USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 007
Arizonanál 14% hiányzik, az kb 350.000 szavazat, de Biden vezet 93.000el.
Ott Trump talán már nem fordít.
Csak asszem Arizona nem ad 17 elektort, ami még hiányzik.
Chargers LT
AZ 11
Nevada 6
Negritis
De Nevada nem lesz meg addig. Szoval szundikalj 😉
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Faszom aludni kéne én meg itt telóról hesszelek 😊
Negritis
Nem érdemes, max ha tudod, hogy 3-ig kibírod, addigra Georgiával és Arizonával eldőlhet
Rynald
Tudom h nem érdemes 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Chargers LT
AZ 11
Nevada 6

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
Negritis
Nem érdemes, max ha tudod, hogy 3-ig kibírod, addigra Georgiával és Arizonával eldőlhet
több mint 4 éve

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Georgia-ban 185.000 szavazat van még, de 57 ezer körül vezet Trump
Klaci79
Nagyjából kétharmad-egyharmad arányban kell a maradékot behúznia Bidennek. A CNN-en éppen azt mondták, hogy ma reggel óta átlagban 71%-ot hoz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Georgia-ban 185.000 szavazat van még, de 57 ezer körül vezet Trump
több mint 4 éve
És ez pl hogyan lehetséges?
"Two more batches of Pennsylvania vote were reported: 23,277 votes in Philadelphia, all for Biden..."
r.baggio
A Trumpi értelmezésre vagy kíváncsi, vagy a Bidenire? 😊

(Amúgy nem tudom. Lehet, hogy megszámolás után külön gyűjtik egyiket és másikat, és utána külön is jelentik le a csomagot. Más indok nem jut eszembe hirtelen.)
peterk2005
Bármilyen logikus magyarázatra. A zárójelben írt akkor lenne elfogadható, ha előtte/utána lenne egy olyan is, aminél van csak trumpos, de olyat senki nem tudott még linkelni
r.baggio
A múltkori 100k ről kiderült H vmi AI hiba

több mint 4 éve
 twitter.com/NudeEskimo/status/1324100646799368193?s=09

több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
"Two more batches of Pennsylvania vote were reported: 23,277 votes in Philadelphia, all for Biden..."
r.baggio

(Amúgy nem tudom. Lehet, hogy megszámolás után külön gyűjtik egyiket és másikat, és utána külön is jelentik le a csomagot. Más indok nem jut eszembe hirtelen.)
peterk2005
Bármilyen logikus magyarázatra. A zárójelben írt akkor lenne elfogadható, ha előtte/utána lenne egy olyan is, aminél van csak trumpos, de olyat senki nem tudott még linkelni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Azért ez érdekes. Ha jól tudom a latinok nagyon nagy Bernie fanok voltak azaz elválasztásokon, őket nem sikerült Bidennek megnyerni. De majd AOC hozza őket 2028-ban. 😊 iktriad
Ennek jelentős része természetes szerintem, sok az alapvetően konzervatív gondolkodású latin. És őket "shoe-leather" politikával lehet elérni, nem TV reklámokkal. (Magyarul nem is tudom, talán kopogtatósnak hívjuk? Vagy ajtótól ajtóig? Lényeg, hogy helyszínen, személyesen bevonni őket, amit idén a Biden kampány zömében skippelt a covid miatt. Miami Dade is erre mehetett rá ennyire, bár az kubai közösség, más mint a texasi. Policy szempontból sok progresszív cuccra fogékony csoport, csak a munkát kell beletenni a kékeknek. Ha nem teszik bele, meg is érdemlik, ha nem jön majd a szavazat. Ingyé ne járjon.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
4,5%-ra csökkent Trump előnye Pennsylvaniaban, ez 280ezer szavazat körül van. És még mindig csak 85% a feldolgozottság. 15-20 percenként ránézek és picit mindig csökken ez az előny.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 207 — Egyéb témák lakó
 444.hu/2020/11/04/gulyas-gergely-biden-gyozelmet-tartja-valoszinubbnek-de-nem-tartja-jo-kiindulopontnak-hogy-soros-gyorgy-tamogatta

itt s bizonyíték ara, hogy vagy szándékodan, vagy bénaságból szarok a pollok.... már az amerikaiak. Bezzeg a Századvég jól modellezte 😊
Helmut Zimmer
Egyszer dolgoztam velük, felejthetetlen élmény volt 😀 Szerencsére csak mint cégvezető, a matekos kollégáim öregedtek 1 évet 2 hét alatt 😂
Gyurma Pappa
Nem tudnál beprotezsálni oda? Úgy csinálnék 4-5 milliárdért pár pollt én is 😀 Esküszöm még érteném is a dolgom 😊 (Bár lehet, hogy ez probléma, akkor mondd, hogy teljesen megbízható hülye vagyok. Simán eljátszom ha kell. 😊 )
peterk2005
Nem akarod te azt 😀

Egyébként az, hogy ők mennyit kapnak, és mennyit mi aközött van pár tizedesjegy 😀

Vicces meló volt egyébként, besegítettünk egy fejlesztési projektekbe a külsős szoftverfejlesztő cégnek, ahol 2 havi lemaradást hoztunk be 2 hét alatt. De ez volt az utolsó (előtti) magyar politikához köthető meló, és ez így is marad még nagyon sokáig. Szarul fizet, ez az igazság...

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
 444.hu/2020/11/04/gulyas-gergely-biden-gyozelmet-tartja-valoszinubbnek-de-nem-tartja-jo-kiindulopontnak-hogy-soros-gyorgy-tamogatta

itt s bizonyíték ara, hogy vagy szándékodan, vagy bénaságból szarok a pollok.... már az amerikaiak. Bezzeg a Századvég jól modellezte 😊
Helmut Zimmer
Egyszer dolgoztam velük, felejthetetlen élmény volt 😀 Szerencsére csak mint cégvezető, a matekos kollégáim öregedtek 1 évet 2 hét alatt 😂
Gyurma Pappa
Barátom fia ott volt vezető kutató, rendesen kitömték zsével, meg kormányközeli pozival.

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Elector votes 253 - 214 jelenleg Bidennek

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért ez érdekes. Ha jól tudom a latinok nagyon nagy Bernie fanok voltak azaz elválasztásokon, őket nem sikerült Bidennek megnyerni. De majd AOC hozza őket 2028-ban. 😊

Szólna neki valaki, hogy a rendszer nem így működik... Ha meg igen, akkor én ezennel magamnak claimelem Hawaiit. 😊
iktriad
Figyi, egy bizniszmen. Megpróbálta becserélni portorikót Grönlandra. Nem jött össze az üzlet. Most rápróbál egy kisajátításos konstrukcióra, hátha ez sikerül. Ha nem, még mindig felajánhatja Putyinnak a szibériai gázkincsért cserébe. 😊
peterk2005
Az új einstand. Az új vörösingesek. 😊
több mint 4 éve
North carolina 12en ad eredményt, kicsit káosz van ott 😊

több mint 4 éve

Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
Nem tudnál beprotezsálni oda? Úgy csinálnék 4-5 milliárdért pár pollt én is 😀 Esküszöm még érteném is a dolgom 😊 (Bár lehet, hogy ez probléma, akkor mondd, hogy teljesen megbízható hülye vagyok. Simán eljátszom ha kell. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Szólna neki valaki, hogy a rendszer nem így működik... Ha meg igen, akkor én ezennel magamnak claimelem Hawaiit. 😊
iktriad
Figyi, egy bizniszmen. Megpróbálta becserélni portorikót Grönlandra. Nem jött össze az üzlet. Most rápróbál egy kisajátításos konstrukcióra, hátha ez sikerül. Ha nem, még mindig felajánhatja Putyinnak a szibériai gázkincsért cserébe. 😊

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 207 — Egyéb témák lakó

Helmut Zimmer

több mint 4 éve
 twitter.com/BrodyLogan/status/1324099928667291648?s=09
Negritis
LGBTQ-s a csóka nyilvánvalóan.
Sobri Jóska
A BBQ az barbeque? Tényleg nem tudom 😀

Ha az, akkor meg is értem. Fasza dolog is lehet illatos kolbászt sütve lövöldözni egy jót, és közben bibliát olvasgatni. 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad