NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Hogy kontextusba helyezzem az egész helyzetet, és egyben infót is szerezzek...Nyilván Ágica 😎😛 blokkolnám, arra megfelel
Ágica, vagy Leo?!
Helmut Zimmer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kampman
28 294
Mi volt benne a fricska?A mondat bőven értelmezhető volt mindkettejükre.. 😊Bidenről.Tudni nem tudok semmit, de a megnyilvánulásai alapján a pozíció betöltésére szellemileg már teljesen alkalmatlan.Most Trumpról beszélsz vagy Bidenről? 😛
Kampman
Igor
Four more years of George, I'm Joe Biden's husband, I am Kamala's running mate.
És még sok másik. Lehet, hogy Donald sem a legélesebb kés a fiókban, de neki mondjuk inkább a személyisége volt mindig is problémás, Biden pedig már inkább szenilis. 10-20 éve valószínűleg simán vállalható lett volna.
Kampman
Annyira sok nem volt, volt három vagy négy a kb 1 éves intenzív kampány alatt... tegyük fel h valid concern, de ezek a 2-3 hónapos időtartamok akkor is több mint viccesek, mert ez full propaganda csak.
A harmadiknak btw amúgy pont van/lenne értelme + az elvileg pont fricska volt a repiknek...
Igor
több mint 4 éve
Alaska hogy-hogy szoros közben? azt hittem, hogy az rep. székhely. úgy látom még a CNN nem rakta Trump mellé.56%on áll
csebi
de 63-33 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Alaska hogy-hogy szoros közben? azt hittem, hogy az rep. székhely. úgy látom még a CNN nem rakta Trump mellé.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
végülis jobb később mint soha. ráérnek még megbeszélni mondjuk thanksgiving után is.North Carolina-ról meg senki nem tudja mi van, két napja konkrétan semmi nem történt.12.ig tán nem is lesz semmi, majd most ülnek össze megbeszélni hogy akkor mi is a protocoll ...
Maka
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Hogy kontextusba helyezzem az egész helyzetet, és egyben infót is szerezzek...Ágica, vagy Leo?!
több mint 4 éve
A mondat bőven értelmezhető volt mindkettejükre.. 😊Bidenről.Tudni nem tudok semmit, de a megnyilvánulásai alapján a pozíció betöltésére szellemileg már teljesen alkalmatlan.Most Trumpról beszélsz vagy Bidenről? 😛
Kampman
Igor
És még sok másik. Lehet, hogy Donald sem a legélesebb kés a fiókban, de neki mondjuk inkább a személyisége volt mindig is problémás, Biden pedig már inkább szenilis. 10-20 éve valószínűleg simán vállalható lett volna.
Kampman
Annyira sok nem volt, volt három vagy négy a kb 1 éves intenzív kampány alatt... tegyük fel h valid concern, de ezek a 2-3 hónapos időtartamok akkor is több mint viccesek, mert ez full propaganda csak.
A harmadiknak btw amúgy pont van/lenne értelme + az elvileg pont fricska volt a repiknek...
Lehet azért vagyok megértőbb vagyok, mert én bőven láttam ilyen példát, még velem is előfordul az ilyen harminciksz évesen (főleg keményebb munkanapok végefele..), hogy elrontok 1-1 szót a mondatban...
Meg láttam szellemi leépülést is idős rokonoknál... 😕 és szerintem a kettő nagyon nem ugyanolyan módon manifesztálódik / nem kéne keverni.
Ironikusnak tartom az ilyen típusú aggódást egy olyan elnök szájából, akinek az asztaláról papírokat kellett lopkodni/dugdosni vagy aki atomot akart dobni egy hurrikánba... :shrug:
Nem tudom melyik jobb/veszélyesebb a kettő közül.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
hden
339
"I have the best words"Tudni nem tudok semmit, de a megnyilvánulásai alapján a pozíció betöltésére szellemileg már teljesen alkalmatlan.Most Trumpról beszélsz vagy Bidenről? 😛
Kampman
Igor
www.youtube.com/watch?v=UE9BXkQ-SRc
több mint 4 éve
Én már-már azt gondolom, hogy mindenki load manage-dzsel tolja a számlálást, várja a többi államot, hogy ott legyen vége, ne náluk.perel ott is ahol még meg se fordult
Mondjuk meg is értem, mert tegnap ahol átfordultak a dolgok, ott Trump egyből megjelent pereskedni, gondolom senki nem akarja még a hetekig tartó cécót. 😀
Maka
több mint 4 éve
Maka
2 760
Én már-már azt gondolom, hogy mindenki load manage-dzsel tolja a számlálást, várja a többi államot, hogy ott legyen vége, ne náluk.Mondjuk meg is értem, mert tegnap ahol átfordultak a dolgok, ott Trump egyből megjelent pereskedni, gondolom senki nem akarja még a hetekig tartó cécót. 😀
több mint 4 éve
North Carolina-ról meg senki nem tudja mi van, két napja konkrétan semmi nem történt.12.ig tán nem is lesz semmi, majd most ülnek össze megbeszélni hogy akkor mi is a protocoll ...
Maka
több mint 4 éve
Maka
2 760
Csak tudnám a mostani híradóban az ABC news miért az éjféli (nálunk) adatokat mutatjaMert azóta nem történt nagy változás.
Chargers LT
Georgiában és Nevadában majd egyben ömlik be az adat, de szerintem ez is inkább késő délután.
Arizonában ugye katyvasz van.
Pennsy igazából eldőlt Bidennek, csak ott van a legnagyobb szenvedés minden miatt, így még szerintem ma se biztos, hogy átfordul “hivatalosan”.
North Carolina-ról meg senki nem tudja mi van, két napja konkrétan semmi nem történt.
több mint 4 éve
Kampman
28 294
Bidenről.Tudni nem tudok semmit, de a megnyilvánulásai alapján a pozíció betöltésére szellemileg már teljesen alkalmatlan.Most Trumpról beszélsz vagy Bidenről? 😛
Kampman
Igor
több mint 4 éve
csak ha jól látom még mindig 8k a különbség ezért nem értemnevadában mikor várható eredmény?ott elvileg leálltak helyi idő szerinti esti számlálással, reggel állnak neki újra, ami itt asszem olyan délután 5-6 lehet majd mikor nekikezdenek.
Negritis
csebi
de akkor egybe dobják majd ki?
több mint 4 éve
nevadában mikor várható eredmény?ott elvileg leálltak helyi idő szerinti esti számlálással, reggel állnak neki újra, ami itt asszem olyan délután 5-6 lehet majd mikor nekikezdenek.
Negritis
több mint 4 éve
Tudni nem tudok semmit, de a megnyilvánulásai alapján a pozíció betöltésére szellemileg már teljesen alkalmatlan.Most Trumpról beszélsz vagy Bidenről? 😛
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nevadában mikor várható eredmény?
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20201105/amerikai-elnokvalasztas-egy-varosban-bevetettek-a-nemzeti-gardat-hogy-megfekezzek-a-zavargasokat-456028Jaja, most néztem az ABCn
Negritis
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20201105/amerikai-elnokvalasztas-egy-varosban-bevetettek-a-nemzeti-gardat-hogy-megfekezzek-a-zavargasokat-456028
több mint 4 éve
Csak tudnám a mostani híradóban az ABC news miért az éjféli (nálunk) adatokat mutatja
több mint 4 éve
nem tudjuk, hogy hányan számolnak. lehet 3000 ember akkor már az óránkénti 1 nem tűnik soknak 😊Georgiában közben folytatják este is a számlálást, állítólag óránként 3000 körül tudnak számolni.hát míg visszacsekkolgatják a sok Jimmy Smith-t, hogy tényleg az-e az aláírása,- ahhoz képest kurvagyorsak
csebi
sutianap
több mint 4 éve
Georgiában közben folytatják este is a számlálást, állítólag óránként 3000 körül tudnak számolni.hát míg visszacsekkolgatják a sok Jimmy Smith-t, hogy tényleg az-e az aláírása,- ahhoz képest kurvagyorsak
csebi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Georgiában közben folytatják este is a számlálást, állítólag óránként 3000 körül tudnak számolni.
több mint 4 éve
szóvalFili 70% feldolgozottságnál (magasan a legalacsonyabb) 80%os Bájden vezetésnél
akkor Pa. el is dőlt
tettel
cselekedettel
ezér hallgat a repi központ, csak idő kérdése
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
grindrtinderen?előtte ráírtak fb-on 😀Te figyelj csebi, hadd kerdezzek mar egy offot amin multkor gondolkodtam a Trump-Orban random telefonhivason.meg tudom érteni amúgy, el is magyarázták. nem tudsz napi 24 órában számolni, pihenni is kell, hogy ne hibázz. valamint folyamatosan jönnek be levélszavazatok is (pl katonáké is) azokat nem lehet megszámolni amik még nincsenek benn.Ez is milyen már.Arizonában már csak 69k az előnyde elvileg a következő batchek már Bidennek kedveznek. több eredmény már csak következő nap lesz helyi idő szerint
Negritis
csebi
Majd holnap folytatjuk, majd csütörtökön lesz eredmény, majd jövő héten megszámoljuk.
Mégis mi a rossebet csinálnak addig?
Kampman
nálunk is úgy van, hogy a követségen leadott szavazatokat összekeverik egy választókörével, hogy ne lehessen könnyen beazonosítani, így annak a körnek a szavazatait később tudjuk meg.
csebi
Hogyan van a protokoll ilyen esetben? Ugye amikor a Budapestre delegalt USA nagykovet a Feher Hazban volt Trumpnal, hogy lemondjon, Trump felhivatta Orbant random otlettol vezerelve. ORban szerint otthon fozocskeztek eppen amikor jott a hivas, tehat egy otthoni vagy mobil eszkozre.
Hogyan mukodik ez? Gondolom Orban szama ott meg volt a Feher Haz adatbazisaban, mivel azonnal felhivtak es nem kellett a kulkepviseletet meg egyeb helyeket zargatni direkt telefonszamert.
Viszont a kornyezetbol az jon le, hogy nem is ORban kabinetirodajat hivtak, hanem otthon a maganszamat. Van egy vonala amire barmikor becsoroghetnak a kulfoldi vezetok? Ez eleg kockazatosnak tunik nemzetbiztonsagi szempontbol.
undisputedly
NB2
csebi