Viccek
51 feliratkozó
több mint 9 éve
Milyen kár, hogy még mindig Niger rövidítésével jönne ez ki 😕Reklamálj a ZDF-nél 😉
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát azon sem lepődtem volna meg...Én nem mondtam, hogy 50 misit megért-e vagy sem (szvsz én egy forintot nem adtam volna érte), de ne higgyük már ilyen lazán el, hogy 13.5 milliárdért készült...Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Mondanám, hogy slusszpoén, de sajnos várható volt...
Csak tudnám mi került ezen 13.5 milliárdba... 😊
Lecsó
H_Marko
Lecsó
H_Marko
De ok, benéztem, mea culpa, lépjünk tovább... 😊
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én nem mondtam, hogy 50 misit megért-e vagy sem (szvsz én egy forintot nem adtam volna érte), de ne higgyük már ilyen lazán el, hogy 13.5 milliárdért készült...Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Lecsó
H_Marko
Lecsó
több mint 9 éve
Ja, akkor ok. Annyit megért.index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül.
Lecsó
H_Marko
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
És már az első verzió klipjének is erős magyar vonatkozása volt. Íme:index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül. 'Szerencsére' sikerült megint egy félrevezető címet adni a cikknek.
Lecsó
H_Marko
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/A dal maga 50 millió körül van, mint a cikkből is kiderül. 'Szerencsére' sikerült megint egy félrevezető címet adni a cikknek.
Lecsó
több mint 9 éve
index.hu/kultur/zene/2016/08/18/fejetol_buzlik_az_56-os_dal_desmond_child_a_miami/Mondanám, hogy slusszpoén, de sajnos várható volt...
több mint 9 éve
Szép...56-os pophimnusz. Igen sokáig fogjuk még hallgatni, hogy Magyarország halszagú. 😊
Ez amúgy mi a csöcs?
Lecsó
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
talán ez a legjobb topik neki 😀Szerintem ez a mű csöppet megelőzte a korát. Még nem hülyültünk el eléggé a befogadásához. Remélem, azért gálánsan fizettünk érte. (Irapuato jut eszembe.)
Löfli
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
talán ez a legjobb topik neki 😀www.youtube.com/watch?v=e9r4rdOD8GM

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A dagesztáni származású bírkózóról ugrott be ez a vidi, ahányszor újranézem mindig találok benne vmi eddig fel nem fedezett gyöngyszemet 😀www.youtube.com/watch?v=Yceu9fO4DAE

Madden hates me.
több mint 9 éve
"Akkor is elkaplak te kurva pikacsu!"92gag.com/post/pictuers/old_peolpe_and_technologies.gif
több mint 9 éve
😀 😀Ebben a témakörben nem ő az egyetlen hülye:
comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
peach
www.sportmotor.hu/magazin/onboard-felvetel-alapjan-iteltek-el-a-motorosokat
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
😀 😀Persze... De csak közvetlenül a politikusok után.
comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
peach
Ja várj! Ez a viccek topic? Akkor nem...
ps.:
Mekkora szánalom arról videót posztolni, hogy egyenes autópályán nyomom a gázt, az autó meg gyorsul. Ezt anyám is megugraná, pedig nincs is jogsija 😊
több mint 9 éve
- Chargers lesz a bajnok ? lh6.googleusercontent.com/-nkfwai6s554/V6PeJdWv1TI/AAAAAAABXD0/G3vWEu0GXswEXsPQ6jNT-VNmM28YZ1uOACL0B/w320-h214-no/download_20160725_203652.gif
több mint 9 éve
😀 😀comment.blog.hu/2016/08/05/a_legnagyobb_magyar_feljelento_lehet_berki_krisztian_veszte
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az élet 1 gifbe összesűrítve. 😊 😊 😊twitter.com/RudyHavenstein/status/751465948415160320