Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk az örök favorit nálam akkor is az amikor a spori ezt így beleírta a meccs jegyzőkönyvébe:"Miután a tizenkilences mezben játszó B. Lászlót kiállították így szólt: "Szopjatok le!" Majd a pálya felé köpött egyet."
A régi ifis időkbe ezt a szöveget mindenki fejből nyomta
több mint 10 éve
Mikor elkezdtük az amerikai focit, volt nálunk egy gurulós focis WR csávó, kiváló kicker volt amúgy, de igazi nagypofájú, lusta, link gyerek. Az egyik meccsen valaki ráesett a lábára és iszonyatosan elkezdett vergődni, üvöltözni, mindenki megijedt, hogy kész vége. Pályán térdel mindkét csapat ahogy illik és várjuk mi lesz. Odamegy a referee, elsüti neki a srác halál komolyan az azóta nálunk legendássá vált mondatot:
"Kilátszik a csont geci?"
Vinnyogtunk a röhögéstől, 5 percig állt a meccs, majd miután lesántikált 2 perc múlva már újra szaladgált a pályán. Nem tudta megtagadni a gyökereit 😊

több mint 10 éve
Csapattársam süketnéma. Őszi forduló egyik meccsén szabálytalankodott, a bíró sípolt de mondtuk neki hogy nem hallja szegény, erre mondta a spori, hogy ő majd elintézi. Odamegy csapattársamhoz és 5 centire az arcától többször mondja neki, hogy STOP ! Erre kintről egy bácsi : Te hülye, nem látod hogy süket és nem külföldi bazdmeg!!!
több mint 10 éve
Ugyanezen a meccsen volt, hogy a gyerek aki levezette az első félidőt, a másodikra beállt játszani. A vendégek egyik edzője vagy nézője fújta a másodikat. A 45 perc alatt sikerült is elszívnia 3-4 cigit a pálya közepén.Jó tudom, csak edzmeccs volt 😀
több mint 10 éve
2 éve nb2ben, a mátyus vezette reac elleni osztályozón, fő lelátón a "szektor hang": Hé! Mi ez a nagy csönd?! 'Há szídjunk mán valakit...!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
nekem a kedvencem még ifi koromban volt a közterület elleni meccsen, ahol a köpcös bíró az ellenfél edzőjéhez ment a meccs végén:"spori, keresse már meg nekem, hogy melyik mondta "kis geci", szeretném neki odaadni"
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Apám mesélte gyerekkoromban, hogy a BLASZ II-es ifimeccseken a legenyhébb az volt, hogy "Kecskét vezess, bazmeg, ne meccset!"berger90Mi ezt árammal nyomtuk anno... 😊
több mint 10 éve
Apám mesélte gyerekkoromban, hogy a BLASZ II-es ifimeccseken a legenyhébb az volt, hogy "Kecskét vezess, bazmeg, ne meccset!"
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Néhány éve voltunk Villányban egy bortúrán ott keveredtünk ki vmi megye2-es meccsre.A kapu mögött (még éppen) állt egy bácsi boros üveggel a kezében, fújt vmi hülyeségét a bíró, erre a bácsi szó szerint:
Mit itété? Átátá?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mikor ezt először hallottam, állítólag úgy röhögtem, hogy majdnem kiestem a járókából.gabtsiMondjuk az, hogy szerinted valami közhely és erre egy még nagyobb közhellyel akarsz beoltani se rossz.
több mint 10 éve
Miért éri meg kijárni a megye 3-as meccsekre?Látom mostanában kezdtél csak el meccsre járni. Ez alap szitkozódás. Mondjuk én ezt pont nem tartom viccesnek, vannak ennél sokkal szellemesebbek is.
Az egyik nagypofájú öreg a bírónak:
-Hallod öreg, ma te vagy feketében, holnap meg anyád lesz!
Azt hittem meghalok 😀😀dugo1993

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
mikor ezt először hallottam, állítólag úgy röhögtem, hogy majdnem kiestem a járókából.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Miért éri meg kijárni a megye 3-as meccsekre? Az egyik nagypofájú öreg a bírónak:
-Hallod öreg, ma te vagy feketében, holnap meg anyád lesz!
Azt hittem meghalok 😀😀
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!