Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
Oké, ez photoshop. De az Észbontók az most igazi vagy nem? (Ugye nem?! Légyszi!)A jövő nemzedéke:Csak megjátssza a gyerek, ezt csak a hülyék nem veszik le, mint pl a kérdező.
www.facebook.com/tippmiXXLtippek/videos/1013137418750456/?fref=nf
Hege
4dam
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
A jövő nemzedéke:Csak megjátssza a gyerek, ezt csak a hülyék nem veszik le, mint pl a kérdező.
Hege

Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
semmi gond!Ezt a videót nem ismertem. Elismerem ezt sajnos benéztem! Sorry!www.youtube.com/watch?v=kKfIPlEneYMElőször is nem ismersz, úgyhogy legyél kedves és ne b.megolj itt nekem!A jövő nemzedéke:100 kiló vagyok bazdmeg!!!!!
Hege
gamerkr
Másodszor pedig, Te frankón azt hiszed, hogy a súlya miatt lett ez idetéve?
Ebben az esetben nagyon sajnálom ha megbántottalak. Elnézést kérek érte!
Távol álljon tőlem, hogy valakit a súlya miatt figurázzak ki. Csak, hogy tudd a 160 kilós kollégám küldte át a videót pont ugyanazzal a kommenttel, amivel én ide kitettem. Amúgy a kollégám egy jelenség és imádjuk bármennyire 160 kilós! Talán pont azért amilyen.
Hege
Úgy érzem nem érdemes veled mély gondolatokba bocsátkozni a generációnkról, mert egy elég hosszú karót nyelhettél be. Ezért csak ezt a videót rakom ide, hogy gamerkr kollega poénját megértsd.
Távol álljon tőlem a személyeskedés de utálom, ha valaki általánosításokat tesz egy ilyen nyomorék videó miatt. Mellesleg én is láttam már, jót nevettem rajta aztán haladtam tovább az életemmel. Ezt ajánlom neked is.
Laki
A mondandód többi részét eleresztettem a fülem mellett és így a témát le is zártam részemről.
Szép napot!
Hege
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=kKfIPlEneYMElőször is nem ismersz, úgyhogy legyél kedves és ne b.megolj itt nekem!A jövő nemzedéke:100 kiló vagyok bazdmeg!!!!!
Hege
gamerkr
Másodszor pedig, Te frankón azt hiszed, hogy a súlya miatt lett ez idetéve?
Ebben az esetben nagyon sajnálom ha megbántottalak. Elnézést kérek érte!
Távol álljon tőlem, hogy valakit a súlya miatt figurázzak ki. Csak, hogy tudd a 160 kilós kollégám küldte át a videót pont ugyanazzal a kommenttel, amivel én ide kitettem. Amúgy a kollégám egy jelenség és imádjuk bármennyire 160 kilós! Talán pont azért amilyen.
Hege
Úgy érzem nem érdemes veled mély gondolatokba bocsátkozni a generációnkról, mert egy elég hosszú karót nyelhettél be. Ezért csak ezt a videót rakom ide, hogy gamerkr kollega poénját megértsd.
Távol álljon tőlem a személyeskedés de utálom, ha valaki általánosításokat tesz egy ilyen nyomorék videó miatt. Mellesleg én is láttam már, jót nevettem rajta aztán haladtam tovább az életemmel. Ezt ajánlom neked is.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 10 éve
A jövő nemzedéke:Nagyfejű, dagadt, antiszociális, agresszív, nincsenek barátai és bárkit megöl a kajáért. Ideális támadófal alapanyag!
Hege
Szerkesztette: Kori

több mint 10 éve
A jövő nemzedéke:100 kiló vagyok bazdmeg!!!!!
Hege
több mint 10 éve
Az merült fel bennem, hogy mért bonyolítja ennyire túl a Colts? Ez így nagyon sérülésveszélyes!
berger90

Kiabáltam is: "Há' mér' nem spike-oltok, bazmeg!"
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
legalább olyan jó mint a magyar foci. éjáéjjáéééééééééééwww.youtube.com/watch?time_continue=192&v=fKDyB3Gbtnk
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Istenem de lefedi ez a mai munkanapomat...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
twitter.com/darrenrovell/status/656089797619032064

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12115604_776869315786698_9199018942773001237_n.png?oh=c1df6622b7c74492c575337e26035397&oe=56C4C499
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Így vót tervezve.Sztráda-ninja : D
forgifs.com/gallery/d/233806-2/Motorcycle-car-surfer.gif
Sixo
több mint 10 éve
how did the hipster drown?he went iceskating before it was coool.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!