USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 179
Aki majd a mulatós videók helyett a tényleges eredményekre kíváncsi, azoknak ajánlom:www.nytimes.com/interactive/2020/11/03/us/elections/results-president.html
graphics.reuters.com/USA-ELECTION/RESULTS-LIVE-US/jbyprxelqpe/
több mint 4 éve
En aludnek de nyilván telon nézek ytt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kampman
28 179
ki hol nézi?Több helyen fogom majd, de most itt kezdek:
Wester
www.youtube.com/watch?v=T6xOSuSIxAs
több mint 4 éve
Mvg elég régóta szidja trumpot és bár megjatsza magát tuti kétlem H ebben isamúgy durva h hány streamer akit követek pörgött rá teljesen a választásokrapénzért bármit. a twitch 98%-a hazugság.
ManvsGame ugye 3 v 4 BidenHarris szponzorált streamet is tolt
Dansgaming most election night specialt tart
Ezekiel III is pörgeti nagyon a go vote-t, de ő mára elfáradt és nem streamel
jah és AngryJoe is nonstop tolja a twitter rant-t
Negritis
Kenny
Szimplán jól jött neki a pénz olyan ért amivel egyetért
több mint 4 éve
Eddig túl komoly itt a hangulat, mindenféle linkek, elemzések, pollok, statisztikák.Hajlok rá, hogy pusztán szórakoztató szempontokat figyelembe véve Biden sokkal több mókás contentet tartogat a következő hónapokban (években?) mint Trump és mint remélhetnénk.
Remélem legkésőbb éjjel 3 körülre kellemes trash-hangulat alakul ki, mint 4 éve.
Hajrá Donald, de ha nem nyer, igazából az sem izgat. Biden elnöksége (kb. 2 hónap) úgyis tele lesz fergeteges pillanatokkal, sokat nem veszíthetünk, akármi lesz a végeredmény
Kampman
4 éve még a trollfaktort Trump tartogatta, de ez is megfordult.
Hajrá Donald, de én, amennyire undisputedly biztos a győzelmében, én legalább annyira úgy tippelem, hogy veszíteni fog.
több mint 4 éve
2% meg a őszinte Raid játékos.amúgy durva h hány streamer akit követek pörgött rá teljesen a választásokrapénzért bármit. a twitch 98%-a hazugság.
Negritis
Kenny
több mint 4 éve
amúgy durva h hány streamer akit követek pörgött rá teljesen a választásokrapénzért bármit. a twitch 98%-a hazugság.
Negritis
több mint 4 éve
amúgy durva h hány streamer akit követek pörgött rá teljesen a választásokraManvsGame ugye 3 v 4 BidenHarris szponzorált streamet is tolt
több mint 4 éve
Vannak azért 1-2 megye elvétve ahol jobban áll Trump (Nassau) - de összességében talán Bidennek áll a dolog, mert a 2./3./4. legnagyobb megye Broward, Palm Beach és Hillsborough is talán picivel jobb arányú lesz mint 4 éve, főleg Broward.. (Bro és Pal, hehe)Broward (BRO)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=bro
Palm Beach (PAL)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=pal
Hillsborough (HIL)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=hil
Miami-Dade-ről sajnos nincsenek ilyen adatok. és ott amúgy benne van a pakliban h Trump visszahoz valamennyit...
Izgalmas lesz - but still not trusting Florida 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
a covid nem segített donnienakEttől függetlenül, a bizonytalansági tényezők ellenére, nekem úgy tűnik Biden sokkal jobban áll mint Clinton...Biden erősebb a 65 év felettiek körében mint Clinton volt. Floridában meg sok a nyugdíjas. Könnyen lehet, hogy az eddig republikánusokra szavazó és oda regisztrált boomerek közül elegen mennek át hozzá, ami elég lehet egy szűk győzelemhez.
Igor
Amador
több mint 4 éve
Amador
273
Ettől függetlenül, a bizonytalansági tényezők ellenére, nekem úgy tűnik Biden sokkal jobban áll mint Clinton...Biden erősebb a 65 év felettiek körében mint Clinton volt. Floridában meg sok a nyugdíjas. Könnyen lehet, hogy az eddig republikánusokra szavazó és oda regisztrált boomerek közül elegen mennek át hozzá, ami elég lehet egy szűk győzelemhez.
Igor
több mint 4 éve
Kampman
28 179
Eddig túl komoly itt a hangulat, mindenféle linkek, elemzések, pollok, statisztikák. Remélem legkésőbb éjjel 3 körülre kellemes trash-hangulat alakul ki, mint 4 éve.
Hajrá Donald, de ha nem nyer, igazából az sem izgat. Biden elnöksége (kb. 2 hónap) úgyis tele lesz fergeteges pillanatokkal, sokat nem veszíthetünk, akármi lesz a végeredmény
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Ha valaki túl akarja analizálni a dolgokat (én már megtettem, és csak annyit értem el h megfájdult a fejem...)Floridai számok
Baker megye (Trump nyerte 8200-szal, most Trump vezet "5400- X%független"-nel- > Biden fór 2800)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=bak
Jefferson megye (Trump nyerte 400-szal, most Biden vezet "650+ X%független"-nel -> Biden fór 1050)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=jef
Madison megye (Trump nyerte 1300-szal, most Biden vezet "800+ X%független"-nel -> Biden fór 2100)
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=mad
(kb az összes megyére rá lehet keresni, az első 3 betűjével...)
+
Pinellas megye - az egyik legfontosabb floridai megye lesz
tqv.vrswebapps.com/?state=FL&county=Pin
Viszonítási alapnak, Florida 2016
en.wikipedia.org/wiki/2016_United_States_presidential_election_in_Florida
Mielőtt valaki félreérti - ezek a megyénként adatok nem leadott szavazatok, hanem a szavazók pártregisztrációját mutatják.
Ezen kívül mivel még zajlik a szavazás, vannak akik még nem szavaztak le - és ez a republikánusoknak kedvez - valószínűleg az olló/különbség szűkülni fog... - de valószínűleg sokkal kisebb számmal mint a fenti különbségek.
Ezen felül, általában az alábbi 2 feltételezést szokták még hozzátenni (az összes poll ezt mutatta)
a) több republikánus regisztráltságú szavazó fog átszavazni Bidenre (keresztszavazók), mint vice versa - de ennek pontos mértékét nehéz becsülni..
b) a függetlenek körében Bidennek szignifikáns előnye van - itt is láttam már sok mindent, hogy ez 8%, vagy 12% vagy 16%, nem mernék tippelni..
Ettől függetlenül, a bizonytalansági tényezők ellenére, nekem úgy tűnik Biden sokkal jobban áll mint Clinton...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Faszt rajzolt a szavazólapra, csak kellett a minta 😆Kukival szavazott
Hát itt vajon mi történt? 😀
Klaci79
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kukival szavazott
Hát itt vajon mi történt? 😀
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mikorra várható egyébként végleges eredmény ?3-4 hét
Toca
több mint 4 éve
Mikorra várható egyébként végleges eredmény ?
több mint 4 éve
Felültem a Trump vonatra, már csak a 2,75-ös odds miatt is.Csak óvatosan - tudod mit mondott erről korunk híres filozófusa, Cetli...
Kenny
több mint 4 éve
Felültem a Trump vonatra, már csak a 2,75-ös odds miatt is.
több mint 4 éve
Még nem tudom - én is kb az első 1 órában fogom kitapasztalni... belinkelem majd úgyis eredménykövető jelleggel a useful dolgokat.akkor mit ajánlasz, mit kövessünk?Who?Marciék is csinálnak valamit elvilegUghhhh.... még ha fizetnének akkor se. Valami nagy kábelnetworkot fogok nézni, plusz szörfölöm a live blogokat / 538 redditet mindenféle random buttfuck suburban megyék adatai után..Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Negritis
És veszek néhány sört + jégert...
Biden-nek pozitív hírek -> sörözés
Trump-nak pozitív hírek -> jéger
Remélem nem fogok benyomni.
Igor
Negritis
1) nem vagyok oda érte annyira mint ti... és inkább lógok a hardcore reddit crowd-dal 😛
2) nem vagyok arról meggyőződve hogy találok olyan magyar platformot, ami felveszi a versenyt az amcsikkal ebben az esetben...
Igor
csebi
Most vakon annyit mondanék, h valszeg politico / 538 lesz nyitva, a legrelevánsabb reddit fórum (ez még nem tudom melyik lesz, talán itt is 538, de ha van jobb tipp, szívesen veszem) + bizonyos államok hivatalos honlapja ahol lebontva lesznek a választási eredmények - utóbbiakat majd biztos linkelem.
NYT nem tudom elérhető lesz-e elvileg olvastam h nem lesz firewall az election coverage-re, de majd kiderül.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Sam Harris 8 perces(tehát nem hosszú) TŰPONTOS elemzése, hogy Trump annyira népszerű a választói körében. Nagyon ajánlott és elgondolkodtató!I had an epiphany about Trump's appeal. Not sure why it took so long...https://t.co/6PCFBbodDS
— Sam Harris (@SamHarrisOrg) November 3, 2020
Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀Aztán sajtszósz van-e a nachoshoz? 😉
Maka
több mint 4 éve
Maka
2 760
Maka profi sportfogadó.Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀hol a túróban tutad ezt megfogadni?
Maka
nekem a bet365-ön kötésben nem engedi...vagy baromi béna vagyok...esetleg külön-külön fogadtad meg?
Klaci79
Nem fogad kötést.
Pláne nem négyest.
Sobri Jóska