmi, de ha utána járunk lehet valami 100%Teen Anal Attack vol.12 előkerül...
több mint 13 éve
Mi lehetett a nőknél az első kérdés a jelentkezési lapon?Kivételt képez a
Ön volt prostituált?
Ha a válasz nem,akkor köszönjük hazamehet.Bazzani
- nem, de szeretnék.
több mint 13 éve
Meg is lepődtem volna,ha nem derül ki semmi róla.http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/22/hivatasos_kurva_volt_a_villa_asszonya/vadibandiennek fényében Alekosznak is könnyebb dolga leszkonqueror
Mi lehetett a nőknél az első kérdés a jelentkezési lapon?
Ön volt prostituált?
Ha a válasz nem,akkor köszönjük hazamehet.
több mint 13 éve
mikre nem figyelszÉva érdekes karakter, kár lenne kivágni. Amúgy mi az a betegség amiről mindig beszélnek nála? Sobri jelentkez! 😀JayBklausztrofóbiás. ha leengedik a redőnyt ami az udvart eltakarja, akkor bepánikol.
de lehet másik pánikbetegsége van, de ez feltűnt már.Höri
több mint 13 éve
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/22/hivatasos_kurva_volt_a_villa_asszonya/vadibandiennek fényében Alekosznak is könnyebb dolga lesz
több mint 13 éve
Éva érdekes karakter, kár lenne kivágni. Amúgy mi az a betegség amiről mindig beszélnek nála? Sobri jelentkez! 😀JayBklausztrofóbiás. ha leengedik a redőnyt ami az udvart eltakarja, akkor bepánikol.
de lehet másik pánikbetegsége van, de ez feltűnt már.
több mint 13 éve
Éva érdekes karakter, kár lenne kivágni. Amúgy mi az a betegség amiről mindig beszélnek nála? Sobri jelentkez! 😀JayBtudathasadás gondolom 😀 kettőből négy embert ez sújt
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva érdekes karakter, kár lenne kivágni. Amúgy mi az a betegség amiről mindig beszélnek nála? Sobri jelentkez! 😀
több mint 13 éve
sokáig nem fogja húzniÉva ha visszamegy, 2 hét múlva kirakják megintHöriszerintem ez jelenleg még megjósolhatatlan, hogy a következő utáni duelre kit savaznak kikonqueror
több mint 13 éve
Éva ha visszamegy, 2 hét múlva kirakják megintHöriszerintem ez jelenleg még megjósolhatatlan, hogy a következő utáni duelre kit savaznak ki
több mint 13 éve
ma párbaj (ők még nem tudják). várom a tippeket, de szerintem egyértelmű, hogy Éva győz, Leonidasz pedig elbukikÉva:
+sokat pofázik
+benne van a vita bármikor
+ki tudja akasztani Gombit 😀
+visszaszól, ha csesztetik
+Olivérrel most jobban vannak, de bármikor újra mehet a fight
+hatan raktak rá jelet, ergo vannak még ellentétek függőben, még ha többnyire rendezte is azokat
+karaktere jobbna megéri az RTL-nek
+társak örülnének, ha visszatérne lelkileg megerősödve
+felfelő ívelő formát mutat, ezt talán túlságosan is hangsúlyozza ("ez az igazi Éva, igen")
+nagyon vissza akar menni
-idegesítő néha a vinnyogása
-tipikus "hülyepicsa" (bocs Danna, ha olvasod, de gondolom az archetípus neked sem ismeretlen 😊 )
-legkevésbé eyecandy, ez zavaró lehet sokaknál (Nagy Alekosznál semmiképp sem)
Leonidasz:
+Höri kollégám által említett Miló faktor, a VV-ben sokszor bejön, ha szürke egér vagy
+jókisfiú, van akinek ez is bejön (ritka)
-kussol
-nem vesz részt semmiben
-egyszer szólalt meg, akkor is a mostani ellenfelével veszekedett ("mondtam, hogy kussoljon, erre itt csipog")
-a sokak által utált Zsuzsi bizalmasa volt, ergo a Zsuzsi haterek ellen fordulhatnak, Zsuzsi fanok meg nincsenek kb
-Zsuzsi kiváltával még a 18+ eksön reménye sem tarthatja benn, pláne miután bejelentette, hogy kapcsolata van(?)
-nem növeli a nézettséget, az RTL is kilőheti
-még a lányoknál sem eyecandy
-kicsit talán beletörődött sorsába, a küzdőszellem teljes hiánya
-csalódtak benne a nézők, nagy csajozáskat és bulit ígért, aztán mikor lesmárolták akkor is annyit mondott "ne, ne". az, hogy Zsuzsi kiveri neki, az nem elég
-a pure fucking József Attila fanok még neheztelnek rá a beszavazós szófordulat miatt 😀
több mint 13 éve
egy körszakállas csávó megfogalmazta a lényeget: "Már megint balhéztok, az lesz a vége, hogy 3 hétig nem kapunk piát, és én fogom megszívni a legjobban." 😂 Szóval azért vannak itt is rokonlelkek, úgy látom. 😀TheMileHighCityNagy Alekosz Mester _O_ :cool:
több mint 13 éve
Tegnap hajnalban meccs előtt már nem tudtam aludni, haver mondta, hogy nézzek bele a VV live stream-be, mert nagy balhé van. Na, mire rávettem magamat, hogy én ilyeneket nézzek, addigra már csak a zöldkendős srác szidott valakit nagyon a többieknek, nagyjából 5 percig néztem, nem értettem az egészből semmit, mígnem egy körszakállas csávó megfogalmazta a lényeget: "Már megint balhéztok, az lesz a vége, hogy 3 hétig nem kapunk piát, és én fogom megszívni a legjobban." 😂 Szóval azért vannak itt is rokonlelkek, úgy látom. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bóklásztam a youtubon és kezembe akadt ez a számhttp://www.youtube.com/watch?v=baurmYHPhqQ&feature=related
amiről eszembe jutott az egyetlen reality amit tényleg szerettem. a BÁR első része. Messze a legjobb arcok voltak benne és abszolút nem volt megjátszott retek. nagyon jó kis muffok voltak benne és mindenki alkesz volt egyfolytában 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Anikó is buta mint egy növény de legalább nem próbál okos lenni, ez nagy pozitívum, nem egy Évi vagy Zsuzsi vagy Szandika.http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyNekem jobban bejönnek azok a nők, akiknek a mellük nagyobb, mint a hasuk. De pedomaci komázná, az biztos.
Szerintem Gombi a legnagyobb favorit, figyelembe véve az eddigi VV-ket. Kezdhetsz vele megbarátkozni.Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Meglepően Anikó a legértelmesebb.
Még a Béci féle cigányok is a nyakába ugráltak a prostinak amikor kiment.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.Bazzani
Azért Anikót és az értelem szavakat egy mondatban szerepeltetni nagyfokú merészség.Sobri Jóska
több mint 13 éve
jaja 😊gabtsiAztarohadt élet ezen most összeomlottam 😂 😂 😂
több mint 13 éve
De pedomaci komázná, az biztos.Sobri Jóskajaja 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyNekem jobban bejönnek azok a nők, akiknek a mellük nagyobb, mint a hasuk. De pedomaci komázná, az biztos.
Szerintem Gombi a legnagyobb favorit, figyelembe véve az eddigi VV-ket. Kezdhetsz vele megbarátkozni.Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.Bazzani
Azért Anikót és az értelem szavakat egy mondatban szerepeltetni nagyfokú merészség.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊FarkyErre bizony jár a +1. 😀
több mint 13 éve
http://aletatet.blog.hu/2010/12/21/aniko_zuhanyzasa 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ezzel a Gombával mi a tököm van??FarkyÉrzékeny homoszexuális.
Ennyit a tartásról,meg a tutirárakomajelet-ről.