USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Maka profi sportfogadó.Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀hol a túróban tutad ezt megfogadni?
Maka
nekem a bet365-ön kötésben nem engedi...vagy baromi béna vagyok...esetleg külön-külön fogadtad meg?
Klaci79
Nem fogad kötést.
Pláne nem négyest.
több mint 4 éve
akkor mit ajánlasz, mit kövessünk?Who?Marciék is csinálnak valamit elvilegUghhhh.... még ha fizetnének akkor se. Valami nagy kábelnetworkot fogok nézni, plusz szörfölöm a live blogokat / 538 redditet mindenféle random buttfuck suburban megyék adatai után..Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Negritis
És veszek néhány sört + jégert...
Biden-nek pozitív hírek -> sörözés
Trump-nak pozitív hírek -> jéger
Remélem nem fogok benyomni.
Igor
Negritis
1) nem vagyok oda érte annyira mint ti... és inkább lógok a hardcore reddit crowd-dal 😛
2) nem vagyok arról meggyőződve hogy találok olyan magyar platformot, ami felveszi a versenyt az amcsikkal ebben az esetben...
Igor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Klaci79
22 107
Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀hol a túróban tutad ezt megfogadni?
Maka
nekem a bet365-ön kötésben nem engedi...vagy baromi béna vagyok...esetleg külön-külön fogadtad meg?
több mint 4 éve
Who?Marciék is csinálnak valamit elvilegUghhhh.... még ha fizetnének akkor se. Valami nagy kábelnetworkot fogok nézni, plusz szörfölöm a live blogokat / 538 redditet mindenféle random buttfuck suburban megyék adatai után..Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Negritis
Igor
Negritis
1) nem vagyok oda érte annyira mint ti... és inkább lógok a hardcore reddit crowd-dal 😛
2) nem vagyok arról meggyőződve hogy találok olyan magyar platformot, ami felveszi a versenyt az amcsikkal ebben az esetben...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Kellene nekem valami link, ahol a legegyszerűbben lehet követni majd az eredményeket.Én Economiston követem (de nem tudom, hogy az csak előfizetőknek jó-e). Magyarul szerintem minden nagyobb portálon lesz valami.
Amolyan térképen húzogatós, basic statos oldal.
Hanni
több mint 4 éve
Marciék is csinálnak valamit elvilegUghhhh.... még ha fizetnének akkor se. Valami nagy kábelnetworkot fogok nézni, plusz szörfölöm a live blogokat / 538 redditet mindenféle random buttfuck suburban megyék adatai után..Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Negritis
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀Remélem nem kötésben, hanem külön-külön.
Maka
Never. Trust. Florida.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ughhhh.... még ha fizetnének akkor se. Valami nagy kábelnetworkot fogok nézni, plusz szörfölöm a live blogokat / 538 redditet mindenféle random buttfuck suburban megyék adatai után..Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Negritis
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Kellene nekem valami link, ahol a legegyszerűbben lehet követni majd az eredményeket.Amolyan térképen húzogatós, basic statos oldal.
több mint 4 éve
Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀javaslom a Joe Rogan - Alex Jones - Kyle Kulinski specialt 😀
Maka
(nemtom ki a 4. 😀)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Én 5-nél előbb nem jövök szerintem, még fáradt vagyok a vasárnapi meccstől.5re nem fog eldőlni?
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Én 5-nél előbb nem jövök szerintem, még fáradt vagyok a vasárnapi meccstől.
több mint 4 éve
Maka
2 760
Megfogadtam Biden győzelmét négy államban (Arizona, Florida, North Carolina, Ohio), ahol a pollok/oddsok vizsgálódás után találtam egy kis value-t, úgyhogy iktriad módra veszek nachost és eventet csinálok az estéből, hogy mégis legyen lovam a versenyben. 😀
több mint 4 éve
a meglepetés nem az lenne hogy Biden vezet a mai nap után? 😀Ilyen szeles tarsadalmi tamogatottsagot megkerdojelezni feler a hazaarulassal, szoval tenyleg felesleges lefolytatni a mai napot 😀Meg is van az elso hivatalos eredmeny. Biden a szavazatok 100%-at gyujtotte be egy kicsiny varosban New Hampshire-ben.Biden helyében tweetelném, hogy nyertünk, minden más csak kamu eredmény lenne ...
Ez szamszerint azt jelenti, hogy mind az oten (5) Bidenre szavaztak. Ekkora landslide-ot Nixon ota senki sem ert el Dixville Notch torteneteben. 😀
Negy eve Hillary csak 4-2re nyert. Rajtuk kivul egy fuggetlen jelolt kapott meg es Mitt Romney 😀
undisputedly
csebi
Na, en hajnal 3 korul leszek kovetkezo alkalommal online, elkerulve az idegesito kommentart es bizva a meglepetes erejeben 😀 Nektek addig is jo valasztas kovetest.
undisputedly
több mint 4 éve
Ilyen szeles tarsadalmi tamogatottsagot megkerdojelezni feler a hazaarulassal, szoval tenyleg felesleges lefolytatni a mai napot 😀Meg is van az elso hivatalos eredmeny. Biden a szavazatok 100%-at gyujtotte be egy kicsiny varosban New Hampshire-ben.Biden helyében tweetelném, hogy nyertünk, minden más csak kamu eredmény lenne ...
Ez szamszerint azt jelenti, hogy mind az oten (5) Bidenre szavaztak. Ekkora landslide-ot Nixon ota senki sem ert el Dixville Notch torteneteben. 😀
Negy eve Hillary csak 4-2re nyert. Rajtuk kivul egy fuggetlen jelolt kapott meg es Mitt Romney 😀
undisputedly
csebi
Na, en hajnal 3 korul leszek kovetkezo alkalommal online, elkerulve az idegesito kommentart es bizva a meglepetes erejeben 😀 Nektek addig is jo valasztas kovetest.
több mint 4 éve
Meg is van az elso hivatalos eredmeny. Biden a szavazatok 100%-at gyujtotte be egy kicsiny varosban New Hampshire-ben.Biden helyében tweetelném, hogy nyertünk, minden más csak kamu eredmény lenne ...
undisputedly
több mint 4 éve
Meg is van az elso hivatalos eredmeny. Biden a szavazatok 100%-at gyujtotte be egy kicsiny varosban New Hampshire-ben.Ez szamszerint azt jelenti, hogy mind az oten (5) Bidenre szavaztak. Ekkora landslide-ot Nixon ota senki sem ert el Dixville Notch torteneteben. 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Igaz, őket elfelejtettem.Jó kis Sziriza.... ettől még ezek a kivételek / Dél-Európán kívül sok helyen nincs.És a baloldali populizmus azért még mindenhol várat magára, nehéz úgy populista fordulatot felmutatni, hogy 3 évtizede a niche marketeken meg szélsőségesen kisebbségi csoportok érdekérvényesítésén dolgozol...Kicsit kötözködök, de a mindenhol azért nem teljesen igaz, lásd a Podemos Spanyolországban.
Gyurma Pappa
empty taxi
Vagy Berniet is nevezzük populistának?
Igor
Bernie populista, csak még azért a nagy áttörés várat magára. Azt már AOC fogja megtenni.
több mint 4 éve
Azert, mert nem illik a Trump Hater Russia-trutherek koze, attol meg az.Tulsi biztos hogy demokrata? 😀Tulsin kívül van még másik ismertebb demokrata, aki nem Russiagate truther ?Igor, számodra amúgy repi oldalról ki lenne elfogadható, vállalható figura?Uh.... Nagyon birom Tulsi Gabbardot, de o sulytalan sajnos, pedig ertelmes. Amugy senki mast nem tudnek mondani, mert most annyira szelsoseges lett a nagypolitika, hogy azok a centrista demokratak is akik amugy szimpatikusak lennenek, eltunnek a demokrata anti-Trump sodor mogott, epdig biztosan vannak ertelmes es jozan politikusok ott is.
Undi, számodra a demokratáktól?
warr_b
undisputedly
Cubehor
Negritis
Amugy mast nem tudok, ez a TDS megfertozott minden nagyobb demokratat.
több mint 4 éve
Tulsi biztos hogy demokrata? 😀Tulsin kívül van még másik ismertebb demokrata, aki nem Russiagate truther ?Igor, számodra amúgy repi oldalról ki lenne elfogadható, vállalható figura?Uh.... Nagyon birom Tulsi Gabbardot, de o sulytalan sajnos, pedig ertelmes. Amugy senki mast nem tudnek mondani, mert most annyira szelsoseges lett a nagypolitika, hogy azok a centrista demokratak is akik amugy szimpatikusak lennenek, eltunnek a demokrata anti-Trump sodor mogott, epdig biztosan vannak ertelmes es jozan politikusok ott is.
warr_b
undisputedly
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
319
Tulsin kívül van még másik ismertebb demokrata, aki nem Russiagate truther ?Igor, számodra amúgy repi oldalról ki lenne elfogadható, vállalható figura?Uh.... Nagyon birom Tulsi Gabbardot, de o sulytalan sajnos, pedig ertelmes. Amugy senki mast nem tudnek mondani, mert most annyira szelsoseges lett a nagypolitika, hogy azok a centrista demokratak is akik amugy szimpatikusak lennenek, eltunnek a demokrata anti-Trump sodor mogott, epdig biztosan vannak ertelmes es jozan politikusok ott is.
warr_b
undisputedly
több mint 4 éve
Jó kis Sziriza.... ettől még ezek a kivételek / Dél-Európán kívül sok helyen nincs.És a baloldali populizmus azért még mindenhol várat magára, nehéz úgy populista fordulatot felmutatni, hogy 3 évtizede a niche marketeken meg szélsőségesen kisebbségi csoportok érdekérvényesítésén dolgozol...Kicsit kötözködök, de a mindenhol azért nem teljesen igaz, lásd a Podemos Spanyolországban.
Gyurma Pappa
empty taxi
Vagy Berniet is nevezzük populistának?
több mint 4 éve
És a baloldali populizmus azért még mindenhol várat magára, nehéz úgy populista fordulatot felmutatni, hogy 3 évtizede a niche marketeken meg szélsőségesen kisebbségi csoportok érdekérvényesítésén dolgozol...Kicsit kötözködök, de a mindenhol azért nem teljesen igaz, lásd a Podemos Spanyolországban.
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem ertek egyet ezzel a demokrata torvenyhozas es republikanus elnok elmeleteddel. Milyen megujulasrol beszelsz a repik oldalan? 2016-ban eljott a megujulas egy populista forradalom tekinteteben. Konszolidaciot szeretnel vagy "ellenforradalmat"? Nem fog megtortenni. Trump ha ma veszit, ugyanigy itt marad es 4 ev mulva ismet indul, de ha nem o, akkor jon Ted Cruz vagy valaki mas, de o is a Trump vonalrol. 95%-os parton beluli tamogatottsaga van Trumpnak. O maga volt a megujulas.Nettó nem értek egyet.
undisputedly
Nézzük példálul az abortusz kérdést. A szerintem fontos adat, hogy a fiatalok 3/4-de már nem támogatja a tiltást, de az egész népességben is kisebbségben vannak a tiltást akarók (a teljes tiltás támogatók 10%-ot sem érik el). Ennek ellenére a republikánusok úgy tolják ezt, mintha ez lenne a világ legfontosabb kérdése, és Trump 95%-os támogatottságának egyik fő pillére, hogy bizony még ő is meghajolt az ultrakonzervatív elit előtt.
A populista forradalom csak kommunikáció szintjén van meg, a párt magja ugyanaz a bigott, konzervatív vénfaszok gyülekzete, ami volt. Ahogy már korábban is kifejtettem, szerintem Trump egyelőre félmunkát végzett, és azért szurkolok neki, hogy fejezze be a munkát, és a populista, ámbátor sokkal pragmatikusabb vonal vezesse a republikánusokat.
És a baloldali populizmus azért még mindenhol várat magára, nehéz úgy populista fordulatot felmutatni, hogy 3 évtizede a niche marketeken meg szélsőségesen kisebbségi csoportok érdekérvényesítésén dolgozol...
Ja igen, a fő bajom Biden győzelmével, hogy ezzel egy Kamala Harris típusú law and order demokrata kerülne a hatalom közelébe...