Viccek

51 feliratkozó

2 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 335
Nők egymás között:
- Hogy hívják az új kollégát?
- Márk úr.
- Az a ti dolgotok. De mi a neve?
ozibozi
Két bolygó beszélget:
- most ne zavard őt!
- miért?
- Merkúr

| mostanában minden itteni posztról eszembe jut egy másik vicc 😀 |

19 órája
RedFive Baltimore Ravens 6 676 — maci faszán vitézkötés
- Ti ikrek vagytok ?
- Miért kérdi ?
- Látom anyukátok ugyanolyan ruhát adott rátok.
- Na jól van, jogosítványt, forgalmit !

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
19 órája
ozibozi New York Giants 18 247
Nők egymás között:
- Hogy hívják az új kollégát?
- Márk úr.
- Az a ti dolgotok. De mi a neve?

Szerkesztette: ozibozi
22 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 81 107 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kenytheone legújabb agymenése.
23 órája
slowmotion Dallas Cowboys 25 347 — Cowboys fan

Zsellér van de Vrij
amikor azt mondod az ismerosodnek h adok egy puszit akkor az angolok felneznek sot ha fakanallal fozol azis vicced
YoungZeeZee
Puszinal sztem az amerikaiak néznek furán
Briteknél inkább kismacska rémlik
Negritis, a vajda
Ez egy slang, mindkettonel jelenti mindkettot.

A fakanal-t meg nem ertik mert nem ugy ejtik, akkor mar a cookie jobb
no
a meleg kollegam mondta h i love cookies.en mondtam h nekem ezt igy hallanom vicces egy angoltol.
YoungZeeZee
Vagy mondhattad volna neki azt is, hogy: 'Yeah dude, I know'
23 órája
YoungZeeZee 8 882

Zsellér van de Vrij
amikor azt mondod az ismerosodnek h adok egy puszit akkor az angolok felneznek sot ha fakanallal fozol azis vicced
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

no
a meleg kollegam mondta h i love cookies.en mondtam h nekem ezt igy hallanom vicces egy angoltol.
1 napja
RedFive Baltimore Ravens 6 676 — maci faszán vitézkötés
Screenshot-2025-03-25-23-28-12-1

Maszkirovka gecc. 😂

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 napja
no Baltimore Ravens 7 667

Zsellér van de Vrij
YoungZeeZee
Negritis, a vajda

1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 456 — The Mathematician

Zsellér van de Vrij
YoungZeeZee

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
YoungZeeZee 8 882

Zsellér van de Vrij
2 napja
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 595 — Слава Україні! Героям слава! Je suis poloska.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
2 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 267
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 466 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
3 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 335

Stoki
- Szia bébi, szereted a jó szexet?
- Nem.
- Akkor én vagyok az embered!

3 napja
warr_b Washington Commanders 25 641 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 444.hu/2025/03/24/kihuztak-a-41-est-a-bolgar-lottosorsolason-amivel-csak-annyi-volt-a-baj-hogy-a-35-os-lehetett-volna-a-legnagyobb-szam
zacknorb
 youtu.be/bI0dtt_W6EE?feature=shared
warr_b
Nem néztem meg, tippelek vakon: hatos, mégsem, kilences?
szaba
Aha 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 081 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
3 napja
szaba Los Angeles Chargers 10 987
 444.hu/2025/03/24/kihuztak-a-41-est-a-bolgar-lottosorsolason-amivel-csak-annyi-volt-a-baj-hogy-a-35-os-lehetett-volna-a-legnagyobb-szam
zacknorb
warr_b
Nem néztem meg, tippelek vakon: hatos, mégsem, kilences?
3 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 24 043 — Lucas Scott
zacknorb
en azon se lepodtem volna meg Bulgariaban ha van telitalalat ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 napja
warr_b Washington Commanders 25 641 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 466 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
4 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 884 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Zsellér van de Vrij
Ki az ott Naftalin Ernő mellett? 😊

5 napja
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 595 — Слава Україні! Героям слава! Je suis poloska.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 267
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 107 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6 napja