Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Ül az "ifjú" pár az aranylakodalmán.A mama odasúgja a férjének:😊))
-Te, papa, én ugyanazt a melegséget érzem a szívem táján, mint 50 évvel ezelőtt.Ez azt jelenti, hogy még most is szerelmes vagyok beléd?
-Nem,szerintem azt, hogy belelóg a melled a levesbe!laccoo74
Mint a:
- Te, papa. Mire gondoltál 50 évvel ezelőtt, amikor elvettél feleségül?
- Arra, hogy hülyére ...lak és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- ...és most mire gondolsz?
-hát... arra, hogy sikerült....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ül az "ifjú" pár az aranylakodalmán.A mama odasúgja a férjének:-Te, papa, én ugyanazt a melegséget érzem a szívem táján, mint 50 évvel ezelőtt.Ez azt jelenti, hogy még most is szerelmes vagyok beléd?
-Nem,szerintem azt, hogy belelóg a melled a levesbe!
több mint 13 éve
"Apa én téged szeretlek, meg a pálinkát!"(a hároméves lányom tegnap este)
több mint 13 éve
Jobban csípem az "anyátokkal szórakozzatok" verziókat:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom mennyire van itt igény tumblr-ös posztokra, de hátha:
és egy aktuálisabb:
Olyan hideg van kint, hogy még a cigány is a saját zsebébe dugja a kezét!
több mint 13 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
-Gazsi! Gondolj egy számra!
...
-Ájkengetnó szatiszfeksön
😀dugo1993
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Azt hittem, a Gangnam maga a világvége, de egy kicsit még várni kell:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Két újságíró megy az utcán. Találkoznak egy idős emberrel, megkérdezik tőle:Jah.
- Hány éves?
- 100.
- Elárulná, mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Mennek tovább, meglátnak egy még idősebb embert. Tőle is megkérdezik:
- Hány éves?
-101.
- Mi a hosszú élet titka?
Továbbhaladva megakad a szemük egy - az eddigieknél is - öregebbnek tűnő férfival.
- Reggel pálinka, este pálinka, közben egy kis vodka.
- És hány éves, uram?
- 28.
Bruce
Doktor úr, mi a hosszú élet titka?
Ne dohányozzon, ne drogozzon, ne alkoholizáljon, ne nőzzön!
Akkor sokáig fogok élni?
Legalábbis baromi hosszúnak fog tűnni
/
Doktor úr, mi a hosszú élet titka?
Szokjon le a cigiről, drogról, alkoholról, nőkről.
De hát doktor ér, egyiket se csinálom.
Akkor meg mi a ...nak él?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sanchez jegyzetein besírtam, főleg azon, hogy ne a piros ruhás csókáknak dobálja a labdát. 😀
több mint 13 éve
Azon sírtam. 😂Eheti Shame adag:Sanchez jegyzetei 😀😀😀😀Wester
www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000105886/The-Shame-Report-Week-13
Nem ajánlott a Harbaugh tesóknak, valamit Ravens, Cardinals és Jets fanoknak. iktriad
több mint 13 éve
Eheti Shame adag:Sanchez jegyzetei 😀😀😀😀
www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000105886/The-Shame-Report-Week-13
Nem ajánlott a Harbaugh tesóknak, valamit Ravens, Cardinals és Jets fanoknak. iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
- Hogy mondják más szóval a szépségversenyt? - Alkatrace.
több mint 13 éve
Egy piroslámpás ház kapujára ez van kiírva: Spanyol módra: plusz 10% felár. Egy férfit érdekelni kezd a dolog, bemegy és spanyol módra kéri. Mikor vége az aktusnak, így szól a kurvához: - És hol van itt a Spanyol mód?
Erre a nő feláll, az egyik kezét a magasba emeli, a másikat pedig csípőre teszi és így szól:
- Ollé!
-------
Két újságíró megy az utcán. Találkoznak egy idős emberrel, megkérdezik tőle:
- Hány éves?
- 100.
- Elárulná, mi a hosszú élet titka?
Mennek tovább, meglátnak egy még idősebb embert. Tőle is megkérdezik:
- Hány éves?
-101.
Továbbhaladva megakad a szemük egy - az eddigieknél is - öregebbnek tűnő férfival.
- Reggel pálinka, este pálinka, közben egy kis vodka.
- És hány éves, uram?
- 28.
-------
A cigány jelentkezik a Tescóba raktárosnak.
Kicsit félve ugyan, de kénytelenek felvenni.Az első héten rögtön eltűnik 100 kg kristálycukor.
Persze előveszik, erre ő így magyarázkodik:
- Hát kérem alássan rengeteg itt az egér, széjjelhordták!
- Másodjára 100 kg zsemlemorzsa hiányzik, de erre is van magyarázata:
- Kérem mondtam, itt annyi egér van, hogy lépni sem lehet tőlük!
Hiszik is meg nem is.
A következő héten egy zsák őrölt bors a hiány.Az igazgató elunja, személyesen hallgatja ki a cigányt:
-Nos, hol a bors?Csak azt ne mondja, hogy megették az egerek! Nem eszik meg, mert a bors erős, csípi a szemüket!!
Mire a cigány:
-Nagyságos főnök úr! Nem fogja elhinni!Sírtak, de ették!
több mint 13 éve
Eheti Shame adag:www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000105886/The-Shame-Report-Week-13
Nem ajánlott a Harbaugh tesóknak, valamit Ravens, Cardinals és Jets fanoknak.
több mint 13 éve
Vagy igyál még egyet és fogd rá a nyuszira. Izé... a Mozartra...én a helyedben gyorsan törölném is magam, de minimum mennék gyónni.Amadeus91OFF:Speciel nekem új volt és tetszett. Jézusom Mozartot védem tuti részeg vagyok és tényleg 😀Toca
Te Mozart! Szerinted mi nem járunk facebookra? Jó, innen nem mindenki, de szerintem azért elég sokan.
Találj ki valamit, légy egyedi, keress különlegeset és ne lerágott csontot. Számomra azért jó a vicc topik, mert találok itt újat...fb-ról könnyű...JC6
több mint 13 éve
én a helyedben gyorsan törölném is magam, de minimum mennék gyónni.OFF:Speciel nekem új volt és tetszett. Jézusom Mozartot védem tuti részeg vagyok és tényleg 😀Toca
Te Mozart! Szerinted mi nem járunk facebookra? Jó, innen nem mindenki, de szerintem azért elég sokan.
Találj ki valamit, légy egyedi, keress különlegeset és ne lerágott csontot. Számomra azért jó a vicc topik, mert találok itt újat...fb-ról könnyű...JC6
több mint 13 éve
OFF:Speciel nekem új volt és tetszett. Jézusom Mozartot védem tuti részeg vagyok és tényleg 😀
több mint 13 éve
- Próbál csajozni a parasztgyerek a buliba:- Mi van a lábad között bébi?
- Tűz !
-Akkor megsütném ott a kolbászomat meg a két tojásomat.
-Nem lehet, most lekvárt főzök.
-És hátul a gázon ?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"