NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikkamakka ájjon meg! Hun találjuk Vacskamatit? Álljon meg!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mit mond Gandalf Trufának, és Pippinnek?-De jó nektek, hogy a munkátok a hobbitok.
több mint 12 éve
triangle
1 283
@BrianCoz LaRon Landry on postseason plans: "Head back to AZ, do my work, get big as f--- get fast as f---, get strong as f---"
több mint 12 éve
Egy férfi jön ki a "Toilet" feliratú ajtón, egy hölgy lép oda hozzá:lehet velem van baj, de ez a kedvenc viccem. sőt, szinte biztos 😀
-Elnézést, koedukált ?
- Nem, szartam.gabtsi
több mint 12 éve
Élő közvetítés megy a diáksztrájkról az origo.hu-n, ezt találtam... 😀19.43 Egy rendőr örül a tüntetésnek
Az egyik rendőr a Lánchídon odaszólt a diákokhoz, "ez nekem jó lóvé, gyertek mindennap" - jelentette tudósítónk. 😀
több mint 12 éve
erre a zenére nyomtam a szalagavatón 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Egy férfi jön ki a "Toilet" feliratú ajtón, egy hölgy lép oda hozzá:-Elnézést, koedukált ?
- Nem, szartam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Illegal formation!www.youtube.com/watch?v=hnOiqQ_f6bs&feature=youtu.beAmadeus91ebben amúgy az a durva, hogy a raidersnek már korábban is volt egy galambja 😀
www.youtube.com/watch?v=o2msmYpNXic.brk
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=hnOiqQ_f6bs&feature=youtu.beAmadeus91ebben amúgy az a durva, hogy a raidersnek már korábban is volt egy galambja 😀
több mint 12 éve
Biztos sokan ismerik, de hátha nem mindenki:Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Dévényi Tibi bácsi kifogja az aranyhalat.Egy ideig méregetik egymást, majd megszólal az aranyhal:
- Most mi a fasz van?
több mint 12 éve
és ahogy benyomják a free bird-öt lynard skynard-tól a stadionban az priceless 😀
😀Amadeus91

több mint 12 éve
Most nézem a Ravens-Broncost a Dierdorf-Gumbel párosnak volt egy ilyen aranyköpése az NFC playoff picture-t nézegetve:- How many people thought that the Seattle Seahawks will make the playoffs?
- The replacement refs.
😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A franciák építettek a világon először hatsebességes tankot.A hat fokozatból öt hátramenet, egy pedig előre - arra ez esetre, ha hátulról támadnák őket.