TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
Azért Olivér egy kegyetlen hányinger kavarógép ember.
Ok,hogy beépített meg minden.
De ezt is lehet gerincesen csinálni.

Zsófit meg nem is tudom,hogy milyen bogár értelmi szinvonalához lehetne hasonlítnai.

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 098 — #NoStress
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:

10 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99, Hanni, Little Jarry, roniadi

6 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky, kristof

2 tipp Laci : Bazzani, F.Scleck

0 tipp Gina : -Sobri Jóska
én azt tippeltem, hogy kizárják Olivért 😛 😀Hurka
Meg Hörinek is be lehet írni Lacit 😀Bruce
Akkor írom be, ha szavaz rá 😊
Höri VV-szakíró, ő nem kapkod, kivárja a megfelelő pillanatot, és majd szavaz akkor.
lacira nem okos dolog szavazni szerintem, de majd kiderül.

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto

10 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99, Hanni, Little Jarry, roniadi

én azt tippeltem, hogy kizárják Olivért 😛 😀Hurka
Meg Hörinek is be lehet írni Lacit 😀
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107

én azt tippeltem, hogy kizárják Olivért 😛 😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 098 — #NoStress

0 tipp Gina : -

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szavazok Lacira. 😀

több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
érik a Laci tippem amit még kiválasztás előtt írtam 😉
http://www.youtube.com/watch?v=2VCUyfvB7P8&feature=sub

(a video címe se semmi 😀 )Höri
Már régebben mondta, hogy Bécit vagy Lacit hívja, mert őket tartja erősnek és mivel ő nyerni jött, jobb ha hamar eldől, hogy van-e esélye. Most meg már egyértelmű, hogy akkor Lacit lesz a szerencsés, ő szavazott rá. Mondjuk még az is lehet, hogy segget csinál a szájából és mást hív ki, de mivel beépített ember, ilyenkor még tök mindegy kit választ, bent kell maradnia.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
érik a Laci tippem amit még kiválasztás előtt írtam 😉
http://www.youtube.com/watch?v=2VCUyfvB7P8&feature=sub

(a video címe se semmi 😀 )

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
te kis fasz 😀 erről le is maradtam
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 504 — ℧
tegnap esti adás 2 gyöngyszeme:

http://www.youtube.com/watch?v=Jeii7KgR5d8

http://www.youtube.com/watch?v=Mt57WoitBgI
😀Duff
szuverén, szuvenír, ugyanaz 😀

Látom mindkettőt te töltötted fel, további jó munkát hozzá 😀Höri
Végülis Anikó nem okostojás...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve

😀Duff
szuverén, szuvenír, ugyanaz 😀

Látom mindkettőt te töltötted fel, további jó munkát hozzá 😀

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427

😀
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 564 — Amerikai sportok rajongója
zavi karácsonyra kapsz tőlem egy szerkeszt gombot, most már használhatod nyugodtan 😀tenorx
Mit kellett volna szerkesztenem? Eddig hozzászóltam, és ott volt midnen rendbne, most meg magatától szét volt csúszva az egész. Mostmár újra jó, köszi!
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
igaza van Bandinak, de az a bajuk, hogy Lilut (vagy Balázst) nem igen veszik komolyan a bentlévők a kiválasztásnál, szóval muszáj katonás rendet tartani, különben káosz lesz.Höri
Azt az időt amit őrjöngenek simán el lehet venni az indoklásból, mert az nem az erősségük. Szóval én nem értem miért kell ez a kioktatós stílus.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Buckó mármár olyan paraszt volt, mint Máté Kriszta a leggyengébb láncszemben 😛
több mint 15 éve
Amúgy ha engem akarna alázni Stolbuzi akkor tuti visszakérdeznék,hogy "Kocsival vagy?" vagy valami hasonlót.Bazzani
Van egy cigid? 😂
Engem az akasztott ki mikor az a szerencsétlen Gombi nem bírta becsukni a bőröndöt és beszólt egy "Na melyik része nem megy Gombi?" :mad:Hanni
Arra azt kellett volna válaszolnia Gombinak,hogy:
Becsuktam,már csak el kell menekülnöm a helyszínről.

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Amúgy ha engem akarna alázni Stolbuzi akkor tuti visszakérdeznék,hogy "Kocsival vagy?" vagy valami hasonlót.Bazzani
Van egy cigid? 😂
Engem az akasztott ki mikor az a szerencsétlen Gombi nem bírta becsukni a bőröndöt és beszólt egy "Na melyik része nem megy Gombi?" :mad:
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
igaza van Bandinak, de az a bajuk, hogy Lilut (vagy Balázst) nem igen veszik komolyan a bentlévők a kiválasztásnál, szóval muszáj katonás rendet tartani, különben káosz lesz.Höri
Balázs eleve nem veszi túl komolyan ezt az egészet ergó őt sem veszik komolyan. 😊
több mint 15 éve
Szavaznék én is.
Tippem Laci.
Amikor visszakapcsolták a villát,akkor Oli épp azt mondta,hogy sajnálná kivinni Zsófit.
A múltkor ecsetelte Oli,hogy a töke kivan Lacival,meg az egész katonás viselkedésével.

Amúgy ha engem akarna alázni Stolbuzi akkor tuti visszakérdeznék,hogy "Kocsival vagy?" vagy valami hasonlót.

több mint 15 éve
igaza van Bandinak, de az a bajuk, hogy Lilut (vagy Balázst) nem igen veszik komolyan a bentlévők a kiválasztásnál, szóval muszáj katonás rendet tartani, különben káosz lesz.

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Úgy van, legyen egy kicsit szerényebb! Legalább ő! Mondjuk Lilu is kb ugyanennyire irritál amikor ott próbál parancsolgatni.

Stohlnak kéne lenni a legmegértőbbnek, hiszen vaj van a fején, legalább ne csinálná így, de aki fasz az az is marad! Semmi megbánást nem látok rajta, bár a Fábry showban a kutyaszemmel való nézést egészen sokat alkalmazta!

Börtönbe vele aztán tanuljon egy kis tiszteletet! El sem hiszem amúgy hogy vezeti ezt a műsort!
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Kicsit más.

Tegnap amikor néztem a jelölő sót kikívánkozott belőlem az alábbi jókívánság:
Te elcseszett Stohl, remélem végrehajtandó szabadságvesztést fogsz kapni és hat dagadt cigány fog seggbe baszni!

Számomra nagyon bántó, ahogy alázzák a villalakókat, még akkor is, ha ezt maguk vállalták. Ez a folytonos kioktatás, rendere utasítás Stohl részéről. Ellentmondó utasításokat ad, nem veszi észre, hogy pont azt csinálják, amire parancsot adott, majd lecseszi őket, mint a gyépéseket. Undorító és sérti az emberi méltóságot!vadibandi
Tök ugyanez jutott eszembe ma amikor megnéztem a videót a kiválasztásról. Mint a gyerekeket úgy parancsolgat nekik. Maradjon ott aki nem beszél sokat. A végén mondd ki a nevet... Jó lenne már ha őt is bezárnák kicsit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
"9. Anikó
Szerethiányos igazi bomba nő akinek fogalma sincs mennyien szeretnék kint szeretni. Idegileg ő sincs csúcson és elég sokat hisztizik, a társak ezt sokáig nem fogják szó (jel) nélkül hagyni."

Én pl nagyon tudnám szeretni, többször is 😛Farky
Anikó szvsz nem egy nehéz challenge lenne meghódítás szempontjából

ki van éhezve a szeretetre, labilis, egyszer megöleled már hős vagy abban a villafertőben a számára, Young G-nek is simán meglett volna, csak hát azok a fránya erkölcsök...konqueror
Ezek nem erkölcsök. Ez puhapöcsség. És ha már bemegy egy ilyen szituba, akkor ne játsza -csakúgy, mint majd' mindenki- a nagymamát.
Sobri Jóska
Jó énis jobban örülnék ha levarrná Anikót totálba de attól hogy van kint egy barátnője aki mellet kitart még nem feltétlen puhapöcs 😊
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Kicsit más.

Tegnap amikor néztem a jelölő sót kikívánkozott belőlem az alábbi jókívánság:
Te elcseszett Stohl, remélem végrehajtandó szabadságvesztést fogsz kapni és hat dagadt cigány fog seggbe baszni!

Számomra nagyon bántó, ahogy alázzák a villalakókat, még akkor is, ha ezt maguk vállalták. Ez a folytonos kioktatás, rendere utasítás Stohl részéről. Ellentmondó utasításokat ad, nem veszi észre, hogy pont azt csinálják, amire parancsot adott, majd lecseszi őket, mint a gyépéseket. Undorító és sérti az emberi méltóságot!

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az nem tudom volt a téma, hogy Laci állítása szerint gyengéd érzelmeket táplál Anikó irányába, kíváncsi vagyok, hogy ebből lesz e valami. pedig azt megnézném, hogy közeledik egy ilyen csajhoz.

vagy hogy ebből lenne e Béci vs Laci.

ami nem hajlik, az törik!