Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Szóval ismered a mókuscsempészt, aki az alsójában próbálta átvinni?na jó, de nem lehet, hogy a harkályok kiszakították a ponyvát, a vicces ki mókusok meg odúnak nézték, és kihasználták a kínálkozó alkalmat?slowmotionA szajkó gyűjt makkot, de egyébként a címben szerepló sqirrel az mókus. Nincs itt egy kis zavar?JanHa megnyitod a videót, akkor a leírásában meg harkályt írnak. 😊dcsicsak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
na jó, de nem lehet, hogy a harkályok kiszakították a ponyvát, a vicces ki mókusok meg odúnak nézték, és kihasználták a kínálkozó alkalmat?A szajkó gyűjt makkot, de egyébként a címben szerepló sqirrel az mókus. Nincs itt egy kis zavar?JanHa megnyitod a videót, akkor a leírásában meg harkályt írnak. 😊dcsicsak
több mint 12 éve
ez az espn Ron Burgundys akció odabasz 😀espn.go.com/video/clip?id=10084763&ex_cid=sportscenter
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A szajkó gyűjt makkot, de egyébként a címben szerepló sqirrel az mókus. Nincs itt egy kis zavar?JanHa megnyitod a videót, akkor a leírásában meg harkályt írnak. 😊
több mint 12 éve
Még a viccek topikban is lehet tanulni, ezért szeretem ezt a fórumot 😊 Kössz!civilmanuÍgyvan micimackók, nem bevenni minden márhaságot, ha aszonta vóna Miselobama akkoris tunnikő, hogy blüdzséj, ülteti a tőgyerdőt, evvan 😀

több mint 12 éve
A szajkó gyűjt makkot, de egyébként a címben szerepló squirrel az mókus. Nincs itt egy kis zavar?Énmeg zoológusnáci vagyok, a harkály nemgyűjt makkot, a nyamvadék blüdzséjj meg kinyírná a mókuskákat emiatt a szenvedélybetegsége miatt, stimmelünk vagy smakkolunk?sutianapA kékszajkó nem harkály, hogy tejjjesen tökéletesek legyünk 😛sutianapmadárnévnáci leszek:
a kékszajkó (Cyanocitta cristata) az a blue jay.civilmanu
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
Még a viccek topikban is lehet tanulni, ezért szeretem ezt a fórumot 😊 Kössz!
Go Jets!
több mint 12 éve
Énmeg zoológusnáci vagyok, a harkály nemgyűjt makkot, a nyamvadék blüdzséjj meg kinyírná a mókuskákat emiatt a szenvedélybetegsége miatt, stimmelünk vagy smakkolunk?sutianapAnnak ellenére, hogy személyszerint nekem teljesen mindegy, milyen állat gyűjtötte azt a rakomány makkot az antennába, azért nekem is gyanús volt, hogy a harkály nem kifejezetten magevő. 😀
több mint 12 éve
Énmeg zoológusnáci vagyok, a harkály nemgyűjt makkot, a nyamvadék blüdzséjj meg kinyírná a mókuskákat emiatt a szenvedélybetegsége miatt, stimmelünk vagy smakkolunk?A kékszajkó nem harkály, hogy tejjjesen tökéletesek legyünk 😛sutianapmadárnévnáci leszek:
a kékszajkó (Cyanocitta cristata) az a blue jay.civilmanu

több mint 12 éve
A kékszajkó nem harkály, hogy tejjjesen tökéletesek legyünk 😛sutianapmadárnévnáci leszek:
a kékszajkó (Cyanocitta cristata) az a blue jay.
Go Jets!
több mint 12 éve
A kékszajkó nem harkály, hogy tejjjesen tökéletesek legyünk 😛

több mint 12 éve
a mókusok is ügyesek, de a videó szerint harkályok voltak.
Go Jets!
több mint 12 éve
Ügyes kis mókusok 😀Csávó helyébe nem mennék mókusok közelébe, tuti top1-es a körözési listájukon.
dcsicsak
több mint 12 éve
Most szegény Alvinék kezdhetik újra előlről😊Hány mókus hány évig gyűjtötte ezt amúgy össze?