NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
143
27
19:00
RedZone week 15
81
10
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
55
13
New York Giants - Washington Commanders
40
9
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
29
6
Chicago Bears - Cleveland Browns
26
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
8
7
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
és ez biztos, hogy a vicc kategória már? mert ha nem van Off-topic és Gyűlölködjünk topic is, vicc, még ha nem is tartod/tartjuk viccesnek meg ide elfért...És a sokadik szar cigányvicc bekopizásától most jobban érzed magad?Nézzétek, ha nem lenne oka a dolognak, akkor nem növekedne.Én, Borsod megye kies tájain élek, és naponta látok olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll tőle.Aki azt mondja, hogy rasszista vagyok, költözzön ide néhány hétre, és meglátjuk, hogy benne nem fog-e nőni a gyűlölet.laccoo74A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
- Megtanulta a nyelvünket.
- És állandóan haza akart menni.laccoo74
Úgyhogy ne szólj be, ez egy komoly vizsgálat. 😉Atari
Dzsokijuing

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Tegye fel a kezét az, aki ezt szeretné hallani egy 120 kilós, Maritetkós,dzsoginghuszár szájából, hogy JÓ REGGELT SZOMSZÉD!Részemről téma lezárva.
több mint 13 éve
És a sokadik szar cigányvicc bekopizásától most jobban érzed magad?Nézzétek, ha nem lenne oka a dolognak, akkor nem növekedne.Én, Borsod megye kies tájain élek, és naponta látok olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll tőle.Aki azt mondja, hogy rasszista vagyok, költözzön ide néhány hétre, és meglátjuk, hogy benne nem fog-e nőni a gyűlölet.laccoo74A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
pedig de, úgyhogy ülj le és ne szólj bele abba amire nincs rálátásod. gyere ide tegyél egy túrát pl a meszes, szalonna, rakaca úton és mindjárt másképp fogsz beszélni.A tapasztalat nem érv. Mentő kérdést kérek.apeszosNézzétek, ha nem lenne oka a dolognak, akkor nem növekedne.Én, Borsod megye kies tájain élek, és naponta látok olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll tőle.Aki azt mondja, hogy rasszista vagyok, költözzön ide néhány hétre, és meglátjuk, hogy benne nem fog-e nőni a gyűlölet.laccoo74A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 13 éve
A tapasztalat nem érv. Mentő kérdést kérek.Nézzétek, ha nem lenne oka a dolognak, akkor nem növekedne.Én, Borsod megye kies tájain élek, és naponta látok olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll tőle.Aki azt mondja, hogy rasszista vagyok, költözzön ide néhány hétre, és meglátjuk, hogy benne nem fog-e nőni a gyűlölet.laccoo74A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
több mint 13 éve
Nézzétek, ha nem lenne oka a dolognak, akkor nem növekedne.Én, Borsod megye kies tájain élek, és naponta látok olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll tőle.Aki azt mondja, hogy rasszista vagyok, költözzön ide néhány hétre, és meglátjuk, hogy benne nem fog-e nőni a gyűlölet.A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
több mint 13 éve
én nem kérek elnézést a 9gag miatt 😀
több mint 13 éve
"Gólya, gólya, hosszúlábú gólyanem jön ki a vörösbor dugója,
türelmesen megvárom a napját,
hogy a pálinkát is kapszulában adják!" 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Hitler sétálgat a szikla szélén. Odamegy egy négerhez és azt mondja:- Tedd szét a két karodat!
A néger úgy tesz és Hitler lelöki a szakadékba.
Odamegy egy cigányhoz:
- Hajolj előre derékszögbe!
A cigány követi utasítását és Hitler lerúgja a mélybe.
Odamegy egy zsidóhoz:
- Emeld fel a bal kezed és a jobb lábad!
A zsidó engedelmeskedik, majd Hitler őt is lesegíti.
Kijön a házból Eva Braun és így szól:
- Adolf! Kész a vacsora, jöhetsz enni, ha befejezted a Tetrist!
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
A cigány-viccekre kapott lájkok számát felvezetve egy grafikonra, a kapott görbe fogja mutatni, hogy mennyire növexik Magyarországon a rasszizmus.és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétSzobi22Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
Úgyhogy ne szólj be, ez egy komoly vizsgálat. 😉
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
és nem copypastelte a cigány-vicces könyvétMiért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eitbriareos
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
több mint 13 éve
és ezek a kisFlóris képek most miért is olyan jók? le vok maradva...kobalu91
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szakadok 😀atv.hu/bulvar/20121211_ellopta_egy_roka_a_telefont_majd_irt_egy_sms_t
több mint 13 éve
Miért jobb E.T. mint a cigányok?+ szerkesztette a HSZ-eit
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
több mint 13 éve
Miért jobb E.T. mint a cigányok?- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
- És állandóan haza akart menni.
több mint 13 éve
Két roma beszélget:- Mikor voltál legutóbb könyvtárban?
- Két éve.
- És mit vittél ki?
- A fénymásolót meg a videót!
több mint 13 éve
www.bmeme.hu/post/1918/epitesz-szint-a-schben-megtalalod
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fake, de nem rossz...
több mint 13 éve
A cigány egy padon üldögél, arra megy a skinhead és megkérdi:- Mit csinálsz cigány?
- Koncentrálok!
- Te bazze, pont ilyen tábort szervezek!
több mint 13 éve
A McLaren istálló Magyarországon állított össze új team-et, mivel észrevették, hogy a cigány fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.Kirúgták hát a sokat próbált team-üket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott, a romák 2-3 másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt!
kobalu91