Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mario Balotelli története:- eddig összesen 10.000 font parkolási bírságot szedett össze.
- a kocsiját 27-szer foglalta le a rendőrség.
- 300.000 fontos bírságot kapott, mert darts nyilakkal dobálta meg a City ificsapatának játékosait.
- egyszer 25.000 fontot nyert egy kaszinóban, ebből kifelé menet 1.000 fontot egy csavargónak adott.
- paradicsommal dobált meg egy Seria A menedzsert.
- vízibombával dobálta meg egy Seria A fegyelmi tárgyalás résztvevőit.
- verekedésbe keveredett 4 biztonsági őrrel egy sztrip klubban miután megsértette a "nincs tapi" szabályt.
- az anyja elküldte hogy vásároljon alapvető élelmiszereket, Balotelli egy óriás trambulinnal, egy Vespa robogóval, és egy Scaletrix elektromos kocsival ment haza.
- a City edzésen összeverekedett Tévezzel, Richardssal és Boatenggel.
- amikor az Interben játszott, az ősi rivális AC Milan shopjában vásárolgatva fotózták le.
- sőt, ugyanígy, mikor még Inter játékos volt, egy TV showban Milan mezben szerepelt, hátán a nevével.
- amikor az Olasz U-21-ben szerepelt, szabálytalankodtak ellene, ítélet nem született ezért 4 percig ült a gyepen tiltakozásként.
- a győztes FA kupa elődöntője után a United drukkerei előtt ünnepelt, majd Ferdinandot is provokálta.
- szülővárosában, Hulmeban a rendőrség megállította. 25.000 font hevert a mellette levő ülésen majd a rendőrök kérdőre vonták ,amire Balo csak ennyit válaszolt: Hogy miért van itt ennyi pénz? Mert gazdag vagyok."
- egyszer sms-ben szakított a barátnőjével, aki éppen élő adásban volt.
- lefeküdt egy olasz modellel, miközben a barátnője a földszinten tartózkodott.
- meglátogatott egy női börtönt csak mert "körül akart nézni"
- kapcsolatai vannak az olasz maffiával, tanúskodnia is kellett egy maffia elleni perben.
- a Feröer szigetek elleni válogatott meccsem az Ipadjével játszott a padon.
- a veszélyes tűzijátékok biztonságos használatért kampány arca lett. Néhány nappal később tűzijátékokkal játszott a házában, az pedig porig égett..
- a hátsó kertjét Quad pályává alakította.
- amikor Olaszország válogatottja új mezt kapott, Balotelli nem vette fel a legelső mérkőzésen, mert nem tetszett neki, így a régiben játszott...
- adoptált egy macskát, aki minden edzésén ott van.
több mint 13 éve
óriási. hogy lekapta már a csajt. a rockys rész is nagy 😀Venturaelég szánalmas szegény szerintem
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

én kérek elnézést 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát, a csajjal meg volt beszélve 😊remi gaillard ezerszer jobb 😛
több mint 13 éve
óriási. hogy lekapta már a csajt. a rockys rész is nagy 😀“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Ez fájt 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ninegag.eu:81//wp-content/uploads/regen-sem-volt-ez-maskepp.jpg]Mire gondolhatott a költő...
😀Amadeus91
több mint 13 éve
jah, én mindig megállok a pirosnál a GTA-ban...szerintem ez bullshit a srácoktólAmadeus91dani2594
több mint 13 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Kedvelem a klérust oltogató poénokat, de a történelmi hűséghez hozzátartozik, hogy már nincs játékgép a kocsmákban. Ez nyáron még ütős lett volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
(Lions fanoktól bocsi)
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
klasszikus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve

BAZDMEG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!